- 30 Mart 2017
- 42
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
esin burada senin gibi madur. neden adamdan bosaniorsun.Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
Hala o dukkana calısmaya gidiyor ne eve bakıyor alısveris yapıyor ne benim hastane islerimle ugrasıyorSiz bunları yaşarken eşiniz ne yapıyor ?
Iste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor onaesin burada senin gibi madur. neden adamdan bosaniorsun.
eger abisi yasal olarak mal varliklarini uzerine aldiysa avuc yalar esin. esin veya mal sahipleri evet hakkimizi veriyoruz diyip imza vermeleri gerekir.
diyelim kandirildi esin gidip sikayetci olabilir. veya sozlu bir sekilde misastan pay alamazsin derse gene yasal islem baslatilir.
vs. vs. vs...
Beni korumuyor o is yerine gitmese zaten sorun kalmayacak ama esimi eve gece 12 de 11 de yolluyor dukkanda is ckaryor esimde ona korkusundan yok diyemiyorKocan burda seni koruyorsa bosanmayi dusunmen sacma gitme gorme gorusmek zorunda degilsin abisiyle uzak kalmalisin
Eşiniz size karşı iyi ama ailesine karşı etkisiz eleman yani ?Hala o dukkana calısmaya gidiyor ne eve bakıyor alısveris yapıyor ne benim hastane islerimle ugrasıyor
Bana ailesiyle konusmadgı zaman iyi ama abisiyle konustugu zaman bana canavar oluyorEşiniz size karşı iyi ama ailesine karşı etkisiz eleman yani ?
Evet aynen oyle ama bunu esim anlamyor senin yuzunden alamyrum diyor ve ben bunu anlamamasna kahroluyorumabisinin da hakkını vermeyeceği varmış seni bahane etmiş.
Ozaman esin ya yardan gecicek ya serden bu konuda haklisin yazmamissin koruyor sandmBeni korumuyor o is yerine gitmese zaten sorun kalmayacak ama esimi eve gece 12 de 11 de yolluyor dukkanda is ckaryor esimde ona korkusundan yok diyemiyor
Abisi size her türlü kötü muameleyi yapıyor daha beteri babanızın kolunu kırıyor ve kocaniz olacak korkakta sesini cikaramayip hala abisinin yanından ayrılmıyor. Eve bakmıyor hastaneye gelmiyor. Siz de hala bu pısırık erkek musveddesini koca diye taşıyorsunuz pess.Iste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
baban da sikayetci olmamis. sen kocani basiretsiz oldugunu icin mi bosanmak istiyorsun?Iste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?