Artık katlanamıyorum

Rozi-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
277
535
18
Kv ye gittik, şehir dışından gelen görümcemde orada bu yüzden bu ara sık gidip gelmeler oluyor. İyi hoş sohbet ediyoruz derken, kalmaya gelen görümcem oooo Sila da eşini iyi besliyor demekki çok güzel yemekler yapıyor maşallah kilo almış dedi. Diğer görümcem yüksek bir sesle kızarak niye anası beslemiyor muydu dedi. Eşim de ona boş boş konuşma dedi. Ama bunu sürekli yapıyor bu görümcem. Cevabını alsa bile vazgeçmiyor. Bu zamana kadar ben ona sert şekilde çıkmadım hiç. Lafına karşılık ya görmezden geldim ya da kibar bir dille cevap verdim. Benden üç yaş küçük ailenin en küçüğü. Eşim cevap veriyor evet ama bununla kalmıyor ki yine aynı. Kv de öyledir ama onun kadar değil. Bu kaçıncı oluyor artık hep bir üste çıkma, ortalığı karıştırma çabası var. Biz normal sohbet ederken birden sesini yükseltip ters bir şekilde azarlar gibi konuşuyor. Görmezden geliyorum genelde ama artık sinirime dokunuyor. Ne yapayım mecbur oraya gittiğimizde onuda görüyorum susmak çare değil cevap vermekte çözüm değil gibi sanki ne yapıyım artık siz söyleyin

Kimseyi değiştiremezsiniz. Deli deyip gülün bence. “Anası beslemiyor muydu” cümlesine mi kızdınız? Şaka yapmaya çalışmış sanki

Kimseyi değiştiremezsiniz. Deli deyip gülün bence. “Anası beslemiyor muydu” cümlesine mi kızdınız? Şaka yapmaya çalışmış sanki

Yok birden sesini yükseltip kızıyor buna sinir oluyorum en çok şaka gibi dese anlayacağım belki ama öyle değil

Önceki konularını da hatırlıyorum ben.
Eşinin kaba ve sert üslubundan şikayetçiydin.
Çocuk istemediğin halde sana baski yapiyordu.
Bir ara da ev işlerini yapmak istemiyordun.
Kv'yi anneler gününde arayayim mi diyerek bize sormuştun.
Sen zaten o ailenin neredeyse her bireyiyle sorun yaşıyorsun.
Demek ki yanlış bir şeyler.
Susarsan,pisarsan böyle devam eder bence.
Senden küçük birine çocuk gibi kendini azarlatma.
Bunun adı iyilik değil saflik.

benimkiler de bana aşırı laf sokardı ben sesimi çıkarmadıkça iyice beter olmuştu. bence saçma da olsa bir iki kelime söyleyin hatta açık konuşun bakın nasıl kıvırıyor , siz sinir olacağınıza o olsun. bir bedel ödemezlerse iyice rahat davranıyorlar.

Aynı bu üye gibi düşündüm.
Güzel yemek yaptığını ima eden ilk görümceye sohbete devam et otelinin dediği laf havada kalsın

Karşınızda nasl biri oldgnu bilince ve boyle denszlkleri beklynce cok da szi yormamali artik. Yapmasa sasarsnz..gozunuzde onu deli kategorisine koyun ya da acinacak biri olarak gorun vs..norml olmdgni dusunun. Bsy yaptgnda da duymzdan gelin. Yokms gbi davranin..bi insana yapilablck en buyuk eziyettir. He baktnz haddini cok aşıyor o zamn ipleri koparck duzeyde büyük bi cvp verin. En azndan iciniz sogur.. baglar koparsa kopar kopmzsa bu seviyede devam eder onun hakettigi gbi..

Ortayı karıştırmayı seviyo galiba gülüp geçin eşiniz cevap vermese neysede cevabını alıyormuş zaten

Valla bir kac yil onceden olsa sana laf sokan huzursuz edene sen de karsilik ver, sessiz kaldikca tepene binerler derdim ama artik farkli dusunuyorum. Gordum ki oyle kisilere prim vermemek, gormeZden gelmek cok daha iyi. Diyelim bagira cagira sacma sapan bir laf etti hic duyma. Diger gorumceyle sohbete devam et veya baska birine hitaben konusup baska bir konu ac o da mal gibi kalakalsin. Bir iki boyle oldu mu aptal gibi konustuguyla kaldigini fark edip vazgececektir. Aa ben bunun damarina basamiyorum demek ki beni sallamiyor der.

Her zaman söylerim, karşı tarafa haddini bildireceksiniz
Yoksa daha cok hadsızlesıyorlar

Laf söylüyorsa aynı şekilde siz de cevap vereceksiniz.

Ben cevap verirsem acaba eşim banada kızar mı orada diye düşünüyorum o zaman ne yaparım diye

Gelmeye. Fazla hece yazmışım pardon.
Çünkü siz tepkisiz kaldıkça laf sokma çabalarından vazgeçebilir. Hoşlanmadığınızı anlarsa bundan haz almaya devam eder.

Sanırım belli ediyorum suratım düşüyor zaten cevap vermiyorum yok sayıyorum herkesle muhabbet edip onunla etmiyorum ama benim biraz çabuk yumuşama huyum var bana biraz iyi gelsin hemen iyi oluyorum bunu yapmamalıyım galiba çünkü her defasında ters köşe oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…