Artık evliligime dayanamıyorum :(((

Iste hamileyim beni isimden ckardı calsmcaksn dedi bu yuzden bosansam hamile hamile nasl gecinecem ne yapacam diye dusunuyorum

Madem evin var arabayı da al eşinden,sen almışsın çünkü.
E evliliğine de dayanamıyormuşsun,dert ne ki burada.
Boşan ,sat arabayı da ,iş tecrüben de var,çalış mis gibi yaşa.
Tek bahanen hamileliğin kalıyor.Onu da bu kadar kötü giden evliliği oturtmadan niye yaptın ayrı mevzu.

Canım benim diyorum bende istemiyorum ama hala ben abimi yarı yolda brakrsam bana hic mal vermez brakamam diyor zaten vermicek diyorum anlamyor

eşin sana değer vermiyo. burası kesin. affetmişsin. bu şekilde devam edip etmemen senin kararın.

Arabayı vermiyor istedim cocuga ben bakarm o parayla dedm ama vermiyor ev benim uzerime fakat kredili 1 yıl odedim sadece cocugumda hap icmeme ragmen oldu doktora gittim hap kullanrkende oluyormus

Eşinin anası babası yok mı, abinin neden bu kadar söz hakkı var.
Ayyy aynı amcam ve babam yani. Değişmiyor malesef. Ben olsam eşime güvenim sevgim tamsa e bebek de var evi satar şehir degistirirdim..

Eşin seni destekliyor ve abisinin seni ezmesine izin vermiyor olsaydı boşanmayı düşünme evliliğini kurtarmaya bak derdim ama eşin kendini müdafaa etmekten aciz biri gibi. Gücü abisi olacak mağara adamına yetmediği için erkekliğini seni ezerek ilgilenmeyerek gösteriyor.
Evin varmış al arabanı çek restini. Eşinin davranışları düzelirse ne âlâ,düzelmezse boşan bence.
Bu kadar erken hamile kalmak hata ama olan olmuş, doğurmak istiyorsun belli doğur.
Boşanmak istemiyorum dersen de , ayrıl evden ayrılık davası aç kendin ve çocuk için nafaka talep edersin. (Ayrılık davası ile boşanma davası aynı şeyler değil. )
Ailen de sana destek olursa çocuk doğduktan bir süre sonra işe girersin.

Eşinin anası babası yok mı, abinin neden bu kadar söz hakkı var.
Ayyy aynı amcam ve babam yani. Değişmiyor malesef. Ben olsam eşime güvenim sevgim tamsa e bebek de var evi satar şehir degistirirdim..
Babası yok abisi memur ve trilyonluk esim sayesinde bu yuzden annesi para onda diye ona bisey demiyor hep esimin ustune geliyor antalyaya gidelim orda is kur dedm ama gelmiyor o lanet dukkani brakmyor

Cok tesekkur ederim ayrılık davası ne ilk defa duydum bunu

Eşinin adına resmi olarak bir şey yok ve para için seni bahane ederek gözü dönmüş hırslı bir abi var. Vermeyecek büyük ihtimalle ve eşinin o kadar emeği boşa gidecek. İnşallah bir yolunu bulursunuz

Arabayı vermiyor istedim cocuga ben bakarm o parayla dedm ama vermiyor ev benim uzerime fakat kredili 1 yıl odedim sadece cocugumda hap icmeme ragmen oldu doktora gittim hap kullanrkende oluyormus
;Onların ailede huy herhalde başkasının da payı olan şeyi kimseye vermemek,ne farkı kaldı abisinden.
O kafayla ne seni görüyor ne de çocuğu eşin.
Radikal karar vermeden ve harekete geçmeden çözülmeyecek bu durum.
Sen de yıllarca bu dertle yaşayacaksın.

Esimin bu kadar pısırık abisine soz geciremeyen bi adam oldugunu bilseydim zaten evlilige adım atmazdım cunku kendini boyle tanıtmadı 12 yıldır o dukkanda beraberlermis 12 yılını cope atamıyor ama benle bebegini bi kenara atabiliyor aynı evdeyiz fakat ayrı yatıyoruz 1 haftadir biraz daha bekleyip sanırım artık yurutemicem bu evliligi

Na
Iste hamileyim beni isimden ckardı calsmcaksn dedi bu yuzden bosansam hamile hamile nasl gecinecem ne yapacam diye dusunuyorum

Sen bu adamın durumunu hamile kalınca mı keşfettin? Abisi her türlü hakareti yapmış, babanı dövmüş koca müsevttesi gıkını çıkarmamış, eve bakmamış boşasan o zaman boşardın hamile kalınca mı aklına geldi. bi de işten çıkmışsın. eve para getirmiyor ilgilenmiyor diyorsun neye güvendin de işten çıktın peki. Valla adam bir günde böyle olmadı. Hem eve bakmıyor diyorsun neyle geçiniyorsun o da çelişik. O yüzden hamileliği bahane etme.. Ha boşanıp boşanmama senin tercihin ama babana üzüldüm.

Tabiki babam sikayetci oldu fakat dava kagidi gelmedi hala babam esimi evine kabul etmiyor
bak olaya baban mudahil olmamaliymis. da neyse olmus, dava kagidi icin e-devletten bakin. belki dava tarihi belli olmustur.
esine neden baban tepkili..anlamadim.
yahu madur olan esin ve sensin
baban gel damat sende magdursun. boyle is olmaz. sana is bulalim sende benim evladimsin, birlikte tum bunlarin ustesin geliriz demesi gerekior.
seninde kocam mal mulk miras haktir, eger hakkini simdi arayamiorsan yarin arariz. bizim huzurumuz daha onemli gidelim buradan de.
esine zaman taniyin dusunsun. bunlardan sonra da hala abisinin dibinden ayrilmaz ise bosanirsiniz . 1-2 ay daha sabredin.

ben kocaya uzuldum. iki arada derede kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…