- 30 Mart 2017
- 42
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
Evet cok fazla guvenmisim haklsn mal varlkları abisinin uzerine zaten calısan dukkan kira vergi levhası sadece esimin uzerineçok fazla güvenmişsin ve akıllı davranmamışsın. işten çıkıp tazminatını alıp vermişsin ellerine. araba almışsın
Zaten vicdan azabından korktugumdan aldramyrum yuregim dayanmaz buna bende öldürüm kendimi dogurmasna dogurcam tabiki ama ona iyi bakmalym hem anne hem baba olmalym bu gucsuzlulte onu yapabilecekmiym bilmiyorumKocanla ne yaparsan yap ama bebeğinin canına kıyma sakın.. ben iki gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için mecburen aldılar fakat o kadar zor oldu ki.. dogumhaneye girdigimde yerde duran çöpü gördüm masanın hemen yanında ve uyandığımda bebeğimi çöpe attılar diye bağıra agladim.. senin bebeğin saglikliysa öldürme onu kaldiramazsin bu vicdan azabını..
Ya iste abisi o kadar pislik ki bir kere bıraktı dukkanı geldi evimizi bastı esim abisinin korkusundan ve ondan mal almak istemesnden brakmyor dukkanıeşiniz sizi seviyorsa ve boşanmak istemiyorsanız aileden uzaklaşıcaksınız madem eviniz varmış rahat geçinirisniz eşinizde başka iş bulsun abisinide bırakın uğraşmayın belliki pislik biri ilahi adalet var kimsenin ahı kimsede kalmaz siz kendi mutluluğunuza bakın böyle tebiyesizlerle uğraşıp günlerinizi zehir etmeyin
Hic bisey yok uzerime nafaka felan vermem benden bosanrsan diyorKocan eve pazar parası bırakmıyorsa ileride bez parası da bırakmayacak. Ailen bakacak çocuğa yani. En iyisi boşan, belki nafaka verir de çocuğa 3 kuruş öyle hayrı dokunur.
Bu arada kaynının babana yaptığı şey başıma gelse ve kocam hala o kaynın yanında çalışsa o kocanın da kaynın da canına okurdum.
sen ve siz ilgincsiniz.Evet cok fazla guvenmisim haklsn mal varlkları abisinin uzerine zaten calısan dukkan kira vergi levhası sadece esimin uzerine
Ev kredili iste benim olsa keske 1 dk dusunmem kiMadem esin Senin yüzünden diye mal sevdasına düşmüş,Sen de O'na aldıklarını geri al kimin yuzundenmis görsün!
Bebeği de dogurmak istiyorsan doğur bacim evini kiraya ver babanların yanına geç,bebis büyüyen kadar kirani size yeter sonrada ise girersin.
Hakimin takdir ettiği nafakayı ödemek zorunda.Hic bisey yok uzerime nafaka felan vermem benden bosanrsan diyor
Bu ne ya nasıl insanlar bunlar? Ne demek babanın kolunu kırmak duman ederdim. Eşiniz de eve bakmıyormuş şimdiden nasıl olacak? Aile birliği bozulmuş. Bir de hep aynı şey bi dramın ortasında hamile olduğunu öğrenme... bilemiyorum sorumsuzluk bu. Yapmanız gereken iki şey var bana göre. Kendi bileceğiniz iş.Iste sorun orda abisinden korkusundan sikayetci olamıyor daha once babam bu cocuklardan uzak dur bırak kendilerini borbirleerne diye konusmaya gitmisti ve babamn kolunu kırdı pislik bi adam esimde korkuyor cevap veremiyor ona
Hayır abisi esime biz evlenmeye karar verdgmzde benide ailemide eski bir eve kabul etti ben bunları sonradan ogrendim gece kondu gibi bi ev ailem durumları kotu dedi yinede olsun dedm megerse abisi esimle beni denemisler ben bunu cok sonra ogrendim ailemede anlattm tabiisen ve siz ilgincsiniz.
sen esinle varlikli bir aile diye mi evlendin?
Bir defa bosanma davası actım avukat bisey talep etsende alamazsn uzerine hic bisey yok demistiHakimin takdir ettiği nafakayı ödemek zorunda.
Siz evi ve arabayı evlendikten sonra mı aldınız eğer öyleyse eşin onlarda hak talep edecek.Ayrıca eşinin sigortası yok mu yada banka hesabı falan.Bir defa bosanma davası actım avukat bisey talep etsende alamazsn uzerine hic bisey yok demisti
Yok canm ya Allah korusun o nasl sozBence sen açık olduğun için değil, kaynın sana mı aşık? Ben öyle anladım.
30 yasnda ve hic biseyi yok banka hesabı parası is yeri calstrdgı icn bagkuru var bosanrsan onuda iptal ettirrm diyor zatenSiz evi ve arabayı evlendikten sonra mı aldınız eğer öyleyse eşin onlarda hak talep edecek.Ayrıca eşinin sigortası yok mu yada banka hesabı falan.
Dini konulara pek girmemiş ama artık dayanamadım yazıyorumCok guzel konusmussun canım ailemle konustum babam aldır diyor annem kararsız günaha giremeyiz diyor o pislik abisi kendi karısına bile nikah kıymıyor imam nikahyla evli karisi mal varlgna ortak olmasn diye cocugumu aldrrsam ilerde vicdanm hep sızlar oyle dusunuyorum ama aldrmazsamda ailem kabul eder sanırm bunu hic sormadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?