- 20 Haziran 2012
- 1.132
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
korunma yontemi olarak hap kullaniyormus zaten.Herşeyi anlıyorum da karninizdaki yavrunun hayat hakkının alınmasını asla anlayamıyorum..Yazıklar olsun böyle düşünenlere.esinle anlasamaman ayrı bir olaydır.yavrunun hayatı ayrıdir karıştırmayalım.onceden dusunecektiniz birsuru korunma yöntemi var.Ayrıca çözülmeyecek meseleler değil sabırsız davraniyorsunuz
ya sen saf mısın...boşansan : araba egedr ruhset senin üzeine ise ve satış filan yapmadıysan bvunlara. araba senin üzerine. dava acsan zorla mala el koymakta veya hırsızlıktan suclanırlar.Benden bosanrsan sana ne nafaka nede aldgn arabayı verirm diyor ama sevmiyorda ev benim uzerime ama kredili iste 10 yıllk cekmistim sadece 7 8 ayı felan odendi ipotekli bankadan yani
Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
Kısa ve net yazacağım. Çocuğu aldır bu adamdan koca olmaz. Yıllarını daha fazla harcamadan ayrıl.Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
Babanın kolunu mu kırdı? Şoke oldum resmen. Ne biçim insan bunlar? Ne diye kahırlarını çekiyorsunuz anlamadım. Ne mal mülk üstüne almış ki çok mu fazla? Sen nasılsa evi arabayı almışsın, eşin de başka işe girsin kaçın kurtulun beladanIste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
Ağzına sağlık bacımAbisi size her türlü kötü muameleyi yapıyor daha beteri babanızın kolunu kırıyor ve kocaniz olacak korkakta sesini cikaramayip hala abisinin yanından ayrılmıyor. Eve bakmıyor hastaneye gelmiyor. Siz de hala bu pısırık erkek musveddesini koca diye taşıyorsunuz pess.
+100Oha. Kaynin babanin kolunu kiriyor ve sen hala cocuk yapiyorsun. Bravo. Ayakda alkışladım seni. Afferim. Koş hemen iki araba daha al... kocanin üstüne yap. Kredi cekmeyi unutma ve bu parayi yine eşine ver.
Vallah senin gibi kadinlara ne yapilsa hak.
Evlenmeden ev araba alacak kadar nasil guvendiniz cok saskinim. Onlari geri versin size once.Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
Sanırım evlendikten sonra almış o yüzden de ortak oluyor.Evlenmeden ev araba alacak kadar nasil guvendiniz cok saskinim. Onlari geri versin size once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?