Artık evliligime dayanamıyorum :(((

seni çok iyi anlıyorum ama sonrasında o bebeğin dünyaya getirmekle ve istediği hayatı verememekle daha büyük vicdan azapları duymayasın . belki şimdi ailen evet diyebilir ama sonrasında o kadar parayla ilgilenmeyen bi babanın cocuğuna bakmak zorlarına gidebilir bu durmda ne olcak ne babasının ilgilendiği ne de ailenizin sahip cıkaçağı bi yavrucak ortalarda öyle büyüyecek sürekli başkalarının mutlu aile hayatlarına bakarak hep bi yeri yarım kalmış bi yavrucak !!!! .. babası şimdiden bakmayacağı sadece görmeye geleceğini söylüyor yazık değil mi ...o yavruya bunu ona yaşatmaya hakkınız var mı ... bunun vebalini kabul ediyor musunuz..Allah yar ve yardımcın olsun canım çok taraflı düşünmen gerekiyor ... çocukları olup ta mecburi boşanan çiftleri biliyoruz ama senin ki bile bile lades gibi geliyor bana ..iyi düşün

Son düzenleme:
Dini konulara pek girmemiş ama artık dayanamadım yazıyorum
İslami eğitimle büyüdüm ben. Eğer müslümanlık bunlara kaldıysa ölelim artık
Adamda vicdan yok, merhamet yok, yuva yıkmak, kul hakkına girmek, para hırsı ne ararsan var
Eee nerde kaldı müslümanlık..
Arkadaşım sakın sakın bebeğini aldırma
Bana göre bu da cinayet
O Allahın sana bir lürfu, mükafatını mutlaka alırsın.
Bu insanlardan kaç kurtul derim armut dibine düşermiş

hepsnini okuyamadığım için anlamadım eşiniz boşanmadan yanamı ev kimin üzerine peki aldığınız

Belkide hemen bosanıp baska sehire tasınsam ailemle cocuguda dusurdugumu soyleyip ben baksam olmaz mı hem cocuga bakamam diyor istemiyor zaten ben bakarım ailemdende maddi olmasa manevi destek isterim

eşiniz çocuğumu istemiyor bilmiyorum ama aldırmak nasıl bişey bunun vicdan azabı var herkes bir sınavda bir bakmışsınız hiç çocuk sahibi olamamışsınız daha sonra zor şeyler Allah yardımıcınız olsun eğer aileniz size destekse sizde zaten çalışıyormuşunuz çalışın tekrar çocuğunu istemeyen birinede çocuk falan göstermeyin

Benden bosanrsan sana ne nafaka nede aldgn arabayı verirm diyor ama sevmiyorda ev benim uzerime ama kredili iste 10 yıllk cekmistim sadece 7 8 ayı felan odendi ipotekli bankadan yani
Evlendikten sonra aldıysanız ortak oluyor boşanma anında ev satılır bankaya borç ödenir eğer para kalırsa ikiniz aranızda bölüştürülür mahkeme böyle yapabilir,ve arabada satılıp ikiye bölünür.

evlilikte alınan şeyler boşanmada paylaşılıyor diye biliyorum evinize kiracı koyarsınız kredisi bi şekilde ödenmiş olur siz ailenizle birlikte yaşarsınız olmazmı

evlilikte alınan şeyler boşanmada paylaşılıyor diye biliyorum evinize kiracı koyarsınız kredisi bi şekilde ödenmiş olur siz ailenizle birlikte yaşarsınız olmazmı
Onuda dusundum ama yukardaki arkadasn dedgi gibi avukat hersey satılır ikiye bolunur diyor zaten borclu arabayda bnden kacırrsa mahvolurumm

Iste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
Babanın kolunu mu kırdı yuh be işte ozaman agırlıgını koyacaktın kocana geç kalmışsın

Böyle 3. kişiler evliliğinize karışıyor, söz sahibi oluyorsa sorun eşinizde maalesef. Korkmakla olacak iş değil, "Eşime laf söylemeye hakkınız yok" diye size destek çıkmak zorunda. Mal paylaşımı olayı konusunda bir fikrim yok hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ve yardımcı olurlar ama genel olarak sorun eşinizin pasif kalmasından kaynaklı. Biraz daha aktif olması ve hakkını savunması konusunda cesaretlendirmeye çalışın eşinizi.

Ev icin ne korkuyorsun ki, sat gitsin. Kapat bankaya borcunu bitsin. Araba esinin üzerine mi? Peki ya arabanin borcu kimin üzerine? Cek git baba evine. Bebege dedigim gibi bisey diyemicem, ama bide böyle adami adammis gibi baba etmek var..... Arada cocuk olunca malesef hic bir zaman baglantini koparamicaksin. Zor karar.

Durumunuz zor Allah yardımcınız olsun.. anladigim kadarıyla boşanma davası açtıktan sonra ogrenmissiniz Bebeğiniz olacağını , peki bunu eşinize söyleyince ne dedi ne tepki verdi?

Herşeyi anlıyorum da karninizdaki yavrunun hayat hakkının alınmasını asla anlayamıyorum..Yazıklar olsun böyle düşünenlere.esinle anlasamaman ayrı bir olaydır.yavrunun hayatı ayrıdir karıştırmayalım.onceden dusunecektiniz birsuru korunma yöntemi var.Ayrıca çözülmeyecek meseleler değil sabırsız davraniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…