Artık evliligime dayanamıyorum :(((

Yorum yapmadan önce yazdıklarımı iyi okursan sevinirim isten kendi istegimle cıkmadım zorla cıkardı esin seni hamileyken darp etsin daha o ise gidebiliyormusun bakalım bu olaylar oldugunda bosanma davasını actım babamla gittim fakat davaya 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim ve geri cekmek zorunda kaldım anladn mı

Canım benim zaten babam esimi evine bu yuzden kabul etmiyor senin soylediginin aynsnı harfi harfine babam soyledi fakat abisinin yanndan o dukkandan ayrlmadgı icin kabul etmiyor babam o dukkanı brak yine gel kabul ediyorum sana iiste kurarz dedi ama aklı fikri o malda esimin

Evde de nasıl gecindigimizi soyliyim kendi dısarda yemek yiyip geliyor bende ailemde yiyorum cunku pazar parası bile bırakmyor anlatabildm mi

sen esini kucumsuyorsun. pisirik adam yazdin.
kucumseme evlilikte cok yikicidir. kucumseyen asla bu huyundan vazgecmez ve ofke kin besler. gebelikte ki hormon degisimi de etkilemis. gebe kalinca insanlar guc bende pozisyonua koyuyor kendini. baktin ki guc sende degil. zoruna gitti beni kebera itti dedin. 1-2 ay sabret yazmistim ama vazgectim. bosansaniz daha iyi olur.

Ya cocugu Allah nasip etti dogum kontrol hapı kullandgm halde yarısını ictgm halde oldu diyorum kimse beni anlamyormu ya

Hayır eşi tarafından darp edilen kadınları işten mi atıyor işverenler. Allah aşkına zorla nasıl çıkarabilir. Darp ettiyse Alırsın raporunu yaparsın şikayetini ayrılırsın o evden ya da uzaklaştırma istersin gidersin işine.

esin de inat ve hirslarina yeniliyor. klasik.

Cok tesekkur ederim ayrılık davası ne ilk defa duydum bunu

Ayrılık davası, eşlerden her birinin açabileceği bir dava olup açılması şartları şunlardır ;
1- Boşanma davası şartları gerçekleşmiş olmalı
2-Eşlerin boşanma ihtimali olmalıdır.

Ayrılık süresini hakim değerlendirir. Ayrılık kararı ile yaşanan ayrı yaşama dönemi, bir nevi boşanmaya kesin karar vermeden önceki deneme sürecidir de denilebilir. Yani ayrılık davasında boşanmaya karar verilmez. Eşlerin bir süre ayrı yaşamasına karar verilir.
Ayrılık kararı verilirse hakim 1-3 yıl arasında ayrılık süresine karar verir. Bu süre zarfında tarafların barışma hali söz konusu olursa,ayrılık kararı sona erer.Eğer süre dolduktan sonra taraflar hala barışmamışlarsa ayrılık kararı yine sona erer.sürenin sona ermesi ile boşanma davası açılabilir.
Ayrılık davası ile boşanmadan kendiniz ve doğacak çoçuğunuz için( doğunca) nafaka talep edebilirsiniz.

Tesekkur ederim bi avukata mutlaka daniscam bunu saolun

Kocanız size kötü davranıyor anladığım kadarıyla...
Artık sizi koruyup kollamadığını yazmışsınız...
Hamilesiniz ama ne kadar sağlıklı anne baba olucaksınız o cocuğa bunu düşünün.
I isimsizprenses33

ben hak verdim sana bunca yasanan olay icinde esin senin yanında bile olmamıs ki tamam ailesi acgözlü de burada senin sucun ne sana niye boyle davranıyor

gerçekten zor bi durum ... eşinizin abisi paragöz birine benziyor tüm mal varlığını kendisine hibe etmiş gibi görünüyor ve bunu da sizi de bahane ederek yapıyor bu sebepten bu kadar acımasız ...

siz kapalı olmadığınız için sizi istemediğini söylüyorsunuz ya ,, peki bu kadar dindar olan bi insan, nasıl bu kadar vicdansız ve acımasız olabiliyor hemde hamile bi bayana !!!! rezilllik başka bi şey değil bu ...
hem bi yuvanın bitmesine belki de , bir canın daha doğmadan hayattan kopuşuna sebep olucak ...tek sebepte kardeşlerinin kendi istedikleri kapalı biriyle evlenmemesi kesinlikle içinde çok kötü bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı bu kötülüklerle Allah ın huzuruna hangi yüzle çıkacak çok merak ediyorum ...

size gelince , dediğiniz gibi ortada trilyonlar varsa bence ne eşiniz ne de abisi düzelir ... olan çocuğunuza ve size olur ... zaten sonuçta boşanacaksınız gibi geliyor ama yazık değil mi o çocuğa, aileniz size destek mi yazık ortada kalmasın yavrucak ... ilgisiz bi baba (dükkandan başak bi şeyi görmeyen ) acımasız bi amca ...babasının amcasının annesine ettiği eziyetleri göre göre mi büyüyecek ..

işin daha vahimi de çoğunuz olacak diye şimdi hiç vermez malları ben söyleyim .sonuçta bi varis ve istenmeyen gelin olan sizin çocuğunuz .. daha da acımasız ve tehlikeli olabilir bu insan ..

bence yaşınız daha çok genç ,sonuçta bu evlilik yüremeyecek ve bunu üzülerek söylüyorum ama çocuğunuz dünyaya getirip getirmeyeceğinizi bi kez daha düşünün derim ... düşüncelerinizi aileniz le paylaşın bi an önce onlar ne kdar destek verebilecekler size öğrenin ..

Bende istiyorum bosanmak ne sevgi kaldı ne saygı ama korkuyorum ya yapamazsam ya maddi acıdan bakamazsam ya o cocuk ilerde beni dinlemeden bana hesap sorarsa tek korkum cocuk

Cok guzel konusmussun canım ailemle konustum babam aldır diyor annem kararsız günaha giremeyiz diyor o pislik abisi kendi karısına bile nikah kıymıyor imam nikahyla evli karisi mal varlgna ortak olmasn diye cocugumu aldrrsam ilerde vicdanm hep sızlar oyle dusunuyorum ama aldrmazsamda ailem kabul eder sanırm bunu hic sormadm

Zaten bana cocuk olursa ilerde bosanrsak sende kalır ben gormeye gelirim bakamam diyor ben herseyin ustesnden gelirim gelmesnede iste ya yapamazsam korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…