Artık gücüm kalmadı😢

bence onlarda senin yaşadığını yada daha fazlasini yasiyorlar ama o evde olduklari belki gidecek bi yerleri olmadığı için susuyorlar diye düşünüyorum iki tarafla ayni sehirdemi yaşıyorsunuz
Aynı mahalledeyiz biri 13 biri daha 5 yaşında bir de benim bir büyüğüm var o da evli zaten onu da bir iki kez gece rahatsız etmiş ama eşi kavga etmiş bidaha rahatsız etme diye

O yaratıkları allah bildiği gibi yapsın ınş. Allahım sizi bunlardan kurtarsın sadece ailenizle huzur içinde yaşayın. Kocan arkanda kv boş konuşsun boşver

O yaratıkları allah bildiği gibi yapsın ınş. Allahım sizi bunlardan kurtarsın sadece ailenizle huzur içinde yaşayın. Kocan arkanda kv boş konuşsun boşver
Benim kimse umurunda değil ki artık abla. Cunki iyi dost kötü zmanda belli edermiş ya kendini herkes niyetini de karakterini de belli etti herkesin maskesi düştü . Bunları yaşayıp gördükçe daha da gucleniyorum sanki . Birde şu fake diyenlere anlam veremiyorum böyle bir şey nasıl uydurulur ki . Kadın kadına destek olacağı yerde köstek oluyor ve linc ediliyor .

Neden böyle bir şey yapayım ki . İnsanların dertleri uzerindenn egonuzu tatmin etmeyin lutfen

Ilk fake konusunu açan sen degilsin. Hayatin bu kadar yesilçam hikayesi olmasi bir nebze, ama yeryüzünde hiçbir avukat "yeter ki sen kurtul, maasimi almam" demez. Ki kurtulcagin bir durumda yok, halen kayin aile ile yasamaya devam edersin. Sampuana para yok ama avukata var? Ilginç dogrusu..
:KK14:

O evde yasarken hic taciz etti mi, evden ayrilinca mi basladi tacize?
Gece içmiş halde odamıza girerdi bı genç kızın odasına pat diye girilmez ki ustumuz açık olur bişi olur sonuçta genç kiziz . Evde iç çamaşırıyla dolaşırdı ve oturunca çok afedersiniz de şeyi gozukurdu

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Aynı mahalledeyiz biri 13 biri daha 5 yaşında bir de benim bir büyüğüm var o da evli zaten onu da bir iki kez gece rahatsız etmiş ama eşi kavga etmiş bidaha rahatsız etme diye
Allah yardim etsin çocukların varsa onlardan uzak tur ya benim anlamadigim kardeşlerinde daha çok küçük neden devlet almıyor onları bu sapığın yanindan neler duyuyoruz herşey beklenir bu pislikten ayrıca annenizde normal degil yani.eger imkaniniz varsa uzak bi yerlere taşının

Ilk fake konusunu açan sen degilsin. Hayatin bu kadar yesilçam hikayesi olmasi bir nebze, ama yeryüzünde hiçbir avukat "yeter ki sen kurtul, maasimi almam" demez. Ki kurtulcagin bir durumda yok, halen kayin aile ile yasamaya devam edersin. Sampuana para yok ama avukata var? Ilginç dogrusu..
:KK14:
Şampuan konusu başka bu başka bu konuda beni anlamanızı beklemiyorum zaten ama lütfen biraz saygı . İnanmıyorsanız ne işiniz var konumda yazmayın o zman

Allah yardim etsin çocukların varsa onlardan uzak tur ya benim anlamadigim kardeşlerinde daha çok küçük neden devlet almıyor onları bu sapığın yanindan neler duyuyoruz herşey beklenir bu pislikten ayrıca annenizde normal degil yani.eger imkaniniz varsa uzak bi yerlere taşının
Okula gittiğim zamanlar öğretmenlerim sis gözümü flan görünce rehberlik öğretmenini aramışlar ve o da ilgili yerleri aramış . Bizi almaya gelmişlerdi zaten ama annem bunun deli raporu var flan diyerek beni suçladı ve tanıdık bir doktora sahte rapor hazırlattı kardeşim adına ve kız hala engelli sanıyor kendini.bunun üzerinden maaş da alıyor . Yani bı nevi devleti kandiriyor

Gece içmiş halde odamıza girerdi bı genç kızın odasına pat diye girilmez ki ustumuz açık olur bişi olur sonuçta genç kiziz . Evde iç çamaşırıyla dolaşırdı ve oturunca çok afedersiniz de şeyi gozukurdu
En azindan tecavuze yeltenmemis, oz babasindan senelerce tecavuze ugrayip, defalarca dogurdugu bebekleri evin bahcesine gomen babayla yasayan bi kizi okumustum, hem de Turkiye' de oluyo bu, annesi gormus, goz yummus. Sen gene sanslisin, sanssizsin ama bi yerde sans yuzune gulmis. Cok daha agirlarini yasayabilirdin, esinle mutsuz olabilirdin, onune bakicaksin, bu konularda gecmise kitlenip kalmak, insani icten curuten bisey, en azindan ben sonunda arkama bakmamayi ogrendim, tavsiye ederim.

Herkese merhabalar kk üyeleri.
O kadar doluyum ki içimi dökecek kimsem yok daha doğrusu kimseye güvenim ve inancım yok o kadar kırıldım ki herkese nereden basliyacagim bilemiyorum.
Biraz uzun olabilir hatam olursa affola.hakkinizi helal edin.dort kız kardeşiz ben ikinci çocuğum ve annem bana hamile iken beni aldırmak istemiş ve ne zman masaya yatmış o zman bir teyze onu vazgecirmis ve şimdi hayattayım.ben doğunca beni babamın amcasının kapısına koyup kaçmış annem.beni 5 yaşına kadar onlar buyutmusler.babam içki içen hap ot çöp ne varsa pis olan onları içen bir adam . Kadınlara çok düşkündür kendisi pavyon bar çok sever.annem ilgisiz gezme tozma seven bir insan .ve ben istenmeyen çocuk . Ortaokulu bitirdim ve liseye çok güzel bir lise tutturdum sırf görsel sanatlar bolumunu istediğim için okutmadilar beni. Artık bikmistim babamın her gece alkollü eve gelmeleri dovus kavga ağlama.hepsi vardı bizim evde . 15 yaşında nisanlandim kendi isteğim üzerine 16 yaşında ise evlendim yaşımı büyüterek.esim benim ne çektiğimi iyi bilen tek insan ve beni anlayan tek insan. Patlamış dudağıma morarmış gözüme günlerce pansuman yaptı. Neyse evlendik ve babamın cinsel tacizleri başladı gece görüntülü aramalar yanıma gelsene gece demeler iç çamaşırını saklıyorum ben hala senin dedi bana . Ben evlenirken hiçbir eşyamı almadım evden sadece çantamı alıp çıktım . Bizi çok ayırmaya çalıştılar ama başaramadılar . Anneme bu durumu anlattım ama bana sen delisin deli diye bağırdı ve inanmadı.su an babamla davaligiz . Mahkeme ne zman olur bilmiyorum ama haklıyım ve en iyi avukatları tuttu eşim elimde geçerli delillerim de var . Kayın validen ise sürekli beni suçluyor senin annen şöyle böyle diye . Herkes üstüme geliyor artık kaldıramıyorum . Ama iki evladım var ve eşim dağ gibi arkamda onu da biliyorum.guzel ablalarim kendimi nasıl motive edebilirim nasıl eski halime donebilirm bana bir akıl verim kafayı yemek üzereyim
Bu konuları konuşmayın bir süre kv ve annenizle de araya mesafe koyun. Eşiniz ve çocuklarımızla koronadan dolayı ev oyunları alın kurun yaratın. Düşünmemek için zamanı mesguliyetlerle doldurun. Ülkeniniz varsa Koy yayla eviniz gibi şartlar müsaitse hafta sonları kaçın. sizden kaynaklanmayan sizin sebep olmadığınız sorunların yükünü üstünüzden atın. Sizi yaradan sevmiş istemiş yasaminiz başlamış. Inanın anne baba kavramını her çocuğu olana uydurmaya çalışmak zor. Secemediginiz şeyler yüzünden üzülmeyin. Başa neler geliyor ah ah..

En azindan tecavuze yeltenmemis, oz babasindan senelerce tecavuze ugrayip, defalarca dogurdugu bebekleri evin bahcesine gomen babayla yasayan bi kizi okumustum, hem de Turkiye' de oluyo bu, annesi gormus, goz yummus. Sen gene sanslisin, sanssizsin ama bi yerde sans yuzune gulmis. Cok daha agirlarini yasayabilirdin, esinle mutsuz olabilirdin, onune bakicaksin, bu konularda gecmise kitlenip kalmak, insani icten curuten bisey, en azindan ben sonunda arkama bakmamayi ogrendim, tavsiye ederim.
Allah'a sukur ki öyle birşey olmadı . Allah benim durumumu yaşayan her kadına kıza yardım etsin.esimle beni ayırmak için çocuğumun ondan olduğunu bile iddia etti adi pislik

Allah im sana yardım etsinn derdini dert edindim resmen. Sen güçlü bir kadınsın ben buna seni hiç tanımadan inandım. Böyle kötülüklere rağmen sen dimdik ayakta duracaksın. Sen yikilmicaksin ki evlatlarinda senin gibi Cesaretli büyüsün. Okadar üzüldüm ki yaşadıklarına. Hayata bir sıfır yenik başlamışsın ama yenik yasicaksin diye bisey yok sen güçlü ol. Elinden gelini yap canım o adamın hapse girmesi için herşeyi yap

Okula gittiğim zamanlar öğretmenlerim sis gözümü flan görünce rehberlik öğretmenini aramışlar ve o da ilgili yerleri aramış . Bizi almaya gelmişlerdi zaten ama annem bunun deli raporu var flan diyerek beni suçladı ve tanıdık bir doktora sahte rapor hazırlattı kardeşim adına ve kız hala engelli sanıyor kendini.bunun üzerinden maaş da alıyor . Yani bı nevi devleti kandiriyor
bunuda sikayet edebilirsiniz ve bu yuzdende iyi bir ceza alabilirler

Ben 15 yasimda anne babamı kaybettim hep derdim ne günahım vardı da anam babam öldü diye. Ah be kardeşim üç çamaşırını saklıyorum diyen soysuz bir baba olacağına vefat etmiş dünyalar meleği annem babam için şükrettim. Inşallah en büyük cezayı alsın o pislik.

ben avukat olsam karşıma böyle bir olay gelse ben de ücret talep etmezdim sanırım.
dünyada hala iyi insanlar olduğuna inanıyorum.
ne yazık ki daha neler yaşanıyor güzel ülkemde, bizim görmediğimiz bilmediğimiz...
açtığı şampuan konusunda da baya üzülmüştüm kendisine.
kayın aile tarafından sürekli dışlanan biri konu sahibi.
zaten kendi evlatlarını da çok sevmiyorlardı sanırım öyle bir detay vardı.

Back
X