- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi Dertbirdegil
-
Haklısınız ama sizin esiniz de böyle dese yaninda olurmuydunuz. Ayrıca aramiza ailesiyle sogukluk girdi artık. Bidaha eskisi gibi olur mu ki
Ben herkesle mücadele ettim boşanabilmek için. Milletin dırısı vırısı ayrı onun boşanmıyorum ! Demeleri ayrıydı. Çeken bilir millet laka lukayı iyi becerir ama asla işin içi sandıkları gibi değil. Ben bu evliliğin yürümesinden yana değilim. Bir kere ortada yuva yok öyle evli bir çiftin sürekli boşanma muhabbeti yapmasıda hiç hoş değil zaten. Ayy boşandığım gün düğünüm oldu. Ağzına tükürdüğümün kendini adam zanneden hayvanatorları nolcakk..Allah daha iyi huzurlu etsin inşallah sizi. İnanın boşanmanın b si bile öldürüyor beni. O ise bi kalemde silip atabiliyo. Yarin avukat a gidip imza verelim dedim,Tamam dedi.
Hastsliginda cok mücadele verdim. O değil ama ben öldüm resmen. Ailesi bana sen bizim gözbebeğimizsin iyi ki varsin all senden razi olsun, gözümüz arkada değil asla deyip durdular. Aramıza da su sebebten soğukluk girdi. Kaynim sürekli bana her tlf konusmamizda,abim e iyi bak yoksa çeker alırım. Iyi baktiginida biliyorum deyip dururdu. En son kurban Bayramı'nda konuştuk. Hatırıni sorar sormaz,abimim sesi kötü geliyo bişeymi oldu dedi. Yok çok şükür yoruldu biraz dedim. Ve bana,bak abime iyi bak ister bunu tehdit algıla ister algilama dedi. Sasirdim dedim bu konuşmaya ne gerek var simdi. Ne tatsız bi konusma dedim. Abiside duyuyor eşim. Tlf u kapattım duyduyn mu kardeşinin dediklerini dedim. Duydum ne var şaka yapiyo dedi. Nasıl yani nasıl şaka bu her tlfda böyle. Mecburmuyum onun bu laflarıni duymaya dedim. Basladi küfür e hakaret e. Ailesi kadar başıma taş dussunmus. Ve o hastayken yaninda bi tek ben olmama rağmen,benim için naptin ki diyosansen ben esimin ailesi ile gorusmuyorum. fakat kendimi sizin yerinize koyarak, ne yapardim diye dusundugumde soyle bir sonuca variyorum;
- bu insan - esim - hasta ve nukseder etmez Allah bilir. ben yol arkadasi olmaya, bu hastalik suresince yaninda olmaya bas koydum mu? koydum, bu noktadan sonra nazi niyazi basim ustune mi? ustune. koy mu diyor? gelecegim ama ailen ile aramda duzelemez sikintilar var, benden onlarla iletisimi bekleme. bekliyor musun? o zaman bazi seyleri yeniden degerlendirmek zorundayiz. beklemiyor musun, ben her kotu kosulda yanindayim.
belki ise yarar?
Ben herkesle mücadele ettim boşanabilmek için. Milletin dırısı vırısı ayrı onun boşanmıyorum ! Demeleri ayrıydı. Çeken bilir millet laka lukayı iyi becerir ama asla işin içi sandıkları gibi değil. Ben bu evliliğin yürümesinden yana değilim. Bir kere ortada yuva yok öyle evli bir çiftin sürekli boşanma muhabbeti yapmasıda hiç hoş değil zaten. Ayy boşandığım gün düğünüm oldu. Ağzına tükürdüğümün kendini adam zanneden hayvanatorları nolcakk..
Hastsliginda cok mücadele verdim. O değil ama ben öldüm resmen. Ailesi bana sen bizim gözbebeğimizsin iyi ki varsin all senden razi olsun, gözümüz arkada değil asla deyip durdular. Aramıza da su sebebten soğukluk girdi. Kaynim sürekli bana her tlf konusmamizda,abim e iyi bak yoksa çeker alırım. Iyi baktiginida biliyorum deyip dururdu. En son kurban Bayramı'nda konuştuk. Hatırıni sorar sormaz,abimim sesi kötü geliyo bişeymi oldu dedi. Yok çok şükür yoruldu biraz dedim. Ve bana,bak abime iyi bak ister bunu tehdit algıla ister algilama dedi. Sasirdim dedim bu konuşmaya ne gerek var simdi. Ne tatsız bi konusma dedim. Abiside duyuyor eşim. Tlf u kapattım duyduyn mu kardeşinin dediklerini dedim. Duydum ne var şaka yapiyo dedi. Nasıl yani nasıl şaka bu her tlfda böyle. Mecburmuyum onun bu laflarıni duymaya dedim. Basladi küfür e hakaret e. Ailesi kadar başıma taş dussunmus. Ve o hastayken yaninda bi tek ben olmama rağmen,benim için naptin ki diyo
Ama istemiyor. Seni seveni sende sev dağda çoban olsa da, seni sevmeyeni sende sevme mısırda sultan olsa da.Siz boşanmayi istediğinz için daha kolay atlatmissinizdir belki. Ama ben istemiyorum inanin çok mücadele veriyorum. Maddi güçte sıfır bnmde aileminde
Allah yardımcın olsun hiç kolay değil boşan cidden bak kadın sığınma evi falan var bir şekilde bak yoluna sen o kadar iğne vurul tedavi ol tamam onunda yaşadıkları kolay değil ama bunu yapmamalıydı bak başının çaresine bak her işte bi Hayır var çocuk olsa daha fenaydıMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Ama artık gücüm bitti yardım istiyorum sizlerden. 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım,eşim de 48 yaşında. Severek evlendik bu arada. Ben 16 yıl içinde bi kac kez çocuk denedim hamile kaldim fakat dusurdum. Eşim 3 yil önce kanser e yakalandı. Ve kemoterapi almadan spermini dondurtmustuk. Biz bi kac ay önce tüp bebek karari aldik çünkü eşim artık azo sperm. Dondurulmus spermi kullanmak için mecburduk tüp bebek olacakti. Iğnelerimi yaptim hergün,ne gerekiyorsa uyguladim kullandim. Ve yumurta toplanma günü geldi. 15 dk lik operasyon sonrasi kendime gelemedim tam sekiz saat. Dr lar bu surede hastanede müdahale etti. Bilincim kapandi oksijen alamadim vs. Sonrası 11 gün evde cok zor anlar yasadim,iki kez acillik oldum. Esimle daha öncesinde sorunlarimiz hep vardi. Ama bi şekilde yuruyordu öyle böyle. Derken 11 inci nekahat günümde (annem yanimda bana bakıyordu bu arada) esim aksam personel servisi isine gitmişti. Aramin biraz soğuk oldugu kaynim aradi ve bana direkt. Bana bak abimle beni karşı karşıya getirme diye başlayıp bi kaç hakaret edip yüzüme kapattı. Bnde sonrasında iki kez aradim geri, host deyip yine yüzüme kapattı. Esim geldi annem durumu anlatti,esim ne yani olamaz mi ben bi iki baskı yaptim,ara yengeni barış geçmiş olsun de diye dedi. Sende ona bagirmissin diye bana yuklendi annem e yuklendi. Bi süre tartıştık ve uzamasin daha diye annemin evine gittik apar topar. Esim evde uyudu. Ertesi günü esim hastaneyi arayip randevu almis. Tesadüf beni arayip soylediler. Bu randevunun amacı ise,binbir güçlük ve acıyla verdiğim döllenen embriyolarin imhası için. Eşim gitmis ve imza vermiş. Ve banada eve dönme ayrilmak istiyorum dedi. Ben artık huzur istiyorum köyüme yerlescem ailemde seni istemiyor artık dedi. Şaşırdım kaldım 4 gün sonra gelme demesine rahmen evime döndüm. Neden geldin gelme demedim mi dedi bana. Bir sürü hakaret tartisma vs yaşadık. 1,5 ay konusmadan ayri yataklarda yattık. Bir haftadır biraz iyiydik imzani geri almalısın dedim (embriyolar icini) bilmiyorum dedi bana. Az oncede yine konu oldu. Biz burda tutunamayiz, ben kira odeyemiyorum köye gelirsen gel diyo bana. Yoksa boşanalim diyo. Ben naparim nasıl yasarim diyorum. Orda yaşayanlar insan degilmi diyor. Allah rızası için bi akıl verin napicam ben. Simdiden çok sağolun.
Allah yardımcın olsun hiç kolay değil boşan cidden bak kadın sığınma evi falan var bir şekilde bak yoluna sen o kadar iğne vurul tedavi ol tamam onunda yaşadıkları kolay değil ama bunu yapmamalıydı bak başının çaresine bak her işte bi Hayır var çocuk olsa daha fenaydıMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Ama artık gücüm bitti yardım istiyorum sizlerden. 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım,eşim de 48 yaşında. Severek evlendik bu arada. Ben 16 yıl içinde bi kac kez çocuk denedim hamile kaldim fakat dusurdum. Eşim 3 yil önce kanser e yakalandı. Ve kemoterapi almadan spermini dondurtmustuk. Biz bi kac ay önce tüp bebek karari aldik çünkü eşim artık azo sperm. Dondurulmus spermi kullanmak için mecburduk tüp bebek olacakti. Iğnelerimi yaptim hergün,ne gerekiyorsa uyguladim kullandim. Ve yumurta toplanma günü geldi. 15 dk lik operasyon sonrasi kendime gelemedim tam sekiz saat. Dr lar bu surede hastanede müdahale etti. Bilincim kapandi oksijen alamadim vs. Sonrası 11 gün evde cok zor anlar yasadim,iki kez acillik oldum. Esimle daha öncesinde sorunlarimiz hep vardi. Ama bi şekilde yuruyordu öyle böyle. Derken 11 inci nekahat günümde (annem yanimda bana bakıyordu bu arada) esim aksam personel servisi isine gitmişti. Aramin biraz soğuk oldugu kaynim aradi ve bana direkt. Bana bak abimle beni karşı karşıya getirme diye başlayıp bi kaç hakaret edip yüzüme kapattı. Bnde sonrasında iki kez aradim geri, host deyip yine yüzüme kapattı. Esim geldi annem durumu anlatti,esim ne yani olamaz mi ben bi iki baskı yaptim,ara yengeni barış geçmiş olsun de diye dedi. Sende ona bagirmissin diye bana yuklendi annem e yuklendi. Bi süre tartıştık ve uzamasin daha diye annemin evine gittik apar topar. Esim evde uyudu. Ertesi günü esim hastaneyi arayip randevu almis. Tesadüf beni arayip soylediler. Bu randevunun amacı ise,binbir güçlük ve acıyla verdiğim döllenen embriyolarin imhası için. Eşim gitmis ve imza vermiş. Ve banada eve dönme ayrilmak istiyorum dedi. Ben artık huzur istiyorum köyüme yerlescem ailemde seni istemiyor artık dedi. Şaşırdım kaldım 4 gün sonra gelme demesine rahmen evime döndüm. Neden geldin gelme demedim mi dedi bana. Bir sürü hakaret tartisma vs yaşadık. 1,5 ay konusmadan ayri yataklarda yattık. Bir haftadır biraz iyiydik imzani geri almalısın dedim (embriyolar icini) bilmiyorum dedi bana. Az oncede yine konu oldu. Biz burda tutunamayiz, ben kira odeyemiyorum köye gelirsen gel diyo bana. Yoksa boşanalim diyo. Ben naparim nasıl yasarim diyorum. Orda yaşayanlar insan degilmi diyor. Allah rızası için bi akıl verin napicam ben. Simdiden çok sağolun.
yaaa ben çok kızıyorum böyle bayanlara.bak çocugun olsa derim aaa dur düşün,olmaz o çocuk ne olcak sabır et düzelir bir bunalımdır.yaaaaaa adam açık net söylemiş git seni istemiyorum diye.aileside istemiyor kaynın sana telefon açıp hakaret etme cesaretinde bulunuyor.köye gitsen onun ailesi seni iteleye kakalaya manyak eder.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Ama artık gücüm bitti yardım istiyorum sizlerden. 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım,eşim de 48 yaşında. Severek evlendik bu arada. Ben 16 yıl içinde bi kac kez çocuk denedim hamile kaldim fakat dusurdum. Eşim 3 yil önce kanser e yakalandı. Ve kemoterapi almadan spermini dondurtmustuk. Biz bi kac ay önce tüp bebek karari aldik çünkü eşim artık azo sperm. Dondurulmus spermi kullanmak için mecburduk tüp bebek olacakti. Iğnelerimi yaptim hergün,ne gerekiyorsa uyguladim kullandim. Ve yumurta toplanma günü geldi. 15 dk lik operasyon sonrasi kendime gelemedim tam sekiz saat. Dr lar bu surede hastanede müdahale etti. Bilincim kapandi oksijen alamadim vs. Sonrası 11 gün evde cok zor anlar yasadim,iki kez acillik oldum. Esimle daha öncesinde sorunlarimiz hep vardi. Ama bi şekilde yuruyordu öyle böyle. Derken 11 inci nekahat günümde (annem yanimda bana bakıyordu bu arada) esim aksam personel servisi isine gitmişti. Aramin biraz soğuk oldugu kaynim aradi ve bana direkt. Bana bak abimle beni karşı karşıya getirme diye başlayıp bi kaç hakaret edip yüzüme kapattı. Bnde sonrasında iki kez aradim geri, host deyip yine yüzüme kapattı. Esim geldi annem durumu anlatti,esim ne yani olamaz mi ben bi iki baskı yaptim,ara yengeni barış geçmiş olsun de diye dedi. Sende ona bagirmissin diye bana yuklendi annem e yuklendi. Bi süre tartıştık ve uzamasin daha diye annemin evine gittik apar topar. Esim evde uyudu. Ertesi günü esim hastaneyi arayip randevu almis. Tesadüf beni arayip soylediler. Bu randevunun amacı ise,binbir güçlük ve acıyla verdiğim döllenen embriyolarin imhası için. Eşim gitmis ve imza vermiş. Ve banada eve dönme ayrilmak istiyorum dedi. Ben artık huzur istiyorum köyüme yerlescem ailemde seni istemiyor artık dedi. Şaşırdım kaldım 4 gün sonra gelme demesine rahmen evime döndüm. Neden geldin gelme demedim mi dedi bana. Bir sürü hakaret tartisma vs yaşadık. 1,5 ay konusmadan ayri yataklarda yattık. Bir haftadır biraz iyiydik imzani geri almalısın dedim (embriyolar icini) bilmiyorum dedi bana. Az oncede yine konu oldu. Biz burda tutunamayiz, ben kira odeyemiyorum köye gelirsen gel diyo bana. Yoksa boşanalim diyo. Ben naparim nasıl yasarim diyorum. Orda yaşayanlar insan degilmi diyor. Allah rızası için bi akıl verin napicam ben. Simdiden çok sağolun.
yaaa ben çok kızıyorum böyle bayanlara.bak çocugun olsa derim aaa dur düşün,olmaz o çocuk ne olcak sabır et düzelir bir bunalımdır.yaaaaaa adam açık net söylemiş git seni istemiyorum diye.aileside istemiyor kaynın sana telefon açıp hakaret etme cesaretinde bulunuyor.köye gitsen onun ailesi seni iteleye kakalaya manyak eder.
anladım çocuk istiyorsun o çocuga günah adam hasta ne kadar ömrü var o cocuk babasız büyüycek.bencilce davranıyorsunuz sen annelik hazzını yaşıycak o çocuk babasızlığın acısını yaşıycak.bence eşin bunların bilincinde oldugu için çocuk istemiyor.bende bırakın eşiniz aileisnin yanına gitsin o orada daha huzurlu ve mutlu olcak.
ama sakın ha boşanma fikri senden çıkmasın.o istiyorsa boşanın.sonra ailesi tarafından canınız çok sıkılabilir.işte hasta ondan ayrıldı falan filan uzun hikaye sonrası.bırakın o açsın davayı o sitesin boşanmayı.
ama şuan ki yaptıgınız çooook yanlış geliyor bana .(çocuk olayı )
D Dertbirdegil kayniniz resmen bile isteye yipratmis ikinizi ne demek bunu tehtit olarak algila
yaaa ben çok kızıyorum böyle bayanlara.bak çocugun olsa derim aaa dur düşün,olmaz o çocuk ne olcak sabır et düzelir bir bunalımdır.yaaaaaa adam açık net söylemiş git seni istemiyorum diye.aileside istemiyor kaynın sana telefon açıp hakaret etme cesaretinde bulunuyor.köye gitsen onun ailesi seni iteleye kakalaya manyak eder.
anladım çocuk istiyorsun o çocuga günah adam hasta ne kadar ömrü var o cocuk babasız büyüycek.bencilce davranıyorsunuz sen annelik hazzını yaşıycak o çocuk babasızlığın acısını yaşıycak.bence eşin bunların bilincinde oldugu için çocuk istemiyor.bende bırakın eşiniz aileisnin yanına gitsin o orada daha huzurlu ve mutlu olcak.
ama sakın ha boşanma fikri senden çıkmasın.o istiyorsa boşanın.sonra ailesi tarafından canınız çok sıkılabilir.işte hasta ondan ayrıldı falan filan uzun hikaye sonrası.bırakın o açsın davayı o sitesin boşanmayı.
ama şuan ki yaptıgınız çooook yanlış geliyor bana .(çocuk olayı )
Katılıyorum.
Adam ölebilir, çocuk babasız büyüyebilir. Adam da belki bu yüzden çocuktan vazgeçti ve haklı.
Ağır bir hastalıga yakalanmıs hastanın saglıklı olmayan psıkolojısıyle karsı karsıyasınız. Belki size iyilik yapmak istediğini düşündüğü için kendinden uzaklaştırmak istiyor bile olabilir. Üzmek istemem ama belkide sağlık durumunun iyiye gitmeyeceğini düşünerek sizi babasız bebek büyütmeye mahkum etmek istemiyor bile olabilr.Cok düzgün kararlar vermesini beklemeyin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?