- Konu Sahibi liymonatta
benimde halamın başına gelmişti böle bir olay...aslında biraz farklı bu olaydan.şöyle ki halam sürekli nişanlı iken eniştemden süpheleniodu aslında onun ki aşırı kıskançlıktı.facede kız görse bu kim niye ekledin vs. bir sürü soru sorardı halam...aradığında eniştem biri ile konuşuo olsa kiminle konuşuyordun ben tanıom falan filan...eniştem şununla konuşuodum dese halam inanmazdı..bi kere çok ağır bir laf etti sen şerefsizsin beni aldattıon dimi falan filan gibi laflar etti...eniştem tabi çokkk alındı bu lafa veee sırfff halama şerfsizlik nasıl olurmuş göstermek için msn de bi kız ekleyip onunla yazışmış bir hafta...tabi halam görmüş bilgisayardan bu yazışmaları nişan yüzüğünü attı bir sürü olaylar falan oldu aileler girdi olaya falan...eniştem halama bana şerefsiz dedin ve bende sana şerefsizlik nasıl olurmuş gösterdim dedi olay bu dedi seni aldatmadım dedi beni sürekli zan altında bırakıyordun dedi vs.... ama halam bu bir oyun bile olsa bu olaı atlatamadı bir süre ayrıldılar...sonra eniştemm tekrar gelip özür diledi yemin etti bir daha bu şekilde bişey yapmayacağına ve halam da kendi yaptığı hataları da görünce affetti eniştemi ve şimdi evliler 4 yıldır çokkk mutlular 1 bebekleri var....yani erkek güven verdikten sonra ve erkeğe o çirkin şeyi yapmaya zorlayan kadınsa affedilebiliyor.yakın örneğini ailemde yaşadımm.... sizce bu olayda da affetmek çok mu kötüydü...
Ama ben böyle birşeyle eşimi suçlamadım ki. Eşime bunu yaptıracak inan birşey yapmadım. Evliliğimizde benimle ilgiliydi bazı atışmalar oluyordu tabi ama ben sadece tlefonunu aşırı saklamasından şühelendim kendine belli etmedim ve dökümanlarını bulduktan sonra gösterdim kendine.