Kimseyi değiştiremezsiniz. Deli deyip gülün bence. “Anası beslemiyor muydu” cümlesine mi kızdınız? Şaka yapmaya çalışmış sankiKv ye gittik, şehir dışından gelen görümcemde orada bu yüzden bu ara sık gidip gelmeler oluyor. İyi hoş sohbet ediyoruz derken, kalmaya gelen görümcem oooo Sila da eşini iyi besliyor demekki çok güzel yemekler yapıyor maşallah kilo almış dedi. Diğer görümcem yüksek bir sesle kızarak niye anası beslemiyor muydu dedi. Eşim de ona boş boş konuşma dedi. Ama bunu sürekli yapıyor bu görümcem. Cevabını alsa bile vazgeçmiyor. Bu zamana kadar ben ona sert şekilde çıkmadım hiç. Lafına karşılık ya görmezden geldim ya da kibar bir dille cevap verdim. Benden üç yaş küçük ailenin en küçüğü. Eşim cevap veriyor evet ama bununla kalmıyor ki yine aynı. Kv de öyledir ama onun kadar değil. Bu kaçıncı oluyor artık hep bir üste çıkma, ortalığı karıştırma çabası var. Biz normal sohbet ederken birden sesini yükseltip ters bir şekilde azarlar gibi konuşuyor. Görmezden geliyorum genelde ama artık sinirime dokunuyor. Ne yapayım mecbur oraya gittiğimizde onuda görüyorum susmak çare değil cevap vermek çözüm değil ne yapıyım artık siz söyleyin
Kimseyi değiştiremezsiniz. Deli deyip gülün bence. “Anası beslemiyor muydu” cümlesine mi kızdınız? Şaka yapmaya çalışmış sanki
Görmezden gelmemeye devam edin.
Gelmeye. Fazla hece yazmışım pardon.Gelmeye mi gelmemeye mi
Aynı bu üye gibi düşündüm.Kimseyi değiştiremezsiniz. Deli deyip gülün bence. “Anası beslemiyor muydu” cümlesine mi kızdınız? Şaka yapmaya çalışmış sanki
Ortayı karıştırmayı seviyo galiba gülüp geçin eşiniz cevap vermese neysede cevabını alıyormuş zatenKv ye gittik, şehir dışından gelen görümcemde orada bu yüzden bu ara sık gidip gelmeler oluyor. İyi hoş sohbet ediyoruz derken, kalmaya gelen görümcem oooo Sila da eşini iyi besliyor demekki çok güzel yemekler yapıyor maşallah kilo almış dedi. Diğer görümcem yüksek bir sesle kızarak niye anası beslemiyor muydu dedi. Eşim de ona boş boş konuşma dedi. Ama bunu sürekli yapıyor bu görümcem. Cevabını alsa bile vazgeçmiyor. Bu zamana kadar ben ona sert şekilde çıkmadım hiç. Lafına karşılık ya görmezden geldim ya da kibar bir dille cevap verdim. Benden üç yaş küçük ailenin en küçüğü. Eşim cevap veriyor evet ama bununla kalmıyor ki yine aynı. Kv de öyledir ama onun kadar değil. Bu kaçıncı oluyor artık hep bir üste çıkma, ortalığı karıştırma çabası var. Biz normal sohbet ederken birden sesini yükseltip ters bir şekilde azarlar gibi konuşuyor. Görmezden geliyorum genelde ama artık sinirime dokunuyor. Ne yapayım mecbur oraya gittiğimizde onuda görüyorum susmak çare değil cevap vermekte çözüm değil gibi sanki ne yapıyım artık siz söyleyin
Her zaman söylerim, karşı tarafa haddini bildireceksiniz
Yoksa daha cok hadsızlesıyorlar
Laf söylüyorsa aynı şekilde siz de cevap vereceksiniz.
Bırakın inceldiği yerden kopsun.Ben cevap verirsem acaba eşim banada kızar mı orada diye düşünüyorum o zaman ne yaparım diye
Bırakın inceldiği yerden kopsun.
bu kadar korkarsanız sizi paramparca yaparlar haberiniz olsun
Gelmeye. Fazla hece yazmışım pardon.
Çünkü siz tepkisiz kaldıkça laf sokma çabalarından vazgeçebilir. Hoşlanmadığınızı anlarsa bundan haz almaya devam eder.
Karşı taraf sıze laf sokuyorPeki ya haksız duruma düşersem saygısız damgası yersem…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?