Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

Katılıyorum..

Eşlerle konuşup kötülememek gerek kayınvalideyi.

Yoksa olan ilişkiye oluyor.Kayınvalidenin ruhu duymuyor bile.

ahh canım şimdiye kadar hep kaynanamı alttan aldım sustum görmezlıkten duymazlıktan geldim,ama o hep daha ilerisine gitti,eşim zile bassa kapıyı açarım 5.kata kadar çıkmasını beklerım kapı önünde kaynanamda gelir yanıma dikilir oda bekler,eşimi yolcu ederim öperim iki gülüşürüz hemen yanımıza gelir bağırır çağırır içerde öpüşün elaleme duyurmayın,kendı kızlarının sevgilisine gelince birşey diyemez ama.. ben hep sustum,öyle şeytan ki kaynanam ne yapıyor ne edıyor bır bahane buluyor
birgün hastayım evde yatıyorum eşimde annesini aramış anne bizim eve gitte bak hanıma sor yardım edilcek birşey varmı demiş
oğluna telefonda tamam oğlum demiş,benım haberım yok bunlardan
kapı çaldı,baktım kaynanam girdi içeri bir hışımla
hemen mutfağa baktı yemek yok sen nasıl kadınsın bu evde yemek pişmez,çabuk oğlumun kirli çamaşırlarını getir yıkıcam dedi
ben gözlerimi yeni açtım uykuluyum şaşkınım getirdim 2-3 parça elbise hepsi bumu dedi kendisi şaşırdı evet dedim,attı makıneye yıkanana kadar saydı sayıştırdı
bende öyle üzüldüm ki içimden eşim galiba annesine dertlendi dedim,neyse kaynana gitti
hemen eşime tel açtım yazıklar olsun sana hastayım ananımı yolladın dedim oda ben ne yaptım sana iyilik yaramaz dedi suratıma kapattı..
gene aramızı bozmuştu
kızlar soruyorum size bu kimin aklına gelir bu şeytanlık anne hanıma yardımcı ol hasta diyor kaynanam farklı davranışlar sergiliyor eve bakmayan biriymişim gibi
bu kadın gerçekten hasta ama şizofreni konumunda ,ne yapıcam bundan nasıl kurtulucam bilmiyorum ,eşimi çok sevıyorum oda benı ama bu kadın oldukca huzur bıze zor gibi

hayatım pazartesiyi bekleme. hem bak şimdi tam vakti. gece olunca düşünceler doluşur kafasına ,efkarlanır filan. mutlaka o da özlemiştir .

bence tam vakti. bir arkadaş güzel yazmış. "hastayım. senden başka kimsem yok. gelmiycekmisin filan gibi duygu sömürüsü bi msj at :))

inşallah büyü müyü yoktur Allah korusun herkesi öyle şeyden. hadi bekleme pazartesiyi. adamı alıştırıcaksın iyice bekarlığa.

pazar tatilinizi beraber geçirin. hadi rastgele :)

tam aynı şeyi ben yazacaktım şimdi.

Felicyam lipalipa doğru söylüyor. şimdi bol duygusal bir mesaj döşen kocana. ne kadar erken davranırsan kadar iyi.

ben ama artık gözümü açtım birdaha bana laf sokmaya kalksın cevabını alacak susmucam,yeter ona kendımı ezdırdığım,kaynanam nasıl yapıyorsa aynı şekılde davranıcam çok şey öğrendım ondan..
eşim anasının muzurluğunu nasıl görsün kayınvalidem yalan söyleyen bir kadın ,ondan öyle korkuyorum ki her türlü iftirayı atıyor,sürekli dolduruşa getiriyor eşimi,Allah sonumuzu hayır etsin.

Birde kv gorumce kp elestirildikce eşe kıymetleri artıyor. Onun için haklarında hiç konuşmamak en mantiklisi

sağol canım..
belki şimdi uyuyordur bilemiyorum ki..
pazar belki gelir düşüncesi var içimde..hem şimdi anasının yanında bu yüzden hiç arayasım yok ..belkı uyuyodur belkıde hep beraber çay demleyip içiyorlardır,arasam yada msj atsam kaynanam yanında olsa dolduruşa gelir diye korkuyorum..
pazartesi işteyken nasıl olsa yanında olmaz eşimde rahatça konuşur benımle hemen eve çağırıcam:)
ay kızlar sağolun tekrardan iyiki varsınız

hı birde inşallah büyü yoktur ,ben bile şu halime şaşırıyorum nasıl aramadım bunca gün bekledim bir gariplik var bendede sonumuz hayır olsun

Son düzenleme:

cnm bence yanlış düşünüyorsun her ne kadar haklı olsanda onun seviyesine inersen o senin büyüğün olduğu için olay saygısızlık gibi görülecek eşinde senden zamnla soğuyacaktır işte o zman kork derim..benim kayınvalidem de epey dişli hatta bi konu açmıştım bende seni çok iyi anlıyorum..ama bence saygını bozmadan kayımnvalidenin yaptıklarını eşinin görmesini sağla..ve çok samimi davranma madem kötüyse..mesafeli ol..ona malzeme vermemeye çalış derim..sonunca eşinin annesi yani üzerinde etkili birisi..senin anneni düşün..senin üzerinde etkili değilmi örneğin..bunu düşün..onu tamamen hayatından çıkaramaz o yğüzden çok yüz göz olmamak gerekiyor..malesef ya bu koyunu güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..

telefonda ağla sızla çok ama çok duygusal konuş. gönül telini titret kocanın.

tam aynı şeyi ben yazacaktım şimdi.

Felicyam lipalipa doğru söylüyor. şimdi bol duygusal bir mesaj döşen kocana. ne kadar erken davranırsan kadar iyi.

ben genede yarını bekleyım kızlar,sabah ola hayrola belkı uyuyordur ,hem yanlarında rahat konuşamaz,bi umut kaldı içimde oda yarın inşallah gelir

peki neden bekliyorsun?? kv kötü birisimiymiş ve 10 gündür evli bir kadını evde yalnız bırakıp hiç arayıp sormamak hayraalamet birşey değil. evliliğini kurtarmak istiyorsan, eşini seviyorsan haklı olsan dahi araman gerekiyor. belkide o senin aramanı bekliyor olabilir belkide seni hatalı görüyordur bilmiyorum konuşman lazım. uzun süre beklemek ikinizinde arasına soğukluk getirecektir. ki şu saatten sonra konuşsanız bile 10 gündür neredeydin neden aramadın ??? sorusu eşlerden birine gelecek ve ayrı bir tartışma nedeni oalcaktır.

belkide o senin bir sözüne kızıp bir anlık kararla gitti evden. annesine attı sözlerini tabiki kv de şişirdi eşini aramıyor seni..

haklısın canım,ağzına sağlık güzel yazmışsın
sen bayağı tecrubelısın benım galıba 40 fırın ekmek yemem gerek:)
cevap versem bu safer adım saygısız olacak,en iyisi kaleyı içten fethetmek eşimi buna yönlendırmelıyım ,yok artık ona fırsat vermem önceden cok verdım malesef,insan zamanla birşeyleri yaşayarak öğrenıyor
söyledıklerını dikkate alacağım sağol

arkadaşlar felicyam pazartesi günü arayacakmış ve ben gerekçesini haklı buldum doğrusu. kv yanındayken yeteri kadar duygusal olamaz. en azından bu konuşmadan kv haberii olmamalı.

aynen son yazdığın cümle gibi,bir sözüme kızdı çıktı gitti döneceğini çok iyi biliyordum ,çünkü yapmadığı bir davranış beni asla yalnız bırakmaz,kaynanam eşimi şişiriyor ve bana karşı dolduruyor buna emıım bu yüzden eşim aramıyor Allah sorsun bunları ne söyleyım çok kızgınım hemde cok ........ dilediği oldu sevınsın kimbilir ne mutlu oğlu evınde ve ben yokum.

bende çok şaşırdım 10 gün olmasına.
sevgili değilsiniz, nişanlı değilsiniz evlisiniz yahu...

kesin bir şey söyleseydi diyorsunda bence net cevap isteme çünkü dediğin gibi annesi dolduruyorsa bitti derse ne yapacaksın üsteleme...
bu erkeklerin çoğunun aklı çocuk aklı gibi oluyor kusura bakma canım ama benim düşüncem bu... tabi ki kötü bir şey ama seviyorsan ve seviliyorsan gurur yapma ara...
görüşüp konuştuğunuzda da sakince tavır sergile. yuva kolay kurulmuyor bitir gitsin diyemeyiz ama dediğim gibi seviyorsan ve seviliyorsan...
bir de barışsanız yine annesinin aklına kanıp giderse korkusu olacak bilemedim ya

oğlunu gelininden kıskanan kadınların bu dürtülerini doğrusu oldukça sapıkça buluyorum. Kaç yaşına gelmiş kadın kendi yeriyle gelininin yerinin ayrı olduğunu idrak edemez mi?

hem girdiği günahın farkında değil mi? bir yuva yıkıyor hem de kendi çocuğunun yuvasını ve insanların mutsuzlukları üzerine kendi mutluluğunu kurmaya çalışıyor.

Allah ıslah etsin böylelerini.

erkekler her zaman işlerine geldiği gibi davranırlar,onlardan alttan almayı beklersek 10 gün değil 20-30 gün bilemediniz bir ömür boyu beklemek zorunda kalırız...
konu sahibi arkadaşım kayınvaliden ile sorunun olsa bile şuan senin yapman gereken eşini çoktan araman lazımdı...gurur diyorsan nereye kadar ?
araya soğukluk girdimi eskisi gibi olurmu sence ???
hoş sen gene çok iyi niyetli davranmışsın benim eşim haksız yere gerçekleri görmeyecek gidecek 10 gün annesine beni aramayacak sormayacak gününü gün edecek,beni merak etmeyecek...ben olsam arar derdim ki ben eşyalarımı topladım evin anahtarını verdim kapıcıya gel annenle otur !!! 10 gün evine gelmeyen adama böylesi hafif bile kalır !!!

Çok zor canım okurken ağzım açık kaldım inan. Kesinlikle ama kesinlikle adımı eşinin atmasını bekleme. Ara hemen evine neden gelmiyorsun ben senin eşinim 10gündür nasil tekbaşima bıraktın gibisinden söyle. Hatta eve çağır yanlız sessiz sakın konuşalım de. Ah bu kayınvalideler anlayamam hala madem oğlunu paylaşamayacaksin niçin evlendirirsiniz? Mesafeli ol derim koz verme eline herşeyinizi bilmek zorunda değil, sen ona açıldıkça o oğluna biraz daha yakinlaşir. Elbette annesi gidecek görecek sevecek, ama artık bir yuvasi var bunun da farkına varmalı biraz. Sen eşinle kötü olma canım onlar gün gelir can ciğer olurlar sen dışlanır sin yine. Ne yap et barışmaya çalış, 10 gün ne demek ya?

Annesini eşine kötüleme asla gerçeği görmesine izin ver bırak eşin farketsin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…