Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Merhaba senin cinsel yolla bulasmis beraber oldugun erkek baskasindan kapmis sonra senle beraber olunca sana bulastirmis cok.zor bi durum o sigilleri yakiyolar hastanede kayboluyor tekrarlama olasiligi var tabiki guzel bi doktor bulup yaktir onlari aneztesi altinda
Keske bu hatayi yapmasaydin

Merhaba senin cinsel yolla bulasmis beraber oldugun erkek baskasindan kapmis sonra senle beraber olunca sana bulastirmis cok.zor bi durum o sigilleri yakiyolar hastanede kayboluyor tekrarlama olasiligi var tabiki guzel bi doktor bulup yaktir onlari aneztesi altinda
Keske bu hatayi yapmasaydin
Bendeki siğil değil uçuk. Yakılmıyor malesef bu. İnanın böyle bir şeyi ben de asla yaşamak istemezdim 😔

İstanbul’da oturuyorum. Pek çok farklı özel doktora gittim. Hem cildiye hem kadın doğum
Anladim cokta skma canini duzelecek insallahh Allah sifa versin dua et sifa iste bide ewlenmedende iliski yasama.kimsyle ne olacagi belli olmaz
Ewlenirsn bence ewlenemezsin diye birsey yok ama iste tekrar bi doktora git ne bilim uzuldum

Karşı tarafa tabiki söylemek zorundasınız, bunu bilmek onunda hakkı sonuçta bulaşıcı bir hastalık. Aynısı bir Fransız iş arkadaşımın başına geldi ve ona eğer doğum anında çıkarsa bebeğe bile geçme ihtimali olduğu söylendi yani direk sezeryana alınabilir. Dudakta çıkan herpesin vajinanızda çıkmasının nedeni nişanlızın ağzında herpes olduğu anlamına gelebilir ya da herpes olup onunla cinsel ilişkiye girmiş biri yüzünden.
Olan olmuş bu hastalıkla nasıl yaşanılır ona bakın zamanı geriye dönderemezsiniz.

Niye evlenmeden ilişki yaşamasın? Zina diyenler bile olmuş!! Evli biriyle beraber olmamış ki. Evlendikten sonra eşinden herpes kapanların ayrılma hikayelerini de okuduk. Bence bir insanın sevip sevmediğini anlamak için güzel bir fırsat. Gülü seven dikenine katlanır.

Her ay her ay çıkması bana anormal geldi. Herpes bağışıklık düştüğünde ortaya çıkar genelde. ( dudak uçuğu öyle en azından.) bunu illa ilişki yoluyla kapmış olmanıza da gerek yok. Saunadan spor salonundan havuzdan heryerden bulaşmış olabilir. Acaba bağışıklığınız mı güçsüz, kan değerlerinize baktırıp takviye alsanız faydası olur mu ki?

Çok bilgi sahibi değilim açıkçası.
Çok geçmiş olsun.
Sadece ölmeyi isteyecek bir durum yok bunu söylemek istedim.
Yerinizde olsam da dr a gitmişsiniz, ilaçlar rahatlatmıyor madem
ben zararı olmayan doğal her çözümü denerdim düzenli olarak.
Elma sirkesinin genital bölgedeki enfeksiyonlara iyi gelen bir yönü var.
Kaynamış suya bir miktar katarak ılıyınca onunla taharet almayı hayatınızın düzenli
bir parçası yapabilirsiniz.
Belki rahatlamanıza yardımcı olur.
Denemekten zarar gelmez.

Niye evlenmeden ilişki yaşamasın? Zina diyenler bile olmuş!! Evli biriyle beraber olmamış ki. Evlendikten sonra eşinden herpes kapanların ayrılma hikayelerini de okuduk. Bence bir insanın sevip sevmediğini anlamak için güzel bir fırsat. Gülü seven dikenine katlanır.
Tabikide zinaaa ac kuran oku azcik

Geçmiş olsun. üzüldüm çok eşlilik kadınlar için hem bedende hem ruhta gerçekten derin izler bırakıyor tasvip ettiğim bir durum değil ama yaşayanları da yadırgamıyorum. Herkesin kendi hayatı kendi tercihi. Sorunuza gelince bu virüs ten maalesef ömür boyu kurtulamazsınız sadece belli dönemlerde özellikle bağışıklığın düştüğü dönemlerde ara ara aktifleşir aktifleşmediği durumlarda da hala sizinledir. Evlilik vs meselesine gelince evlenebilirsiniz tabii kondom kullanır eşiniz kendisine bulaşmaısnı istemiyorsa herşeyin bir çözümü var lakin siz siz olun sevgiliniz nişanlınız neyiniz olursa olsun karşınızdaki kişi eşiniz değilse korunmasız ilişki yaşamayın aids ten tutun her türlü bulaşıcı hastalık kapma riski vardır..

Karşı tarafa tabiki söylemek zorundasınız, bunu bilmek onunda hakkı sonuçta bulaşıcı bir hastalık. Aynısı bir Fransız iş arkadaşımın başına geldi ve ona eğer doğum anında çıkarsa bebeğe bile geçme ihtimali olduğu söylendi yani direk sezeryana alınabilir. Dudakta çıkan herpesin vajinanızda çıkmasının nedeni nişanlızın ağzında herpes olduğu anlamına gelebilir ya da herpes olup onunla cinsel ilişkiye girmiş biri yüzünden.
Olan olmuş bu hastalıkla nasıl yaşanılır ona bakın zamanı geriye dönderemezsiniz.
Tabiki söyleyeceğim. Böyle bir şeyi bilmesi gerek.yorumunuz için teşekkürler

Her ay her ay çıkması bana anormal geldi. Herpes bağışıklık düştüğünde ortaya çıkar genelde. ( dudak uçuğu öyle en azından.) bunu illa ilişki yoluyla kapmış olmanıza da gerek yok. Saunadan spor salonundan havuzdan heryerden bulaşmış olabilir. Acaba bağışıklığınız mı güçsüz, kan değerlerinize baktırıp takviye alsanız faydası olur mu ki?
Her ay çıkıyor malesef. Kan değerlerime baktırdım hep bir sorun yok 😣

Bagisikliginizi yuksek tutun. Stresten uzak kalin. Iyi beslenin, spor yapin. Bagisikliginiz guclendikce bence cikma sikligi azalacaktir.

Ayrica su forumda onca kadin var, cogu hpv'nin nasil bulastigindan habersiz konu sahibine korunsaydin diyor. Bilginiz yok anladim da, hemen yargilamayin kizi. Acip bi arastirin once.

Bagisikliginizi yuksek tutun. Stresten uzak kalin. Iyi beslenin, spor yapin. Bagisikliginiz guclendikce bence cikma sikligi azalacaktir.

Ayrica su forumda onca kadin var, cogu hpv'nin nasil bulastigindan habersiz konu sahibine korunsaydin diyor. Bilginiz yok anladim da, hemen yargilamayin kizi. Acip bi arastirin once.
Teşekkürler yorumunuz için 😔

Cinsellik bizim içinde doğal ihtiyaç ama kadının kendine değer verip evlilik kurumu içinde bunu istemesi lazım sonra söyle istenmeyen sonuçlar olabiliyor ataerkil yapıyız .Allah yardımcın olsun.
diye.

Inanin o kadar caresizdim ki yillardir arada kalmaktan
Nerden bilebilirdim böyle olacağını 😣 adını bile bilmiyordum uçuğu sadece dudakta çıkar biliyordum. Kim ister böyle hayatının mahvolmasını

Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef
Cinsellikten daha önemli şeyler var hayatta.Seni seven bir adam çıkacaktır karşına ve bunu sorun etmeyecektir.Cinsellik bitince hayatın bitmiş olmuyor.Kafa yapını değiştir biraz.Ve bu şekilde de cinsellik yaşarsın illa ki, eşin olacak kişi kabul edecektir.Daha kötü hastalıklar da var bu hayatta, eminim zordur ama dayanabilirsin.Alkol iyi gelmiyorsa alkol alma.Üniversite ile konumuzun ne alakası var onu hiç anlamadım.

Back
X