• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Katlanamıyorum

arkadaşlar ben evden çıkmadan eşime oturup adam akıllı düşün sonra boşanıcak mıyız napıcaz karar veririz dedim. o da bana sen kendini akıllı mı sanıyosun ben niye açıyormuşum davayı sonra ortalıklarda kocam beni boşadı diye mağdur edebiyatı yapacaksın çok istiyosan sen açarsın dava demişti. şimdi düşünüyorum da dava açan tarafın mahkemde bir dezavantajı oluyor mu o yüzden mi dava açmak istemiyor bir bilginiz var mı?

arkadaşlar ben evden çıkmadan eşime oturup adam akıllı düşün sonra boşanıcak mıyız napıcaz karar veririz dedim. o da bana sen kendini akıllı mı sanıyosun ben niye açıyormuşum davayı sonra ortalıklarda kocam beni boşadı diye mağdur edebiyatı yapacaksın çok istiyosan sen açarsın dava demişti. şimdi düşünüyorum da dava açan tarafın mahkemde bir dezavantajı oluyor mu o yüzden mi dava açmak istemiyor bir bilginiz var mı?
Yok arkadaşım dezavantaj falan.
Aksine hatalı olan taraf boşanma davası açamaz.
Sen mağdur olduğun için zaten boşanmak istiyorsun ki dava açıyorsun.
Benim bildiğim kadarıyla msntık bu şekilde işliyor.
Yine de bilen avukat arkadaşlar yönlendirir.

Adama da belli olmaz ki hadi dese götürse,orada kız sinirden konuşsa o görümce de anne kişisi de kızı iteklese falan diye korktum bir anda.
Ayyy ben hiç güvenmiyorum böyle insan ordusuna!

görümcem olacak pislik cazgırın tekidir zaten eminim aramızda böyle bir olay olsa dövmeye kalkar beni hoş benim elimde armut toplamaz tabi ki ama nasıl olsa kardeşim benim yanımda olur diye bu gücü kendinde bulur yani. yoksa bende bilirdim karşılarına geçip sizi sevmek zorunda değilim diyebilmeyi olaylar çok daha fazla çirkinleşsin istemedim yukarıda da bahsetmiştim babamın gözü çok karadır o aileden birine olmadık bişey yapar benim yüzünden başı belaya girer insan herşeyi düşünüyor işte.

Adama da belli olmaz ki hadi dese götürse,orada kız sinirden konuşsa o görümce de anne kişisi de kızı iteklese falan diye korktum bir anda.
Ayyy ben hiç güvenmiyorum böyle insan ordusuna!

yok canımm yaa
bunlar hep karşı tarafı sindirme politikası.
Aklınca orada bu kızı pıstırıyor.

Konu sahibi orada gidelim lan
söylemezsem namerdim dese
neye ugradığını şaşıracak.
Bu tepkiden sonra götürüp ailesini karsına boncuk gibi dizip
al hadi istediğin gibi
söv mü diyecek.
Hadi götürdü diyelim bu kız orada sadece hepinizden neefret
ediyorum
canınız cehenneme deyip kapıyı vurup çıksa
arkasından sadece bakakalırlar...

Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Bu işler böylee
Kimse kusura bakmasın.

yaaa yok canımm yaa
bunlar hep karşı tarafı sindirme politikası.
Aklınca orada bu kızı pıstırıyor.

Konu sahibi orada gidelim lan
söylemezsem namerdim dese
neye ugradığını şaşıracak.
Bu tepkiden sonra götürüp ailesini karsına boncuk gibi dizip
al hadi istediğin gibi
söv mü diyecek.
Hadi götürdü diyelim bu kız orada sedece hepinizden neefret
ediyorum
canınız cehenneme deyip kapıyı vurup çıksa
arkasından sadece bakakalırlar...

Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Bu işler böylee
Kimse kusura bakmasın.

Sen de haklısın elbet de şu günümüzde yaşanan olaylardan sonra inan ben çok korkak olsum.
Dışarıda pislik insan çok.
Herkes sen ben gibi
-pissin sen
-hadi len sen dön arkana bak kim pismiş,hadi bye.
diye "yaptım atarımı, bak apışıp kaldı hepsi ohhh ben bu akşam rahat uyuyayım" olmuyor ki.

Sizin yeriniz de olsam bu saatten sonra hem onu hem de tüm ailesini engellerdim her yerden sonra bu kendi kendine ne oluyor lan olayına girerdi olay büyümüş anne babaya kadar gitmiş bu saatten sonra istediğinizi almadan gitmeyino eve bence.

Adama ve ailesine varoş dedik ama konu sahibinin her mesajında bir tık üst seviyeye atlıyorlar varoşlukta.
Ne güzel babanız varmış helal olsun:anne:

Ergen vakalarii koskoca insanlar nasil bu kadar ergen oluyo anlamiyorum yaa kayinvalidenz ve gorumcenizz trip sebeblerine bak saka gibiler faceden laf sokmalar falan . Esiniz de ayri garip bunun icin size trip yapmasi isiniz zor. Ama elbette bu sacma sapan sebeblerden bosanilmaz.

Sen de haklısın elbet de şu günümüzde yaşanan olaylardan sonra inan ben çok korkak olsum.
Dışarıda pislik insan çok.
Herkes sen ben gibi
-pissin sen
-hadi len sen dön arkana bak kim pismiş,hadi bye.
diye "yaptım atarımı, bak apışıp kaldı hepsi ohhh ben bu akşam rahat uyuyayım" olmuyor ki.

oluyor oluyor :KK53:
konuda ki adam yoldan geçen, hiç tanımadığın
herhangi biri değil sonuçta..
O kızın kolunu tutup hadi sıkıyorsa
yüzüne söyle diyebiliyorsa
bu kızda hadi lan söylemeyen .... olsun diyebilme
cesaretini gösterebilir.

davayı sen aç eşinin üstüne birşeyler varmı? sanırım maaşıyla ablasının evni ödüyor o krediden sende sorumlusun ben tazminat bile alabilceğini ssanmıyorum

davayı sen aç eşinin üstüne birşeyler varmı? sanırım maaşıyla ablasının evni ödüyor o krediden sende sorumlusun ben tazminat bile alabilceğini ssanmıyorum

tazminat falan istemiyorum zaten düğün takılarının bir kısmıyla eşyaların borcunu ödemiştik onu iade etsin yeter parasında pulunda veya malında mülkünde gözüm yok. o evi ablanın üzerinden al diye başının etini yerdim adamın yapmadım böyle bişey.

Sizin yeriniz de olsam bu saatten sonra hem onu hem de tüm ailesini engellerdim her yerden sonra bu kendi kendine ne oluyor lan olayına girerdi olay büyümüş anne babaya kadar gitmiş bu saatten sonra istediğinizi almadan gitmeyino eve bence.

ben kendimi haklıyken haksız konumuna düşürmeyi çok güzel başarırım her defasında bu böyle olmuştur. şimdi bu kadar fevri davranarak haksız konumuna düşmek istemiyorum.

Adama ve ailesine varoş dedik ama konu sahibinin her mesajında bir tık üst seviyeye atlıyorlar varoşlukta.
Ne güzel babanız varmış helal olsun:anne:

ahahha :D ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. kız bir görsen bir de kendilerini ingiliz kraliyet ailesi zannetmezler miii ailecek egoist benciller.

biz eşimin sayesinde başka bir aile olamadık malesef :KK43:
ya daaaa
hiç o suratları görmeyeceksin.
madem öyle aleni yapıyorlar . sen de gitme arkadaşım.
kocan senden mikrop kapmış gibi kaçtı mı yatakta.
boş ver. bu hep böyle diyorsun.
madem bunlar bu kadar üstüne geliyor.
sen yine arkadaşının mevlutune git.
hayatını yaşamaya devam et.
kaynanana da gitme.
surat yapıyorlar niye gideyim de eşine.
bi şekilde sen de tavrını koy. koymazsan olaylar böyle yıllarca sürer gider.
ayrıca boşanacak kadar bi durum yok. eşyanı toplayıp gitme. pes etme.

dava açan iddaa sini ispatlamak yükümlü adamın sizin için ispatlayacagi bir şey olmadığı icin biliyor davayı açmanın saçma olacağını ben olsaydım yerinizde ben açardim Ancak karariniz kesin mi
aileniz şimdi iyi görünüp sonra sizi uzmesin

Arkadaşlar hepinize merhaba, nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama buraya da yazmazsam patlayacağım..

9 aylık evliyim ancak evliliğim boyunca bir gün yüzü görmedim.eşimle severek evlendik çok büyük bir aşktı bizim ki ama evlendiğimiz ilk gün bir balon gibi söndü o büyük aşk. eşim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim etmez olaydım..9 ay boyunca ailesi yüzünden etmediğimiz kavga kalmadı sınırları çok zorladık. hala birbirimizi sevdiğimizden yoksa alışkanlıktan mı bir türlü boşanmaya cesaret edemedik. ancak son yaşanan olaylar artık sabrımı iyice taşırdım ona karşı olan sevgim bile tükenme noktasına geldi.

son yaşanan olayda şöyle; haftasonu pazar günü kaynanamın bir akrabasının mevlüdü varmış cumartesi günü arayıp beni de çağırdı gelir misin diye bende taaa haftaiçinden çok yakın bir arkadaşıma söz vermiştim onunda mevlüdü vardı. bunu belirttim kaynana kişisine çok bozuldu telefonda tamam deyip kapattı. olayı eşime anlattım normalde neden annemle gitmiyorsun diye bana kızacağına biliyordum ama o gün bişey demedi. aynı günün akşamı 15 dkkalığına kaynanamlara oturmaya gittik. ne kaynanam yüzüme bakıyo ne de görümcem eşime de surat yaptılar. ertesi gün de eşim triplere girdi benimle konuşmadı yüzüme bakmadı neyin var diye sorduğumda birşeyim yok deyip geçiştirdi. kaynana ve görümce kişisi facebook da bana yazıldığı çok belli olan saçma sapan şeyler yazıp paylaşmışlar eşimde hepsini beğenmiş tabi bunları da görünce benim şartellerim iyice attı. dün de ben eşimle hiç konuşmadım. gece aynı yatağa girdik istemden ben ona değince sanki bir mikropmuşum gibi çekti kendisini bu arada ne zaman kavga etsek bunu yapar. bütün gece gözüme uyku girmedi artık onun ve ailesinin saçmalıklarını çekmek istemiyorum. sanırım bugün eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönücem yakında da boşanma davasını açarım.
Topla eşyalarını git boşanmasan bile gözü korksun eşinin annesinin lafıyla kalkıp oturamayacağınj senin de eşinle evlendiğini annesiyle evlenmediğini öğrensin ....

ben kendimi haklıyken haksız konumuna düşürmeyi çok güzel başarırım her defasında bu böyle olmuştur. şimdi bu kadar fevri davranarak haksız konumuna düşmek istemiyorum.
tazminat falan istemiyorum zaten düğün takılarının bir kısmıyla eşyaların borcunu ödemiştik onu iade etsin yeter parasında pulunda veya malında mülkünde gözüm yok. o evi ablanın üzerinden al diye başının etini yerdim adamın yapmadım böyle bişey.
canım hemen böyle kaynanam surat etti . eşim böyle yaptı diye boşacanak olsaydık . evli kadın kalmazdı memlekette.
sen dersini verirsin bunların.
kavga ile değil .
ama kimsenin surat astığını , kapris yaptığını umursamayarak.
umursamamak en büyük ders onlara.

bakın aynı süreci ben gördüm eşin değişmicek he seviyorumm döncem dersen bekle gelsinler hayır dönmem dersen eşyanı alcağını söyle ve almaya git bırak ma o ara eve gelip dur diye yalvarırlar çeyizini başkasına bıIrakma altınların satıldımı onlar ı alman bile vakit alır düğün söz hayatından çalınan var mahkeme herharikalde malından verio yarısını beraber edindiysen başkasına bırakma altınlrı vermezse bile bunun karşılığını tazminat sz alamazsn

canım hemen böyle kaynanam surat etti . eşim böyle yaptı diye boşacanak olsaydık . evli kadın kalmazdı memlekette.
sen dersini verirsin bunların.
kavga ile değil .
ama kimsenin surat astığını , kapris yaptığını umursamayarak.
umursamamak en büyük ders onlara.

canım mesele orada işte umursamamayı başarsaydım zaten depresyon ilaçları kullanmak zorunda kalmazdım. allah kahretsin öyle bir beynim var ki taktıkça takıyorum kafama geceleri hep ayaktayım uyku uyuyamıyorum. sorunum sadece surat asmaları olsaydı inan altından kalkardım bu dertlerin ben eşimin adaletsizliğini hazmedemiyorum. seviyorum aşkından ölüyorum diyen adam eşini nasıl ikinci plana atabilir ya. kendi annesi hastalandığı zaman ayaklarının dibinden ayrılmaz resmen benim de öyle davranmamı ister ama benim anamın babamın hastalığını duysun bir arayıp geçmiş olsun demez bile. ben kaldıramıyorum bunları. benim aileme resmen ben kızınızı aldım sizinle işim bitti der gibi davranıyor.

Back
X