- 30 Mart 2017
- 42
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
Tabiki babam sikayetci oldu fakat dava kagidi gelmedi hala babam esimi evine kabul etmiyorbaban da sikayetci olmamis. sen kocani basiretsiz oldugunu icin mi bosanmak istiyorsun?
Iste hamileyim beni isimden ckardı calsmcaksn dedi bu yuzden bosansam hamile hamile nasl gecinecem ne yapacam diye dusunuyorumAbisi size her türlü kötü muameleyi yapıyor daha beteri babanızın kolunu kırıyor ve kocaniz olacak korkakta sesini cikaramayip hala abisinin yanından ayrılmıyor. Eve bakmıyor hastaneye gelmiyor. Siz de hala bu pısırık erkek musveddesini koca diye taşıyorsunuz pess.
Evet aynen oyle ama bunu esim anlamyor senin yuzunden alamyrum diyor ve ben bunu anlamamasna kahroluyorum(
Canım benim diyorum bende istemiyorum ama hala ben abimi yarı yolda brakrsam bana hic mal vermez brakamam diyor zaten vermicek diyorum anlamyormalı mğlk bıraksın başka yerde iş baksın eşin.
kusura bakma ama sana değer veriyosa olsa bunları yapar seni ezdirmezdi.
Canım benim diyorum bende istemiyorum ama hala ben abimi yarı yolda brakrsam bana hic mal vermez brakamam diyor zaten vermicek diyorum anlamyor
Arabayı vermiyor istedim cocuga ben bakarm o parayla dedm ama vermiyor ev benim uzerime fakat kredili 1 yıl odedim sadece cocugumda hap icmeme ragmen oldu doktora gittim hap kullanrkende oluyormusMadem evin var arabayı da al eşinden,sen almışsın çünkü.
E evliliğine de dayanamıyormuşsun,dert ne ki burada.
Boşan ,sat arabayı da ,iş tecrüben de var,çalış mis gibi yaşa.
Tek bahanen hamileliğin kalıyor.Onu da bu kadar kötü giden evliliği oturtmadan niye yaptın ayrı mevzu.
Mal alana kadar o dukkanda calsmakms cozumuee sonuç? senin yüzünden alamıyosa senin yapabileceğin bişey var mı? çözümü neymiş yani.
Babası yok abisi memur ve trilyonluk esim sayesinde bu yuzden annesi para onda diye ona bisey demiyor hep esimin ustune geliyor antalyaya gidelim orda is kur dedm ama gelmiyor o lanet dukkani brakmyorEşinin anası babası yok mı, abinin neden bu kadar söz hakkı var.
Ayyy aynı amcam ve babam yani. Değişmiyor malesef. Ben olsam eşime güvenim sevgim tamsa e bebek de var evi satar şehir degistirirdim..
Cok tesekkur ederim ayrılık davası ne ilk defa duydum bunuEşin seni destekliyor ve abisinin seni ezmesine izin vermiyor olsaydı boşanmayı düşünme evliliğini kurtarmaya bak derdim ama eşin kendini müdafaa etmekten aciz biri gibi. Gücü abisi olacak mağara adamına yetmediği için erkekliğini seni ezerek ilgilenmeyerek gösteriyor.
Evin varmış al arabanı çek restini. Eşinin davranışları düzelirse ne âlâ,düzelmezse boşan bence.
Bu kadar erken hamile kalmak hata ama olan olmuş, doğurmak istiyorsun belli doğur.
Boşanmak istemiyorum dersen de , ayrıl evden ayrılık davası aç kendin ve çocuk için nafaka talep edersin. (Ayrılık davası ile boşanma davası aynı şeyler değil. )
Ailen de sana destek olursa çocuk doğduktan bir süre sonra işe girersin.
Mal alana kadar o dukkanda calsmakms cozumu
;Onların ailede huy herhalde başkasının da payı olan şeyi kimseye vermemek,ne farkı kaldı abisinden.Arabayı vermiyor istedim cocuga ben bakarm o parayla dedm ama vermiyor ev benim uzerime fakat kredili 1 yıl odedim sadece cocugumda hap icmeme ragmen oldu doktora gittim hap kullanrkende oluyormus
Iste hamileyim beni isimden ckardı calsmcaksn dedi bu yuzden bosansam hamile hamile nasl gecinecem ne yapacam diye dusunuyorum
bak olaya baban mudahil olmamaliymis. da neyse olmus, dava kagidi icin e-devletten bakin. belki dava tarihi belli olmustur.Tabiki babam sikayetci oldu fakat dava kagidi gelmedi hala babam esimi evine kabul etmiyor
ben kocaya uzuldum. iki arada derede kalmisNa
Sen bu adamın durumunu hamile kalınca mı keşfettin? Abisi her türlü hakareti yapmış, babanı dövmüş koca müsevttesi gıkını çıkarmamış, eve bakmamış boşasan o zaman boşardın hamile kalınca mı aklına geldi. bi de işten çıkmışsın. eve para getirmiyor ilgilenmiyor diyorsun neye güvendin de işten çıktın peki. Valla adam bir günde böyle olmadı. Hem eve bakmıyor diyorsun neyle geçiniyorsun o da çelişik. O yüzden hamileliği bahane etme.. Ha boşanıp boşanmama senin tercihin ama babana üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?