Artık kafayı yicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Merhaba kızlar sevgilim beni deli ediyor. Çok tembel. 2 ay önce sana altınbaşdan kolye aldım dedi nerde dedim almadım hala dükkanda dedi 2 aydır al diyorum ya alırım acelesi yok diyo 2 aydır almıyor. Herşeye üşeniyor. Sürekli uyuyor 1de uyanıyor gece 11 de uykusu geliyor. İlgisiz de. Ben ağlıyorum ağlıyorum üf sanki ne var ya diyor. Kendisinden bişey rica ediyorum yaparız ya diyip asla yapmıyor. Artık gidip dövesim geliyor. Ben ümiversiteye gidiyorum o tekrar çalışıyor sınava o konuda da bunalımda okula çağırıypum gel buluşalım diyorum okulun içinde bir kafe var. Gelmiyor benim okulum mu senin okulun diyor. Artık gidip dövesim geliyor. Ne yapayım da bu adam değişsin ya

Siddet uygulama hayallerinizden vazgecin oncelikle
Bu kadar sikayetciyseniz de salin yularini gitsin

Niye değişsin ?
Değişmeyecek .
Siz onun gibi olun,madem ayrılmak aklınızın ucundan bile geçmiyor.

Kolyeyi almamış sallamış öylesine.madem bi çabası yok sende onu salla gitsin
Bence de yalan söylüyor. Niye böyle bi yalan söylesin ki onu da anlamıyorum kendisinden bi beklentim yok maddi olarak

Niye adamı değiştirmek istiyorsun ki
Demek ki o öyle mutlu
İnsanları olduğu gibi kabul edemiyorsanız ayrılın
Ya yerinden kalksa herşey çok güzel olacak ama yerinden kalkmıyor sonra kendisi de özür dilyor ama hep aynı

Böyle bir adamı istediğiniz gibi yapmak mı daha kolay yoksa istediğiniz bir adam bulmak mı ?

Şu saçma salak erkekler için ne çok yoruyoruz kendimizi .

Git kolyeyi al mi diyorsun.almak istese ki aldigini sanmıyorum vermek istese getirir zaten.uyumak isteyen birine zorla goruselim de diyemezsin.

Git kolyeyi al mi diyorsun.almak istese ki aldigini sanmıyorum vermek istese getirir zaten.uyumak isteyen birine zorla goruselim de diyemezsin.
Bana aldığın kolye hala orda kaldı yazık oara vrdin o kadar ama kullanılmıyor diyorum ve haklıyım da

Bebekken kerttiler seni ellamm

Saçma sapan adamlar için kendinizi zorunlu niye tutuyorsunuz nasıl başladıysan öyle ayrıl ne bekliyorsun bu adamdan seni sevmeye falanda üşeniyordur allah bilir ayrıca üşenme diye bişey yok adam bildigin umursamıyor

Değişmez canım bekleme boşuna ya böyle kabul et ya da evliliğe gitmeden terket

Değişmez canım bekleme boşuna ya böyle kabul et ya da evliliğe gitmeden terket

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…