artik hic umudum kalmadi :(

Aşılamanın şansı zaten o kadar yoktur, ona aldanıp ümitsizliğe kapılmayın. Bana aşılamada %15 şans verildi. Ve ben hiç ona cesaret edip başvurmadım bile. Her bir tedavi yeni bir umut, sonu pozitif olmayınca ne yazık ki hayal kırıklığı .. Çok emek vermişsiniz Anlıyorum ama bu yolda 10-15 sene zaman harcayıp 6 defa deneyipte çocuk sahibi Olanları biliyoruz.. Allah yardımcınız olsun ..

Sagolun desteginiz icin benimki bi umuttu ya tutarsa diye aşilama, ilk aşilamada tutanlarin hikayesini okuyunca dahada bi umutlanmişttim malesef tutmiyacaklarini bilseydim yapmazdim direk tup bebek denerdim. nerden bilebilirdimki bukadar yipranacagimi :'(
o kadar aciki bebek kokusuna hasret kalmak, gecenlerde kuzenim 2 aylik kizini yanimda öyle bi sevdiki biliyorda benim cocuk sahip olamiyacagimi o kadar zoruma gittiki, eve gelip agladim

Teşekkur

Malesef bizim açımızla eksiğimizle eylenen ,görmezden gelen insanlar ,mutlaka etrafınızda oluyor..

Allaha Sığın .. inşallah bizlere katından temiz bir soy armağan edecek ben inanıyorum. Rabbimin izniyle.

Malesef bizim açımızla eksiğimizle eylenen ,görmezden gelen insanlar ,mutlaka etrafınızda oluyor..

Allaha Sığın .. inşallah bizlere katından temiz bir soy armağan edecek ben inanıyorum. Rabbimin izniyle.

öyle bi zoruma gittiki sanki ictten ice seviniyor gibi ben cocuk sahip olamiyacagim, bundan zevk aliyor gibiydi benim acimi bildigi halde öyle sevişi vardiki kuzenimin, hamile oldugunda ilk ben teprik ettim, bekliyordum demesini Allah sanada nasip etsin diye ama hic bişey demedi. Allaha siginmakttan başka elime bişey gelmiyor. Umarim bende anne olurum

Inşallah sende bende isteyen ve " kiymet" bilen herkes hamile kalır.. gece gece karamsar olma içim gidiyor valla ben kendi hallerimi düşünüyorum mahvoluyorum başkasını böyle görünce..

Inşallah sende bende isteyen ve " kiymet" bilen herkes hamile kalır.. gece gece karamsar olma içim gidiyor valla ben kendi hallerimi düşünüyorum mahvoluyorum başkasını böyle görünce..

Aminnn inşallah canim öyle bi devirdeyiz ki, elini verirsin elini kaparlar insan oglu kiymet bilmez oldu, bencil insanlardan nefret ediyorum, birazda kendilerini bi başkasini yerine koysunlar. Hic vicdan kalmamiş malesef bazilarinda. Halen hic kendime gelemedim o gunden sonra moralim sifir oldu
Sizide üzdum gece gece affiniza siginirim cok doluydum bi an size dökttum icimi

Estağfurullah. Bizi bizden başka kim anlar ki.. en yakın duyduğun insan bile bir anda senden çok uzak duruyor.. malesef.
Geçirdiğin tedavileri okudum ve yıkıldım bir kez daha .. Çünkü belki ben şansliydim ..bilemiyorum ama ben tek tüp bebek tedavisi geçirdim ve toparlamam çok sürdü.. Çünkü bize aşılama veya başka bir tedavi önermedi doktor. Direkt tüp kesin ve net "tek şansımızmiş" Okadar ümitsiz vaka yani..

Bence çok güçlü bir insansın.. işte 'bu kadar' geride bıraktığın için ..

Vardır ya canım bunda da bir hayır. Allah ne verecekse hep hayırlısından versin. Üzme kendini başka şeyler düşün mutlu ol ya..

Saolun, haklisiniz herşeyin hayirlisini dilemek lazim. Her gece dua ediyorum hakkimda herşeyin hayirlisini versin diye. Bu gunümede sükurler olsun sagligim yerinde. Üzmuyim diyorim ama elimde degil inanki, insanlarin vurdum duymaz hallerinde gina geldi. Resmen mutsuzluga sürükluyorlar, hic bişeyden tad alamaz oldum :'(

Umutsuzluk yok;olana kadar devam;yumurta ve sperm bulunduğu ve para olduğu sürece denemeye devam.sızın ruh ve beden saglıgınız cok onemlı; psıkologa da gıtmenızı onerırım;bakış acısı değısıyor!

Çok sagolun anlayişiniz icin :) dediginiz gibi bizi bizden kimse anliyamaz. Anlamalari icin vicdan gerek, senin icin cok üzuldum canim ya ne olursa olsun umutsuzluga kapilma hemen güclu ol, sevdiklerin insanlar adina, ben annem icin güclu durmaya calişiyorum onun bi göz yaşina kiyamam ben o benim hayatimdaki en kiymetlim...
doktor neden tupbebek dedi, aşilama önermedi, belki aşilamada tutardi cünku herkesin bunyesi farklli.

Tek sorun eşimin 0 çıkan sonuçlarıydi..

Şimdi ise şükür bitkisel formüller Uyguluyoruz ve yine şükür ki az da olsa bir artış var.. artık takmiyorum ve anı yaşamaya karar verdim.. (yaşımız genç diye de bu rahatlik)

Sizde sorun neydi??

sagolun, cok haklisiniz coktandir aklimda var psikolog. Ama iştte burturlly cesaret edemedim...

eşimin sperm sayisi yavaş, bende tiroit var. Cevremde tiroiti olupta 3 cocuk yapan var hayret ediyorum. Ben niye hamile kalamiyorum diye sorabilirmiyim ne gibi bitkisel formül uyguluyorsunuz, bizde gecenlerde keci boynuzu denedik ya aslinda burdaki doktorlar pek ilgilenmiyorlar. Yaza kismet olursa birde orda doktora gitmegi duşunuyorum....

Annem de tiroit 4kardeşiz. Allah 'ol' dedikten sonra hiç bir şey olacağın önünde duramaz.
Şimdi 3ayin sonucu tam 3 kat yükseldi .. hala da devam ediyoruz
keçi boynuzu kürü sabah akşam
35gr tarçın.
35gr zerdecal tozu.
35gr çörek otu tozu.
35gr zencefil tozu.
35gr arı Poleni tozu.
35gr Keçi boynuzu tozu.
Bunları bir kilo organik bal ve bir çay fincanı harnup pekmezi karıştırıyorSun.. sabah akşam bir tahta kaşığı. Bu karışım 1aylik yeter..
Bunun dışında bi akşam muz bi akşam havuç.
Ara sıra fıstık badem fındık ceviz bir avuç.
kahvaltida harp pekmezi

Bence öncelikle bitkisel formüller uygulayın giden paraya yazık olmasin .. sende ara sıra incir ye veya kürünü uygula..

Rabbim hasretimızı dindirsin. Hayırlı geceler ..

Canim çok teşekkur ederim ben yurtdişinda kaliyorum verdiklerinin bazilari burda bulunmuyor mesala keciboynuzuyla, incir, cörek otu bunlar yok malesef annem bu yaz türkiye gidince getirmiştti bi kilo falan bitti.
Türkiyede olsaydim keşke yapardim butun formülleri.
muzu cok severim hatta her akşam yiyorum fosfor tableti aldim kullaniyorum. Avakado tuketmeye calişiyorum. Bi ara nette hayit suyu duymuşttum ne kadar dogru bilmiyorum. Onu kullanlar hamile kalabilliyormuş, bi bilginiz varmi hic kullandinizmi ?
Tekrardan teşekkurler cok iyi geldi burda dertleşmek iyiki varsiniz, iyiki kk var... :)

İyi geceler öpuyorum

Sevgiyle ve saglicakla kalin

Aaa bende yurtdışından gelin geldim
Sen nerdesin?

canim benim seni cok iyi anliyorum. ben de 11 yillik evliyim. 1 asilama 2 negatif tupbebek denemem var. Ocakta Allahin izniyle bit daha deneyecez ve bu 3. olacak. her negatif haberinden sonra ben de yikildim, uzuldum agladim AMA Rabbimden umudumu hic kesmedim. sen de SAKIN kesme. bunlarin hepsi birer imtihan. umudumuzu kesip Allahim korusun isyan edersek sinavda kaliriz!!! biliyorum su anda her yer karanlik her sey anlamsiz gelebilir ama kendini toparlamaya calis ve doktoruna git. sebep nedir tester sonucunda ogren ve ona gore olacaksa bit daha dene. dunyanin sonu degil bu unutma. senin gibi ve senden cok daha kotu durumda plan arkadaslar var. 8-9 denemeler yapanlar var. Allah bidden daha iyi bilir her seyi. senin ser bildigin bu durumda inan ki bir hayer vardir mutlaka. zamani gelmemistir. insaAllah en kisa zamanda sen de biz de bu tadi hayirlisiyla tadacaz. biz de Anne olacaz. bizim de bebislerimizle guzel gunlerimiz olacak insaAllah. yeterki dua et, umudunu kaybetme ve mucadeleyi birakma…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…