• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Güvenemiyorum...

liymonatta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
572
87
123
35
Kayseri
Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...

Sanırım 6 yıl sevgili olmuşsunuz. Benim merak ettiğim şu sevgiliyken de başkalarıyla görüşüyor muydu? :26:

Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...

Nasıl yani? O olmasa baskası olurdu ne demek? Bunun hesabını sormadınız mı?

şok içinde okudum 6 yıldır prenstide sonrada nöküzemi döndü bu adam demek ki sen o 6 yılda da aldatıldın biz sana nasıl yardım edicez ağla açılırsın deriz anca hala boşanmıyosan ne denir başka

Bu olayın üstüne güvenmeniz saçma olurmuş.
Bu ihanettir.Ayrılıgı göze alamıyorsanz şayet hiç araştırmayn üzülürsnz.
Eşinize karşıda bayaa bayaa soğuk davranın.Ailesinin tutumu da ilginç eşinizin tutumuda sizin tepkinzde.Basıp gitseydiniz kaybetme korkusuyla belki yola gelirdi.
Tekrar aldatilmaniz an meselesi, belki simdi bile aldatıyordurr.:31:

altı yıldır ayrı şehirlerdeydik ama facebook üzerinden biri ile bi kere yazıştığını fark etmiştim.[/QUO

Büyük ihtimal 6 yıl boyunca aldatılmışsınız siz... Uzakta olduğunuz için at koşturmuş eşiniz... Keşke sevgiliyken gördüğünüzde affetmeseydiniz. Güvenemediğiniz biriyle bir ömür geçer mi ? Sizi hala o evde tutan nedir?

Erkekleri aynı evde yaşayana kadar tanıyamıyoruz galiba.. 6 yıl az buz bir zaman değil :((( çok üzüldüm canım. Biraz beklemeye geç sessizce. En azından çocuk yapma sakın! Kurcalamayı bırak eşyalarını. Güveniyomuş gibi davran o da rahatlar gizlemez belki. Bilgisayara da burda bazı casus program falan koyuyo. Gizli gizli bilgisayarı kurcala. Ama sonunuz iyi gözükmüyo :(

Eşiniz yaptığından en ufak bi pişmanlık duymamış bunu da açıkça belli etmiş bence.
Yine olsa yine yaparım gibi bi tavır içinde.
Telefonunda şifre olması da gizleyecek bir şeyi olduğunu gösterir.
Adınıza üzüldüm gerçekten.

Dediğiniz gibi artık karakterine sanki yerleşmiş gibi bu sanki. benden ayrı ne yaptı onu bilmiyorum. Şuan ne yapıyor aklımda soru işaretleri??? hergün bu soru işaretleri ile uğraşmaktan deli olacağımı düşünüyorum aslında.

Neden bitirmiyoruma gelince; Çevremde birçok kişiyi dinlediğimde etrafıma baktığımda kimsenin evlilikten mutlu olamadığını memnun olmadıklarını görüyorum. diyorum en azından içkisi yok belki bu huyları zamanla düzelir. Alttan alıyım. Hem dinimizce evliliği bitirmek güzel bir davranış değil ben kaybetmeyim bu insanı kazanayım istedim.

yeni evli olduğunuz için ayrılmayı göze alamadınız öyle mi? göze almak için azami süre nedir? ne zaman bitecek işkenceniz?

Dediğiniz gibi artık karakterine sanki yerleşmiş gibi bu sanki. benden ayrı ne yaptı onu bilmiyorum. Şuan ne yapıyor aklımda soru işaretleri??? hergün bu soru işaretleri ile uğraşmaktan deli olacağımı düşünüyorum aslında.

Neden bitirmiyoruma gelince; Çevremde birçok kişiyi dinlediğimde etrafıma baktığımda kimsenin evlilikten mutlu olamadığını memnun olmadıklarını görüyorum. diyorum en azından içkisi yok belki bu huyları zamanla düzelir. Alttan alıyım. Hem dinimizce evliliği bitirmek güzel bir davranış değil ben kaybetmeyim bu insanı kazanayım istedim.

Yapmayın Allah aşkına. İçkisi yok kumarı yok ama zinası var. Bu bence cok cok daha ağır birşey. Neyi alttan alacaksınız, baska bir kadının ya da kadınların varlığına nasıl tahammül edeceksiniz. Kazanacak bir adam yok ki hayatınızda.

İnşallah o kaybolmasın derken kendin kaybolmazsın. Hasta edersin kendini böyle. Hepimizin sorunları oluyor kimse dört dörtlük ilişkiler yaşamıyor. Ama güven meselesi çok önemli. ya da güvenip güvenmemeyi önemsemiceksn. Kurcalamicaksın. Aldatırsa aldatsın moduna geçiceksin. Ki erkek böyledir bir kere affettin mi artık kabullendiğini düşünür bir daha yapmiyim eşime yakalandım diyenini görmedim ben.

çok pişkinmiş eşin çok
o dinen aldatmanın ne kadar günah olduğunu bile bile yapsın,sen dinimizde yok diye boşanma tamam
kafayı ye,paranoya ol,kandırıl,dayak ye,ama boşanma günah....dünya evlilerin etrafında dönmüyor,bekarlıktan da kimse ölmüyor

yooo ben evlilikten çok memnunum kocama yalayıp yutasım var o derece seviyorum 11 senedir çok mutluyuz son 1.5 senedirde evliyiz benimkininde içkisi kumarı karı kız ayağı yok pc oyunu oynar yemeğini yer yatar işine gider gelir, niye kötü evliliği olanlara bakıyosun ki

Back
X