Artık Katlanamıyorum

burada fikir alışverişi yaptıkça biraz daha rahatladım ve sakinleştim arkadaşlar iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim.
sakinleştim fakat fikirlerim hala değişmedi. oturup güzelce konuşun diyen arkadaşlara söylüyorum 9 aylık süreçte bu raddeye gelene kadar denemedim mi yapmadım mı zannediyorsunuz. her konuşmada tamam bir daha bu hatalara düşmeyeceğiz diye kararlar aldık en fazla 2 gün sürdü. sonra yine başladık yok annemi alıp niye çarşı pazar gezmiyorsun yok akşamları işten gelirken neden babamın dükkanına uğramıyorsun yok annemler çağırdı hadi oraya gidiyoruz emri vakilerine. ben ailemden uzakta olmama rağmen sırf evimi ihmal etmeyim diye 2 haftada bir gidip görüşürken o her gün ama istisnasız her gün işten çıkar çıkmaz evine değil ilk önce anasını görmeye gider. ya diyorum ben yetim öksüz müyüm ben neden yapmıyorum bunları. bende bir ana kuzusuyum ya. evliliğimin kadınlığımın o hiç tükenmez bitmez zannettiği sevgimin ikinci plana atılmasını yediremiyorum. kendi kendimi yiyip bitiriyorum. daha 26 yaşındayım anti depresanlarla ayakta duruyorum sürekli ağlamaklı geziyorum midem yemek almıyo artık arkadaşlar yemek yiyemiyorum bana oturup konuşmaktan başka akıllar verin çok rica ediyorum

Sana benden en bomba cevap SALLAMA onları.Bırak bi süre daha gitsin gelsin anasına ama sen yapmak istemediğin seyleri yapma sorma bile ne yapıyorlar diye. Madem iki haftada bir gidip geliyorsun o düzende devam et.Alışacaklar emin ol

iki haftada bir gidip geldiğim kendi ailem yalnız. eşimin ailesiyle hep bahanelerle haftada en az 3 4 gün görüşüyoruz :)

iki haftada bir gidip geldiğim kendi ailem yalnız. eşimin ailesiyle hep bahanelerle haftada en az 3 4 gün görüşüyoruz :)
sizin aileniz size çok mu uzak ? mesela eşiniz annesine gidiyor , siz de gidin ben de annemi özledim deyin
hayır nedir anlamıyorum ki niye siz onun annesiyle yok gezmiyormuşsunuz diye eşiniz kavga cıkarıyor ? bu kadının kızı varmıs alsın onunla gezsın yalnız olsa hadı annem yalnız desın
bu arada önceki konularınıza baktım da , o meseleyi halledebildiniz mi peki ?

Aynen arkadaşa katılıyorum çok takarsan kendilerini bişey sanırlar duymamazlıktan gel kocan sana hergun babama niye ugramadinmi diyor bazen ara kp ay babacım kaç gündür gelemedim kusura bakma çalışıyorum haliyle yoruluyorum diye gecistir aynı taktiği kv yap kocanda birşey derse ama çok yoruldum ışte markete uğradım aman evde şunu yaptım ama aradım nasılsınız diye der o kismida öyle atlatırsın kimi erkek evlenince daha bi anneci oluyor bide bu erkekleri dolduruyor anneler aman büyüttüm besledim elin kızı kaptı oğlumu ışte sözünü dinletiyo falan diye erkeklerde bunları düşünüyor haliyle o yüzden seni kontrol altına alma çabası ama siz zaten çok yenisiniz bak ilk yılı atlat sonra yine konuşalım senle iki yılı da atlat daha farklı olucak sadece biraz zaman ve sabır lazım 5 yıl oldu ben evleneli ilk başlarda annemle git çarşıya annemle git pazara diyen adam şimdi kendin niye gitmiyorsun diyo bu kadar net ışte aslinda

Belli ki beyinlerinde bi sorun var, hayır yani arkadaşına söz vermişsin öncesinden daha neyi uzatıyolar, eşin zaten çok gıcıkmış gerçekten soğuk davranması gereken sensin ona böyle yaptığı için

hallettik tatlım ama artık bu yaşananlar yüzünden yanına bile yanaşmak istemiyorum. yani bizimkinin anasına olan düşkünlüğü yatakta da çözülmedi

İyi tarafından bak ailene gidebiliyorsun :) birde cok uzak olsa ne yapacaksın. Artı bana göre senin ailende onunkilerde dış kapının dıs mandalı bana göre siz kimin ailesine cok gidildi diye sayarsanız yada kıyasa sokarsanız siz bi aile olamazsınız ki valla bence arada sinemaya falan gidin haftasonu planları yapın atıyorum hafta içi evde film izleyin böylece evde tutun kocanız oda gitmek istemeyecek bir süre sonra.

canım bunlar öyle bir tipler ki elimi versem kolumu kaptırıyorum. mesela haftaiçi çalışıyorum işim çok uzak diye arada bir yemeğe çağırır (he benim bir şikayetim yok bu durumdan onu da söyleyim yumurta kırar yine yerim yeter ki huzurla yiyeyim o yemeği.) sonra o haftasonuna hemen emri vaki şeklinde plan yapar cumartesi sana kahvaltıya geliriz pazar akşam da yemeğe geliriz diye direk iade-i ziyaret yani. bu kızın evde işi var mıdır haftasonu dinlenmek ister mi hiç düşünmez. eğer ki yok gelmeyin daha müsait bi zaman alayım sizi diyecek olursam eşim benimle en az 1 hafta konuşmaz evin içinde yüzüme bakmaz. sorun aramak olsun zaten arayıp hal hatır soruyorum. ama illa gidip görücez bir de. bir örnek daha vereyim evliliğimiz boyunca başbaşa sinemaya veya oraya buraya gittiğimiz sayılıdır. ya eşimin ablasını alırız yanımıza ya kuzenini ya da eşimin arkadaşlarını. eğer ki ablasıyla bir haftasonu bişeyler yapmadıysak kimseye sorup danışmadan bir daha ki haftasonuna ben sinemaya bilet aldım yok tiyatroya bilet aldım oraya gidiyoruz der

Şunu çok merak ettiğim hani ilk başlarda güzellikle konuşmuşsundur elbet.
Bunları neden yapıyormuş,mantıklı açıklaması nedir yani?
Ben de severim aile büyükleriyle samimi olmayı da senin eşin bildiğin senden kaçıyor,seninle yalnız kalmak bile istemiyor. Nedir yani bunun cevabı?

Ben o kocayı paralarım herhalde benden habersiz plan yapcak ha bi gün yemek yedin diye cumartesi pazarı sana kapatıyorlar ya valla gerçekten biktim artık su kv görünce eltilerden ne isterler hala anlamadım bi oğlum olursa hiç ama hiç karismamayi düşünüyorum hatta kocama bile vasiyet ettim ben ölürsem kimseyi rahatsıZ edip sıkma git başının çaresine bak diye

şim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim

hah işte türk kızının temel hatası. nikah öyle büyülü bi olay değil hanımlar. öküz öküz olarak kalıyor odun odun olarak.

Ben senin bu evliliğe daha fazla tahammül edebileceğine
inanmadım, bende edemezdim..
Fazlasıyla dolup taşmışsın..
Tamamen hak veriyorum.

Eşyalarını toplayıp ailenin yanına dön bence.
Kararın çok doğru.
Kimse için depresan kullanmaya değmez.

hah işte türk kızının temel hatası. nikah öyle büyülü bi olay değil hanımlar. öküz öküz olarak kalıyor odun odun olarak.

Öküz ve odun olarak kalsa yine iyi.
Katlanıyor ayol 3'e.
Bu hep sistem hep böyle işler aslında.
İnsan yaşını aldıkça huyları keskinleşir.

onun öyle bir amacı yokmuş. ne gibi bir sorun varmış ailesiyle vakit geçirmemizde. biz zaten aynı evin içinde 7/24 birlikteymişiz şeklinde geçiştiriyor genelde.

büyük konuşmayın lütfen insanoğluyuz kimin ne olduğunu bilemeden hatalı kararlar alabiliyoruz. ben karısının koynuna girince buldumcuk olan erkekte çok gördüm.

onun öyle bir amacı yokmuş. ne gibi bir sorun varmış ailesiyle vakit geçirmemizde. biz zaten aynı evin içinde 7/24 birlikteymişiz şeklinde geçiştiriyor genelde.
Anladım canım.
Hakkında hayırlısı olsun.
Sakin olmalısın.
Bu arada eski konularına da gözatmış bulundum.
Düşüncem pek değişmedi,pek parlak görünmüyor durumunuz bence.
Ben olsam eğer bitirmeyeceksem evden gitmem. Evde onu yok sayarım.
Yemeğimi yer,başka odada televizyon izler,yatağa geçer uyurum. Ciddiyim,susabildiğim kadar susarım.
He senin eşine söker mi böylesi? Yoksa daha ağır tepkiler mi alırsın diye korktuğumdan illa şunu yap demem.
Allahım yardımcın olsun inşallah.

büyük konuşmayın lütfen insanoğluyuz kimin ne olduğunu bilemeden hatalı kararlar alabiliyoruz. ben karısının koynuna girince buldumcuk olan erkekte çok gördüm.
gördünüz ve benim adam da buldumcuk olur mu sandınız? ben büyük konuşmuyorum ki. kimin ne olduğunu bilmeden demişsiniz, siz biliyomuşsunuz.

İnan o dediğin çok nadir gelişen bir olay.
İnsanlar 7'inde neyse 77'de de o oluyor.
Hiç kimse değişmez.
Hatta yaşanan sıkıntılardan bile ders almıyor insanoğlu. Son zamanlarda birebir yaşıyorum ben de bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…