Artık içim dayanmıyor

Evlat edinmede yasal mirasçı olunur , evlatlıktan men etme çok zordur öyle olduysa geçerli sebep vardır , hapiste olması mirasçı olmasını engellemez,haciz olayları da mirasçı olmasını engellemez üstelik babanızın bir sorunu yok anladığım kadarıyla babanız varken tek mirasçı nasıl siz oldunuz ayrıca kuzenleriniz varken

zaten size dedeniz babanneniz baktıysa annenizle ne ara bu kadar bağlandınız? anladığım kadarıyla miras işi de mal kaçırma amaçlı sizin üstünüze yapılmış, aklıma burda yazamayacağım kallavi bir sebep de geliyor sanırım o yüzden anlaşmalı olarak dede üstünuze mal mülk yapmıs şimdi de asıl hak sahipleri haklarıni istiyor, bu yüzden de doğal olarak annenizle dava süreci başlatmışlar. Eşinizi de rahatsız etmeleri ancak bu yüzden olabilir.Baska bir açıklaması yok bu cüretin.Peki siz zaten bu yüzden yurtdışına çıktiysaniz, geri dönmekten niye bahsediyorsunuz onu çözemedim

evet benim aklıma gelen ve burada yazamayacağım o sebep yüzünden yaşanmış bütün bunlar...mirası devletten kaçırmak için dedeniz üzerinize yapmış, ortalik yatisinca da hak sahipleri haklarıni aramıs hepsi bu...anneniz de ne aldiysa geri versin kurtulsun sizin huzurunuzu bozacağına, siz de önünüze bakın artık, yok helal et yok zorla içki içirdiler filan geçin bunları, medeniyetle yaşamaya alışın mutlu olun, eşinize yazık

Olayi bu kadar temiz bir sekilde çözdünüz aklınıza sağlık ben bu yuzden yurtdiaina cikmadim insan gibi mallarini zaten devrettim sattilar yediler harcadilar. Miras yok bende yani. Sadece taaaa dedenin dedesinden kalma satilmasini istemediği yerler var onun icin imza atmam gerek ki orayi da satabilsinler. Valla harikasiniz evet bir sucluyum. Zavalli annem bunun izdirabini cekiyor. Ben nokta koysam orayi kafasina gore tamamlayacak insanlar taniyorum. Tam olarak anlatmadigim icin oldu bu ama suçlu olduğum icin falan degil sadece anlatmak gereksizdi. Olaylar epey karisik bu arada olen buyuklerimin gunahini almayin amcalarimla alakali vukuatlar, evlatlik gorevlerini yerine getirmeme, babaya siddet falan sebepler falanlar filanlar var. Hersey bekledigimiz gibi ilerlemiyor. Onyargilarinizdan arının.

Siz bizi ne saniyorsunuz bilmiyorum da herkese evet hakkini verdim ama artik babalarinin ocaklari söndü. Biz vatanimiz icin ölürüz vergi kacirmak mi. Eger 1 kurus dogdugumuz vatana borcumuz kalmissa bin beter olalim. Ben ingiltere nin yardimlarini bile kabul etmiyorum. Kendi vatanimama ihanet edecegim. Lutfen yapmayin ya amcamin birinin zihinsel kaybi var ona kalsa yengem vasisi olacak problem cikacak, hapisteki amcam babaneme siddet gosterdigi ve dedemin mallarini alikoydugu icin orada, babam da onlar gibi büyük halam babasini ergenlikte reddeden insan bilmediginiz seyler hakkinda bu kadar basit yorumlar yapmayin. Bende vicdan yapip verdim. Dedemin kurdugu hicbirseyden eser yok birkac sey dışında simdilerde

haşa size suçlu demedim, henüz çok gençsiniz,olaylar tahmin ettiğim gibiyse bile hikayedeki en masum sizsiniz buyuklerinizin günahlarinı ödüyorsunuz daha da ödeyeceksiniz...

vatanınız için öluyorsanız, annenizi eşinizi ihmal edecek kadar özlüyorsaniz niye gittiniz oraya? burda da vataninız ve anneniz için yapabileceğiniz pek çok şey var gördüğum kadarıyla ama dedim ya çok gençsiniz...hata yapmak insana mahsus, siz de bedelini eşinize ödetmeyin derim, çocuk yapmadan ayırın yollarınızı bu size son tavsiyem

Yukarda biryerde onları yönetmeni istiyorlar bu nedenle rahatsız ediyorlar diye birşey yazdınız
Şimdi dedenin neyi varsa herkese bolusturulur
Sadece size kalmaz bu garip geldi
Hakk'ın verdim diyorsun diğer kalanlar nedir size ozelmi eğer sizin hakkinizsa saç açın ses kaydı alıp gasp etmek istiyorlar diye
Hakliysaniz hakkınızı arayın ağlamakla çözüme kavuşmaz

haşa size suçlu demedim, henüz çok gençsiniz,olaylar tahmin ettiğim gibiyse bile hikayedeki en masum sizsiniz buyuklerinizin günahlarinı ödüyorsunuz daha da ödeyeceksiniz...
Yok bunun masumlukla alakasi yok. Sadece isler inanilmaz derecede cirkin boyutta. Amcalarim halamin esi düşünün ki ozyegenine tecavuze kadar ugrayan vakalari var. Buralar benim meselem olmadigi icin aslinda hic girmek istemedim. Yani mirastan uzaklastirici sebepler var. Kuzenlerimde keza öyle farkli bir yapi var ailede babam dahil olmak üzere. Tabi babamin boyle seyleri degil kumari vardi ve anneme uygulamis oldugu siddet. Durim boyle oldugu icin zaten her gun ağlıyoruz. Miras umrumda degil. Kalanlar da. Bana annem ve kardeslerimle huzur biraksinlar yeter. Çok cektik kucuklugumuzden bu yana dedem ve babanemde ayni şekilde. Artık yattiklari yerde rahat etsinler. Hersey öyle düşündüğümüz gibi basit degilmis. Benimde son 1 yilda ogrendiklerim akla hayale sigmaz ama insanoglu herseyi yasarmis ne yazik ki

Teşekkür ederim degerli görüşünüz için.

Kızım olacak yaştasın ve şu yazdıklarından sonra söyleyebilecegim tek şey dönme olur...annen de bi zahmet özlüyorsa binsin uçaga gelsin., hiç aldırma sömürülerine.Kocanı bu yuzden bırakıp donersen çok değil 2 yıl sonra pişman olacaksın, allah yüzüne gülmüş uzaklasmıssin şu aileden , çocuğun olursa burda onların arasında buyuyecek farkında mısin?

Aglamamin sebebi o degil ben onlari da onlara veririm. Cunku ihtiyacim yok. Ama onlar onlarida satip kumarda kötü islerde yer. Bana özel olan bisey yok. Onlar satilamaz ve satilmamali.

Aglamamin sebebi o degil ben onlari da onlara veririm. Cunku ihtiyacim yok. Ama onlar onlarida satip kumarda kötü islerde yer. Bana özel olan bisey yok. Onlar satilamaz ve satilmamali.
Ya huzurdan onemlimi sen sat madem valla bukadar entrika hayatından aikendenbesinden önemli olamaz

Konu sahibini iğnelemeden, küçük düşürmeden, dalga geçerek ima etmeden, gucsuzlukle suclamadan yol gösteren ,yardim etmeye çalışan, bir fikirle elinden tutan üyeleri nasıl seviyorum... bir bilseniz❤

Sevgili konu sahibi arkadaşım
.benzer şeylerle ben de mücadele ettim ve ediyorum da. Ama benim durumum seninki kadar ağır seyretmiyor. Aileme çok yakin oturuyorum. Belki ondandır.

Benim sana tavsiyem bir psikiyatri hekimine görün. Çok çok yardımcı olacak sana.

Bu duygulardan kurtulamazsan bile bunlarla baş etmeyi öğreneceksin.

Basit ve etkili bir çözümü varken kendine dar etme dünyayı. Senin sorunun londra filan değil.

Sen dünyaya sığmıyorsun. Icin içine sığmıyor ama heyecan anlamında değil. Için sana dar geliyor. Nefes almak için yeterli alanın kalmiyor...

Bunları ben biliyorum. Bilen arkadaşlar da vardır illaki.

Bunun çözümü bir hekim.

Tıp çaresiz değil. Allah dermansız dert vermesin.

Ya huzurdan onemlimi sen sat madem valla bukadar entrika hayatından aikendenbesinden önemli olamaz
O gercekten olmaz. Böyle birsey yaptım ve o kadar sey gitti elden. Calisan isciler islerinden oldular. Tamam binlerce kisi yok ama bir kisi bile isinden olsa bu ihmalkarliktir. Onlari versem sira annemin babaocagina gelecek cunku orada evlilikte bir degis tokus meselesi var dediğim gibi eski isler ve fazlaca karışık. Onu da kurutmaya baslayacaklar. Onlar bitince benim durumum iyi ise bana bulasacaklar ben o hatayi bir kere yaptım. Ama bitmedi daha fazlasini yaptilar. Bakalim zaman ne gösterecek.

O zaman şirret okacaksin onlar bir diyorsa sen in diyeceksin hakları varsa dava etsinler seni gidin mahkeme açın de çokta umursama ana dede herşeyi sana bırakması yasal olarak mümkün değil bir evi varsa bile onu sana yapyiysa yasal mirasçılar dava açabilir

Annem ve kendimde terapi görüyoruz. Annem yaklasik 15 senedir bense sadece 6 aydir. Aynen bahsettiginiz durumdayim. Ve annemin esimin yasadigi herseyi kendime bagliyorum. Çünkü bu kadar girişken olmasam, göze batmasam aslinda cok normal bir hayatim olabilirdi. Ya da bizim kanda bu mümkün olmayadabilirdi. Birinin surati üzgünken hep kendime bağlıyorum. Onlari güldürmeye calisirkende rol yapmaktan yoruldum ama simdilik terapilerin bi yarari olmadi bakalim belki zamanla gecer. Sadece benim icin zorlu bir surecten geçiyorum. Herkes hep güçlü olarak bildi son 1 yilda agladigimi gördüklerinde tuhaf bakıyorlar ama saklayamiyorum gözüm akıyor cok teşekkür ederim gercekten dalga gecmediginiz icin

Dinlemeyin kuzenlerimizi. Bunları size anlatmaya hakları yoktu.

Evin içinden kim çıkarsa çıksın , nereye giderlerse gitsinler anne babalar hep buruk olur, ağlarlar.

Siz alisacaksiniz , onlarda alışacak. Bu hayatta hep böyle ilerler süreç.

Özleriz, ağlarız , burnumuzda tüter , vicdan azabı duyarız ancak diğer yandan da yanımızdaki söz verdigimiz hayat arkadaşımızla günümüzü , yollarımızı en güzel şekilde kurmak için cabalamaliyiz.

Çocuk düşüncesi varsa en çokta onun için biriktirilmeli mutluluk ve huzur.

Hayatınıza , eşinize , evinize odaklanın. İsterseniz başarırsınız. Duyguların esiri olmayi sever bazı kişiler. Bundan kurtulmak zorundasınız.

Bu arada evinize giren kişilerin ne şekilde gireceğine siz karar verebilirsiniz. Net ve kesin kararlı bir sekilde her defasında söyleyin. Öğrenirler.

Normal sartlar altinda evet kesinlikle mal evlatlar arasinda paylasilir ama bizim aile normal sartlar altinda degil. Evlatlik görevini yapmazsan mirastan yararlanamazsin. Kendi annelerine siddet uygulayip yegenlerine tecavuz etmeye calisan insanlar varsa bunlar nasil babalari davaci olunca mirastan yararlanabilsin. Devam eden mahkeme sureclerimiz var iste mahkemeye kalmadan onceki gibi kolay yoldan ele gecirmek istiyorlar. Mahkeme yoluyla almalarinin mümkünatı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…