Dün otobüste bir kadının arabada hem bebeği vardı,hem de en fazla 3 yaşlarında çocuğu daha vardı ve de ayaktaydı.İnmek için düğmeye bastığında ,ben Ondan çok düşündüm ,bu halde nasıl iner,arabayı mı indirecek ,öteki çocuğu mu diye strese girdim.Bari kapı açıldığında yardım edeyim o arabayı indirirken ,diğer çocuğu kucaklayıp indiririm diye düşündüm.Kapı açılır açılmaz ,çocuğu arabadan sıkı tutunmuş vaziyette hemen indiler otobüsten.Bir an bebek arabasıyla otobüse bindiğimi düşündüm. bir elimle bebeği kucağıma alacağım ki bu büyük bir bebek de olabilir, boş olan diğer elimle bebek arabasını kapatıp onu tutacağım. cıkss yapamam herhalde. o kadar becerikli değilim. hem yer de verilmiyor artık bebeklilere neremle tutunacağım
Seni alintiliyorum diye üzerine alınma ..
Alın ya da....
Çocuklu bir anne olduğunda yazdıklarını bir kere daha oku...
O küçük dukkana bebek arabasıyla girmeyip dışarda bırakınca cocugu kacirmaya kalkan biri olup olmayacaginin garantisini veriyor musun?
arabayi katlamana gerek yok zaten canim.otobusteki o cok degerli insanlar sana ve bebene birkac durak katlansinlar,olmezlerBir an bebek arabasıyla otobüse bindiğimi düşündüm. bir elimle bebeği kucağıma alacağım ki bu büyük bir bebek de olabilir, boş olan diğer elimle bebek arabasını kapatıp onu tutacağım. cıkss yapamam herhalde. o kadar becerikli değilim. hem yer de verilmiyor artık bebeklilere neremle tutunacağım
Tecrübesi çok onun belli. ya da bin kere tembih etmiştir otobüse binmeden önceDün otobüste bir kadının arabada hem bebeği vardı,hem de en fazla 3 yaşlarında çocuğu daha vardı ve de ayaktaydı.İnmek için düğmeye bastığında ,ben Ondan çok düşündüm ,bu halde nasıl iner,arabayı mı indirecek ,öteki çocuğu mu diye strese girdim.Bari kapı açıldığında yardım edeyim o arabayı indirirken ,diğer çocuğu kucaklayıp indiririm diye düşündüm.Kapı açılır açılmaz ,çocuğu arabadan sıkı tutunmuş vaziyette hemen indiler otobüsten.Ben de bakakalmakla yetindim.
Araba ölür ama değil mi katlanmazsa?arabayi katlamana gerek yok zaten canim.otobusteki o cok degerli insanlar sana ve bebene birkac durak katlansinlar,olmezler
Kaldı ki oldu da,haberlerde izledim ben.Kadın bayramlık alışverişi yaparken;dışarıda eşi bebek arabasıyla O'nu bekliyordu.Eşi çok bekleyince ,acele etmesi için kısa süreliğine içeri girdiği an bebeği çalınmıştı.Seni alintiliyorum diye üzerine alınma ..
Alın ya da....
Çocuklu bir anne olduğunda yazdıklarını bir kere daha oku...
O küçük dukkana bebek arabasıyla girmeyip dışarda bırakınca cocugu kacirmaya kalkan biri olup olmayacaginin garantisini veriyor musun?
Yok bu şekilde düşünmüyorum ben. idare edebilirler belki derim en fazla. kimse kimseye katlanmak zorunda değil.arabayi katlamana gerek yok zaten canim.otobusteki o cok degerli insanlar sana ve bebene birkac durak katlansinlar,olmezler
ya arkadas bebegi kucakla ayni zamanda arabayi katla ve tutmaya calis.Araba ölür ama değil mi katlanmazsa?
İnsana saygı duymayıp çocuğunuz için saygı beklemeyin lütfen, işte böyle böyle kimse kimseye yer vermez oldu.
Çocuklu kadın en önemli benim zannediyor, yaşlı adam benim zannediyor, yorgun genç benim zannediyor.
ya arkadas bebegi kucakla ayni zamanda arabayi katla ve tutmaya calis.
gercekten empati yapmiyor musunuz yoksa yapamiyor musunuz ? kadin kadinin dusmani vallahi
Daha bugün gördüm, uyarı yazısıyla görseli asılıydı otobüste. Bebek arabalarını katlayınız yazıyordu.arabayi katlamana gerek yok zaten canim.otobusteki o cok degerli insanlar sana ve bebene birkac durak katlansinlar,olmezler
Koalina ben yanlış hatırlamıyorsam ilk okul öğretmeniydin, hayat bilgisinde işlemiyor musunuz bu tür konuları.Araba ölür ama değil mi katlanmazsa?
İnsana saygı duymayıp çocuğunuz için saygı beklemeyin lütfen, işte böyle böyle kimse kimseye yer vermez oldu.
Çocuklu kadın en önemli benim zannediyor, yaşlı adam benim zannediyor, yorgun genç benim zannediyor.
ya arkadas bebegi kucakla ayni zamanda arabayi katla ve tutmaya calis.
gercekten empati yapmiyor musunuz yoksa yapamiyor musunuz ? kadin kadinin dusmani vallahi
arabayi katlamana gerek yok zaten canim.otobusteki o cok degerli insanlar sana ve bebene birkac durak katlansinlar,olmezler
Tabi diğer insanlar plastikten insan zaten,aman arabaya bir şey olmasın.
Katlamaya gerek yok başka bir şey, katlayamıyorum başka bir şey. Evet ben de kadın kadının düşmanı diye düşünüyorum. Biz otobüste sıkış tepiş arkadaki kimselerin totosundan sakınmaya çalışırken orada boş bir bebek arabasının bulunması hoş değil.
Ayrıca bebek arabası nasıl çıkıyor otobüse? İçinde çocukla mı? Çocuğu kucağa alıp arabayı ayrı çıkartıyorsanız pekala otobüs gelmeden katlayıp elinize alabilirsiniz. Yok yardımla çıkıyorsanız katlamak için de yardım isteyebilirsiniz.
Yapmak isteyene yol çok.
ben hic bebek arabasiyla otobuse veya baska bir toplu tasima aracina binmedim.binmedim diye binenide kinamadim.Katlamaya gerek yok başka bir şey, katlayamıyorum başka bir şey. Evet ben de kadın kadının düşmanı diye düşünüyorum. Biz otobüste sıkış tepiş arkadaki kimselerin totosundan sakınmaya çalışırken orada boş bir bebek arabasının bulunması hoş değil.
Ayrıca bebek arabası nasıl çıkıyor otobüse? İçinde çocukla mı? Çocuğu kucağa alıp arabayı ayrı çıkartıyorsanız pekala otobüs gelmeden katlayıp elinize alabilirsiniz. Yok yardımla çıkıyorsanız katlamak için de yardım isteyebilirsiniz.
Yapmak isteyene yol çok.
he he bende araba zarar gorur diye illa katlamayin diyorum.hey Allahim ya!!!Tabi diğer insanlar plastikten insan zaten,aman arabaya bir şey olmasın.
O zaman insanlara ne diye dükkanın içine bebek arabasiyla girmeyin diye veryansın ediyorsun kendi yapmayacağın şeyi ne diye yazıyorsun bacımÇocuk sahibi olmak gibi bir niyetim yok.
Hadi oldum diyelim arabayı dışarda bırakıp dükkana girecek kadar kıt akıllı değilim çok şükür, dükkana girmeyeceğim bu kadar basit. Köpek mi bu dükkanın önüne bağlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?