- 21 Kasım 2014
- 80
- 42
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tarcinli_Salep
-
Bende alti yil sonra bes aylik hamileyim. Iki tup iki asilama ameliyatlar hayal kirikligi dinmeyen gozyaslari.seni iliklerime kadar anliyorum ama pes etme sakin pes etme. Allah siniyor seni sonuna kadar git duani eksik etme. Sana yemin ederim olacak allahin izniyle bebegin. Vucudunu stresten arindir o stres uzuntu en buyuk engel.allahtan iste yilma yorulma iste saglikli hayirli evlat iste insnki olucak. Brnbirgun bile umudumu kaybeymedim yikildim tukendim ama esim icin yuvam icin savastim mucadele verdim ve hic durmadan dua ettim her namazda sende vszgecme tedaviye devam. Agla icine atma uzul ama umudini kaybetme lutfen anne olacaksin ben inaniyorum allah halini gozaslarini goruyor dualarini duyuyor vazgecme sakin pes etme yavrun seni bekliyor...dualarimdasin saglikli bir evlada kavusursn en tez zamanda insallah.. durmak yok yola devam
..
Sizi yürekten anlıyorum ve siz gibi bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlısı ile Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Nacizane size bi tavsiye az çok bu yollardan geçen biri olarak; yol ölçmeyin bende yapıyodum başta ama yapmamak gerektiğini öğrendim. Hamileliğimi hiç hamile gibi yaşayamadım korkudan eşimde bende sanki normal zamanmış gibi davranıyoduk istem dışı. Bebek reyonlarında çıkmayan ben ilk kıyafete 7. Ayımda baktım. Beşiğimizi doğuma 2 hafta kala baktık eşyalarını evime getiremedim. O kadar sıkıntı yaşamıştımki herşeyini doğumdan 2 gün önce yaptık.
Sana sadece şunu söyleyebilirim "KÜN-FE YEKUN". Ol der ve olur. İnşallah Rabbimin olmasını dilediklerindensinizdir..
Çok sağol canım rabbim en kısa zamanda o günleri göstersin sabırlı beklemeye devamDesteginiz icin tesekkur ederim, icim acidi canim cok uzuldum ne diyecegimi inanki bilemiyorum Allahim baska acilar vermesin(( bogazim dugumlendi resmen basinsagolsun, sakin pes etme bu yola devam edecegiz hep birliktte, kendini bi an önce toparla daha yolun basindayiz, acilara ragmen pes etmeyip zafer bizim olacak insallah :) bak göreceksin misss kokulu bebisin seninle olacak... hatta burda paylasacagiz bebeklerimizin resmini, öyle bi hayelim var cunku :) inancimizi hic bi zaman yitirmeyelim, isyan etmeyelim sonra Allahin gucune gitmesin...
Canim ilk tüpte boyle yapilirmi ama çok ayippp.biraz güç biraz kuvvet lütfen......uzulmek başka pes etmek baskaBugun tupbebek yapilali tam 14 gun oldu malesef yine negatifff
artik hic umudum yok, sanirim bundan sonra hic cocuk sahibi olamiyacam(((((
6 yillik evliyim 3 kez asilama yapildi, bu ilk deneyimim tupbebek yaptirali canim o kadar aciyorki suan bunlari agliyarak yaziyorum. Ölmegi o kadar istiyorum ki, ne zaman disarda hamile kadin görsem gözyaslarima hakim olamiyorumoffff ne yapacagim Allahim ben, yarin randevum var doktorda o kadar yoruldum ki doktora gitmektten bi yandan gitmek istemiyorum, gözyaslarima hakim olamiyorum cunku....
Lutfen destek olun kizlar(((
Cok kiziyorum bunlari okudugumda duydugumda. Ne demek hicumidim kalmadi. Umidi kim veriyor Rabbim . Siz sizi yaradandan yuz cevirip umit kesiyorsunuz. Ustelik ilk denemede. Ben 3.de buldum bebeklerimi ilk denememde negatif olursa bir daha nasil denemeye cesaret ederim diyordum. Rabbim oyle buyuk ki dogru zamana kadar bana daha cok guc kuvvet irade verdi. Her seferinde bir oncekinden daha guclu basladim tedavilere. Simdi iyi ki ikinci denemem olmamis diyorum. Cunku olsaydi okul izin vs. Cok sorun olacakti. Rabbim hers3yin en iyisini biliyor. Olmuyorsa vardir bir sebebi zamanin gelmemistir. 1 de 3 de pes edecez de 11 deneme yapanlar napsin inan bir tane 8 kez bir de11 kez denemis biriyle tanistim. Onlar benden daha gucluydu kendimden utandim. Rabbimden af diledim. Bence toparlay8n kendinizi
asilama sureci yanlis bi defa keske o surecte yipratmasaydiniz kendinizi direk tup bebek tedavisi. Neyse bismillah diyip tekrar. Durmak yok yola devam :)
canım çok acı biliyorum tam 15 yıl oldu benim ben umudumu kaybetmedim ..sende sakın kaybetme dua et bol bol allahım bizlerden iyisini bilir vardır bundada bir hayır....Bugun tupbebek yapilali tam 14 gun oldu malesef yine negatifff
artik hic umudum yok, sanirim bundan sonra hic cocuk sahibi olamiyacam(((((
6 yillik evliyim 3 kez asilama yapildi, bu ilk deneyimim tupbebek yaptirali canim o kadar aciyorki suan bunlari agliyarak yaziyorum. Ölmegi o kadar istiyorum ki, ne zaman disarda hamile kadin görsem gözyaslarima hakim olamiyorumoffff ne yapacagim Allahim ben, yarin randevum var doktorda o kadar yoruldum ki doktora gitmektten bi yandan gitmek istemiyorum, gözyaslarima hakim olamiyorum cunku....
Lutfen destek olun kizlar(((
Umidini yitirime vakti zamani gelmemis demekki bende 3. Denemede buldum kizimi her seferinde tedaviye yeni bastan basladim dondurulmusum bile yoktu maddi manevi cok yiprandim ama yilmadim cok sukur karsiliginida aldim simdi ikinci cocuk icin tedavi gordum 4 tane dondurulmusum var aralikta transfer olacak insallah Rabbim senin benim bu ugurda ugras veren herkesin muradini versin insallah
Canim ilk tüpte boyle yapilirmi ama çok ayippp.biraz güç biraz kuvvet lütfen......uzulmek başka pes etmek baska
Banada dua edinn
Bende sorun cok, insallah ilk tup bebegim tutar yoksa ameliyat bekliyor olabilir yine beni;-(
Tup yaptirmak icin aylatdir ugrasiyorum bu aya kismetmis.
Allahim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla
Cok sagol cnm allah razi olsun sana het nsmazda dua edicem aklima geldikce ismini ozelden yolla bsna. Insallah ikinci denrmede bebegine kavusursun saglikla.evlat hasreti ceken her cifte rabbim nasip etsin.pes etme sakin anne olacaksin guclu dimdik dur. Sen elinden geleni yap gerisini allaha birak..
Canım kardeşim yol arkadaşım vazgeçme ne olursun aynı yollardan bende geçtim seni o kadar iyi anlıyorum ki elbet bi aydınlık sana da gorunecek ve bu günlerini tebessümle anacaksin unutma Rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verir ama sonundada mukafatlandirir...
canım çok acı biliyorum tam 15 yıl oldu benim ben umudumu kaybetmedim ..sende sakın kaybetme dua et bol bol allahım bizlerden iyisini bilir vardır bundada bir hayır....
Benimde 3 ameliyat 1asilama 5. Tüp teyim su an.kesdke ilkinde olsaydi senin benim hepimizin.ama herkesin kaderi farklı ne yazdıysa yasicaz.dustugumuz zamanlarda olacak guldugumuz zamanlarda.inatla pesinden koşmaktan başka caremiz yokki...Şemsî tebrizin bir sözü var.her şeyi planlamistim.kaderi unuttum!!!3 kez asilama yapttim, bu ilk denemem oluyor tup bebek...
icimdeki acinin tarifi yok, inan ister istemez isyan ediyordum rabbime((
sagolun desteginiz icin ... :)
Cok kiziyorum bunlari okudugumda duydugumda. Ne demek hicumidim kalmadi. Umidi kim veriyor Rabbim . Siz sizi yaradandan yuz cevirip umit kesiyorsunuz. Ustelik ilk denemede. Ben 3.de buldum bebeklerimi ilk denememde negatif olursa bir daha nasil denemeye cesaret ederim diyordum. Rabbim oyle buyuk ki dogru zamana kadar bana daha cok guc kuvvet irade verdi. Her seferinde bir oncekinden daha guclu basladim tedavilere. Simdi iyi ki ikinci denemem olmamis diyorum. Cunku olsaydi okul izin vs. Cok sorun olacakti. Rabbim hers3yin en iyisini biliyor. Olmuyorsa vardir bir sebebi zamanin gelmemistir. 1 de 3 de pes edecez de 11 deneme yapanlar napsin inan bir tane 8 kez bir de11 kez denemis biriyle tanistim. Onlar benden daha gucluydu kendimden utandim. Rabbimden af diledim. Bence toparlay8n kendinizi
asilama sureci yanlis bi defa keske o surecte yipratmasaydiniz kendinizi direk tup bebek tedavisi. Neyse bismillah diyip tekrar. Durmak yok yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?