Artık herşeyi saldım...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhaba kk hanımları.buara tadilat vardı evde koşturmaca ardından temizliği iki evladım var Allah bağışlasın onların ödevleri yemek as bulaşık temizlik kaynanaya yetiş kendi ailene yetiş eşine yetiş.yetis yetiş yetişemez oldum.baktim mutsuzum yoruluyorum gönüllü gönülsüz saldım çayıra Mevla kayira.hayatin hızına yetişemez olmustum.esim kisiside iyice saldın kendini diye trip atıyor.son bir haftadır su okul tatilinden istifade bol bol uyuyorum.nasil ihtiyacım varmış.kimseden iyilik beklemeyin o iyiliği kendinize kendiniz yapın.bugunki sloganim bu olsun bari...

Ben uzun zamandır bu haldeyim iki oğlum var. Biri 5,5 yaşında öteki 8 aylık. Temizlik, yemek, okul, ödev, bebek, koca temizlik diye kendimi paralamiyorum. Mutfak topluysa bana yetiyor. Bebek uyurken iş yapmıyorum çay/ kahve keyfi yapıyorum. Akşama yemeğim varsa en mutlu benim. Yoksa onu da dert etmiyorum dışardan söylüyorum. Ama nedir eşimle de aramı soğutmuyorum. Uzun bir süre uzak kaldık. Bu kötü etkiledi bizi. Yakınlaşma fırsatı varsa bunu mutlaka değerlendiriyorum. Kendi kıymetini sen bilmezsen kimse bilmiyor.

Ne güzel bir rutine baglayabilmissin.benim öyle değildi.kalabalik bir aileyiz ve aile apartmanında yaşıyoruz.eve gelen giden belli değil.asagiya gelen bızim kapımızı da çalmadan gitmez.onceden nasıl strese girerdim gelen olursa ev temiz olsun diye herşeyin 4 4luk olsun derken koştur koştur sonunda sartel attı yani bende.simdi öğleye kadar yatıp akşama kadar gene yatıyorum.bu gidisatta pek iyi gözükmüyor sanırım ama iyi geldi gecelik modu

Ben böyle olmasın diye en baştan ailelerden çok uzakta yaşamaya karar verdim zorluğu çok ama kafa rahatligi da çok

İyi yapmışsınız. Boşverin..

Sloganını çok sevdim bunu kendim.icjn yapmayı çok isterdim

Evli ve çocuklu olanlar genelde böyle mi oluyor merak ettim, yani kendilerine hiç vakit ayıramıyorlar mı?

Kaynanaya yetiş kısmını anlamadım..kaynana gelip bu hengamede, tadilatta bir işin ucundan tutsaymış keşke.

Evli ve çocuklu olanlar genelde böyle mi oluyor merak ettim, yani kendilerine hiç vakit ayıramıyorlar mı?
çocuk küçükse evet :))mesela konu sahibi bu hafta okullar tatil diye uyumuş ama biz bebekten önce uyanıp kahvaltı yapıyoruz, çünkü o uyandığında onla kahvaltı yaparken kendim aç kalıyorum. 2 hafta memlekette babası yokken tek başıma baktım ve 3 kilo vermişim, çünkü yemek bile yiyemedim peşinde koşarken

Çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor evlilik yani peki tavsiyeleriniz ne olur hayatı nasıl planlamak gerekir çocuklarla ve öncesinde ne yapmalı mesela doya doya gezmek mi veya uyumak mı hoff bunları düşününce insan bi durup düşünüyor nasıl başederim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…