- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
Bu kanunun bi bildigi vardır kesinlikleBu doga kanunu beni neden evlendirmiyor?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kanunun bi bildigi vardır kesinlikleBu doga kanunu beni neden evlendirmiyor?![]()
Bu kanunun bi bildigi vardır kesinlikleherkes kendi zamanini yasar. Insallah karsina cok mutlu olacağın bir çıkar. Allah gönlüne göre versin
Hakli olabilirsiniz annem gibi oldugum konusunda bende son gunlerde bunu düşünüyorum. Ancak annem kesinlikle bana cok onem verir. O kadar fedakar bir anne ki keske onemsememis olsa. Onun için cocuklari her zaman değerlidir. Hiçbir sıkıntısını yansıtmaz. Gelememe sebebiyse hastanede yatmis haberim yoktu uzakta oldugum icin herseyden haberim olmuyor kuzenlerim sonradan haber veriyor ama annem hastanede yatmis oldugunu bildigimi bilmiyor. Bilet hasta oldugu zamana denk gelmis tabi bana diyemedi kuzenlerim söylediler. Bir de gozleri iyi görmediği icin istediğimiz zamana bilet alamayiz o zaman tanidiklarimiz gelecekti annemi de getireceklerdi.
Annesi her ağlmada kızının yanına gitmesine alıştı sanırım.. Acaba mutsuz olup kızım yanıma gelsin düşüncesinde mi ?Demek ki o da böyle mutlu.çünkü gerçekten büyük bir özlem olsaydı sizsiz ölüp bitecek seviyeye gelseydi yanınıza gelir kalırdı diye düşünüyorum bence onun sinirleri çok yıpranmış terapiye falan gitse rahatlar iyi gelir.Hem siz yuvanızı yıkıp gitseniz eminim yine mutlu olmaz bu duruma.bence herşey annenizde bitiyor.
1 senedir evliyim. Ben gidene kadar yanimda hep agliyordu ve hic istemedi ama vizem çıkıp gittikten sonra her zaman destek oldu. Çünkü artik engelleyecek birşeyi kalmamisti. Dediginiz gibi herseyi başaracağım diyen insanlar var ama malesef benim annem öyle biri değil. Tüm imkanlari sunup hayatini degistirmek istememe ragmen o icinde bulundugu surecleri terketmedi. Disariya cikiyormus hastane odasindan. Babamda buyuk bir kaza yapmis onda bile anlattirmadilar. Gelemezsem üzüleceğim diye akrabalarimizi kaybettik onlardan bile aylar sonra haberim oldu. Herseyden hep en sonra haberim oluyor. Aylar sonra... Belki de bilmedigim daha cok seyler vardir. Uzakta olmak böyle birseymis. Arkadasim hamile babasini kaybetti ve soylemediler, soyleyemiyoruz, uzakta olmak böyle birşey. Eşime haber veriyorlar ama ben bilmiyorum. Siz ailenizden uzak mi yasiyorsunuz?E hani inadından gelmiyordu? Başka bir mesajınızıda bir yıl boyunca her gün ağlarken gördüm yazmışsınız, şimdi sıkıntılarını yansıtmaz diyorsunuz. 6 ay boyunca mı hastanede yattı anneniz? Kusura bakmayın bunlar hep bahane. Her gün görüntülü konuştuğunuz annenizin hastaneye yattığını nasıl anlamadınız orası da garip. Eşimin halası görme engelli kimi zaman rehber köpeğiyle kimi zaman tek başına sayısız ülkeye uçtu. Okuma yazma bilmeyen komşumun annesi tek başına Almanya’ya oğluna gitti kaç kere. Annenizin gelesi yok. Hadi şimdi öyle oldu diyelim siz kaç senedir evlisiniz hiç mi uygun zaman bulamadı anneniz?
Haklısınız. Kendimi tanidigimi düşünürdüm ama biraz büyüdükçe degisiyormus duygular...Keske kendinizi daha onceden tanisaydiniz
Bukadar uzak yere gitmeseydiniz
Her tercih bir vazgecistir
Benide görmüyor bu dogaBu doga kanunu beni neden evlendirmiyor?![]()
Benide görmüyor bu doga![]()
Herseyi tek basima yendim ama bunu aşamıyorum. Artik çıkmazdayım.
1 senedir evliyim. Ben gidene kadar yanimda hep agliyordu ve hic istemedi ama vizem çıkıp gittikten sonra her zaman destek oldu. Çünkü artik engelleyecek birşeyi kalmamisti. Dediginiz gibi herseyi başaracağım diyen insanlar var ama malesef benim annem öyle biri değil. Tüm imkanlari sunup hayatini degistirmek istememe ragmen o icinde bulundugu surecleri terketmedi. Disariya cikiyormus hastane odasindan. Babamda buyuk bir kaza yapmis onda bile anlattirmadilar. Gelemezsem üzüleceğim diye akrabalarimizi kaybettik onlardan bile aylar sonra haberim oldu. Herseyden hep en sonra haberim oluyor. Aylar sonra... Belki de bilmedigim daha cok seyler vardir. Uzakta olmak böyle birseymis. Arkadasim hamile babasini kaybetti ve soylemediler, soyleyemiyoruz, uzakta olmak böyle birşey. Eşime haber veriyorlar ama ben bilmiyorum. Siz ailenizden uzak mi yasiyorsunuz?
Kendinize ait eviniz yok mu? Yani başkalarının hayatına takmak yerine kendi hayatınıza bakın.Ingiltere de yaşıyorum. Yataga ayakkabilarla bile giriyorlar. Arkadaslarim var. Gider gitmez ise basladim kurslara yazildim. Anlayacağınız hiç bos durmadım. Ama annemi babami gözüyasli bıraktım. Surekli üzülüyorlar. Inanin bende kendime cok cok kızıyorum. Ama nereden bilebilirdim ki zamanla gecmeyecegini alisamayacagimi
Konu dışı ama Bursadan Trabzona ucak vardı niye biliyorum kuzeniniz arastirsin. Ben bir ara Karadenize tayin düşünmüştüm oradan biliyorum.Başka ülkede değil ama başka şehirde yaşıyorum. Anneniz öyle biri değil evet siz de daha önce yazdığım gibi annenize benziyorsunuz. Başka ülkelerde yaşayan çok fazla akrabam var. Benim anlamadığım neden siz ve akrabalarınız sanki dünyanın bir ucunda yaşıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz? 1930’larda yaşamıyoruz uçakla maksimum 4 saat mesafedesiniz. Anladım çalışıyorsunuz ama hiç mi boş gününüz yok? Hayır benim kuzenim de İngiltere’de yaşıyor, İsviçre’de yaşayan bir başka kuzenim daha var önemli bir olay olduğunda hemen tatil veya izin günlerinde bilet alıp gelebiliyorlar da siz neden Yeni Zelanda’da yaşıyor gibi bir tavır içindesiniz? Gerçekten siz ve aileniz abartmışsınız neyin uzaklığı abartmayın bu kadar. Bursa’da yaşayan arkadaşım Rize’ye ailesine gitmek için en kestirme yol olarak İstanbul’a Sabiha gökçene ordan uçakla Trabzon’a ordan otobüsle Rize’ye gidiyor. İlla ayrı ülke olması gerekmez bu örneği aynı ülkede ulaşım zorluğunu anlatmak için veriyorum. Böyle yaparak hayatı kendinize de eşinize de zehir ediyorsunuz.
Lütfen boşanın ve eşinize eziyet etmeyin. Sizi biri zorla mı evlendirip yurt dışına götürdü? Hayır. Neden geçmişin acısını şimdi eşinizden çıkarıyorsunuz? Boşanın ailenizin yanına dönün.Kızlar merhabalar. Benim asamadigim bir konu var ve uzadikca uzuyor, üzdükçe de üzüyor. Evlendim ve yurtdışına yerleştim ailemi senede bir kez görebiliyorum. Epeydir yanlarindaydim ve geri dönmeme az bir süre kaldı. Oradayken de onlari cok cok özlüyorum her gun görüntülü gorussekte onlarin zor zamanlarinda yaninda olamamak içimde büyük hasarlara yol açıyor. Psikolojik olarak sürekli kendimi yorgun hissediyorum. Eşim Türkiye ye yerlesme taraftarı degil malesef. Her gün onlari kaybetme korkusuyla uyanıyorum. Kendi ailemi kuramadım. Eşimle aile gibi degiliz. Cok iyi bir insan surekli benim mutlu olmam için uğraşıyor. Ama anne baba onlarin yerini kimse alamiyor. Ben ayda bir kez de olsa onlari gormek istiyorum tabiki bu imkansiz. Ailemi düşündüğüm icin eşim baska ulkelere tatile cikalim diyor ancak ben tüm tatillerimi annemin yaninda gecirmek istiyorum. Bu kadar bagli biri degildim aileme küçük yasimdan beri hem okuyup hem calistigim için cok bir arada olamadik ama evlendikten sonra onlarin ozlemi içime fena yerlesti ve ben artik dayanamıyorum. Ilac kullanmaya baslamayi düşünüyorum. Herseyi tek basima yendim ama bunu aşamıyorum. Artik çıkmazdayım. Boşanmış olsam diyorum daha az üzülürüm. Yurtdışı bana cok ağır geldi burada çevrem cok fazla orada yalnizim ve ben temizlik konularinda hassasim ama ordakiler ayakkabilarla eve dalıyorlar. Iyice depresif hale geliyorum. Esime kiziyorum beni tanıdığı halde böyle bir yerde yasayabilecegimi nasil düşünebilir diye. Daha cok farkliliklar var helal et bulmak zor. Misafirlige gittigimizde midem alıp bir sey yiyemiyorum. Temiz degiller çünkü. Midem almiyor yedigimde surekli mide bulantisi yasiyorum. Esimi de uzuyorum kendimde cok üzülüyorum. Savasmaya calisiyorum ama olmuyor. Ailemi kaybedersem kendimi cok suçlu hissederim. Siz nasil yeniyorsunuz ailenize olan özlemlerinizi??
Ingiltere de yaşıyorum. Yataga ayakkabilarla bile giriyorlar. Arkadaslarim var. Gider gitmez ise basladim kurslara yazildim. Anlayacağınız hiç bos durmadım. Ama annemi babami gözüyasli bıraktım. Surekli üzülüyorlar. Inanin bende kendime cok cok kızıyorum. Ama nereden bilebilirdim ki zamanla gecmeyecegini alisamayacagimi