- Konu Sahibi Summer-girl
Konu sahibesi kusura bakma ama yorumcu haklı. Bu erkekler neden ona bana değil de sana böyle davranabiliyor? Bene bunu çözerseniz böyle başlıklar açmazsınız artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibesi kusura bakma ama yorumcu haklı. Bu erkekler neden ona bana değil de sana böyle davranabiliyor? Bene bunu çözerseniz böyle başlıklar açmazsınız artık.
Çok aminSoyları kurusun ne deyim![]()
Ben tek suçlu sizsiniz sizi kınayalım linç edelim vs demedim ama hatayı birazda kendinizde arayın demek istedim.Suclu benim yani, oyle mi? Valla bravo.
Bir de bu konumdan genelde bana boyle davrandiklari kanisina nasil vardiniz?
Ben tek suçlu sizsiniz sizi kınayalım linç edelim vs demedim ama hatayı birazda kendinizde arayın demek istedim.
Yalan dolan şerrefsiz herif
Karısına ekran görüntülerini at derim nasıl bir şerefsizle olduğunu bilsin
Elleri,dilleri tutulsun böyle zamparaların.Yaprak dökümünde ki Ali Rıza bey gibi felçli kalsınlar.Karısına mesajları gönderin diyeceğim ama Kemalim yapmazcı çıkabilir ve sizi suçlayabilir maalesef
Nerden biliyorsunuz başıma gelmediğini? O günden beri hiçbir evli sevgilisi olana erkek bana yazmaya cesaret edemedi. Duruş önemli burada .Elleri,dilleri tutulsun böyle zamparaların.Yaprak dökümünde ki Ali Rıza bey gibi felçli kalsınlar.Karısına mesajları gönderin diyeceğim ama Kemalim yapmazcı çıkabilir ve sizi suçlayabilir maalesef
Konu sahibi de iyi duruş sergilemis iletisimi kesmis. Sizin de başınıza gelmiş kadinda suç Nerede anlayamadimNerden biliyorsunuz başıma gelmediğini? O günden beri hiçbir evli sevgilisi olana erkek bana yazmaya cesaret edemedi. Duruş önemli burada .
Başkasına yazacağınıza bana yazdınız sanırım.Ben konu sahibine yazdım o mesajı ve söylediklerinizlede benim attığım mesaj bağlantılı değil ?Nerden biliyorsunuz başıma gelmediğini? O günden beri hiçbir evli sevgilisi olana erkek bana yazmaya cesaret edemedi. Duruş önemli burada .
Konu Sahibi bosver. Erkek milleti zarf atar uygun birini bulunca vakit geçirir. Sorun sende değil. Benim pislik eski eşim de görüştüğü kadına neler yazmıştı. Karimi sorunları var , bosanacagiz vs vs daha neler neler. Bosverrr değmez düşünmeye.
Konu sahibi, bu konuyla alakasız ama merak ettim en son biri vardı diye hatırlıyorum. Biraz mutahasıp olmadı mı onunla ?