• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Güvenemiyorum...

evet aldatılmak affedilmesi güç bir durum...peki hanımlar sorum hepinize.eğer aldatılan siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu...ama kocanız bin pişman ağlamış ozür dilemiş sizden üstelik yemin de etmiş bir daha yapmayacağına...sizin tepkiniz ne olurdu bu duruma???? lütfenn cvplarınız samimi olsunnnnnn.....

evet aldatılmak affedilmesi güç bir durum...peki hanımlar sorum hepinize.eğer aldatılan siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu...ama kocanız bin pişman ağlamış ozür dilemiş sizden üstelik yemin de etmiş bir daha yapmayacağına...sizin tepkiniz ne olurdu bu duruma???? lütfenn cvplarınız samimi olsunnnnnn.....

Ben aldatılma konusunda ordinaryus profesörüm cvp verebilirim:)

Eski eşim ağladı af diledi affettim, sonra yine aldattı. Ağladı af diledi boşandım.

Ama ağladı, süründü vs vs. Karşıma gecip; o olmasaydı baskası olurdu deseydi zaten bana cantamı alıp gitmek düşerdi.

Bu konuda af dileyen biri yok ki affedilsin.

çok üzüldüm. boşanmak istemiyosanız tepkiniz sert olsun biraz burnu sürtünsün kaybetme korkusu yaşatın tek diyebileceğim bu

Sadece Konuyu okudum yapilan yorumlari okuyamadim bile cünkü böyle kaldim :53::53::53::53:
Pardonda nasil bi yorum , bi akil, bi fikr bekliyosunuz pek anliyamadim dogrusu... Hersey apacik ortada,
Adam pisman bile degil, piskin piskin bide hazirda o vardi, yakalamasaydin devam ederdim diyo, ki bence
Zatendevam ediyor...Üstelik bu ilkte degi...Allah askina bunlari kücük bi kiz cocugu bile toplasa napacani bilir...
Beni sevdiginede inanmiyom artik diyosunuzda, buda ortada seven insan sevdigini üzmez!!!!!
Sizin bu durumdan bu sekilde kurtulma durumunuz yok bunu bilin, cünkü aldatan esiniz, kurallari koyan esiniz,
Istedigini yapan yine esiniz ve siz buna izin veriyorsunuz ve göz yumuyorsunuz, yani kabulleniyorsunuz....
Burnunu bile sürttürmediginiz bi adamdan degismesini beklemiyorsunuz heralde, adama kaybetme korkusunu birakin
Kaybetme hissini bile taddirmamisiniz... Allah size sabir versin daha ne denilebilirki bu durumda....

adam özür dilemiyo ki
yaptığından memnun
değişmem diyo açık açık söylemiş
siz neyi savunuyosunuz anlamadım

eğer sizin dediğiniz gibi olsa beni evliliğimin başından itibaren aldatan bi adamla bi ömür geçirmeyi düşünmezdim
mesela kadın çalışmıyo gidecek yeri yok geçimini sağlayamayacak bi durumda o zaman yine hak verebilirim ama bu durumda resmen kölelik ve aptallık bence böyle bi adamı çekmek

Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...

Oooff :( Canım benim yaa çok üzüldüm okuyunca..Sana ayrıl falan filan demicem hiç.Bekara karı boşamak kolay derler ya aynı öyle.Bence eşinizi kıskandırın! yani abartmadan.bi telefonunuza şifrekoyun sürekli elinizde tutun.bakalım napıcak???

Din size

seni aldatan
seni tokatlayan
seni gale almayıp pişkinlik yapan
senin arkandan iş çeviren

kocaya bir şans dahamı ver diyor?

Pişman olan kocaya belki ikinci şansı verirsin, ama sizin kocanız gibi pişkin,o olmasaydı başkasıyla olacaktı diyen biri asla ikinci şansı haketmiyor.

çocuğunuz yok iken,o pişkin adamdan ayrılın.

Son düzenleme:
Adam ayrılmayacağınızdan o kadar emin ki; yüzünüze karşı o olmasa başkasıyla görüşürdüm yüzsüzlüğünü gösterebiliyor. Ayrılın, silkinsin biraz kendine gelsin. Siz de çocuk olmadan ondan kurtulduğunuz için şükredin.

eşiniz sizi gözden çıkarmış.eminim canınız çok yanıyordur ama olay şundan ibaret:
ya eşini böyle kabullen devam et, seni aldatmaya devam edicek ama sen buna tepki vermeyi bırak surat bile asmıcaksın
ya da bu yaptıklarını kabul etmiceksin ayrılıcaksın,
ötesi varmı ?

yooook artıkkkk :27:
böyle pişkin bir adamla daha ne işiniz var sizin yahu.
yakalamasan yine yaparım demiş
nişanlıyken yakalanmış
şuan telefon şifreli hep elinde tutuyor
eee? daha ne yapsın adam kanıtlarıda elinize verip seni aldatıyorum diyemez. adam tehlike çanı gibi.
kendinize yazık etmeyin lütfen.evlilik bitirmek kolay iş değil ama karşıdaki insan çabalamaya değecek biri olsun.ne pişmanlık var ne af dileme yada kendini affettirme.aksine pişkinlik üste çıkma. bas tekmeyide kalakalsın telefonuyla

Okurken takildigim cok nokta oldu...
" o olmasa baskasi olurdu " ne demek ya bune terbiyesizlik.
Bikere aldatmis ve tekrar aldatacak bu Adam. Ya cekip gideceksin arkadasim

Yada szsup oturacaksin arastirmadan, arastiripta kaldigin mudetce kendine zarar verirsin.

Herkes nabza göre şerbet verir adam biliyor sizin ona karşı davranışınızı yoksa bu kadar pişkin,arsız ve terbiyesiz olarak o olmasa başkası olur diyemezdi sizin hayatınız da böyle sürüp gidecek devamlı aldatılacaksınız malesef bunu kabullenip öyle yaşayın madem boşanmaycaksanız ama bu arada dikkat edineşiniz başka kadınlardan kaptığı mikropları filan size bulaştırmasın her ay bulaşıcı hastalık testi filan yaptırın kendisine tabi kendi sağlığınızı da düşünüyorsanız. :37:

Adam bin pişman ağlamış ve özür dilemiş halde değil. Üstüne üstlük devam ediyor. Eşi öğrendi diye telefonlarına şifre falan koyuyor. Kişilere takılma karşıma kim çıksa onunla takılırım diyor. Bir daha yapmayacağına yemin etmeyi bırak kesmiyor bile ilişkisini.

Sanırım sizin başınıza böyle bir durum geldi ve affettiniz, herkes boşan diyor diye alınganlık yapıyorsunuz.

"Af dileyen" insanı "Affetsem mi?" diye değerlendirebilir insan. Ancak "Ben buyum, istediğin şey olmayacak." diyen adama "Seni affedip affetmemeyi düşünüyorum." dersen, güler herhalde. Sorun affedip affetmeme değil, bir adamı bu şekilde kabul edip etmeme.

Ben bu şekilde sorayım; kocanız sizi aldatsa, "o olmasa başkası olurdu" dese, kesinlikle pişman olmasa, "istediğin şey olmayacak" dese, ailenizle de görüşmenizi engellese, yine de sizin tepkiniz ne olurdu? Lütfen cevabınız samimi olsun.

Türk kadının durumu her ne yapsa kocayı affediliyorlar ,e ozaman buraya ne diye konu açtın?

Üzgünüm ama alışmış kudurmuştan beterdir demiş atalarımız şu durumda evliliğin ilerleyen yıllarında da aynısını yapacak gibi görünüyor, sabır diliyorum şunu yap diyemem yanlış yönlendirmek istemem ama gerçekler acıdır acıtır....

6 yıldır Siz zaten adamın böyle olduğunu biliyordunuz evlenince değişir umuduyla evlendiniz hikaye bu muhtemelen adama nikahda sihirli değnek deymedi ya neyi şikayet ediyorsunuz
Kumar oynamak istemişsiniZ ve kaybetmişsiniz yazık, insan hayatı üzerine evlilik gibi büyük bir oyun oynarmı

Evlenmek, aile olmak kolay birşey değil, ayrılık hemen kondurulamaz üstüne elbette. Ama siz bu adamdan şimdi ayrılmayacaksanız, ne zaman ne yaptığı takdirde ayrılacaksınız bilemiyorum. Böyle bir insana ikinci şansı vermek, kendinize ikinci kez ihanet etmek demek bence.

"Af dileyen" insanı "Affetsem mi?" diye değerlendirebilir insan. Ancak "Ben buyum, istediğin şey olmayacak." diyen adama "Seni affedip affetmemeyi düşünüyorum." dersen, güler herhalde. Sorun affedip affetmeme değil, bir adamı bu şekilde kabul edip etmeme.

Ben bu şekilde sorayım; kocanız sizi aldatsa, "o olmasa başkası olurdu" dese, kesinlikle pişman olmasa, "istediğin şey olmayacak" dese, ailenizle de görüşmenizi engellese, yine de sizin tepkiniz ne olurdu? Lütfen cevabınız samimi olsun.

kesinlikle boşanırdımmmmmmmmm.............:45: bunun düşünülecek bir tarafııı yokkk....adamda olumlu düşünülecek bir taraf yokkkk....

Adam bin pişman ağlamış ve özür dilemiş halde değil. Üstüne üstlük devam ediyor. Eşi öğrendi diye telefonlarına şifre falan koyuyor. Kişilere takılma karşıma kim çıksa onunla takılırım diyor. Bir daha yapmayacağına yemin etmeyi bırak kesmiyor bile ilişkisini.

Sanırım sizin başınıza böyle bir durum geldi ve affettiniz, herkes boşan diyor diye alınganlık yapıyorsunuz.

arkadaşım evet sadece sanıyorsunuzzz...ben sadece olaya farklı bir bakış açısı getirerek bir sual sordum...o arkadaşın durumu ortada vee boşanmaktan başka yapacak bişii yokk ....olumlu bakılacak bir tarafı yokkk...ben de boşanması taraftarıym... alınganlık yaptığımı da nerden çıkarıyorsunuz kendiniz ce bir çıkarımda bulunmuşsunuz...bu olayda hersey net adam pişman değil pişkin...ben birde olayı obür taraftan bakmak istedim eğer durum tam tersi olsaydı yorumunuz ne olurdu die..

Back
X