Artık herşeyi saldım...

Çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor evlilik yani :KK43: peki tavsiyeleriniz ne olur hayatı nasıl planlamak gerekir çocuklarla ve öncesinde ne yapmalı mesela doya doya gezmek mi veya uyumak mı😂 hoff bunları düşününce insan bi durup düşünüyor nasıl başederim diye :KK15:
uzulme genelde cocuk gelince hayatin bir anda degismiyor. once ufaktan ufaktan yavas yavas basliyor, sonra bir bakmissin alismissin senin de hosuna gidiyor :))) ben cocugum olmadan once 3 kilo pazar posetini kaldiramazdim, cocuk olduktan sonra kas yapa yapa alistim, dun aksam 18 kiloluk sipa annnneeaa ayagim agriyor yataga gidemiyorum deyince kiyamadim tasidim sipayi :)))

uzulme genelde cocuk gelince hayatin bir anda degismiyor. once ufaktan ufaktan yavas yavas basliyor, sonra bir bakmissin alismissin senin de hosuna gidiyor :))) ben cocugum olmadan once 3 kilo pazar posetini kaldiramazdim, cocuk olduktan sonra kas yapa yapa alistim, dun aksam 18 kiloluk sipa annnneeaa ayagim agriyor yataga gidemiyorum deyince kiyamadim tasidim sipayi :)))
Yaa 🥰işte güzelliklerini görünce insan unutuyor hepsini işte 😋 ama yolun başında olunca gözü korkuyor nasıl her şeye yetişeceğim diye, yetişmek zorunda hissetmemek lazım galiba dediğiniz gibi akışına bırakıp yavaş yavaş ayarlamak dengelemek lazım :super:

İhtiyacınız varmış demek ki biraz salmaya, iyi yapmışsınız. Önce kendinizi önemseyin, saçını süpürge eden kimin kıymeti bilinmiş ki sizinki bilinsin.

Back
X