• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Güvenemiyorum...

doğru demişsin evliliğinde sorun yaşayan çok ama konuyu okuyunca sanki böyle hissederek şımarıklık yaptığımı düşündüm.

ama aslında şımarıklıkta değil. kendime değer veriyorum değerli olduğumu biliyor buna göre muamele istiyorum. eşim su getir bana derse mutsuz olurum lütfen demesini istiyorum. arad bir çiçekle sürpriz yapsın istiyorum. tv de benim stediim kanal açık olsun istiyorum. çamaşırlarını kirli sepetine atsın istiyorum. yaptığım yemeği yedikten sonra eline sağlık desin istiyorum. evi temizlemekten canım çıktıysa banyoya girince ortalığı kirletmesin özensin istiyorum. bunlar ve birçoğu olmayınca bazen tabi kavga oluyo bana değer vermediğini düşünüyorum.

peki beni aldatmış olsa ne düşünürdüm. değer vermemek nasıl olurmuş öğrenmiş olurdum sanırım.

du bi gidip öpeyim yaaaaaaaaaa.

Son düzenleme:
İnan insanın başına gelince bu tür şeyler karar vermesi zor oluyor. zorluklarla yuvanı kuruyorsun. Sevdim ailem vermek istemedi kaç yıl bekledim. bu süre sonunda da evlendim. Toplam 7 yıl olmuş 22 yaşında tanımıştım eşimi şimdi 29 yaşımdayım. Güvenilecek bir insan değil bir şans belki düzelir pişman olur diye vermek istedim yoksa herşeyi bitirmek kolay bitti der çıkar gidersin. İşim gücüm var ve ona muhtaç da değilim... Şuan karar aşamasındayım.

bu durumda iyi davransa gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum vazgeçiyorum. anlamadım ki ne kendimi ne onu. hepsi sevdiğim için...

Ama biliyosunuz ki Türkiye'de boşanma sebepleri sorulduğunda bayanlara %70'i değişeceğini umduğunu ama olmadığını söylemiş:50::50::50: Değişmez yani..

İnan insanın başına gelince bu tür şeyler karar vermesi zor oluyor. zorluklarla yuvanı kuruyorsun. Sevdim ailem vermek istemedi kaç yıl bekledim. bu süre sonunda da evlendim. Toplam 7 yıl olmuş 22 yaşında tanımıştım eşimi şimdi 29 yaşımdayım. Güvenilecek bir insan değil bir şans belki düzelir pişman olur diye vermek istedim yoksa herşeyi bitirmek kolay bitti der çıkar gidersin. İşim gücüm var ve ona muhtaç da değilim... Şuan karar aşamasındayım.

bu durumda iyi davransa gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum vazgeçiyorum. anlamadım ki ne kendimi ne onu. hepsi sevdiğim için...

Arkadaşım buradaki bir sürü aldatılan insanla empati yaptım. Hatta bir arkadaşın eşi üvey yiğeni ile aldatmıştı ve affetti o bile senden daha haklı. Bu arkadaşların ortak özelliği eşlerinin köpek gibi pişman olması, kendilerini affettirmeye çalışması idi. Düzelmek için söz veriyorlardı.

Sen yukardaki cümleleri sarfediyorsan gerçekten bir bunalımdasın demektir. Bence sağlıklı düşünceler değil bunlar. Çalışmazsın ailen olmaz gidecek hiç bir yerin olmaz anlarım. Öyle kadınları da okudum burda ama hiç biri senin gibi değildi. En azından içleri almıyordu kocalarına muhabbet göstermeye.Yanlış bir şeyler olduğunu ve çekmek zorunda oldukları için çektiklerini biliyorlardı.

Bir hemcinsimin kendisine bu hayatı layık görmesi beni çok üzdü. Hakkında hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Burda bir arkadaş eşine akıl fikir versin demiş Allah ama ben sana vermesi için dua edicem. Çünkü eşin gayet akıllı. Bulmuş kendisini çekecek insanı kullanıyor.

Sizin onu tokatlamanizi anladim ama onun sizi tokatlamasini anlam veremedim hem suclu hem guclu sonra o olamasa bi baskasiyla mesajlasirdim kelimesi ayri bisey ve sizin bunu kabulenmeniz dahada sacma 6 yil bir beraberliginiz olmus ve bu alti yil icersinde birkez facebook uzerinden baskalariyla konustugunu yakalamissiniz bunu bile bile nasil evlendiniz onuda anlamis deyilim bir defa aldatan hep aldatir ben olsaydim yerinizde goz yumamazdim cunki aldatan insan sevmiyor demektir beni sevmeyeni ben hic sevmem diyip giderdim tabiki basina gelmeden bazi seyleri bilemesin boyle atip tutmak kolay geliyo allah kimsenin basina vermesin ama ben gururumu ayaklar altina atmazdim hicbirzaman

Daha çok yeni evlisiniz.
İlerde pişman olursunuz bu adama neden daha fazla katlandım diye.
Bence boşayın gitsin .
Ne eş olur böyle adamdan ne de baba.
Ne kadar rahat davranmış ya pes yani

Sana ailenle görüşme der tabi olaki ailene söylersinde sana akıl verirler seni korurlar senin yanında olurlar sen sahhiplenilme yanlız kal adamında çek böyle nede olsa adam rahat yemek önünde temizliği ütüsü e işinide görüyorsun istediğinde daha ne olsunnn

herkes çok manıklı yorumlar yapmış ,önemli olan sizin harekte geçmeniz zaten bir erkeğein güvenilir ve dürüst olması önemli bunlar yoksa ilerisi karanlık ve üzücü geçen yıllarda geri gelmez

Canım pardon ama neyin farkındasın? Aldatan insanlar oluyor. Pişman olup geri dönüyorlar eşler affediyor. Hadi bu bir derece de seninki ne pişman olmuş, ne hareketlerini kısıtlıyor, ne senden özür dilemiş. Hayır yani neyin farkınsasın?

abiii durun bi yaa:ssz: kadının dövmediğiniz kalmış.zaten şuan mantıklı düşünemediği için akıl istediği icin burda...kimse meraklı değil aldatılmaya...lütfen biraz yapıcı olalım arkadaşlar.

bana sorarsan arkadaşım;evlilikte aslında aldatılma varsa şans mans verilmez.cevremızde tonlarca sonuc mevcut.ama diyelım kı adam yaptıgından cok pısman salya sumuk ağlıyor.bı b*k yedım affet dıyor..beeelkii...!! o da sana davranısların sonucu belki....ama bu adam gayet ş.r.fsizce kım olsaydı yapardım diyecek kadar haysıyetsızleşmiş.adamın evlılık umurunda değil...belliki senı ve yuvanızı gozden cıkarmıs..böyle bi durumda yapacagın ılk sey;PSİKOLOGA GİDİP PROFOSYONEL AKIL ALMAK..maddı manevı kendını hazır hissetmen.adamın malı varsa ben valla ıspatlar donuna kadar alırdım.öyle adama merhamet işlemez...Allah kolaylık versın.benden bu kadar bacım

Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...
eşin deli etti beni.umurunda değil adamın,hala da yapıyor.bir de hep sözü dinlenecekmiş.senin suratın hiç asılmayacakmış öyle mi.değişmez o belli.bir de bunların üstüne ailenle görüşmeni istemiyormuş işte bu kısmı hele tepemi attırdı.bunu sakın kabul etme.sırf bunun için bile ayrılınır.bir de iyi bir tarafı da yok bu adamın.ama ayrılamam diyorsan da birşey diyemem.bu gücü kendinde bulamayanları anlayabiliyorum

bende buna yakın bir sorunla karşı karşıyayım ne desem ki Allah yardımcımız olsun biz kadınlar zayıf kırılgan hassas insanlarız ve bu eşlerimizin maalesef umrunda değil kafayı yemek üzereyim ne yapcağımı hiç bilmiyorum :(

bence bu adam senden ayrılmak istemeden sen ayrıl başka kızlarla görüşüyor yani ilerde bunlarlada evlenmek isteyecek epeyde pişkin , yani o herşey yapma hakkına sahip sende sesini yükseltmeden ona uyacaksın , e evdeki kadında ne yapsın eşyalar yeni gıcır,gıcır daha halen taksitler ödeniyor kendi evinde istediğini yapıyor şimdi bunları bırakıp babaevine gidecek oradada aynı tas aynı hamam oradada annenin hükmü geçiyor birde başına kakacaklar biz sana dedik sen burnunun direğine gittin evlendin ,öylede böylede mutsuzluk

Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...

Eşime mesaj yazdım evde konuşsam belki tartışma şiddete dönecek diye;
"Ben bu olayından sonra sana güvenmiyorum bu konuda güvenim kazanacak hiçbirşey yapmadın. Benim için birşeyler yapmak sana yük gibi geliyor farkındayım. benimle mutlu olamıyorsun. mutlu etmeği düşünmek yerine vay neden suratın asık. Neden asık biliyor musun aldatılma olayını hala üzerimden atamamış olmamdan.Senin kendine gven kazanmak için birşey yapmamandan, telefondan bir saniye bile olsun ayrılmamandan, kendine son zamnlarda hiç olmadığı kadar bakmandan, zayıflıcam diye iğnelerini vurmamandan bir jest bir güzelliik yapmamandan şimdiye kadar. Çünkü ben kimimki yapacaksın"
Dedim...

Onun cevabı: " Daha öncede bunları tartıştık. ben buyum ama farklı olmamı istiyorsan kusura bakma istediğin olmayacak. kendine bakma konusunda ise kilomdan rahatsızdım gerçekten. Sen her sabah süsleniyorsun o zman seninde başka bir sebebin var"

2 saatlik bile evli olsan bunu kendine yapmamalıydın....
bu kadar yüzsüz bi insanla birlikte kalarak kendi değerini düşürme....

"Ben bu olayından sonra sana güvenmiyorum bu konuda güvenim kazanacak hiçbirşey yapmadın. Benim için birşeyler yapmak sana yük gibi geliyor farkındayım. benimle mutlu olamıyorsun. mutlu etmeği düşünmek yerine vay neden suratın asık. Neden asık biliyor musun aldatılma olayını hala üzerimden atamamış olmamdan.Senin kendine gven kazanmak için birşey yapmamandan, telefondan bir saniye bile olsun ayrılmamandan, kendine son zamnlarda hiç olmadığı kadar bakmandan, zayıflıcam diye iğnelerini vurmamandan bir jest bir güzelliik yapmamandan şimdiye kadar. Çünkü ben kimimki yapacaksın"
Dedim...

Onun cevabı: " Daha öncede bunları tartıştık. ben buyum ama farklı olmamı istiyorsan kusura bakma istediğin olmayacak. kendine bakma konusunda ise kilomdan rahatsızdım gerçekten. Sen her sabah süsleniyorsun o zman seninde başka bir sebebin var"

adam ben buyum işine gelirse diyo,daha ne desin derdini anlatmak için.

boşuna çırpınmayın derim ben.....

Dedim...

Konudaki diğer mesajlarını da okudum, 7 yıl birliktelik, ailelere direnerek evlenme... Gerçekten anlıyorum seni, insan ne emeklerle evleniyor, ne zorluklar atlatıyor, ne hayaller kuruyor... Sonunda aldığın karşılığın aldatılma olması hayallerini yıkıyor, "düzelir mi acaba?" diyorsun, atlatalım istiyorsun, bunlar da çok normal. Ama maalesef karşındaki adam "ben buyum" diyor, yani hiçbir şey düzelmeyecek. Bu eşiği atlaman, kesin bir karar vermen lazım. Gerçek acı, evet ama maalesef bununla yüzleşmelisin. Bu adam senin bir ömür boyu güvenip seveceğin adam değil. Üstelik pişman bile değil. 29 yaşındasın, henüz hiçbir şeye geç kalmış değilsin, o adama bağımlı da değilsin.

ilişkinizi pek sağlıklı goremedim karakteri bu olabilir,ne kadar süre çıktınız ?
onu iyi tanıdığınızdan emın mısınız?
4 ay olmuş daha..bi ömür böyle katlanacak mısınız,cunku nasıl başlarsa öyle gider,üzgünüm bunu soylediğim için.

Senin ondan daha facete biriyle yazıştığında ayrılman lazımdı canım yazık olmuş onca yıla ama geç deil ayrıl gtsn ne demek ailemle görüştrmüo fln

Dediğiniz gibi artık karakterine sanki yerleşmiş gibi bu sanki. benden ayrı ne yaptı onu bilmiyorum. Şuan ne yapıyor aklımda soru işaretleri??? hergün bu soru işaretleri ile uğraşmaktan deli olacağımı düşünüyorum aslında.

Neden bitirmiyoruma gelince; Çevremde birçok kişiyi dinlediğimde etrafıma baktığımda kimsenin evlilikten mutlu olamadığını memnun olmadıklarını görüyorum. diyorum en azından içkisi yok belki bu huyları zamanla düzelir. Alttan alıyım. Hem dinimizce evliliği bitirmek güzel bir davranış değil ben kaybetmeyim bu insanı kazanayım istedim.

Siz 6 sene farklı şehirlerden çıkmışsınız sık sık yanınıza geliyor muydu ve ne kadar kalıyordu hiç farketmediz mi diğer kızlara bakışları tavırları filan. Aklım almıyor yani ne demek evlilikten kimse mutlu değil yaa siz öyle görmek istiyorsunuz bence. Aldatılmak kadar boşanmayı gerektirecek ne durum olabilir haa içki içseydi, kumarı olsaydı affetmezdiniz ama aldatıyor zina yapıyor yani dinimizce ve affediyorsunuz hala o evde oturup aynı yastığa baş koyuyorsunuz valla ne denebilir ki kendi düşen ağlamaz. Hala alttan alıyım diyorsunuz neden kızlarla gönlünü eğlesin sonra gelsin hiçbirşey olmamış gibi sizinle olsun diye mi nasıl kabullenebiliyorsunuz bunu yarın bir gün sıkıldım senden deyip kapı dışarı etmeyeceğini nereden biliyorsun. Kazanacak yanı mı kalmış bu kadınların bu kadar eşlerine bağımlı olup herşeyi sineye çekmelerini anlayamıyorum ya kendinize yaptığınız bir saygısızlık bu.

Merhaba .. Yuvanızı kolay kolay yıkmamak istemenizi anlarım.. Büyük konuşmayayım, bence kabul edilesi birşey değil ama hadi tut ki aldatıldınız eşiniz bin pişman yalvarsa yakarsa yuvanızı kurtarmak istemenizi de anlarım. Ama adamda zerre bi pişmanlık yok :47:Gayet rahat yani.. Bir de utanmadan ailenizle görüşmenizi engelliyor ki gidecek bir kapınız olmasın.Bence yol yakınken vazgeçin bu evliliği uzatmak size acıdan baska birşey vermez.Suan eminim ki sizi aldatmaya devam ediyor.Bugun bıraksa yarın baska bırıyle aldatacak bu rahatlıkla yarın bi gün görüştüğü kişiyi evinize getirecek. Belki siz yokken yatağınıza.. Yapmayın Allah askına ya , bence yol yakınken vazgeçin. Şimdi o adama birşey derdim de banlanmaktan korkuyorum. Allah yardımcınız olsun

Back
X