- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi Miraclessss
evliliğinizin kaçıncı yılı bilmiyorum ama çocuğu geç yapın..gezmeye eğlenmeye tabii ki doyulmaz ama mesela nedense bende 30 dan sonra gece hayatı fln bitmişti...öncesinde çok hızlı yaşardım ..30 dan sonra bi durgunluk bir doyum geliyor sanki...30 ve sonrasında çocuk olmalı diye düşünüyorum tabii herkesin düşüncesi farklıdır ama çocuk olduktan sonra tamamen onun için yaşıyorsunuz bu hem bir hayat motivasyonu hem de çok zor bir sorumluluk...bu sorumluluğa hazır olmanız gerek (çift olarak da).Çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor evlilik yanipeki tavsiyeleriniz ne olur hayatı nasıl planlamak gerekir çocuklarla ve öncesinde ne yapmalı mesela doya doya gezmek mi veya uyumak mı
hoff bunları düşününce insan bi durup düşünüyor nasıl başederim diye
![]()
tabii ki baş edersiniz herkes çocuk bakıyor ilk 2 yıldan sonra zaten kolaylaşıyormuş benimki daha 1,5 yaşında.en zor günleri geçti diye eşimle birbirimize moral veriyoruz :))
ev sorumluluğunu ve çocuğun sorumluluğunu paylaşmak bir nebze hayatı kolaylaştırıyor..yani babaya baba olması için alan bırakmayı öğrenmeliyiz bence Türk anneleri olarak...ve çocuğun tek başına yapabileceği bir şeyi kesinlikle onun adına yapmamak lazım (bu kısım çocuğun yaşına göre değişiyor tabii ki)....