- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.576
- 138
- Konu Sahibi Turkandrnb
Cok naz asik usandirir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstedikleri ne sırtlan gibiler engelleyin gitsinDenemedigim tek sey o kaldı. Mahkemelerle ugrastim, kendimi severken ve kendimle coook barisikken psikolojim bozuldu etrafima zararlar vermeye başladım. Esim kendini bir kaosun içinde buldu ama yansitmamaya çalıştı en zayif noktam anneme yapmadiklarini bırakmadılar. Ve surekli de zarar görürken hala devam ettiler. Esimi ve annemi bu kadar uzmeye hakkim yok diyorum artik. Halamin biri de bayagi zarara ugramis benim yüzümden. 1 senede bunlari yasatmislarsa arkasindan ne geleceğini merak ediyorum. 26 yaşına kadar onlar için elimden geleni yaptim kendi önüme bakmak istedim ama olmadi. Bakalim hayirlisi artik kimse üzülmesin, zarar görmesin.
Ingiltere de yaşıyorum. Yataga ayakkabilarla bile giriyorlar. Arkadaslarim var. Gider gitmez ise basladim kurslara yazildim. Anlayacağınız hiç bos durmadım. Ama annemi babami gözüyasli bıraktım. Surekli üzülüyorlar. Inanin bende kendime cok cok kızıyorum. Ama nereden bilebilirdim ki zamanla gecmeyecegini alisamayacagimi
Mirasin tamami bendeydi. Babanem ve dedemle yasadik biz ve en sıkıntılı donemlerinde 26 yaşıma kadar onlarla ben yasadim. Babalari anneleriyle ilgilenmediler. Mirasi dedemin dedigi şekilde hallettim babaneminkinle de hepsinin borçlarını kapatıp kalanini pay ettim. Kurnazlikta üstün olsalar da iş yapmaya geldiginde 2 lafi bir araya getiremezler. Yengelerim annemi dolduramasa da babami doldurmayi başardılar. Babam babasinin haklarinin evlatlarina gecmesini istedi. Ben dondukten kisa birnsure sonra babanem ondan 3.5 ay sonra da dedemi kaybettim yani 1 yıl içinde oldu bunlarin hepsi. Uzerinden az zaman sonra hepsine yardimci oldum. Bazi satilamayan devredilemeyecek yerler var oralari da isletmelerini soyledim ama tembellikten hepsi geri durdu. Acım zaten büyüktü babanem ve dedem ölmüştü acımı yasamama izin vermeden olanlar oldu. Cenazede üstüme yürüdüler. Mirasi alip onlari öldürmüşüm. Muge anli ya cikacak olmuslar.... Babamlar tasinmak zorunda kaldi onlar da babamlarin arkasindan gittiler. Komik seyler anlayacaginiz. O yuzden bu konulara girmek istemedim. Çünkü onlarla bas edebilecek bir yol yok. Sürü gibiler ki umursamıyordum ta ki ucu anneme ve esime degene kadar. Ikisi icinde dunyayi dar edebilirim. Türkiye de akademisyendim burada normal meslegimi yapmak istedim. Bir sürü raporlar cikartip ayagimi kaydirmaya calismislar. Akla hayale gelmeyen şeyler... Allahtan uluslararasi sistemi cokta iyi bilmiyorlar. 1 sene icinde bunlar olunca haliyle yoruldum. Ve baska secenekler var midir derken kendimi akil almaz onyargilarin icinde buldum.Varinizi yogunuzu mirasinizdan size kalan payi akrabalara dagitmissiniz bir de Turkiye'de kalmadin islerimizi halletmedin diye ustune sizi mi sucluyor akrabalar? Esinizi arayip ona da mi kufrediyorlar ve annenizin basinin etini mi yiyorlar? Ne istiyorlarmis sizden? Ingiltere'deki isinizi birakip kocanizi bosayip akrabalariniza yardim mi etmek zorundaymissiniz? Deli mi bunlar ya? Eger durum buysa inanin cok garip bir durum... Neden kendinizden bu kadar taviz veriyorsunuz? Anneniz de gorusmesin siz de gorusmeyin bu ne piskinlik bunlardaki? Siz neden kendinizi her seyden bu kadar fazla sorumlu hissedip kendinizi uzuyorsunuz ki?
Engelliyoruz hatta mahkemeye bile veriyoruz. Ama baska numaralardan arayinca cevap veriyoruz. Esim isi geregi sosyal medya kullanmak zorunda ona oradan yazil duruyorlar hesap uzerine hesap açıyorlar. Ne yapsak olduramadik. Annemle geliyorlar yine basa döndük yaniİstedikleri ne sırtlan gibiler engelleyin gitsin
Umursamayan hayatıniza bakım ses kayıt ekleyin iyi bir avukat tutup surundurun msnkemelerde mirası bırakmışsin daha ne yapacaksinEngelliyoruz hatta mahkemeye bile veriyoruz. Ama baska numaralardan arayinca cevap veriyoruz. Esim isi geregi sosyal medya kullanmak zorunda ona oradan yazil duruyorlar hesap uzerine hesap açıyorlar. Ne yapsak olduramadik. Annemle geliyorlar yine basa döndük yani
Benim yatagima girmeyebilirler ama ayakkabi ile dolastiklari evlerindeki coraplarla benim evime giriyorlar. Temizlik olayi benim icin çok önemlidir. Sizin için oyle olmayabilir saygi duyarim. Ki sadece ayakkabi mevzusu da değil evet onlar bundan ölmüyorlar ama ben onlarin tabaklarindan yemek istemiyorum, helal et almiyorlar inancim geregi yemek istemiyorum artik pis olmalarini da gectim. Ben yemiyorum ve sıkıntıda yapmiyorum Dikkat ediyorum insanlik geregi karşı taraf benim yemememe kadar karışıyor ki oturup anlatiyorum da benim icin temizlik en basta gelir. Sen cocugunu orta yere işet orayi kuru peceteyle al ustune mecbur bas sonra o coraplarla benim evime gel. Tabiki bisey diyemiyorum çünkü dedikce dozu daha cok artiriyorlar. Bu insanlarla surekli gorusmek zorundayiz ben esimin cevresini hos karsilamak zorundayim bu evrede de kendi kendimi yiyip gece gunduz isten arta kalan vakitlerde surekli temizlik yapmak zorundayim.Sizin yataginiza mi giriyorlar ayakkabiyla? Neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki?
Ayni durumda esiniz olsa size cekilecek dert degil boşa gitsin derdim. Ben simdi size bisey demiym de siz anlayin.
Devredilemeyen, satilamayan seyler icin imzam gerekiyor ama onlari asla yapamam. Söz verdim. Sonuna kadar kullanabilirler ama onlara ben dahil kimse dokunamazUmursamayan hayatıniza bakım ses kayıt ekleyin iyi bir avukat tutup surundurun msnkemelerde mirası bırakmışsin daha ne yapacaksin
Gaspdan dava acabilirsin tehditten vsDevredilemeyen, satilamayan seyler icin imzam gerekiyor ama onlari asla yapamam. Söz verdim. Sonuna kadar kullanabilirler ama onlara ben dahil kimse dokunamaz
Iste ulkemizin yasalari biraz caydırıcı değil 6 ay yatirdilar çıkardılar. Avukat arkadaslar ellerinden geleni yapsalar da umdugumuz sonucu alamadik. Otopsi istediler babanemin ve dedemin uzar gider bu süreç daha. Ben sadece esim ve ailemin uzulmemesini engellemem gerekiyor. Care ariyorumUmursamayan hayatıniza bakım ses kayıt ekleyin iyi bir avukat tutup surundurun msnkemelerde mirası bırakmışsin daha ne yapacaksin
Aileni yanina alsan iş bulsalar bulunduğun yerdeIste ulkemizin yasalari biraz caydırıcı değil 6 ay yatirdilar çıkardılar. Avukat arkadaslar ellerinden geleni yapsalar da umdugumuz sonucu alamadik. Otopsi istediler babanemin ve dedemin uzar gider bu süreç daha. Ben sadece esim ve ailemin uzulmemesini engellemem gerekiyor. Care ariyorum
Zaten onlardan bahsetmiyorlar. Istedikleri seyin bunlar oldugunu biliyorum. Ve benim oraya dönüp onlari patron yapmam gerekiyor. Cok zeki kurnazlar. Okumus cocuklari da var ama dedemin biraktigi yerden devam ettiremediler. Dedem de onlari işlerden uzak tuttugu icin oldu tüm bunlar da adamin da vardir bir bildiği.Gaspdan dava acabilirsin tehditten vs
Cok dedim ama vatanlari burasi. Bizler icin daha kolay ama 55 yil sevdikleri bu yerdeler. Hayatta birakmazlar burayi. Cok cekiyorlar, mutsuzlar ama baska yerde yapamazlar. Buna bende inanıyorum. Onlar gelenek goreneklerine, dinlerine bagli insanlar. Oraya gelseler hasta olurlar.Aileni yanina alsan iş bulsalar bulunduğun yerde
Baska ne yapabilirsin sen orda oosanda huzur vermezler engelle gitsin umursama annene iyi olduğunu anlat dusunmemesini söyle uzulurse biseylerin değişmeyeceğini söyleCok dedim ama vatanlari burasi. Bizler icin daha kolay ama 55 yil sevdikleri bu yerdeler. Hayatta birakmazlar burayi. Cok cekiyorlar, mutsuzlar ama baska yerde yapamazlar. Buna bende inanıyorum. Onlar gelenek goreneklerine, dinlerine bagli insanlar. Oraya gelseler hasta olurlar.
Benim yatagima girmeyebilirler ama ayakkabi ile dolastiklari evlerindeki coraplarla benim evime giriyorlar. Temizlik olayi benim icin çok önemlidir. Sizin için oyle olmayabilir saygi duyarim. Ki sadece ayakkabi mevzusu da değil evet onlar bundan ölmüyorlar ama ben onlarin tabaklarindan yemek istemiyorum, helal et almiyorlar inancim geregi yemek istemiyorum artik pis olmalarini da gectim. Ben yemiyorum ve sıkıntıda yapmiyorum Dikkat ediyorum insanlik geregi karşı taraf benim yemememe kadar karışıyor ki oturup anlatiyorum da benim icin temizlik en basta gelir. Sen cocugunu orta yere işet orayi kuru peceteyle al ustune mecbur bas sonra o coraplarla benim evime gel. Tabiki bisey diyemiyorum çünkü dedikce dozu daha cok artiriyorlar. Bu insanlarla surekli gorusmek zorundayiz ben esimin cevresini hos karsilamak zorundayim bu evrede de kendi kendimi yiyip gece gunduz isten arta kalan vakitlerde surekli temizlik yapmak zorundayim.
Cok naz asik usandirir..
6 ay kadar ailesiyle yani 4 aile ufacik bir evde paylaşımlı olarak yaşadık. Ve günümü gördüm. Haklisiniz ama oradakiler daha bir başka. Burda tek tük. Orada temiz insanlar tek tük. Bulasiklari yikamazlar çalkalayıp koyarlar... Artik kendi evimdeyim ama senin aileni istemiyorum gibi birsey diyemem. Onlar gittikten sonra herseyimi dip köşe temizliyorum. Kimse ailesini seçemez. Benimde ailem öyle olabilirdi o istemese ben cok üzülürdüm. Aile en onemli sey. O yüzden bunlari aştım ama tabi bazen yine afakanlar basmıyor değil. Günlerce yemek yemedigim zamanlar oluyor. Bunu biliyorlar ama onlarda kendilerini duzeltmiyorlar. Oyle tatlı konustum ki ama kavga çıkardılar. Bir de ciddi konussam bilemedim benTemizlik benim icin de önemlidir. Türkiyede de fazlasiyla pis insan var. Anlayamadigim nokta paylasimli bir alanda mi yasiyorsunuz? Tabak konusunda falan haklisiniz ama kendi eviniz kendi tabağınız degil mi? Bu denli pis buldugunuz insanlar niye evinizde? Esinizin akrabalari mi bunlar?
Esinizin cevresini hos karsilamak zorunda degilsiniz. Evinizde yemek yiyemeyecek hale geliyorsaniz ananiz babaniz olsa bile hos karsilamayin.
Emin olun türkiyedede cok fazla pis insan var. Gida sektorundeyim. Suan kontrollü normale gectik. Masayı her musteri geldiginde dezenfektanla silmek istediğim halde silemiyorum. Oturup esyalarini birakiyorlar masaya. Silmeme müsade etmiyorlar. Siz uzaklastirmanin yolunu bulun.
Yok seviyorum eşimi. Ama bizim akrabalarla meseleler oldukca karışık bu durumda esime ve anneme yazik oluyor. Benim geri donmemi istiyor akrabalarim ve bunun icinde zayif noktalarimla ugrasiyorlar cok uzun hikayeler. Bu sürecin ucu esim ve anneme dokunuyor diyorum ayrılsam esim ennfazla 1 yil uzulur zatenn1 yillik evliyiz ve cok üzülüyor kim bilir daha ne kadar benim yüzümden uzulecek ayni sekilde annemnve küçük halamda. Adamlar takmislar kafaya beni oraya dondurecekler. Yani sadece uzaklik meselesi degil annem cok şeyler yaşadığı icin durumlar böyleBen de izmirliyim ve evlenip istanbula taşınmıştım. 4 sene istanbulda yaşadım ve 2 sene önce eşimle ızmire geri taşındık. Is fırsatı oldu ikimize de.
Yani hayat bu herşey olabilir. Bu kadar karamsar olmayın . Ben de aileme çok düşkünüm ama önce kendi hayatım önemli. Kafanızda bu kadar soru işareti varsa bence keşke evlenmeseydiniz. Anne babalarımız belki en çok 15 20 yıl daha bizimle. Sonra ? Hayat devam ediyor üzgünüm. Aile kurmak ve yola devam etmek gerek. Eşinizi sevmiyorsanız ona bsey diyemem.