Valla çok var kafasını çeviren insanlar. bana verilen yere oturup bir de suratıma bakan bi abla vardı mesela hiç unutamam. devir o devir değil gerçekten, kimse kimsenin umurunda değil.İşte asıl sorun şu ki buradaki insanları vicdansızlıkla,medeniyetsizlikle suçluyorlar ama biri de çıkıp neden yardım istemediklerini açıklamıyor mesela.Yardım eder misiniz diyene yok diyecek bir insan yok bir şunu anlasalar problem kalmayacak.Ama yok olur mu küçücük otobüste hepimiz sıkışalım araba dursun.
Ne alakası var bunun bu konuyla? Bebek arabası katlamak yanlış bir şey mi yorum şaşırtıyor? bence tam tersi katlamamak saygısızlık.Koalina ben yanlış hatırlamıyorsam ilk okul öğretmeniydin, hayat bilgisinde işlemiyor musunuz bu tür konuları.
Açıkçası yorumun şaşırttı beni.
O zaman insanlara ne diye dükkanın içine bebek arabasiyla girmeyin diye veryansın ediyorsun kendi yapmayacağın şeyi ne diye yazıyorsun bacım
Valla çok var kafasını çeviren insanlar. bana verilen yere oturup bir de suratıma bakan bi abla vardı mesela hiç unutamam. devir o devir değil gerçekten, kimse kimsenin umurunda değil.
İnsan dışı yaratık lafını bir anne kullanıyor o daha kötü bir durumYaslilara empatim cocuklu annelerden daha fazla ama bu cocuklari sevmedigimden degil. Annelerin cocuklarinin rahatsiz edici davranislarini cocuktur yapar seklinde dikte etmelerinden. Sonuc birbirine tahammul edememek ama her yerde tahammul edilmeyi beklemek.
Bknz : Insan disi yaratik.
Bineni kimse kınamıyor zaten, kimsenin özgürlüğüne diyecek bir şey yok tabi başkalarının özgürlüğü kısıtlanmıyorsa.ben hic bebek arabasiyla otobuse veya baska bir toplu tasima aracina binmedim.binmedim diye binenide kinamadim.
hosgoru lazim sa
Amaç zihnen bedenen sağlıklı, düşünebilen bireyler yetiştirmek zaten.Ne alakası var bunun bu konuyla? Bebek arabası katlamak yanlış bir şey mi yorum şaşırtıyor? bence tam tersi katlamamak saygısızlık.
Katlayamamak ayrı bir şey ama bilerek "aman nasıl olsa 5 durak sonra ineceğim az sıkışıversinler" demek başka.
Nasıl bunu savunup bir de derste işlediğimi falan düşünebilirsiniz ki?
Yorumlarda en sevmediğim şey şu , mesela araba konusunda sana hak veriyorum ama son cümlende katılmıyorum. Yazarken bu anlaşılmıyor işte neyse.Ne alakası var bunun bu konuyla? Bebek arabası katlamak yanlış bir şey mi yorum şaşırtıyor? bence tam tersi katlamamak saygısızlık.
Katlayamamak ayrı bir şey ama bilerek "aman nasıl olsa 5 durak sonra ineceğim az sıkışıversinler" demek başka.
Nasıl bunu savunup bir de derste işlediğimi falan düşünebilirsiniz ki?
O zaman insanlara ne diye dükkanın içine bebek arabasiyla girmeyin diye veryansın ediyorsun kendi yapmayacağın şeyi ne diye yazıyorsun bacım
dönsun diyen yok zaten.biraz HOŞ-GÖ-RÜBineni kimse kınamıyor zaten, kimsenin özgürlüğüne diyecek bir şey yok tabi başkalarının özgürlüğü kısıtlanmıyorsa.
Bebektir öncelik tanınır, yaşlıdır yer verilir, hastadır müsamaha gösterilir ama bütün dünya da bir maruzatı olanların etrafında dönmüyor.
Alakasız dediğim konu benim öğretmen olmam.Amaç zihnen bedenen sağlıklı, düşünebilen bireyler yetiştirmek zaten.
Yaşadığı toplumun ihtiyaçlarını da gözetmeyi öğrenecektir elbette. Öğrenmezse sıkıntı var demektir. Eğitim sadece çarpım tablosuyla, dil bilgisinden ibaret değil. Bahsedilen hayat bilgisi bu konuyla direkt alakalı aslında...
Hoşgörü karşılıklı hanımefendi. Herkes birbirine gösterecek o dediğinizi.dönsun diyen yok zaten.biraz HOŞ-GÖ-RÜ
Bugüne kadar ne yazdiysan beğenen biri olarak fikir ayrılığı yasadigimiz zaman insanlara cümle içinde anlayışına laf sokunca alkislamiyorlar yada daha akıllı olmuyorsun.Diyorum ki girmeyin sıkış tepiş dükkana bebek arabasıyla. Arabayı dışarda bırakın demiyorum. Ben dışarı bırakıp girerim de demiyorum, girmem diyorum. Anlaşılır oldu mu acaba? Bu aralar herşeyi tane tane yazmama rağmen anlatamıyorum nedense.
Çünkü bazilari için cocuklar marstan falan gelen farkli yaratiklar. Cunku onlar hic cocuk olmadi ve hic cocuk sahibi olmayacaklar.
O artık sizin yapınıza, o anki ruh halinize göre bile değişen bir şey. Arabaya aynı anda hamile bir kadın, yaşlı bir amca ve hasta biri binse kim hangisine yer verir?Yorumlarda en sevmediğim şey şu , mesela araba konusunda sana hak veriyorum ama son cümlende katılmıyorum. Yazarken bu anlaşılmıyor işte neyse.
Çocuklu kadın en önemli benim zannediyor, yaşlı adam benim zannediyor, yorgun genç benim zannediyor.
Cidden neye göre karar vericez kimin önceliği olup olmadığına.
Yani bence görüşünüz makul. Özgürlük tanımı abartılıyor iyice.Alakasız dediğim konu benim öğretmen olmam.
Her konuda karşıma çıkması hoşuma gitmiyor.
Çocuk sevmiyorum diyince aaa öğretmen değil misin?
Öyle düşünmüyorum diyince aaa ama öğretmensin.
Öğretmenim diye farklı bir düşünce yapım olamaz mı?
Derste işliyorum o zaman böyle mi düşünmeliyim? Kaldı ki bu derste işlenecek doğru bir konu bile değil. Bir çok yerde zaten bebek arabasının kapalı olması gerektiği belirtilir, yani çocuklara "araba açık bir şekilde binilebilir, kimse buna karışamaz" mı demem gerekiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?