- 16 Aralık 2020
- 41
- 14
- 3
İki kız kardeşim onlarla hala . Ve ben kurtuldum ama Allah onları korusunAileniz toptan manyak en iyisini yapiyorsunuz gorusmeyerek. Daha akli ermeyenler varsa allah onlari korusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kız kardeşim onlarla hala . Ve ben kurtuldum ama Allah onları korusunAileniz toptan manyak en iyisini yapiyorsunuz gorusmeyerek. Daha akli ermeyenler varsa allah onlari korusun.
Baba dediğin herif ağır cezayı alacaktır rahat ol benceHerkese merhabalar kk üyeleri.
O kadar doluyum ki içimi dökecek kimsem yok daha doğrusu kimseye güvenim ve inancım yok o kadar kırıldım ki herkese nereden basliyacagim bilemiyorum.
Biraz uzun olabilir hatam olursa affola.hakkinizi helal edin.dort kız kardeşiz ben ikinci çocuğum ve annem bana hamile iken beni aldırmak istemiş ve ne zman masaya yatmış o zman bir teyze onu vazgecirmis ve şimdi hayattayım.ben doğunca beni babamın amcasının kapısına koyup kaçmış annem.beni 5 yaşına kadar onlar buyutmusler.babam içki içen hap ot çöp ne varsa pis olan onları içen bir adam . Kadınlara çok düşkündür kendisi pavyon bar çok sever.annem ilgisiz gezme tozma seven bir insan .ve ben istenmeyen çocuk . Ortaokulu bitirdim ve liseye çok güzel bir lise tutturdum sırf görsel sanatlar bolumunu istediğim için okutmadilar beni. Artık bikmistim babamın her gece alkollü eve gelmeleri dovus kavga ağlama.hepsi vardı bizim evde . 15 yaşında nisanlandim kendi isteğim üzerine 16 yaşında ise evlendim yaşımı büyüterek.esim benim ne çektiğimi iyi bilen tek insan ve beni anlayan tek insan. Patlamış dudağıma morarmış gözüme günlerce pansuman yaptı. Neyse evlendik ve babamın cinsel tacizleri başladı gece görüntülü aramalar yanıma gelsene gece demeler iç çamaşırını saklıyorum ben hala senin dedi bana . Ben evlenirken hiçbir eşyamı almadım evden sadece çantamı alıp çıktım . Bizi çok ayırmaya çalıştılar ama başaramadılar . Anneme bu durumu anlattım ama bana sen delisin deli diye bağırdı ve inanmadı.su an babamla davaligiz . Mahkeme ne zman olur bilmiyorum ama haklıyım ve en iyi avukatları tuttu eşim elimde geçerli delillerim de var . Kayın validen ise sürekli beni suçluyor senin annen şöyle böyle diye . Herkes üstüme geliyor artık kaldıramıyorum . Ama iki evladım var ve eşim dağ gibi arkamda onu da biliyorum.guzel ablalarim kendimi nasıl motive edebilirim nasıl eski halime donebilirm bana bir akıl verim kafayı yemek üzereyim
Avukatım zaten bana söz verdi hem maddi hem manevi elimden geleni yapacağım para da kabul etmedi . Ben seni kurtaracagim o pisliği de hapse attiracagim dedi .Baba dediğin herif ağır cezayı alacaktır rahat ol bence
Avukatım zaten bana söz verdi hem maddi hem manevi elimden geleni yapacağım para da kabul etmedi . Ben seni kurtaracagim o pisliği de hapse attiracagim dedi .
Avukatmı para istemedi yaniAvukatım zaten bana söz verdi hem maddi hem manevi elimden geleni yapacağım para da kabul etmedi . Ben seni kurtaracagim o pisliği de hapse attiracagim dedi .
Öfff Gerçektenmi üzülmekten içim şişiyor sonra bakıyorum böyle oluyorAh iste bunu demeyecektin, fake oldugun dahada belli ettin.
Valla olabilir ülkede çok çeşitli insan var sapık var vsBen inanmıyorum bu hikayeye.
Babam diye bahsettiğiniz yaratık öz babanız mı yoksa sizi büyüten kişimiHerkese merhabalar kk üyeleri.
O kadar doluyum ki içimi dökecek kimsem yok daha doğrusu kimseye güvenim ve inancım yok o kadar kırıldım ki herkese nereden basliyacagim bilemiyorum.
Biraz uzun olabilir hatam olursa affola.hakkinizi helal edin.dort kız kardeşiz ben ikinci çocuğum ve annem bana hamile iken beni aldırmak istemiş ve ne zman masaya yatmış o zman bir teyze onu vazgecirmis ve şimdi hayattayım.ben doğunca beni babamın amcasının kapısına koyup kaçmış annem.beni 5 yaşına kadar onlar buyutmusler.babam içki içen hap ot çöp ne varsa pis olan onları içen bir adam . Kadınlara çok düşkündür kendisi pavyon bar çok sever.annem ilgisiz gezme tozma seven bir insan .ve ben istenmeyen çocuk . Ortaokulu bitirdim ve liseye çok güzel bir lise tutturdum sırf görsel sanatlar bolumunu istediğim için okutmadilar beni. Artık bikmistim babamın her gece alkollü eve gelmeleri dovus kavga ağlama.hepsi vardı bizim evde . 15 yaşında nisanlandim kendi isteğim üzerine 16 yaşında ise evlendim yaşımı büyüterek.esim benim ne çektiğimi iyi bilen tek insan ve beni anlayan tek insan. Patlamış dudağıma morarmış gözüme günlerce pansuman yaptı. Neyse evlendik ve babamın cinsel tacizleri başladı gece görüntülü aramalar yanıma gelsene gece demeler iç çamaşırını saklıyorum ben hala senin dedi bana . Ben evlenirken hiçbir eşyamı almadım evden sadece çantamı alıp çıktım . Bizi çok ayırmaya çalıştılar ama başaramadılar . Anneme bu durumu anlattım ama bana sen delisin deli diye bağırdı ve inanmadı.su an babamla davaligiz . Mahkeme ne zman olur bilmiyorum ama haklıyım ve en iyi avukatları tuttu eşim elimde geçerli delillerim de var . Kayın validen ise sürekli beni suçluyor senin annen şöyle böyle diye . Herkes üstüme geliyor artık kaldıramıyorum . Ama iki evladım var ve eşim dağ gibi arkamda onu da biliyorum.guzel ablalarim kendimi nasıl motive edebilirim nasıl eski halime donebilirm bana bir akıl verim kafayı yemek üzereyim
Bilmiyorum ki gorusmuyoruzBaban demeyeceğim çünkü asla o it baba olamaz. O it insallah en ağır cezayı alır ve çektiklerinize değer. Seni aldırmak istemiş ama 2 tane daha yapmışlar sonra. Diğer kız kardeslerine de böyle cinsel tacizleri olmuş mu ?
Evet avukat tuttuk ve para talep etmediAvukatmı para istemedi yani
Neden böyle bir şey yapayım ki . İnsanların dertleri uzerindenn egonuzu tatmin etmeyin lutfenAh iste bunu demeyecektin, fake oldugun dahada belli ettin.
Benim gibi nice kız veya kadınlar var . Derdimi anlattım ister inanır ister inanmazsınız ama saygı duymalisinizBen inanmıyorum bu hikayeye.
Öz babam malesef olmaz olasicaBabam diye bahsettiğiniz yaratık öz babanız mı yoksa sizi büyüten kişimi
kardesleriniz hala o evdemi kaliyoAllah eşimden razı olsun beni o evden kurtardı kardeşlerime karşı öyle bir davranışı yok sadece bana karşı aceba başka birindenmiyim diye düşünmeye basladim
Ben yalan veya yanlış birşey anlatmadım neyse yaşadıklarım onları anlattımBen inanıyorum.
Diğer üyeliğinde kayınvalidesiyle yaşadığından, kocasının çalışıp kazandığı parayı babasına verdiğinden, ona rağmen fazla şampuan kullanıyorsunuz diye bile laf yiyen biri kendisi... O ve açtığı bir iki konuda çok üzerine gidilmişti ve bu yüzden kendisine yeni bir üyelik almış. Ancak o iki konuda da buna benzer detaylar verdi ve boşan neden çekiyorsun diyenlere ailem daha beter demişti.
Haklıymış.
Gerçekten üzüldüm. Öyle bir aile de doğup daha düzgün bir evlilik, daha düzgün bir hayat yaşamanı isterdim. Ama maalesef olmamış.
Tek temennim tüm bu olumsuzluklara rağmen umarım eşin ve çocuklarından yana yüzün güler. Kendisi evini bile ayıramayacak bir basiretsizlikte olsa da umarım sana güzel davranıyordur.
Bir de lütfen açıktan da olsa okumaya devam et. Tüm bunları atlattığında en kötü meslek edinme kurslarına git.
Evet o evdelerkardesleriniz hala o evdemi kaliyo
bence onlarda senin yaşadığını yada daha fazlasini yasiyorlar ama o evde olduklari belki gidecek bi yerleri olmadığı için susuyorlar diye düşünüyorum iki tarafla ayni sehirdemi yaşıyorsunuzEvet o evdeler