• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık iyice paranoyak oldum :( yardımm

Madem farkındasın ve seviyor seni onun için ve kendin için psikiyatriye gidin bende öyleyim ama ona hiç belli etmiyorum ama boğuluyorum bazen seni anlıyorum

Böyle yapmaya devam edersen ya onu kaybedersin yada o sana olan sevgisini kaybeder.
Kötü konuşsam bile alttan alır diyorsun markete bile giderken izin istiyormuş bence hazır hastanede çalışıyorsun bir doktora uğra.
Takıntı yapmışsın.

Ayyyy okurken boguldum pöffffff! Arkadas ne kiskanclikmis be. Arkadasiniz afederdiniz lavaboya giderken de sizden izin aliyor mu? Ya da nefes alirken? Nasil bu hale geliniyor ya nasil kafadir bu. Gidin psikolojik yardim midir nedir alin. O kişinin hayatini bu sekilde zehir etmeye hakkiniz yok.

Senden izinsiz whatsapp girmiyor yani adam bildigin?
Nerden anliyosun girmedgini?
Son gorulme tarihinemi bakiyosun?
Ordan anlisiliyomu saniyosun?
Bisey diycemde, yok bosver.

Sevgiliniz hala sizin sevgiliniz olmayi istiyosa, hay ben benim sansima tukuruyum.
Bi tutturamadim soyle adamlari.

Valla sevgilinin yerinde olsam iki gunde şutlardım. Cekilcek dert degilsin. Gerci erkekler bu kadar baskiya gelemez, senin ki nimet nimet. Yakinda elinden kaciriverirsin bilesin.

Çocugu daha fazla sıkıp aman yeter diyecek kıvama getirmeye az kalmış. Bırakıp giderse çok üzülürsün. Erkek o yahu az özgür bırak bak şuankinden daha fazla nasıl etrafında dönüyor. Bu sevgili kıskançlıklarına son derece karşıyım!! Nişanlı veya evli falan olsanız neyse!!

Acaba çok mu kıskancım diye düşünüyordum .Ama yok gayet normalmişim. Erkek arkadaşın baya sabırlıymış.

tasma da yaptır bari bir tane..
sözümden çıkmaz, izinsiz whatsupa girmez.. bu kadar kısıtlamaya giren insan olsa olsa aşk sarhoşudur.. gün gelir ayılır ve senin elinde koca bir sıfır kalır..

AA Köle mi bu ayol? Habersiz whatsapp a girmemek ne demek bunun da izni alınıyormuş demek pes. Bi kız olsa bunlara belki hayatı boyunca katlanır sabır çıtası yüzünden yanlıs anlaşılmasın, ama bi erkek çok çabuk pes eder ne olduğunu anlayamazsın. Destek almayı dene

Eğer benim gibi biriktirip.biriktirip sonunda hesabını soran bi tipse yeterince bunaltmissin bence işi ciddie bindirip kendi hayatını da zehir etme. Eninde sonunda gözü açılacak hep böyle saf mı kalacak sanıyorsun anlamadim ki

Boyle durumlar yasayan kisiler eski iliskilerinde guvensizlik yasamistir canm eskiden yasadiklarini ya da etrafinda gorduklerini erkek arkadasinda yapacakmis gibi geliyordur sNa hem hemsirelik okuyomusun hastane hemen yanin bi psikologdan yardim almalisin bence ;) hem sevgilini bu kadar sikma cocugu cok yipratiyosun ;))

Böyle üstüne düşerseniz sizden bıkar.Ona güvenmiyor musunuz?O size aynı şekilde davransansa ne yapar ne düşünürdünüz?

Bu kadar kıskançlık kendinize güvenmemekten kaynaklanıyor olabilir mi.ya da onu kaybederseniz yaşayamazmissiniz gibi mi hissediyorsunuz.
Bence kesinlikle çözüm bulunması gerekiyor. Hiç kimse köle gibi yaşamak istemez. Bir katlanır iki katlanır üçüncüye arkasına bakmadan kaçar.

Biraz şımarıklık senınkii , her dakikasını senınle nasıl geçirsin . Biraz kendını başka şeylerle oyala onun da çok istüne düşme..

Bu şekilde sevdiğin erkek fazla yorulur ya çabuk yorulur. Sonra niye bitti iliskimiz eskisi gibi değil dersin. Senin de ona güven vermen lazim. Ama çok yuz verip de boynuz yeri hazırlama kendine. Aman ilişki zor ya ... mesela simdi manitasi olmayanlar olsun diye uğraşıyor. Olanlar da bi gülüyor bi ağlıyor. Boşuna Boşuna heveslenmeyin millet.

normal deil sevdiğiniz insanı tüketiyorsunuz farkında deilsiniz... ne kadar iyi anlayışlı olursa olsun sınırı var bilin... bu yüzden bunu hastalık olarak görün iyileşmeye bakın ... ya da siz bilirsiniz eşiniz olursa dayanamaz boşar...

Karsındakının en basta hoşuna gıder. ama sonra bunalır ve kaçar maalesef

Back
X