Artık evliligime dayanamıyorum :(((

seni eşinin pasifliği de bu denli yormuş. ne diyeceğimi bilemedim... aileden bağımsızlaşmasından başka çare yok... bunu eşinin istemesi şart canım

korunma yontemi olarak hap kullaniyormus zaten.

Benden bosanrsan sana ne nafaka nede aldgn arabayı verirm diyor ama sevmiyorda ev benim uzerime ama kredili iste 10 yıllk cekmistim sadece 7 8 ayı felan odendi ipotekli bankadan yani
ya sen saf mısın...boşansan : araba egedr ruhset senin üzeine ise ve satış filan yapmadıysan bvunlara. araba senin üzerine. dava acsan zorla mala el koymakta veya hırsızlıktan suclanırlar.
cocugunu nasıl babasından gizlersin.
sabahtan beri okuyroum senin msjlarını sen hiçbiy yapmıyor musun bu aile sana neden ters ?
hadi kocan ailesinin etkisi altında?
sana neden ters? yama etme dedigin için mi ? bu adam senin yazdıgın kadar psikopat degildir..
ayrıca elbette cocuk senin yanında kalacak. kimin yanında kalacak baba mı emzirecek cocugu. hafta bir iki görmeyew gelir.
nafaka vermese zorla alırsın. dava acsan bir hapis yapar.

yani sen hiç agzını acmıyorsun olumsuz bir tek alaf etmiyorsun ama gene de senin üzerine geliyorlar. bu cok mantıksız.
ilişkilerde sorunlar ister kabul ister etme cift taraflıdır. evet eşinin %si daha fazla olabilir.
senin de bir % payın var. 7 ay ya 7 ay.
eşin acele etmeyelim bu işi çözücem filan demiyor mu ? demedi mi ?
evet yarın antalyaya tasınalım demedi diye mi öfkelisin ?
eve para getirmiyor 2 ay getirdi 3 aydan sonra mı getirmedi ? sen bu surecte ne yedin ? 4-5 ay annenlerde mi kaldın ? yeme içme için. bu adam neden dışarda yemegini yiyor ?
dışarda yemek yemeye parası olan adam evinede 2 markarna alır koyar? sen para mı istemiyorsun eşinden ? dolap boşaldı hadi alışverişe gidelim veya gidicem demiyor musun ?
elektrik su parasını kim yatırıyor... içme suyunu nasıl alıyuorsun...
yazdıklarının hepsinin dogru ve eksiksiz oldugunu varsayıp yazıyorum...gercekten herşey böyle ise sen gayet ve sonuna kadar masum ve tepkisiz isen tüm gaddarlıgı onlar sana yapıyorsa
neden hala evlisin ? cocuk aileyi bir arada tutmak için yeterli değildir ki. 10 cocugunvardır gene boşanabilirsin. ayrılabilrisin.
kendine neden bu eziyeti yapıyorsun.... neyi bekliyorsun.. kurtulmak isteyen dayanamıyorum lanet olsun pısırık kocama veailesine diyen biri arkasına bakmadan ayakları poposuna vuravura kaçar.
sen intikam ve hırs içine girip ben size yapacagımı bilirim mi diyorsun ? böyle bir şey de isen yapma. cunku kuvvetli degilsin bu ilişkide iyice batarsın.
topa tutulacagım ama madem babası bu kadar pısırık ve cocugunu istemiyor, ne yapacagım yetebilir myiim cocuguma diyorsun ,endişe ve korkuların var ise , bir ömür bu adamın ve ailesinin yuzunu görecegim dersen- bu cocugu aldırabilirsin.

Kısa ve net yazacağım. Çocuğu aldır bu adamdan koca olmaz. Yıllarını daha fazla harcamadan ayrıl.

düşünüyorum ve kafamda deli sorular.
boşanma davası actıgın adamla nasıl aynı evdesin ? ve neden ?
. sonucta boşnamaya karar vermek 1 saatte olmadı. belli bir sürec ister. 1 ay -2 ay düşünür insan dener tartar ölçer biçer.. neyse... bu adamla aynı evde de kalsan neden birlikte oldun ? dogum kont. ilacına güvensen bile insan istemez. söyler kardeşim bir dur benim bu ilişkiye dair kafamda oturrturamadım şeyler var lütfen bugun beni elleme dğüşünmek istiyorum yada başım agrıyor... birşey birşey denir...
hangi akla hizmetle ev araba işine girdiniz ?
sen annenlerde kalıyorsan cunku evde yiyecek yokya nasıl gebe kaldın ? annenlere mi geldi de birlikte oldunuz ?
ben hiçbir şekilde bir öyküyü dogru kuramıyorum...

Iste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
Babanın kolunu mu kırdı? Şoke oldum resmen. Ne biçim insan bunlar? Ne diye kahırlarını çekiyorsunuz anlamadım. Ne mal mülk üstüne almış ki çok mu fazla? Sen nasılsa evi arabayı almışsın, eşin de başka işe girsin kaçın kurtulun beladan

benim de buna benzer sorunum var yine giyimle alakalı etmedikleri hakaret kalmadı ben onca fedakarlığı yapmış olmama rağmen ama artık mesafe koydum araya eşim de aynı şekilde ve daha çok onlar eşime muhtaçlar geçimlerini biz sağlıyoruz böyle olunca onlar emir veremiyor tek yapabildikleri surat yapmak. bence bir an önce eşin ekonomik olarak kendini güçlendirsin bir daha da görüşmeyin. otur güzel güzel konuş eşinle korkun evliliğimizi bitirecek de. hatta gerekirse ya onlar ya ben de tercihini yaparsa zaten sonuç bellidir. sadece kararlı ol. yapacam dediğin şeyi yap.

Ağzına sağlık bacım
Ben bu sunepeyi koca diye yanimda tasimaya utanirim zaten kendisi de ilgisiz eve alisveris yapmayan bir tipmis

Okudukça görüyorum bence esin seni kandırıyor sana ev aldırmış araba aldırmış tüm paralarını tek kişi de tutan aile tipleri vardır eşinin ailesi bunlardan
Kusura bakma ama eşinin abisinden ağzıni açıp para istediğine hayatta inanmam

Şu hamile kalma olaylarını niye şansa bırakıyorsunuz ki. Şimdi yürümeyen bir evliliğe bir de bebek dünyaya gelecek. Aman öff yani.

Evlenmeden ev araba alacak kadar nasil guvendiniz cok saskinim. Onlari geri versin size once.

Boşanacak ne var diyenleri anlayamadım.eşini haklı göremiyorum. zamanında haklarına sahip cıkmamış herseyi abisi üstüne gecirmis buna ragmen korkudan yanında çalışmaya devam ediyor evini seni ihmal ediyor gece gönderiyor abisi işten.sen kendi birikiminle ev araba almışsın bi kıymeti olmamış eşinin gözünde ve o abi, babanın kolunu kırıyor eşin yine işe devam ediyor.sen hamilesin ilgilenmiyor vs. eşin gercekten seni seviyor istiyorsa abisinin yanından hatta o ilden seni de alıp ayrılmalı yeni bir hayat kurmalısınız.ve bu sürecte isterse dava da açar abisine.hala abinin yanından ayrılamıyorsa yapacak pek bisey kalmıyor.biraz daha ikna etmeye çalış kabul etmezse o zaman düşündüğün şeyi yaparsın.hislerinde haklısın.

Eşiniz dükkanda durup boşuna zaman kaybedeceğine sıfırdan başlayın her şeye beraber. Evinizi taşıyın abisini de mahkemeye verin. Zorba mıdır nedir. Boşanmanızı gerektiren bir durum yok, eşinize destek olun, kurtulup mutlu olmaya bakın bebişinizle. Babanız da muhattap olmasın Allah korusun ne yapacağı belli olmaz bu tiplerin. Kendi annesi babası yok mu eşinizin onlar ne diyor bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…