• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kaynanam ve görümcemden bıktım

Benim ailem benden para almaz aksine verir ben babamın evine kalmaya giderim eve ekmek alsam çıkarır verir annemin de ihtiyacı yok. Boşanma konusu olduğunda evden o gidecek ben niye gideyim ailemin evine zaten verecek paramız da yok. Yüzsüzlük beni sinir ediyor
Yok canım hani git derken ya da ver derken kocana bunları söyle diyorum. Madem senin ailene veriyoruz o zaman benim aileme de vericez de.

Yok canım hani git derken ya da ver derken kocana bunları söyle diyorum. Madem senin ailene veriyoruz o zaman benim aileme de vericez de.
Yok ben karışmıyorum dedim ama bilerek ne halt edecek görmek için işte ödeyeyim edeyim derse sıkıntı olacak çünkü

Ev araba var borçları yeni bitti. Kayınvalidem ağlıyor kardeşlerden kazık yediği için haklı da. Emekli de olması lazım. Eşim de 1+1 2+1 al kafanı sok otur herkes nasıl geçiniyorsa öyle geçin olmazsa aç bırakmam diyor para vermem anne zaten yok. Yine de derttttt
Babasından kalan malları satıp bölüşsünler uygun fiyatlı 1+1 alsınlar alamazlar mı kayınvalide zaten memurmuş emekli olsa kızıda babasından emekli maası ile geçinirler ki borcundan dolayı emekli maasına el koyamazlar.

Allah yardımcınız olsun, görümceyi bence umursamayı bırakın. Hadi kayınvalide yine eşinizin annesidir de, görümce kim oluyor sizin ve eşinizin ona bakmak gibi bir yükümlülüğü asla yok.
Size tavsiyem eşinizin yanında olun, ki zaten olmuşsunuz. Ona ters çıkmayın ki haklı iken sizi haksız görmesin. Kayınvalide ve görümce ile eşinizin hatrı için bile görüşmeyin, eşiniz ne yaparsa yapsın. Siz çok güzel cevaplarınızı vermişsiniz zaten. Söyledikleri şeyleri ve kurdukları bomboş hayalleri de dinleyerek vakit kaybetmeyin kulağınızı kapatın bebeğinize ve ailenize odaklanın. Siz düşünüp durdukça size batacak ve içten içe hasta olacaksınız. Eşinize de müsade etmeyin yanınızda dertlenmesin.
Allah size sabır yağdırsın🤲🏻
Son olarak da erkekler ağaçta yetişsin. Amin.
Bu miras paylaşımı gelecek için abisi vs geldi ben de sırf kocam ne diyecek diye gittim salak salak şeyler yapsa hoş olmayacak çünkü. O da veremem dedi. Drama kasıyorlar. Görümcem budalanın teki. Bir de evlenirim diye tehdit ediyor. Bizi milyoner sanıyorlar herhalde. Para kokusunu aldılar eşim arabasını sattı ben işten çıktım ya tazminat var. Ondan böyle yapıyorlar. Bir de kayınpederimin durumu iyi. Onun bize para verdiğini düşünüyorlar vardır paraları diyorlar. Silkelensen 1 ev paran vardır dedi eşime. Şaka gibi

Babasından kalan malları satıp bölüşsünler uygun fiyatlı 1+1 alsınlar alamazlar mı kayınvalide zaten memurmuş emekli olsa kızıda babasından emekli maası ile geçinirler ki borcundan dolayı emekli maasına el koyamazlar.
Biz böyle öneriyoruz zaten ama kayınvalide sıfır eve girecekmiş. Dava açacakmış. Kardeşlerine eve masraf yaptım babama baktım diyor inkar edemem baktı ama hasta vs değildi sağlamdı adam. Kocam da eline geç2n parayla ev al oturun çok sıkışırsanız aç bırakacak halim yok ama başka bir şey veremem dedi. Dramaya bağlıyo hemen.

Ya mesela tüp mide ameliyatı devlette yapılmıyor mu? Ne bileyim çalışıyorum kendi param var yine de ilk önce devlete giderim hastalıklarım için. Bu işsiz güçsüz insanların özel sevdasını hiç anlamıyorum.
Kv'yi zaten hiç anlamadım çok arsız bi tip. Kış bahçesine, mutfağa para harcayacagina kendi evini niye almamış. Gelecek kaygısı bi bende var heralde

Ya mesela tüp mide ameliyatı devlette yapılmıyor mu? Ne bileyim çalışıyorum kendi param var yine de ilk önce devlete giderim hastalıklarım için. Bu işsiz güçsüz insanların özel sevdasını hiç anlamıyorum.
Kv'yi zaten hiç anlamadım çok arsız bi tip. Kış bahçesine, mutfağa para harcayacagina kendi evini niye almamış. Gelecek kaygısı bi bende var heralde
İşte sorun da bu. Şuursuz gelecek kaygısı yok. 1 milyon size para mı diyor. Ve para yani 30 yaşında bile yokuz daha bizi milyoner sanıyor

Bu miras paylaşımı gelecek için abisi vs geldi ben de sırf kocam ne diyecek diye gittim salak salak şeyler yapsa hoş olmayacak çünkü. O da veremem dedi. Drama kasıyorlar. Görümcem budalanın teki. Bir de evlenirim diye tehdit ediyor. Bizi milyoner sanıyorlar herhalde. Para kokusunu aldılar eşim arabasını sattı ben işten çıktım ya tazminat var. Ondan böyle yapıyorlar. Bir de kayınpederimin durumu iyi. Onun bize para verdiğini düşünüyorlar vardır paraları diyorlar. Silkelensen 1 ev paran vardır dedi eşime. Şaka gibi
Varsa var 1 ev parası. Onlara mı varmış? Ya ağzıma çok kötü şeyler geliyor da. Görümce de evlensin? Ay sinirden başıma ağrılar girdi canım Allah size gerçekten sabır versin. Kulaklarınızı bir an önce tamamen kapatmaya bakın. Zaten eşiniz de onları dinlemiyormuş.

Tüp midede eşim vermek istemedi ben verdim çünkü görümcem o zaman bana zavallı geliyordu düzelir sanmıştım. Eşim zaten hiç vermiyor vermedi. Aksine kızıyor kenarda paran yok diye

Siz de hatalısınız. 8 çeyrek az mı? Neden çocuğunuzun rızkını bir de karşılıksız şekilde başkalarına verdiniz? Çocuğa birikim yapardınız o 8 çeyrekle cidden az para değil. Gerçekten inanılmazsınız

Son düzenleme:
Siz de hatalısınız. 8 çeyrek az mı? Neden çocuğunuzun rızkını bir de karşılıksız şekilde başkalarına verdiniz? Çocuğa birikim yapardınız o 8 çeyrekle cidden az para değil. Gerçekten inanılmazsınız
Ortada çocuk yoktu daha yeni evliydim pandemi vardı 23 yaşındaydım. Karşılıksız değil borç ödendi mi ödenmedi. 30unu geçmiş obez 150 130 kiloydu görümce ön yargısı yoktu acıyordum hayatına düzelir dedim. Şimdi ölüyorum dese su bile vermem. Artık bebeğimiz olacak bu saatten sonra zaten hiç.

Varsa var 1 ev parası. Onlara mı varmış? Ya ağzıma çok kötü şeyler geliyor da. Görümce de evlensin? Ay sinirden başıma ağrılar girdi canım Allah size gerçekten sabır versin. Kulaklarınızı bir an önce tamamen kapatmaya bakın. Zaten eşiniz de onları dinlemiyormuş.
Evlensin sonra bir de çocuk bakalım onun derdi olsun kim bakar ona soysuz sapsız biri bela bulur gelir

Ortada çocuk yoktu daha yeni evliydim pandemi vardı 23 yaşındaydım. Karşılıksız değil borç ödendi mi ödenmedi. 30unu geçmiş obez 150 130 kiloydu görümce ön yargısı yoktu acıyordum hayatına düzelir dedim. Şimdi ölüyorum dese su bile vermem. Artık bebeğimiz olacak bu saatten sonra zaten hiç.
Borç ise altın olarak geri ödesin 8 çeyreği. Çok gereksiz bir fedakarlık yapmışsınız. Bundan sonra 1 kuruş vermeyin, memur annenin oğlundan 1 milyon para istemesi üstüne her ay para yardımı talep etmesi de ağzımı bir karış açık bıraktı. Anneler çocuklarına yardım eder normalde eşinizin annesi tam tersi. Farklı farklı adamlardan çocuk yapmayı biliyor birikim de yapsaydı o halde. Yüzsüz kadın sinirlerimi tepeme çıkardı

Son düzenleme:
EVET artık onlardan bıktım. İki kukumav kuşu. Hayatımda kocaman bir dert. Ne anlatsam bilmiyorum nereden başlasam. Az çok eski konularımı bilen bilir. Eşim annesiyle büyümemiş ama yine de annesi. Atamıyor. En son ortaya satılık tarla atmıştı eşimden arabasını satıp almasını istedi. Ama ortada satılık bir tarla yoktu. Bu konu yüzünden boşanma noktasına geldik. Bi şekilde aştık.

Biz uzun zamandır görüşmüyoruz. Evime gelmiyor eşim de konuşmuyor. Eşimin dedesi vefat etti. Bu konu olunca yine konuşmaya başladı. Ben bi karar almıştım umursamayacaktım bebeğim ve bana dokunmadığı sürece. Ama artık böyle yapamıyorum. Kayınvalidem babasının evinde duruyor ama baba vefat ettiği için ortwm kızıştı. Kenarda üç kuruşu yok. Memur ama yok. Acayip derecede para harcar. Neredeyse 60 yaşında ama asla 60 demezsin. Bakımlı estetikli bi kadın. Gezer tozar. Sadece bir arabası var o da eski. Örneğin altın takı sever ama gider gurmet vs alır bi bilezik alayım ilerde değerlenir dememiş. Ekonomik olarak kaygısı olmamış hiç. Ama şimdi ne oldu tabii ki kardeşleriyle arası kötü. Evden çıksın istiyorlar.

Görümcem desen neredeyse 40 yaşında ama aklı yok. Düğün takılarımdan 8 çeyrek verdim tüp mide ameliyatı oldu destek olduk. Kilo veremedi. Kokuyor ve hırsızlık yapıyor. Arkadaşı yok akrabalarla konuşmaz. Mesleği yok. Ben 25 yaşımdayken çalıştım onu aile bütçesinden dershaneye gönderdik. Formasyon bile almamış ama. Böyle de dolandırdı bizi. Şimdi de kumar borcu yapmış hep nakit avans çekmiş. Eşime karışmadım bilerek sustum. İşe gir asgarisini öderim dedi. İşe girdi bir markete 3 gün bile çalışmadı. Borcun ne olacak diyince hapse girecek değilim ya diyor. Geçen sene o da babasını kaybetti eşimle babaları bir değil. Para geçti ev almak istediler. Bizde de para yoktu bu arada bize geldiler tabii. Red yiyince ablana bakmak zorundasın bu görevine döndü olay. Ki kredi çekip kiraya verseler destek olurdu. Onlar hiç zora gelmek istemiyorlar. Gö4ümcem 1+1 evim olsun ben babamın maaşıyla yaşarım annemle de olmak istemiyorum diyor. O ev havadan gelmeyecek yok yani. Eşim de maaşlı çalışan. Zengin değiliz. Bizden bu beklentilerin sebebi kayınpederim. Ama onun bize maddi desteği yok. Onların düşüncesinde kayınpederim bize yağdırıyor. Gerçekten bıktım.

Şimdi de evsiz kalıyor kayınvalide. Bir şey demedim para veremezsin bile demedim. Umrumda değil ne yaparsan yap annen bende daha fazla travma bıraktı dedim. Benden ne bekleyebilir ki diyor. Eline yine para geçecek. Ev bakalım dedik hanımefendi gözü yüksekte. Projeden eve girecekmiş havuzlu ev sitede ev. 5 6 milyondan başlıyor. Eşim de paran mı var bu evler için dedi. Abin 1 sen 1 ver şöyle böyle hayaller kuruyor. Oturduğu evin içini sürekli yeniledi. Ben bu kadını 15 senedir tanıyorum neredeyse. 10 senedir biliyorum o ev mutfağı 2 kere değişti. parkeleri değişti. Köy evi var oraya gitti kış bahçesi yaptırdı. Senin olmayan bir yere neden masraf yaparsın ya? Neden yani. Dün tatilden döndük eşim evine gitti. Ben de gittim. Konuştuk. Gitmeyecektim ama kocamın yanında olmak istedim. Yok aynı tas aynı hamam. Bana barışalım dedi hayır dedim. Eşime torunumu gösterecek misiniz dedi eşim hayır istemiyorum görmeni dedi. İşte ben seni doğururken sancı çektim 15 saat sancılandım öyle böyle. Bana sen de doğuracaksın dedi. Ben de seni uyardım yüz yüze bakacak halde olalım sen ne yaptın dedim. İşte o cahilmiş. Niye mi gittim çünkü kocamın annesi. Annesini atıp satamıyor. Adamın ruhuna işlemiş. Ne olursa olsun annesi. Gideceğim dedi konuşacağız durumu. Geliyorum dedim. Ona da artık ben karışmam ama bebeğimiz olacak çalışamayacağım biliyorsun dedim. Kadının istediği para bizde zaten YOK. Ama milyoner görüyor. Annesine paran çıkışsın 2+1 1+1 bir ev al kafanı sok emekli ol ben mutfakta yardım ederim böyle yaşar gidersin dedi. O zaman aylık ne kadar verebilirsin ona göre emekli olayım diyor 😂 haraca bağlayacak herhalde
Öyle bir eşten hangi motivasyonla çocuk yaptınız???
Tüm konularınız neredeyse eş ailesi ve eşinizin sizin arkanızda durmamasıyla ailesine laf geçirememesiyle ilgili boşansam mı diye bile sormuşsunuz,üstüne çocuk yapmak tam bir fiyasko kaç yaşında insan bunu düşünemiyor mu gerçekten böyle bir aileye böyle zihniyette bir kocaya çocuk vermek nasıl bir motivasyon şaka gibi pes

Öyle bir eşten hangi motivasyonla çocuk yaptınız???
Tüm konularınız neredeyse eş ailesi ve eşinizin sizin arkanızda durmamasıyla ailesine laf geçirememesiyle ilgili boşansam mı diye bile sormuşsunuz,üstüne çocuk yapmak tam bir fiyasko kaç yaşında insan bunu düşünemiyor mu gerçekten böyle bir aileye böyle zihniyette bir kocaya çocuk vermek nasıl bir motivasyon şaka gibi pes
Eşim mi arkamda durmuyor bizimle beraber misin? Sadece kötü şeyleri yazıyorum burada. Oldukça seven arkamda duran huysuzluğumu çeken tüm parasını bana harcayan kocam var eşim de ailesini dinlemiyor ama annesi. Ekstrem bir durum var ortada. Zevkle yaptım valla bir şey olsa da tek bakacak gücüm var şükür

Borç ise altın olarak geri ödesin 8 çeyreği. Çok gereksiz bir fedakarlık yapmışsınız. Bundan sonra 1 kuruş vermeyin, memur annenin oğlundan 1 milyon para istemesi üstüne her ay para yardımı talep etmesi de ağzımı bir karış açık bıraktı. Anneler çocuklarına yardım eder normalde eşinizin annesi tam tersi. Farklı farklı adamlardan çocuk yapmayı biliyor birikim de yapsaydı o halde. Yüzsüz kadın sinirlerimi tepeme çıkardı
Tamam hemen öder o da aklıma gelmemişti öde demek. Ne yapayım boğazına mı yapışalım öde diye sadakam olsun umrumda değil artık ödemeyecek çünkü. Böyle bi kadın. İki oğlundan da para istiyor diğer oğlu salak maaşını bile yollamış zamanında karısı desen hizmetçisi. Ne olursa olsun annesi atamıyor satamıyor

Eşim mi arkamda durmuyor bizimle beraber misin? Sadece kötü şeyleri yazıyorum burada. Oldukça seven arkamda duran huysuzluğumu çeken tüm parasını bana harcayan kocam var eşim de ailesini dinlemiyor ama annesi. Ekstrem bir durum var ortada. Zevkle yaptım valla bir şey olsa da tek bakacak gücüm var şükür
Hmmm keşke o zevk şu an da olsa hamile hamile kaynana görümceyle uğraştırmasa sizi eşiniz

Hmmm keşke o zevk şu an da olsa hamile hamile kaynana görümceyle uğraştırmasa sizi eşiniz
Uğraştırmıyo zaten ben gitmek istedim ne olacak diye ne konuşulacak diye. Aramızda javgası da yok annen ablan karar senin dedim. Ama böyle bir şeye kalkışsa da susup oturmam bunu da biliyor. Kaybetme korkusunu görmesem beni ikna etmemiş olsa evli de kalmam. Ben boşanmaya karar vermiştim çünkü. Senin var mı kocan mükemmel sorunsuz ilişkin mi var?

Tamam hemen öder o da aklıma gelmemişti öde demek. Ne yapayım boğazına mı yapışalım öde diye sadakam olsun umrumda değil artık ödemeyecek çünkü. Böyle bi kadın. İki oğlundan da para istiyor diğer oğlu salak maaşını bile yollamış zamanında karısı desen hizmetçisi. Ne olursa olsun annesi atamıyor satamıyor

Sadaka ihtiyacı olana verilir, sizinki asalak beslemek oluyor. Aptal görümcenize de oğullarını para kaynağı olarak gören kv'ye de bundan sonra zırnık koklatmayın karı koca. Yoksa sizin derdiniz bitmez çok konu açarsınız daha buraya. Boşanmaya kadar gider olay

Sadaka ihtiyacı olana verilir, sizinki asalak beslemek oluyor. Aptal görümcenize de oğullarını para kaynağı olarak gören kv'ye de bundan sonra zırnık koklatmayın karı koca. Yoksa sizin derdiniz bitmez çok konu açarsınız daha buraya. Boşanmaya kadar gider olay
Zaten koklatmıyoruz sorun da bu. Diğer oğlundan gördüğünü bekliyor

Back
X