Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Her ilişkimde korundum. Malesef bu virüs korunmayla da geçiyor
Maalesef evet sadece spermle degil ten tene degince de bulasabiliyor. Is partnerinizde ucuk virusu olmamasina kaliyor sadece🤷‍♀️ zaten doktorunuz soylemistir ama bu virus kadinlarda cok daha tehlikeli rahim agzi kanserine yol acma ihtimali var. Duzenli kontrollerinizi yaptirin kendinize iyi bakin🙏

Cinsellikten daha önemli şeyler var hayatta.Seni seven bir adam çıkacaktır karşına ve bunu sorun etmeyecektir.Cinsellik bitince hayatın bitmiş olmuyor.Kafa yapını değiştir biraz.Ve bu şekilde de cinsellik yaşarsın illa ki, eşin olacak kişi kabul edecektir.Daha kötü hastalıklar da var bu hayatta, eminim zordur ama dayanabilirsin.Alkol iyi gelmiyorsa alkol alma.Üniversite ile konumuzun ne alakası var onu hiç anlamadım.
Yeni üyecim eski konuları hortlatıyorsunuz sürekli ama.

Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef
Hasta olmanizdan once rahat rahat yiyemegeceginiz seyi dusunuyosunuz ya benide boyle konusturdunuz ya helal olsun. Saglik saglik once sagligini dusun digerini her turlu yemissin zaten. Sinirlendim yaaa

Galiba yıllardır kıl dönmesi sandığım şey uçuk doktora bike gittim onlar da kıl dönmesi dedi ama çok benziyor her ay çıkıyor ben de de :110: ağdacımı değiştirdikten sonra oldu buna eminim kimse de büyük konuşmasın zinaymış bilmem neymiş

Ekimin konusu diye gördüm
Niye sitenin işleyişi ile alakalı bir sıkıntı mı oluyor böyle yaparsam anlayamadım?
Şimdi şöyle oluyor. Bu nisan ayının konusu, konuşulmuş, çözüme ulaşmış konu sahibi ya da rahatlamış falan filan gerilerde kalmış. Siz buna yorum yaptığınızda ilk sayfaya geliyor. O zaman da bugün konu açmış, bugün yardım bekleyen, dertleşmek isteyen üyelerin konuları geriye gidiyor, arka sayfalara düşüyor, görüntülenmiyor. O yüzden eski konulara pek yorum yapmıyoruz.

Şimdi şöyle oluyor. Bu nisan ayının konusu, konuşulmuş, çözüme ulaşmış konu sahibi ya da rahatlamış falan filan gerilerde kalmış. Siz buna yorum yaptığınızda ilk sayfaya geliyor. O zaman da bugün konu açmış, bugün yardım bekleyen, dertleşmek isteyen üyelerin konuları geriye gidiyor, arka sayfalara düşüyor, görüntülenmiyor. O yüzden eski konulara pek yorum yapmıyoruz.
Artık hep yeni mesajlar kısmına tıklarım.Bilmiyordum, sağolun 😅

Hasta olmanizdan once rahat rahat yiyemegeceginiz seyi dusunuyosunuz ya benide boyle konusturdunuz ya helal olsun. Saglik saglik once sagligini dusun digerini her turlu yemissin zaten. Sinirlendim yaaa
‘Diğerini her türlü yemişsin zaten.’ derken ? Pardon hanımefendi anlamadım neyi yemişim zaten ben ?

Biraz açık yazacağım kusura bakmayın. Genital bölgedeki uçuk ağıza, ağızdaki uçukta genitale bulaşabiliyor.
Sevgilinizin ağzında uçuk varsa ve ilişki esnasında alt kısımlara temas ettiyse o şekildede bulaşmış olabilir.
Kendinizi yıpratmayın bu kadar. Olan olmuş artık.

Onu bilmiyorum işte. Erkek arkadaşım kendisinde böyle bir şeyin çıkmadığını söylüyor testleri de negatif çıkıyor yani kanında çıkmıyor. Yaz tatili sonrası döndüğüm gibi 8-9. Gün çıktı 😣
Bu hastalik havlulardan, havuzlardan hatta bazi uzmanlara gore tuvalet kapaklarindan falanda bulasabiliyor malesef. Yani birebir nisanlinizla olan iliskinize baglamaniza gerek yok aslinda. Adaminda testi negatif cikmis zaten yani buyuk ihtimal ondan bulasmamistir. Bu durumda tatile gidip bir talihsizlik yasadiginizi farzedin kendinizi suclamayin. Yakin bir arkadasim hic cinsel iliski yasamamasina ragmen ondada cikmisti ayni hastalik. Mutlaka soyleyin ama karsi tarafa bunu bilmeye hakki var cunku.

Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef
Evlenirseniz de normal dogum yapamazsiniz sezeryan dogum yapmaniza gerekiyor

Evleneceğin kişide bu virüsün taşıyıcı olup olmadığını nereden bileceksin ki? Erkeklerde genellikle belirti vermez. Sizin bağışıklığınız zayıf herhalde çünkü uçuklar genellikle bağışıklık düştüğü anlarde kendini gösterir. Kendinizle aynı sıkıntıyı yaşayan biriyle evlenmeniz sizin açınızdan daha rahat olur. Ama ne olursa olsun bu sorunu evlenmeden önce paylaşmanız gerekiyor. Çok geçmiş olsun allah kolaylık versin.

Cogu insanda var bu durum. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Saglikli beslenin, stresten uzak yasayin... evleneceginiz insanda bu durum olsa cok seviyorsanız onemsemezdiniz ki evleneceginiz sizi seven insanin buna takili kalacağını sanmıyorum. Kendinizi hırpalamayın.

Uçuklar varken ilişkiye girilir mi illa acılı mı olur bunun hakkında bilgisi olan var mı

Back
X