• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık kaldıramıyorum...

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
665
567
323
36
meraba herkese. kızlar ben artık eşimin bu vurdumduymaz tavırlarına katlanamıyorum. aramız bi sebeple bozulduğunda haklı da olsam ilk adımı ben atıyorum. mesela bi iki haftadır aramız bozuktu iki gündür düzeliyor gibiyde en azından benle normal konuşmaya başlamıştı ben de bugün işten gelince sofrayı toplarken ona sarılmak istedim artık barışmak istedim beni itti sen önce işlerini bitir dedi öyle kırıldım ve incindim ki tarif etmek imkansız. ben artık aramızı düzeltelim diye bir adım atmışım o beni itiyor. sebebi de neymiş sonradan söylediğine göre; eğer sarılmama izin verirse ben uzatırmışım ona yapışırmışım bırakmazmışım bu yüzden sofrayı da kaldırmaz işleri yarım bırakırmışım. ben de bunun üzerine çok sinirlendim ve kapıyı çarptım mutfağa geçip bulaşıkları hallettim. bir saat sonra yanına geldim. o karşı kanepede uzanmış bilgisayarda dizi izliyor hiç konuşmadım ben de geçtim karşı kanepeye ben de bilgisayarımı açtım bişeylerle meşgul oldum. arada benden çay meyve falan istedi sırf konuşmuş olmak için arayı kapatmak için ama zannediyor ki sadece böyle düzelir herşey. ben de hiç oralı olmadım getirmedim. sonra kalktı çıktı elinde iki battaniye ile geri döndü kanepede uyuyacakmış neden dedim burası daha sıcak oluyor dedi tabi benim sinirler iyice gerildi çünkü bakıyorum o çok gamsız görünüyor ben hep içimi yiyorum. bayağı bir tartıştım sonra kalktı küçük odaya gitti oradaki tek kişilik bazaya yattı. ben çok sinirli olduğum için gözüm bşy görmüyor sadece konuşup artık buna bi son vermek niyetindeyim ama o sadece git başımdan ve uykum var dışında bşy söylemiyo. ben artık neden benimle evlendiğini bile sorgular oldum. aramızı düzeltelim konuşalım diyorum yarın konuşuruz benim uyumam lazım sabah erken kalkıcam diyor peki ben ne napıcam diyorum böyle uyuyamam ki bu kadar psikolojim dağılmışken ama beyefendi çok rahat ona göre hiç sorun yok. ben anlamıyorum neden böyleyiz. akşama kadar işteyiz eve gelince yemek yiyoruz sonra o hemen bilg başına geçiyor ne sohbet var ne muhabbet. ben artık çok sıkıldım bunlardan. napmalıyım nasıl davranmalıyım sinirlerime nasıl hakim olmalıyım nolur bana bi yol gösterin çıldırmak üzereyim..

oncelikle esine hizmeti kesmekle baslayabilirsin. Afedersin ama bu laflari sana sayan hanzo senden meyve istiyor bide utanmadan oyle mi? Demek adama o yuzu vermissin. At sahibine gore kisner. Piskolojin ona bagli deyil, sen ona bagimlimisin da araniz bozuk ben aramizi duzeletemeden kendime gelemem diyorsun. Kocan da iste kendini bulunmaz hint kumasi zannediyor. Biraz kendi deyerini bil derim.

Siz hizmetçi misiniz yok isleri yarım bırakırsın dıye sarılmıyormus falan. Cay ıstedıgınde meyve ıstedıgınde konuşuyor. Hay allahım yaa...
sorun beni hizmetçi gibi görmesi değil bana çok yardım ediyor hatta benden önce eve geldiği için çoğu zaman yemeği bile hep o yapıyor normalde de benden nadiren çay meyve falan ister bu akşam bunları istemesi ona göre beni konuşturmaya çalışmak işte saçmalıyor

Takmiycaksiniz, yani takmiyormus gibi gözükeceksiniz, onun ufaktan olayi unuturrup normal hayat dönme egilimlerinide hice sayacaksiniz, duymayacaksiniz, kabul etmeyeceksiniz....Yatagimi ayiriyor, verin eline yastigini yorganini, aklin basina gelip benden adam akilli özür dileyene kadar girmeyeceksin yataga deyin, madem bu dilden anliyorsun benim icin hava hos diyceksiniz, iciniz kan aglasada ona belli etmiyeceksiniz, dik duracaksiniz, onun karsinda egilmiyceksiniz.... Su kavga edince yatak ayiran erkekler cok itici geliyor bana yaaaa,cocukca resmen...:ssz:

Siz hizmetçi misiniz yok isleri yarım bırakırsın dıye sarılmıyormus falan. Cay ıstedıgınde meyve ıstedıgınde konuşuyor. Hay allahım yaa...
sorun beni hizmetçi gibi görmesi değil bana çok yardım ediyor hatta benden önce eve geldiği için çoğu zaman yemeği bile hep o yapıyor normalde de benden nadiren çay meyve falan ister bu akşam bunları istemesi ona göre beni konuşturmaya çalışmak işte saçmalıyor

Kesin evliliğinizin ilk yılı..beyfendıler bu sekıl afraları anca ilk yıl yapar

Küslüğü bitirmek adına adım atmanız güzel bir şey. Ben de uzamasını istemem. Ama siz ilk adımı atmışken eşinizin sizi itmesi, sarılırsam işi yarım bırakırsın demesi bir de üstüne ayağına hizmet beklemesi kabul edilir gibi değil. Konuşmayın, kendi gelsin. :KK12:

Takmiycaksiniz, yani takmiyormus gibi gözükeceksiniz, onun ufaktan olayi unuturrup normal hayat dönme egilimlerinide hice sayacaksiniz, duymayacaksiniz, kabul etmeyeceksiniz....Yatagimi ayiriyor, verin eline yastigini yorganini, aklin basina gelip benden adam akilli özür dileyene kadar girmeyeceksin yataga deyin, madem bu dilden anliyorsun benim icin hava hos diyceksiniz, iciniz kan aglasada ona belli etmiyeceksiniz, dik duracaksiniz, onun karsinda egilmiyceksiniz.... Su kavga edince yatak ayiran erkekler cok itici geliyor bana yaaaa,cocukca resmen...:KK14:
canım zaten bir haftadır hiç takmıyordum aynen dedğiğingibi davrandım ama işte bi yere kadar bakıyorum hala ondan bi adım yok artık ben çok geriliyorum ani tepkiler sinirle kapıları çarpmalar falan oluyor bilmiyorum galiba sinirlerime hakim olamıyorum

niye o zaman sen simdi bulasiklari yikmazsin demis ?

bırak yatsın..... yarın da tek başına yatmak isterse neden diye sorgulama kendin bilirsin zaten daha rahat uyudum kocaman yatakta dersin konu açılırsa.

Bende tam aksini yaparım çayını götürürüm meyvesini götürürüm yemeğini koyarım ütüsünü yaparım asla tartışmam gider uyurum peşimde dolanır.Ama bizde ayrı yatmak yok ilk evlendiğimde kırılmıştım odada yata2ktım geldi konuşma ama ayrı yatamazsın bu evlilik sırf bu sebepten biter dedi ayrı yatmıyorum ama yüzde vermiyorum haksız bile olsam peşimde dolanır ama işleri yapmasam iyice inada biner bence hizmetini et muhattap olma

kızlar benim eşimde gözlemlediğim bşy var bilmiyorum aranızda evli olanlar da beni onaylar mı? bu erkekler bi süre hala bekar hayatından çıkamıyorlar galiba. evli olduğunun hayatı biriyle paylaştığının farkına varamıyor

Sende vurdumduymaz ol onun gibi, günler sürüyorsa sürsün zaten Konuşmak istediğindede sağlıklı bi iletişim yokki aranızda,pes eden o olsun arayı düzeltmeye o kalksın sen değil sabret kendini yiyip bitirme yazık,sbh o işe gidecekte sanki sen öğlene kadar yatacanmı sende calısıyomussun

Boyle durumlarda onun gibi umursamaz davranmak zorundasiniz, yoksa hep hep boyle devam eder. Konusmak istemezse uzatmayin, ayri yatnak isterse neden diye sormayın. Onun gibi erkenden cekilin odaniza ve uyuyun.

niye o zaman sen simdi bulasiklari yikmazsin demis ?
şundan dolayı dedi canım; ben normalde eşime hep kedi gibi davranır hep yanına sokulurum yapışık ikizler gibi oluruz o da buna çok itiraz etmez bugünkü amacım sadece arayı yumuşatmak adına kısa bi sarılmaydı ama o böyle anlamadı yine kedi gibi sokulur onu saatlerce bırakmam diye düşündü

şundan dolayı dedi canım; ben normalde eşime hep kedi gibi davranır hep yanına sokulurum yapışık ikizler gibi oluruz o da buna çok itiraz etmez bugünkü amacım sadece arayı yumuşatmak adına kısa bi sarılmaydı ama o böyle anlamadı yine kedi gibi sokulur onu saatlerce bırakmam diye düşündü

totosu cok kalkmis iste. sirnasma bir daha bosver.

Back
X