artık herşeyden bunaldım

canım inşallah herşey yoluna girer,belirsizlikler ve beklemek insanı yıpratıyo anlıyorum seni.anladığım kadarıyla daha yeni söz nişan yapabilecek kıvama gelmişsiniz zaten okul,askerlik yaşam sıkıntıları derken.herşey olur yeterki siz ümitli olur duygularınız şevkiniz azalmasın.iş konusuna gelince çoğumuz zaman zaman işimizden çalıştımız insanlardan sıkılıyoruz.ben şu yolu seçtim insanlardan olabildiğince beklentilerimi azalttım(nezaket, yardım, işbirliği) o zaman biraz daha katnabilir oluyor hayat

canım sevgilin neden ne derse evet diyosun sen.onunla konusmayı denedinmi? denediysen bile tekrar telrar aynı şeyi konuş.elbet kafasına girecektir.ama pes edipte tamam deme herşeye.seninde bir hayatın var unutma bunu.

çok sağol yorum için 2 ay sonra geleceğiz diyor ama o da ertelenirse diye korkuyorum ve bunu aileme söyleyemiyorum bile

inş. herşey gönlünce olur canım, şimdilik ailene söyleme tamam bugün geliyoruz dediği gün söylersin ailene hiç olmazsa artık onlara yalancı çıkmamış olursun canım..hakkında hayırlısı ne ise olsun

sağol canım bende öyle düşünüyorum inşallah bu kez olur 2 ay sonra inşallah buraya yazarım sözlendim diye

aynı benim durumum gibisin yaa bende 25 yaşındayım ve 5 yıldır çalışıyorum.. işten hayattan herşeyden bunaldım..seni çok iyi anlıyorum
erkek arkadaşına gelince ise eğer seni üzüyor sana zarar veriyorsa yalan söylediğinede inanıyorsan bence bitir. çünkü bu şekilde üzülüp psikolojin bozulacağına ,ayrılağa üzülmek daha iyi.. en azından hergün kandırıldığın tedirginliği ile yaşamaktan daha iyidir. inan bana yemin ederim aynı benim hayatım ve yaşadıklarım gibi senin yaşadıklarında.. bende aynı durumda idim. bitirdim. 2 hafta oldu. ha ayrılınca çok zor günler geçirdim neler neler. ama en azından hayatımda güvenmediğim bana yalan söylediğine inandığım biri yok.. şükür iki gündür biraz daha iyiyim.. hem bak ailende biliyormuş,sana destek olurlar yalnız bırakmazlar seni yanında olurlar .yinede tabiki son karar senin canımcım. iyi düşün doğru karar ver. sonuçta ayrıntılarıyla hayatını bilen hayatında ne tür kararlar vermen gerektiğini bilen yine sensin.. hakkımızda hayırlısı..

Bence de bu şimdi bile bu kadar kısıtlama yapan biri evlendikten sonra daha çok kısıtlama yapacaktır..

Bunlardan şikayetçi iken neden evlenmek için bu kadar ısrarcısın anlamadım..

Hele de ikide bir erteleyip duran biri varken karşınızda.. Cesaretinize hayran kaldım..

Aileniz haklı gibi..

Ayrıca bu veya başka bir sebeple ne olursa olsun özel hayatınızdaki sorunlarınızı işinize yansıtmamanızı tavsiye ederim..

Hakkınızda hayırlısını dilerim..

başkasının hayatını kısıtlamak ve karışmak hoş değil ama aşılabilir sorunlar bence... evliliğe gelince bence acelesi yok daha yaşın küçük evlilik büyük sorumluluk

keşke çıkabilsem tatile ama sık sık izin almaktan yıllık iznim bitmek üzere ve zaten kıskançlıgı olmasa kesin uzak biryere gider kafa dinlerdim ne yapsam olmuyorki

Bence onu birazda kıskandırmayı dene. Neden her sözünü yapıyosunki. Birazda o kovalasın seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…