en güzeli kv hakkında eşlere hiç konuşmamak.. bırakın eşler görsün kimde muzurluk var, kim alttan alıyor kim üsteliyor.. sonuçta annedir, iyisiyle kötüsüyle asla sırt dönemezler.. evlilik oturana kadar bu deve güdülecek arkadaş başka çare yok.. eşe hissettirmeden kendi yöntemlerinizle haddini bildireceksiniz kvlere .. canım sen eşini ara, fazla uzamadı mı bu küslük de, hatalıysan kabul et ve aynı hataya bi daha düşme..
Evliliğini sürdürmek istiyorsan, annesine odaklanıp , kendinide psikolojik doldurma , sabırlı ve politik ol. Kayınvalide diye önyargıyla diş bilersen, kafanda takıntı haline dönüşür ve istem dışı eve yansıtırsın. Onu yaşlı ve zaman zaman saçmalaması normal olan bir kadın gibi görürsen olgunca yaklaşırsın olaylara. Zaman kaybetmeden hemen eşinin karşısına dikil(eğer kaybetmeye niyetin yoksa). Ilımlı ve az konuş , üzgün olduğunu belirt. Annesine de gereken muameleyi çekeceksin tabiki. Bazı arkadaşlar sana gaz vermişler fakat evlilik kurumunda yerine göre haksızlığa uğrasanda susma erdemi ve terbiyesi göstermek herzaman sana kazandırır. Akıllı ol. Ya bu deveyi güdersin yada hiç bir evliliği yürütemezsin. Maalesef bu işler böyle işliyor. Sana kolay gelsin canım.
hayatım pazartesiyi bekleme. hem bak şimdi tam vakti. gece olunca düşünceler doluşur kafasına ,efkarlanır filan. mutlaka o da özlemiştir .
bence tam vakti. bir arkadaş güzel yazmış. "hastayım. senden başka kimsem yok. gelmiycekmisinfilan gibi duygu sömürüsü bi msj at :))
inşallah büyü müyü yoktur Allah korusun herkesi öyle şeyden. hadi bekleme pazartesiyi. adamı alıştırıcaksın iyice bekarlığa.
pazar tatilinizi beraber geçirin. hadi rastgele :)
en güzeli kv hakkında eşlere hiç konuşmamak.. bırakın eşler görsün kimde muzurluk var, kim alttan alıyor kim üsteliyor.. sonuçta annedir, iyisiyle kötüsüyle asla sırt dönemezler.. evlilik oturana kadar bu deve güdülecek arkadaş başka çare yok.. eşe hissettirmeden kendi yöntemlerinizle haddini bildireceksiniz kvlere .. canım sen eşini ara, fazla uzamadı mı bu küslük de, hatalıysan kabul et ve aynı hataya bi daha düşme..
Kuzum ay kıyamam ya...
10Gün olmuş normal öyle hissetmen tabi.
Yarın arasan olmaz mı..
Buraya yaz tamam mı gelişmeleri
hayatım pazartesiyi bekleme. hem bak şimdi tam vakti. gece olunca düşünceler doluşur kafasına ,efkarlanır filan. mutlaka o da özlemiştir .
bence tam vakti. bir arkadaş güzel yazmış. "hastayım. senden başka kimsem yok. gelmiycekmisinfilan gibi duygu sömürüsü bi msj at :))
inşallah büyü müyü yoktur Allah korusun herkesi öyle şeyden. hadi bekleme pazartesiyi. adamı alıştırıcaksın iyice bekarlığa.
pazar tatilinizi beraber geçirin. hadi rastgele :)
ben ama artık gözümü açtım birdaha bana laf sokmaya kalksın cevabını alacak susmucam,yeter ona kendımı ezdırdığım,kaynanam nasıl yapıyorsa aynı şekılde davranıcam çok şey öğrendım ondan..
eşim anasının muzurluğunu nasıl görsün kayınvalidem yalan söyleyen bir kadın ,ondan öyle korkuyorum ki her türlü iftirayı atıyor,sürekli dolduruşa getiriyor eşimi,Allah sonumuzu hayır etsin.
sağol canım..
belki şimdi uyuyordur bilemiyorum ki..
pazar belki gelir düşüncesi var içimde..hem şimdi anasının yanında bu yüzden hiç arayasım yok ..belkı uyuyodur belkıde hep beraber çay demleyip içiyorlardır,arasam yada msj atsam kaynanam yanında olsa dolduruşa gelir diye korkuyorum..
pazartesi işteyken nasıl olsa yanında olmaz eşimde rahatça konuşur benımle hemen eve çağırıcam:)
ay kızlar sağolun tekrardan iyiki varsınız
tam aynı şeyi ben yazacaktım şimdi.
Felicyam lipalipa doğru söylüyor. şimdi bol duygusal bir mesaj döşen kocana. ne kadar erken davranırsan kadar iyi.
baba evıne gitmedim,beklıyorum hala ,ama eşim ne arıyor ne soruyor,insan birşeyler bahane eder evine gelir,çamaşılarınıı almaya bile gelmedi,zaten eşimde anahtar yok yalnızca bende var evın anahtarı,kaynanam çok kötü bir kadın tek derdi ayrılmamız,oğlunu zorlayıp duruyordu boşan diye,birde şimdi onun evindeye ilgi alaka birde yalaka bir yiyen dayıcım dayıcım hiç kucağından inmez,eşimi yerlere göklere sığdıramışlardır
cnm bence yanlış düşünüyorsun her ne kadar haklı olsanda onun seviyesine inersen o senin büyüğün olduğu için olay saygısızlık gibi görülecek eşinde senden zamnla soğuyacaktır işte o zman kork derim..benim kayınvalidem de epey dişli hatta bi konu açmıştım bende seni çok iyi anlıyorum..ama bence saygını bozmadan kayımnvalidenin yaptıklarını eşinin görmesini sağla..ve çok samimi davranma madem kötüyse..mesafeli ol..ona malzeme vermemeye çalış derim..sonunca eşinin annesi yani üzerinde etkili birisi..senin anneni düşün..senin üzerinde etkili değilmi örneğin..bunu düşün..onu tamamen hayatından çıkaramaz o yğüzden çok yüz göz olmamak gerekiyor..malesef ya bu koyunu güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..
peki neden bekliyorsun?? kv kötü birisimiymiş ve 10 gündür evli bir kadını evde yalnız bırakıp hiç arayıp sormamak hayraalamet birşey değil. evliliğini kurtarmak istiyorsan, eşini seviyorsan haklı olsan dahi araman gerekiyor. belkide o senin aramanı bekliyor olabilir belkide seni hatalı görüyordur bilmiyorum konuşman lazım. uzun süre beklemek ikinizinde arasına soğukluk getirecektir. ki şu saatten sonra konuşsanız bile 10 gündür neredeydin neden aramadın ??? sorusu eşlerden birine gelecek ve ayrı bir tartışma nedeni oalcaktır.
belkide o senin bir sözüne kızıp bir anlık kararla gitti evden. annesine attı sözlerini tabiki kv de şişirdi eşini aramıyor seni..
peki neden bekliyorsun?? kv kötü birisimiymiş ve 10 gündür evli bir kadını evde yalnız bırakıp hiç arayıp sormamak hayraalamet birşey değil. evliliğini kurtarmak istiyorsan, eşini seviyorsan haklı olsan dahi araman gerekiyor. belkide o senin aramanı bekliyor olabilir belkide seni hatalı görüyordur bilmiyorum konuşman lazım. uzun süre beklemek ikinizinde arasına soğukluk getirecektir. ki şu saatten sonra konuşsanız bile 10 gündür neredeydin neden aramadın ??? sorusu eşlerden birine gelecek ve ayrı bir tartışma nedeni oalcaktır.
belkide o senin bir sözüne kızıp bir anlık kararla gitti evden. annesine attı sözlerini tabiki kv de şişirdi eşini aramıyor seni..
aynen son yazdığın cümle gibi,bir sözüme kızdı çıktı gitti döneceğini çok iyi biliyordum ,çünkü yapmadığı bir davranış beni asla yalnız bırakmaz,kaynanam eşimi şişiriyor ve bana karşı dolduruyor buna emıım bu yüzden eşim aramıyorAllah sorsun bunları ne söyleyım çok kızgınım hemde cok ........ dilediği oldu sevınsın kimbilir ne mutlu oğlu evınde ve ben yokum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?