Artık gücüm bitti

Haklısınız ama sizin esiniz de böyle dese yaninda olurmuydunuz. Ayrıca aramiza ailesiyle sogukluk girdi artık. Bidaha eskisi gibi olur mu ki

sansen ben esimin ailesi ile gorusmuyorum. fakat kendimi sizin yerinize koyarak, ne yapardim diye dusundugumde soyle bir sonuca variyorum;

- bu insan - esim - hasta ve nukseder etmez Allah bilir. ben yol arkadasi olmaya, bu hastalik suresince yaninda olmaya bas koydum mu? koydum, bu noktadan sonra nazi niyazi basim ustune mi? ustune. koy mu diyor? gelecegim ama ailen ile aramda duzelemez sikintilar var, benden onlarla iletisimi bekleme. bekliyor musun? o zaman bazi seyleri yeniden degerlendirmek zorundayiz. beklemiyor musun, ben her kotu kosulda yanindayim.

belki ise yarar?

Allah daha iyi huzurlu etsin inşallah sizi. İnanın boşanmanın b si bile öldürüyor beni. O ise bi kalemde silip atabiliyo. Yarin avukat a gidip imza verelim dedim,Tamam dedi.
Ben herkesle mücadele ettim boşanabilmek için. Milletin dırısı vırısı ayrı onun boşanmıyorum ! Demeleri ayrıydı. Çeken bilir millet laka lukayı iyi becerir ama asla işin içi sandıkları gibi değil. Ben bu evliliğin yürümesinden yana değilim. Bir kere ortada yuva yok öyle evli bir çiftin sürekli boşanma muhabbeti yapmasıda hiç hoş değil zaten. Ayy boşandığım gün düğünüm oldu. Ağzına tükürdüğümün kendini adam zanneden hayvanatorları nolcakk..

Hastsliginda cok mücadele verdim. O değil ama ben öldüm resmen. Ailesi bana sen bizim gözbebeğimizsin iyi ki varsin all senden razi olsun, gözümüz arkada değil asla deyip durdular. Aramıza da su sebebten soğukluk girdi. Kaynim sürekli bana her tlf konusmamizda,abim e iyi bak yoksa çeker alırım. Iyi baktiginida biliyorum deyip dururdu. En son kurban Bayramı'nda konuştuk. Hatırıni sorar sormaz,abimim sesi kötü geliyo bişeymi oldu dedi. Yok çok şükür yoruldu biraz dedim. Ve bana,bak abime iyi bak ister bunu tehdit algıla ister algilama dedi. Sasirdim dedim bu konuşmaya ne gerek var simdi. Ne tatsız bi konusma dedim. Abiside duyuyor eşim. Tlf u kapattım duyduyn mu kardeşinin dediklerini dedim. Duydum ne var şaka yapiyo dedi. Nasıl yani nasıl şaka bu her tlfda böyle. Mecburmuyum onun bu laflarıni duymaya dedim. Basladi küfür e hakaret e. Ailesi kadar başıma taş dussunmus. Ve o hastayken yaninda bi tek ben olmama rağmen,benim için naptin ki diyo

Siz boşanmayi istediğinz için daha kolay atlatmissinizdir belki. Ama ben istemiyorum inanin çok mücadele veriyorum. Maddi güçte sıfır bnmde aileminde

insanlarin bu tur donemlerde cok ciddi cokuntu yasadiklarini biliyor olmalisiniz. cok sevdigim bir arkadasimin annesi kanser ile mucadele etti, maalesef yakin bir zamanda kaybettik. bu sure zarfinda arkadasima canim desek canin ciksin diyordu. ailesinin tavrini da bu sekilde algilamalisiniz bence. insanlarin basiretlerinin bagli oldugu ve duygularini sadece cahil - yobaz soylemlerle ifade edebildikleri zamanlar vardir.

esinize sans verin.

Siz boşanmayi istediğinz için daha kolay atlatmissinizdir belki. Ama ben istemiyorum inanin çok mücadele veriyorum. Maddi güçte sıfır bnmde aileminde
Ama istemiyor. Seni seveni sende sev dağda çoban olsa da, seni sevmeyeni sende sevme mısırda sultan olsa da.

Allah yardımcın olsun hiç kolay değil boşan cidden bak kadın sığınma evi falan var bir şekilde bak yoluna sen o kadar iğne vurul tedavi ol tamam onunda yaşadıkları kolay değil ama bunu yapmamalıydı bak başının çaresine bak her işte bi Hayır var çocuk olsa daha fenaydı

Allah yardımcın olsun hiç kolay değil boşan cidden bak kadın sığınma evi falan var bir şekilde bak yoluna sen o kadar iğne vurul tedavi ol tamam onunda yaşadıkları kolay değil ama bunu yapmamalıydı bak başının çaresine bak her işte bi Hayır var çocuk olsa daha fenaydı

yaaa ben çok kızıyorum böyle bayanlara.bak çocugun olsa derim aaa dur düşün,olmaz o çocuk ne olcak sabır et düzelir bir bunalımdır.yaaaaaa adam açık net söylemiş git seni istemiyorum diye.aileside istemiyor kaynın sana telefon açıp hakaret etme cesaretinde bulunuyor.köye gitsen onun ailesi seni iteleye kakalaya manyak eder.
anladım çocuk istiyorsun o çocuga günah adam hasta ne kadar ömrü var o cocuk babasız büyüycek.bencilce davranıyorsunuz sen annelik hazzını yaşıycak o çocuk babasızlığın acısını yaşıycak.bence eşin bunların bilincinde oldugu için çocuk istemiyor.bende bırakın eşiniz aileisnin yanına gitsin o orada daha huzurlu ve mutlu olcak.
ama sakın ha boşanma fikri senden çıkmasın.o istiyorsa boşanın.sonra ailesi tarafından canınız çok sıkılabilir.işte hasta ondan ayrıldı falan filan uzun hikaye sonrası.bırakın o açsın davayı o sitesin boşanmayı.
ama şuan ki yaptıgınız çooook yanlış geliyor bana .(çocuk olayı )

Teşekkür ederim..sozleriniz cok doğru. Disardan bir göz olarak cok haklısıniz ben olayın icinde oldugum icin,gözlerim kör resmen. Bi cok mutluyum seni seviyorum diyor,kavga edincede seni sevmiyorum. Resmen manevi işkence

Ağır bir hastalıga yakalanmıs hastanın saglıklı olmayan psıkolojısıyle karsı karsıyasınız. Belki size iyilik yapmak istediğini düşündüğü için kendinden uzaklaştırmak istiyor bile olabilir. Üzmek istemem ama belkide sağlık durumunun iyiye gitmeyeceğini düşünerek sizi babasız bebek büyütmeye mahkum etmek istemiyor bile olabilr.Cok düzgün kararlar vermesini beklemeyin zaten.

Katılıyorum.
Adam ölebilir, çocuk babasız büyüyebilir. Adam da belki bu yüzden çocuktan vazgeçti ve haklı.

Katılıyorum.
Adam ölebilir, çocuk babasız büyüyebilir. Adam da belki bu yüzden çocuktan vazgeçti ve haklı.

Kardeşinin tlf undan sonra vazgecmesi düşündürücü değilmi? Olaydan iki saat önce,ben bebeğim e çok iyi bakicam deyipte,iki saat sonra kardeşiyle konusunca vazgecmesi anlaşılır bi durum değil. Hee su var en başından deseydi tmm derdim. Ama oda istedi bebeği. Ailesi kavgalariniz yeter cik artık gel diyormus

Bende hasta bi kadınım. Cok zor şartlarda anne olacaktım. O zaman en başından olmaz diyecekti. Bana senin ailen yok, bnm ailem senin ailen. seni ben aldim benim gittigim yere mecbursun gelmeye diyor. Yok gelmem diyosan keyfin bilir. Zaten sen orda da rahat durmazsin kavga ederiz diyo. Tmm o zaman gidip dava acalim anlasmali boşanalim dedim. Dun gece tmm dedi,bugün ses yok. Madem bosanmak istiyor

sizin işe girip çalışma durumunuz varsa belki biraz durumunuzu düzeltir ve köye taşınmaktan kurtulursunuz

Cok zor bir durum canim
Sen esini seviyor musun ayrilmak istiyor musun o onemli
Yasin 36, cocuksuz olarak ayrilirsan cocuk ozlemin olur diye dusunuyorum,ne desem bilemedim
Belli bir yastan sonra kadinlar cocugum olsun da gerekirse esim olmasa da olur diyor ( dogru veya yanlis bu tartisilir elbet ama brn de oyle dusunuyorum)yerinde olsam cocuk sahibi olduktan sonra durumu degerlendirir ona gore davranirim hem zaman da gecmis olur biraz belki degisen birseyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…