Artık iyice paranoyak oldum :( yardımm

Özgüven eksikliğin mi var? Bu dönem dönem olur hepimize. Ama bunu bir farketmez olursan çok kötü olur; tüm iletişimlerin. Yeni bir tarz yap kendine belki de sorun sadece bu.
Onu düşünmekten kendini unuttuğunu hissediyorum. Eline tirnaklarina dikkat ediyor musun mesela son zamanlarda?
Bu küçük bir ayrıntı değil.
Bir de şu var;
Böyle davranmanin nedeni, erkek arkadaşının öz verili olmasi. Bu da bilinç altımıznda farketmedigimiz bir arsızlığa yol açar.
Erkek bunu farkettiginde birden uzaklaşır ve en kötüsü erkek bile neden böyle olduğunu anlamaz. Sen de 2.bir dert olarak erkek arkadaşım çok değişti diye buraya gelirsin
Aman dikkat.

kıymetını bil sevgilinin. kendi kendine aşamıyosan bu durumu piskologa vs. ye görün. ya da adamın hayatından cık belli ki adam gibi seven biri. bulmuşsun toparla kendını.

Okurken ben bunaldım. Çantaya sığacak bi şey olsa onu da yaparsınız Allah partnerinize sabır versin sizde en kısa zamanda düzelirsiniz inşaallah.

istersen bu durumu aşabilirsin canım ,empati yap. cevap vermediği zamanlar hemen kendine meşgale bul o an kafandan gitsin. baktın olmuyor muhakkak doktora git. sende oda seni seviyor madem sende bu fedekarlığı ilişkiniz açısından yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…