- 30 Mart 2017
- 42
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
Yorum yapmadan önce yazdıklarımı iyi okursan sevinirim isten kendi istegimle cıkmadım zorla cıkardı esin seni hamileyken darp etsin daha o ise gidebiliyormusun bakalım bu olaylar oldugunda bosanma davasını actım babamla gittim fakat davaya 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim ve geri cekmek zorunda kaldım anladn mıNa
Sen bu adamın durumunu hamile kalınca mı keşfettin? Abisi her türlü hakareti yapmış, babanı dövmüş koca müsevttesi gıkını çıkarmamış, eve bakmamış boşasan o zaman boşardın hamile kalınca mı aklına geldi. bi de işten çıkmışsın. eve para getirmiyor ilgilenmiyor diyorsun neye güvendin de işten çıktın peki. Valla adam bir günde böyle olmadı. Hem eve bakmıyor diyorsun neyle geçiniyorsun o da çelişik. O yüzden hamileliği bahane etme..
Canım benim zaten babam esimi evine bu yuzden kabul etmiyor senin soylediginin aynsnı harfi harfine babam soyledi fakat abisinin yanndan o dukkandan ayrlmadgı icin kabul etmiyor babam o dukkanı brak yine gel kabul ediyorum sana iiste kurarz dedi ama aklı fikri o malda esiminbak olaya baban mudahil olmamaliymis. da neyse olmus, dava kagidi icin e-devletten bakin. belki dava tarihi belli olmustur.
esine neden baban tepkili..anlamadim.
yahu madur olan esin ve sensin
baban gel damat sende magdursun. boyle is olmaz. sana is bulalim sende benim evladimsin, birlikte tum bunlarin ustesin geliriz demesi gerekior.
seninde kocam mal mulk miras haktir, eger hakkini simdi arayamiorsan yarin arariz. bizim huzurumuz daha onemli gidelim buradan de.
esine zaman taniyin dusunsun. bunlardan sonra da hala abisinin dibinden ayrilmaz ise bosanirsiniz . 1-2 ay daha sabredin.
İki arada bir derede kalacak bir durum yok. Abisine gıkını çıkaramıyor karısına efeleniyor. Bide utanmadan kadının aldığı arabanın üstüne yatmış kocanın neresinden tutsam elimde kalıyor.ben kocaya uzuldum. iki arada derede kalmis
sen esini kucumsuyorsun. pisirik adam yazdin.Esimin bu kadar pısırık abisine soz geciremeyen bi adam oldugunu bilseydim zaten evlilige adım atmazdım cunku kendini boyle tanıtmadı 12 yıldır o dukkanda beraberlermis 12 yılını cope atamıyor ama benle bebegini bi kenara atabiliyor aynı evdeyiz fakat ayrı yatıyoruz 1 haftadir biraz daha bekleyip sanırım artık yurutemicem bu evliligi
Ya cocugu Allah nasip etti dogum kontrol hapı kullandgm halde yarısını ictgm halde oldu diyorum kimse beni anlamyormu yaOha. Kaynin babanin kolunu kiriyor ve sen hala cocuk yapiyorsun. Bravo. Ayakda alkışladım seni. Afferim. Koş hemen iki araba daha al... kocanin üstüne yap. Kredi cekmeyi unutma ve bu parayi yine eşine ver.
Vallah senin gibi kadinlara ne yapilsa hak.
Yorum yapmadan önce yazdıklarımı iyi okursan sevinirim isten kendi istegimle cıkmadım zorla cıkardı esin seni hamileyken darp etsin daha o ise gidebiliyormusun bakalım bu olaylar oldugunda bosanma davasını actım babamla gittim fakat davaya 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim ve geri cekmek zorunda kaldım anladn mı
esin de inat ve hirslarina yeniliyor. klasik.Canım benim zaten babam esimi evine bu yuzden kabul etmiyor senin soylediginin aynsnı harfi harfine babam soyledi fakat abisinin yanndan o dukkandan ayrlmadgı icin kabul etmiyor babam o dukkanı brak yine gel kabul ediyorum sana iiste kurarz dedi ama aklı fikri o malda esimin
Cok tesekkur ederim ayrılık davası ne ilk defa duydum bunu
Tesekkur ederim bi avukata mutlaka daniscam bunu saolunAyrılık davası, eşlerden her birinin açabileceği bir dava olup açılması şartları şunlardır ;
1- Boşanma davası şartları gerçekleşmiş olmalı
2-Eşlerin boşanma ihtimali olmalıdır.
Ayrılık süresini hakim değerlendirir. Ayrılık kararı ile yaşanan ayrı yaşama dönemi, bir nevi boşanmaya kesin karar vermeden önceki deneme sürecidir de denilebilir. Yani ayrılık davasında boşanmaya karar verilmez. Eşlerin bir süre ayrı yaşamasına karar verilir.
Ayrılık kararı verilirse hakim 1-3 yıl arasında ayrılık süresine karar verir. Bu süre zarfında tarafların barışma hali söz konusu olursa,ayrılık kararı sona erer.Eğer süre dolduktan sonra taraflar hala barışmamışlarsa ayrılık kararı yine sona erer.sürenin sona ermesi ile boşanma davası açılabilir.
Ayrılık davası ile boşanmadan kendiniz ve doğacak çoçuğunuz için( doğunca) nafaka talep edebilirsiniz.
Ailen size destek olmaz mı maddi manevii ?Bende istiyorum bosanmak ne sevgi kaldı ne saygı ama korkuyorum ya yapamazsam ya maddi acıdan bakamazsam ya o cocuk ilerde beni dinlemeden bana hesap sorarsa tek korkum cocuk
Cok guzel konusmussun canım ailemle konustum babam aldır diyor annem kararsız günaha giremeyiz diyor o pislik abisi kendi karısına bile nikah kıymıyor imam nikahyla evli karisi mal varlgna ortak olmasn diye cocugumu aldrrsam ilerde vicdanm hep sızlar oyle dusunuyorum ama aldrmazsamda ailem kabul eder sanırm bunu hic sormadmgerçekten zor bi durum ... eşinizin abisi paragöz birine benziyor tüm mal varlığını kendisine hibe etmiş gibi görünüyor ve bunu da sizi de bahane ederek yapıyor bu sebepten bu kadar acımasız ...
siz kapalı olmadığınız için sizi istemediğini söylüyorsunuz ya ,, peki bu kadar dindar olan bi insan, nasıl bu kadar vicdansız ve acımasız olabiliyor hemde hamile bi bayana !!!! rezilllik başka bi şey değil bu ...
hem bi yuvanın bitmesine belki de , bir canın daha doğmadan hayattan kopuşuna sebep olucak ...tek sebepte kardeşlerinin kendi istedikleri kapalı biriyle evlenmemesikesinlikle içinde çok kötü bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı bu kötülüklerle Allah ın huzuruna hangi yüzle çıkacak çok merak ediyorum ...
size gelince , dediğiniz gibi ortada trilyonlar varsa bence ne eşiniz ne de abisi düzelir ... olan çocuğunuza ve size olur ... zaten sonuçta boşanacaksınız gibi geliyor ama yazık değil mi o çocuğa, aileniz size destek mi yazık ortada kalmasın yavrucak ... ilgisiz bi baba (dükkandan başak bi şeyi görmeyen ) acımasız bi amca ...babasının amcasının annesine ettiği eziyetleri göre göre mi büyüyecek ..
işin daha vahimi de çoğunuz olacak diye şimdi hiç vermez malları ben söyleyim .sonuçta bi varis ve istenmeyen gelin olan sizin çocuğunuz .. daha da acımasız ve tehlikeli olabilir bu insan ..
bence yaşınız daha çok genç ,sonuçta bu evlilik yüremeyecek ve bunu üzülerek söylüyorum ama çocuğunuz dünyaya getirip getirmeyeceğinizi bi kez daha düşünün derim ... düşüncelerinizi aileniz le paylaşın bi an önce onlar ne kdar destek verebilecekler size öğrenin ..
Zaten bana cocuk olursa ilerde bosanrsak sende kalır ben gormeye gelirim bakamam diyor ben herseyin ustesnden gelirim gelmesnede iste ya yapamazsam korkusu varKocanız size kötü davranıyor anladığım kadarıyla...
Artık sizi koruyup kollamadığını yazmışsınız...
Hamilesiniz ama ne kadar sağlıklı anne baba olucaksınız o cocuğa bunu düşünün.
I isimsizprenses33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?