artik hic umudum kalmadi :(

Tesekkur ederim desteginiz icin :) yilmadan bu yola devam etmenize sevindim, zor gunler gecirmissiniz, uzuldum, ama buna ragmen dimdik ayaktta durmussunuz, gercektten hayran kaldim azminize :)
Teprik ederim, Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Cocugunuzu size bagislasin...
Vazgecmiyecem bende esim icin dayaniyorum bunlara, o herseyin en iyisini hak ediyor...
Herseyi icime atiyorum, icime attikcada bi an da patliyorum...
Simdi aklima geldi hatta bi ara cocuk sahibi olamiyorum diye zil zurna icttim ((((
biyandan agliyordum, bi yandan guluyordum cok zor gunlerdi... esim cok kizmistti icmeme, o gunden sonra icmedim söz verdim esime... dualariniz icin tesekkur ederim, cok ihtiyacim var bu aralar duaya...

Desteginiz icin tesekkur ederim, bunu dikkate alacagim haklisiniz...
Sizi cok iyi anliyorum, korkudan dolayi hamileliginizin tadini cikartamamakta kötu, yine ayni seyleri yasarim korkususuyla.... ama cok sukur bebeginiz sag salim kucaginiza almissiniz, Allah bagislasin size, hayirli olsun... :) artik kötu seyler dusunmeyin, onunla guzel vakit gecirmeye bakin, sevin ve koklayin bol bol :)
dilekleriniz icin sagol, simdilik herseyin hayirlisi bekliyecem ve görecem rabbim hakkimizda nasil nasip ederse....

Çok sağol canım rabbim en kısa zamanda o günleri göstersin sabırlı beklemeye devam

Cok kiziyorum bunlari okudugumda duydugumda. Ne demek hicumidim kalmadi. Umidi kim veriyor Rabbim . Siz sizi yaradandan yuz cevirip umit kesiyorsunuz. Ustelik ilk denemede. Ben 3.de buldum bebeklerimi ilk denememde negatif olursa bir daha nasil denemeye cesaret ederim diyordum. Rabbim oyle buyuk ki dogru zamana kadar bana daha cok guc kuvvet irade verdi. Her seferinde bir oncekinden daha guclu basladim tedavilere. Simdi iyi ki ikinci denemem olmamis diyorum. Cunku olsaydi okul izin vs. Cok sorun olacakti. Rabbim hers3yin en iyisini biliyor. Olmuyorsa vardir bir sebebi zamanin gelmemistir. 1 de 3 de pes edecez de 11 deneme yapanlar napsin inan bir tane 8 kez bir de11 kez denemis biriyle tanistim. Onlar benden daha gucluydu kendimden utandim. Rabbimden af diledim. Bence toparlay8n kendinizi
asilama sureci yanlis bi defa keske o surecte yipratmasaydiniz kendinizi direk tup bebek tedavisi. Neyse bismillah diyip tekrar. Durmak yok yola devam :)

Umidini yitirime vakti zamani gelmemis demekki bende 3. Denemede buldum kizimi her seferinde tedaviye yeni bastan basladim dondurulmusum bile yoktu maddi manevi cok yiprandim ama yilmadim cok sukur karsiliginida aldim simdi ikinci cocuk icin tedavi gordum 4 tane dondurulmusum var aralikta transfer olacak insallah Rabbim senin benim bu ugurda ugras veren herkesin muradini versin insallah

Canim ilk tüpte boyle yapilirmi ama çok ayippp.biraz güç biraz kuvvet lütfen......uzulmek başka pes etmek baska

Cok sagol cnm allah razi olsun sana het nsmazda dua edicem aklima geldikce ismini ozelden yolla bsna. Insallah ikinci denrmede bebegine kavusursun saglikla.evlat hasreti ceken her cifte rabbim nasip etsin.pes etme sakin anne olacaksin guclu dimdik dur. Sen elinden geleni yap gerisini allaha birak..

Banada dua edinn

Bende sorun cok, insallah ilk tup bebegim tutar yoksa ameliyat bekliyor olabilir yine beni;-(

Tup yaptirmak icin aylatdir ugrasiyorum bu aya kismetmis.

Allahim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla

Ne deseniz haklisiniz hersey o kadar ust ustte geldiki, umidimi artik kesmisttim, burda okuduklarimdan benden, daha guclu kadinlarimizi gördukce, inanin bende cok utandim kendimden sanki tokat yer gibi oldum (
keske 3 defa asilama yapmasaydim, o ignelerden dolayi cok yiprandim bu sefer olacak umuduyla bakmisttim... Doktorlarin tecrubesizligi beni direk asilamaya yönlendirdiler. (
desteginiz icin cok tesekkur ederim, ne olursa olsun yola devam edecegim, bu yolda yilmak yok :)

canım çok acı biliyorum tam 15 yıl oldu benim ben umudumu kaybetmedim ..sende sakın kaybetme dua et bol bol allahım bizlerden iyisini bilir vardır bundada bir hayır....

Sagolun, insallah bundan sonra yitirmiyecem udumu, demek ki daha vakti deyilmis...
Allah kizinizi size bagislasin, bende bi kizim olmasini cok istiyorum... :)
Annem hep der bi kizin olsun, senin gibi hayirli bi evlat olur insallah diye :)
desteginiz, icin tesekkur ederim...
ikinciyi tupbebegi dusunuyormusunuz, insallah tutar canim dualarim seninle...
Allahim ne muradimiz varsa versin bu yolda insallah

Canım kardeşim yol arkadaşım vazgeçme ne olursun aynı yollardan bende geçtim seni o kadar iyi anlıyorum ki elbet bi aydınlık sana da gorunecek ve bu günlerini tebessümle anacaksin unutma Rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verir ama sonundada mukafatlandirir...

Banada dua edinn

Bende sorun cok, insallah ilk tup bebegim tutar yoksa ameliyat bekliyor olabilir yine beni;-(

Tup yaptirmak icin aylatdir ugrasiyorum bu aya kismetmis.

Allahim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla

Aminnnn canim :) umarim tutar tup bebegin, nicin ameliyat olacaksin neyin var?

canim ben yeni uye uyeyim mesaj gönderme hakkim yok malesef...
insallah canim sagol, destegin icin Allahim cocuk icin yanip tutusanlara nasip etsin insallah
aminnnnnnnn

Cok tesekkur ederim desteginiz icin... Insallah vazgecmiyecem, bundan sonra daha gucllu olmaya calisacagim, Allahim insallah yuzumu guldurur bundan sonra :) bu yolda gecenlerin insallah rabbim yuzlerini guldurur

canım çok acı biliyorum tam 15 yıl oldu benim ben umudumu kaybetmedim ..sende sakın kaybetme dua et bol bol allahım bizlerden iyisini bilir vardır bundada bir hayır....

Sagol, canim kaybetmiyecem bundan sonra insallah...
bol bol dua edecegim, vardir bundan " bi hayir herseyin hayirlisi artik
canim sen 15 yil sonrami anne oldun? yanlis anlamadiysam

3 kez asilama yapttim, bu ilk denemem oluyor tup bebek...
icimdeki acinin tarifi yok, inan ister istemez isyan ediyordum rabbime ((
sagolun desteginiz icin ... :)
Benimde 3 ameliyat 1asilama 5. Tüp teyim su an.kesdke ilkinde olsaydi senin benim hepimizin.ama herkesin kaderi farklı ne yazdıysa yasicaz.dustugumuz zamanlarda olacak guldugumuz zamanlarda.inatla pesinden koşmaktan başka caremiz yokki...Şemsî tebrizin bir sözü var.her şeyi planlamistim.kaderi unuttum!!!

Helal olsun, ne kadar güzel anlatmışsınız.
Maşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…