- 16 Ekim 2018
- 134
- -50
- 98
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
Eskiden bazen arada da olsa kanka diyordu artık demiyor. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bana ismimle hitap ediyor. Sizce hoşlanma veya farklı bir niyeti mi ifade eder bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özgürlüğünü ilan ediyor size.Eskiden bazen arada da olsa kanka diyordu artık demiyor. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bana ismimle hitap ediyor. Sizce hoşlanma veya farklı bir niyeti mi ifade eder bu?
Ne zamandır tanışıyorsunuz? Bu hoşlanma belirtisi değil. Eğer ilerde yürürse anlarsın zaten. Yakın zamanda gösterir kendisini.Eskiden bazen arada da olsa kanka diyordu artık demiyor. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bana ismimle hitap ediyor. Sizce hoşlanma veya farklı bir niyeti mi ifade eder bu?
3 senedir tanıyorum ama 2 senedir görüşemiyoruz uzakta yaşıyor. Arada bir yazışıyoruz ama çok az. Bazen o diğer ortak arkadaşlarımızla buluşup bana resmi gönderiyor pek yazışmıyoruz da yani öyle özetle bana yürüyen hiçbir belirtisi yok sanırım arada aklına gelip resim göndermesi harici :)Ne zamandır tanışıyorsunuz? Bu hoşlanma belirtisi değil. Eğer ilerde yürürse anlarsın zaten. Yakın zamanda gösterir kendisini.
Ama bana ilgi duyacağını düşündüğüm hiçbir şey yapmadı zaten uzakta yaşıyoruz en son 2 sene önce görebildim. Sadece ortak arkadaşlarımızla buluşursa resim atıyor bu kadar.Özgürlüğünü ilan ediyor size.
Ama sadece sosyal medyadan görüşüyoruz bana uzakta oturuyorValla olabilir, ayrıldim aranıyorum sen de gel yamacıma demiştir![]()
Yani ikidir aynı konu eğer bu kadar içinize kurt düştüyse öyledir zaten kesin iletişimi bitsin beraber doğmadınız yaEskiden bazen arada da olsa kanka diyordu artık demiyor. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bana ismimle hitap ediyor. Sizce hoşlanma veya farklı bir niyeti mi ifade eder bu?
Artık boştayım, aramızda her şey olabilir , bunu zaman gösterir demek istiyor. Sohbet etmeye devam ettikçe açık vermeye başlar tabi o arada başkasını bulmazsa .Ama bana ilgi duyacağını düşündüğüm hiçbir şey yapmadı zaten uzakta yaşıyoruz en son 2 sene önce görebildim. Sadece ortak arkadaşlarımızla buluşursa resim atıyor bu kadar.