Artik hic sasirmiyorum.

Konu sahibesi kusura bakma ama yorumcu haklı. Bu erkekler neden ona bana değil de sana böyle davranabiliyor? Bene bunu çözerseniz böyle başlıklar açmazsınız artık.

Suclu benim yani, oyle mi? Valla bravo.

Bir de bu konumdan genelde bana boyle davrandiklari kanisina nasil vardiniz?

Suclu benim yani, oyle mi? Valla bravo.

Bir de bu konumdan genelde bana boyle davrandiklari kanisina nasil vardiniz?
Ben tek suçlu sizsiniz sizi kınayalım linç edelim vs demedim ama hatayı birazda kendinizde arayın demek istedim.

Ben tek suçlu sizsiniz sizi kınayalım linç edelim vs demedim ama hatayı birazda kendinizde arayın demek istedim.

Boyle dusunerek bu adamlari pakladiginizin farkinda misiniz?

Hatayi kendimde arayacak hicbir durum yok, hatali degilim cunku. Durup dururken adamin teki yazmaya basladi ve ertesi gun baktigimda adamin evli oldugunu gordum ve muhabbeti kestim. O platformda medeni durumu vardi da buna ragmen konustum gibi bir sey olmadi.

Ilk defa boyle bir sey basima gelmisken neden bana olmuyor da sana oluyor bunlar gibi bir soru cok abuk kaliyor gercekten.

Neyse, herkesin algisi farkli tabii.

Konu sahibesi kusura bakma ama yorumcu haklı. Bu erkekler neden ona bana değil de sana böyle davranabiliyor? Bene bunu çözerseniz böyle başlıklar açmazsınız artık.

Buldum cevabi: O yorumcu ve siz cok ilkelisiniz de ondan sizin basiniza gelmiyor boyle seyler. 🤣

Elleri,dilleri tutulsun böyle zamparaların.Yaprak dökümünde ki Ali Rıza bey gibi felçli kalsınlar.Karısına mesajları gönderin diyeceğim ama Kemalim yapmazcı çıkabilir ve sizi suçlayabilir maalesef

Elleri,dilleri tutulsun böyle zamparaların.Yaprak dökümünde ki Ali Rıza bey gibi felçli kalsınlar.Karısına mesajları gönderin diyeceğim ama Kemalim yapmazcı çıkabilir ve sizi suçlayabilir maalesef
Nerden biliyorsunuz başıma gelmediğini? O günden beri hiçbir evli sevgilisi olana erkek bana yazmaya cesaret edemedi. Duruş önemli burada .

Konu Sahibi bosver. Erkek milleti zarf atar uygun birini bulunca vakit geçirir. Sorun sende değil. Benim pislik eski eşim de görüştüğü kadına neler yazmıştı. Karimi sorunları var , bosanacagiz vs vs daha neler neler. Bosverrr değmez düşünmeye.

Nerden biliyorsunuz başıma gelmediğini? O günden beri hiçbir evli sevgilisi olana erkek bana yazmaya cesaret edemedi. Duruş önemli burada .
Başkasına yazacağınıza bana yazdınız sanırım.Ben konu sahibine yazdım o mesajı ve söylediklerinizlede benim attığım mesaj bağlantılı değil ?

Konu Sahibi bosver. Erkek milleti zarf atar uygun birini bulunca vakit geçirir. Sorun sende değil. Benim pislik eski eşim de görüştüğü kadına neler yazmıştı. Karimi sorunları var , bosanacagiz vs vs daha neler neler. Bosverrr değmez düşünmeye.

Hicbir hatam yok. Gayet de guzel bir durus sergiledigimi dusunuyorum.

Anladiginiz icin tesekkur ederim.

Zaten hep onlarin derdi tasasi, sikintili zamanlari ve mutsuz evlilikleri var. Bizler uhuuu dunya mutlusu. Eminim kadinin hic birseyden haberi yoktur. Gayet herseyi yolunda biliyordur. Yaziklar olsun..

Ben bu evlilerden birşey anlamadım artık insanların saniye mutsuz olmaya tahammülü kalmadı o muhtemelen eşiylede mutsuz deģil sorunuda yok heyecan aradi kendince sanırım ha eşiyle azda olsa problem yaşayanlarda ayni adamlar aninda arayişa giriyor dediğim gibi saniye insanların mutsuz olmaya tahammülü yok illaki şimartilacaklar çok garip biz bekarlar ölelimmi :)))

Back
X