- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
Belli olmaz çünkü sizi ayırmak için elinden geleni yapıyor baksana. Çok gördüm ben böyle. Ama inşallah değildir tabi. Allah yardımcın olsun.Yok canm ya Allah korusun o nasl soz
Cok guzel konusmussun canım ailemle konustum babam aldır diyor annem kararsız günaha giremeyiz diyor o pislik abisi kendi karısına bile nikah kıymıyor imam nikahyla evli karisi mal varlgna ortak olmasn diye cocugumu aldrrsam ilerde vicdanm hep sızlar oyle dusunuyorum ama aldrmazsamda ailem kabul eder sanırm bunu hic sormadm
Dini konulara pek girmemiş ama artık dayanamadım yazıyorumCok guzel konusmussun canım ailemle konustum babam aldır diyor annem kararsız günaha giremeyiz diyor o pislik abisi kendi karısına bile nikah kıymıyor imam nikahyla evli karisi mal varlgna ortak olmasn diye cocugumu aldrrsam ilerde vicdanm hep sızlar oyle dusunuyorum ama aldrmazsamda ailem kabul eder sanırm bunu hic sormadm
Benden bosanrsan sana ne nafaka nede aldgn arabayı verirm diyor ama sevmiyorda ev benim uzerime ama kredili iste 10 yıllk cekmistim sadece 7 8 ayı felan odendi ipotekli bankadan yanihepsnini okuyamadığım için anlamadım eşiniz boşanmadan yanamı ev kimin üzerine peki aldığınız
Evlendikten sonra aldıysanız ortak oluyor boşanma anında ev satılır bankaya borç ödenir eğer para kalırsa ikiniz aranızda bölüştürülür mahkeme böyle yapabilir,ve arabada satılıp ikiye bölünür.Benden bosanrsan sana ne nafaka nede aldgn arabayı verirm diyor ama sevmiyorda ev benim uzerime ama kredili iste 10 yıllk cekmistim sadece 7 8 ayı felan odendi ipotekli bankadan yani
Onuda dusundum ama yukardaki arkadasn dedgi gibi avukat hersey satılır ikiye bolunur diyor zaten borclu arabayda bnden kacırrsa mahvolurummevlilikte alınan şeyler boşanmada paylaşılıyor diye biliyorum evinize kiracı koyarsınız kredisi bi şekilde ödenmiş olur siz ailenizle birlikte yaşarsınız olmazmı
Onların ağzına bakıyor yani bi nevi ailesine destek veriyo sana karşı cephe açmaları hususundaHala o dukkana calısmaya gidiyor ne eve bakıyor alısveris yapıyor ne benim hastane islerimle ugrasıyor
Hic bisey yok uzerime nafaka felan vermem benden bosanrsan diyor
Babanın kolunu mu kırdı yuh be işte ozaman agırlıgını koyacaktın kocana geç kalmışsınIste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?