Artık her gece ağlıyorum

Burnun çok güzel ama benimde çene sivri burunda sivri takma boşver kilo sorunun varmı kaçç kilosun
Gıdını eritmek için şeyler yap o zaman çıkar ön plana

Bir kaç cc dolguyla halledemeyeceğin bir şey değil inan bana:) Paran olduğunda yaptırısın hiç üzülme

Amann benim ne burnum güzel ne dudaklarım ne de yüzüm. Ve çenem aynı senin ki gibi. Ben bunu ufakken çok emzik emmekten diye düşünüyorum. Boynum yok gibi ne kadar zayıf olursam olayım (önceden) gıdım hep vardı.
ve zayıfkende dişlern kocaman sen gülme ağzın kocaman diye dalga geçiyodu herkes. Doğumdan sonra kg aldm şimdide dişlern ağzına ufak geliyo yüzünde dudakların ağzın kalmadı gibi diyolar. O yüzden boşver. Çok takılırsan kendi ayaklarının üzerinde durduğunda çenene dolgu yaptırarakbu görüntüdenkurtulabilirsin

Benim de dudaklarım eşit değil yani kapadığımda üstteki boşluk olur ya biri daha aşağıda eskiden çok takıyordum ama şimdi umrumda değil ne dertler var. İlkokulda hoşlandığım çocuk çekik gözlü bir kızdan hoşlanıyor diye gözlerimi kısıp gezerdim kısacası başkalarının beğenisini ya da fikrini önemsemeyin. He bir de tüm güzelliklerden daha üstte olan şey özgüven. Bunu sağlarsan gerisi bir şekilde geliyor. Şu an yeterli paran olmadığı için zamanını üzülmek yerine kendini daha da geliştirmeye harca paran olunca da istediğini yaparsın. Sevgileer

Burnunuz ve cildiniz cok güzel, cene ameliyati olun para biriktirin fistik gibi olursunuz

Çok tatlısın bence.. Ama illa görüntüne bu kadar takılıyorsan ve seni bu kadar üzüyorsa, ilerde çalışıp kendi paranı kazandığında ufak estetik dokunuşlar ile istediğin görüntüye ulaşabilirsin. Çene geriliğinden rahatsız oluyorsan, çene ucuna iğne ile dolgu yaparak o sorunu hallediyorlar diye biliyorum. Öyle bıçak altına yatman da gerekmiyor yani. Kaldı ki daha yaşın çok geç, yüz hatların tam oturmadı. inan 18 yaşımdaki halimle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var ki cerrahi müdahalede yok hiç yüzümde.

Hele bir yüz hatların otursun, yüzünü iyice bir tanı da, yine mutsuz hissedersen kendini, çalışıp para kazanmaya başladığında estetik yaptırırsın kendine. Fakat en önemlisi o zamana kadar kendini olduğun gibi sev oldu mu? Sen kendini sevmezsen kimse sevmiyor çünkü.

Henüz tam olarak yüz hatların oturmadı canım. Bi kaç seneye oturur iyice. O zamana kadar kendini geliştir. Özgüvenle ilgili kitaplar oku.Özgüven gibisi yoktur. Bi kaç sene sonra ohoo neler değişir. Ailenin tavrı, senin isteklerin,hayat tarzın, hayata bakış açın vs. Çenemi sevmiyorum diye de ölünmez. Bu düşünceler yaşınla alakalı geçici. Biraz sabır

Dış görünüşünüzü değil de ailenizin size olan tavırlarını kafaya takmalısınız bence. Bu devirde dış görünüşü düzeltmekten daha kolay bir şey yok. Birkaç operasyon, cilt bakımı, kilo verme, makyaj...
Ama insan bozuldu mu bunun çaresi yok.

Canım senin dış yapın büyük kafana hic takma estetikle herşey münkün yaşın daha kücük

bence sadece hafif bi' gıdı problemi var, onun dışında bir anormallik göremedim ben gıdı eritmek için de egzersizler var, benim de yapmam gerek ama yapmıyorum maalesef belki o işinize yarayabilir mi ki?

bu arada burnunuz çoook güzel insanların saçma sapan yorumlarına da takılmayın, bazen o kadar salakça konuşuyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…