- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
İnşallahDüzelicez inşallah be
Ne güzel bir rutine baglayabilmissin.benim öyle değildi.kalabalik bir aileyiz ve aile apartmanında yaşıyoruz.eve gelen giden belli değil.asagiya gelen bızim kapımızı da çalmadan gitmez.onceden nasıl strese girerdim gelen olursa ev temiz olsun diye herşeyin 4 4luk olsun derken koştur koştur sonunda sartel attı yani bende.simdi öğleye kadar yatıp akşama kadar gene yatıyorum.bu gidisatta pek iyi gözükmüyor sanırım ama iyi geldi gecelik moduBen uzun zamandır bu haldeyimiki oğlum var. Biri 5,5 yaşında öteki 8 aylık. Temizlik, yemek, okul, ödev, bebek, koca temizlik diye kendimi paralamiyorum. Mutfak topluysa bana yetiyor. Bebek uyurken iş yapmıyorum çay/ kahve keyfi yapıyorum. Akşama yemeğim varsa en mutlu benim. Yoksa onu da dert etmiyorum dışardan söylüyorum. Ama nedir eşimle de aramı soğutmuyorum. Uzun bir süre uzak kaldık. Bu kötü etkiledi bizi. Yakınlaşma fırsatı varsa bunu mutlaka değerlendiriyorum. Kendi kıymetini sen bilmezsen kimse bilmiyor.
Ben böyle olmasın diye en baştan ailelerden çok uzakta yaşamaya karar verdimNe güzel bir rutine baglayabilmissin.benim öyle değildi.kalabalik bir aileyiz ve aile apartmanında yaşıyoruz.eve gelen giden belli değil.asagiya gelen bızim kapımızı da çalmadan gitmez.onceden nasıl strese girerdim gelen olursa ev temiz olsun diye herşeyin 4 4luk olsun derken koştur koştur sonunda sartel attı yani bende.simdi öğleye kadar yatıp akşama kadar gene yatıyorum.bu gidisatta pek iyi gözükmüyor sanırım ama iyi geldi gecelik modu
İyi yapmışsınız. Boşverin..Merhaba kk hanımları.buara tadilat vardı evde koşturmaca ardından temizliği iki evladım var Allah bağışlasın onların ödevleri yemek as bulaşık temizlik kaynanaya yetiş kendi ailene yetiş eşine yetiş.yetis yetiş yetişemez oldum.baktim mutsuzum yoruluyorum gönüllü gönülsüz saldım çayıra Mevla kayira.hayatin hızına yetişemez olmustum.esim kisiside iyice saldın kendini diye trip atıyor.son bir haftadır su okul tatilinden istifade bol bol uyuyorum.nasil ihtiyacım varmış.kimseden iyilik beklemeyin o iyiliği kendinize kendiniz yapın.bugunki sloganim bu olsun bari...
Sloganını çok sevdim bunu kendim.icjn yapmayı çok isterdimMerhaba kk hanımları.buara tadilat vardı evde koşturmaca ardından temizliği iki evladım var Allah bağışlasın onların ödevleri yemek as bulaşık temizlik kaynanaya yetiş kendi ailene yetiş eşine yetiş.yetis yetiş yetişemez oldum.baktim mutsuzum yoruluyorum gönüllü gönülsüz saldım çayıra Mevla kayira.hayatin hızına yetişemez olmustum.esim kisiside iyice saldın kendini diye trip atıyor.son bir haftadır su okul tatilinden istifade bol bol uyuyorum.nasil ihtiyacım varmış.kimseden iyilik beklemeyin o iyiliği kendinize kendiniz yapın.bugunki sloganim bu olsun bari...
Bende böyle düşünürdüm önceleri.a bı baktimki kendiliğinden yapmışım.demekki sizde biraz daha zamanı var.Sloganını çok sevdim bunu kendim.icjn yapmayı çok isterdim
Bende böyle düşünürdüm önceleri.a bı baktimki kendiliğinden yapmışım.demekki sizde biraz daha zamanı var.Sloganını çok sevdim bunu kendim.icjn yapmayı çok isterdim
Sağol canım.İyi yapmışsınız. Boşverin..
Kasmamak lazımmış kesinlikle.Saldın ne ya saldın ne.
Deli oluyorum.
Rahatsızsan sen dengele.
Salın gitsin.
Önce siz toparlanın, gerisi gelir.
Evli ve çocuklu olanlar genelde böyle mi oluyor merak ettim, yani kendilerine hiç vakit ayıramıyorlar mı?Merhaba kk hanımları.buara tadilat vardı evde koşturmaca ardından temizliği iki evladım var Allah bağışlasın onların ödevleri yemek as bulaşık temizlik kaynanaya yetiş kendi ailene yetiş eşine yetiş.yetis yetiş yetişemez oldum.baktim mutsuzum yoruluyorum gönüllü gönülsüz saldım çayıra Mevla kayira.hayatin hızına yetişemez olmustum.esim kisiside iyice saldın kendini diye trip atıyor.son bir haftadır su okul tatilinden istifade bol bol uyuyorum.nasil ihtiyacım varmış.kimseden iyilik beklemeyin o iyiliği kendinize kendiniz yapın.bugunki sloganim bu olsun bari...
Kaynanaya yetiş kısmını anlamadım..kaynana gelip bu hengamede, tadilatta bir işin ucundan tutsaymış keşke.Merhaba kk hanımları.buara tadilat vardı evde koşturmaca ardından temizliği iki evladım var Allah bağışlasın onların ödevleri yemek as bulaşık temizlik kaynanaya yetiş kendi ailene yetiş eşine yetiş.yetis yetiş yetişemez oldum.baktim mutsuzum yoruluyorum gönüllü gönülsüz saldım çayıra Mevla kayira.hayatin hızına yetişemez olmustum.esim kisiside iyice saldın kendini diye trip atıyor.son bir haftadır su okul tatilinden istifade bol bol uyuyorum.nasil ihtiyacım varmış.kimseden iyilik beklemeyin o iyiliği kendinize kendiniz yapın.bugunki sloganim bu olsun bari...
çocuk küçükse evet :))mesela konu sahibi bu hafta okullar tatil diye uyumuş ama biz bebekten önce uyanıp kahvaltı yapıyoruz, çünkü o uyandığında onla kahvaltı yaparken kendim aç kalıyorum. 2 hafta memlekette babası yokken tek başıma baktım ve 3 kilo vermişim, çünkü yemek bile yiyemedim peşinde koşarkenEvli ve çocuklu olanlar genelde böyle mi oluyor merak ettim, yani kendilerine hiç vakit ayıramıyorlar mı?
Çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor evlilik yaniçocuk küçükse evet :))mesela konu sahibi bu hafta okullar tatil diye uyumuş ama biz bebekten önce uyanıp kahvaltı yapıyoruz, çünkü o uyandığında onla kahvaltı yaparken kendim aç kalıyorum. 2 hafta memlekette babası yokken tek başıma baktım ve 3 kilo vermişim, çünkü yemek bile yiyemedim peşinde koşarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?