- Konu Sahibi esraslipekderenn
-
sanki beni anlatmışsınahh tanrimm..keske bende biraz postif olabilsem..cok degil ceviz kabugu kadar..
oldum olasi negatif, pessimist ve melankolik bir insandimm..sanirim yapi meselesi bu..
birde benim dezavantajim tüm bu saydiklarim üstüne yengec burcu olmam
Canım sen baya optimizmi bulmuşsun helal olsun :)
ahh tanrimm..keske bende biraz postif olabilsem..cok degil ceviz kabugu kadar..
oldum olasi negatif, pessimist ve melankolik bir insandimm..sanirim yapi meselesi bu..
birde benim dezavantajim tüm bu saydiklarim üstüne yengec burcu olmam
Benım de yukselenım yengeç...soyle soylıyım belkı de derım kalınlastı benım...üzülemıyorum kolay kolay.kilişe ama 1.cıddı bır saglık problemı 2.cok buyuk ılerı safhada maddi sıkıntı harıcınde dıger seyler üzsede kısa suruyo. Ya bır anda bırsey oluyo senın hıc sucun yokken araba gelıp arabana çarpıyor benzın deposu patlıyor ve yanıyorsun.sımdı bu ınsanların yakınlarına ben gıdıp ama işim yok ben cok yıkıldım mahvoldum desem "ya bı defol gıt "derler sanırım. Yanlıs anlaşılmasın her dert sahıbıne buyuk gelırmıs ama mantık cervesınde olmayana saygı duyamıyorum.şımarıklık gıbı gelıyor bana.en samımı arkadaşımla oturuyoruz bunun beynen gelısmemıs sevımsız kız arkadası gelmıs( benım yakın arkadaşımın babası da cok genc vefaat ettı üzücü bır sekılde) gelmıs aglıyo "babamın şekeri cok kotu "dıye.ya dıgerının ki ölmüş arkadasım sen bı şükret ayıp yanı bu kadarı.tabıkı uzul ama barı onun yanında soyleme kör göze parmak gıbı.yanı kedı g..ünü gormus ne buyuk yaram var demıs olayından hoşlanmıyorum.tabıkı ben de sureklı zıl takıp oynayalım hersey pembe demıyorum ama yapıcak bısey yoksa dert etmek neden? Ben nısanlıyım diye evlenmem garanti mı?evlendım dıyelım bu bir kati son mu? Adam belkı gelıp bır yıl sonra "esra ben senden sogudum "dıyecek...hadı bakalım oturup ıntıhar edeyım o zaman.evet üzülürüm belkı anırarak ağlarım ama gebermem acıdan.yanı kımsenın hayatı net deıl.sabah ıste giderken alısverıse gıderken basımıza bısey gelmeyeceği garantı mı?kısaca yalan da olsa ınsanın bır ölçüde kendını kandırması gerek motıve etmesı gerek...bence yanı.
haklisin evet.. bende senin gibi düsünüyorum sana hak veriyorum, ne acilar var hayatta..analar evlatlarini kaybediyolar, bebekler annesiz babasiz kalabiliyor, yetimhanede büyüyor, yaslilar bakim evlerinde bilmedigimiz ne eziyet cekiyolar.. dilsiz, kulaksiz, kör, sakat olabilirdik, degiliz..sükür..öyle olanlar napsin ozaman degilmi ölsünlermi?
amaa..birde amasi var.. mesala benim ic dünyam kapkaranlik..cürümüs, yaslanmis ruhum..hic birzaman kipir kipir bir genc kiz olmadim.. yada gözleri parlayan, isik sacan bir kizda olmadim..aksine huzur kaciran, negatif enerji sacan..tamam belki bu birazcik benim elimde..ama ben yarinlara umut dolu bakamiyorum,karanlik görüyorum..ne yapabilirim benim özüm bu.. positif oldugum dönemlerde olmadi degil ama kisa sürdü, maskem cabuk düstü..
iste bu yüzden ben hic bir zaman(asla demiyorum yinede malum büyük konusmamak gerek) anne olmayi düsünmüyorum, birincisi benden olacak cocuga acirim :-D benim gibi bir annesi olacak diye, ikincisi ileride bana, beni neden dünyaya getirdin diye soracak olursa verecek cevabim yok :-D ücüncüsü bu dünya ve insanlar her gecen gün dahada kötüye gidiyor.. sartlar zor, dogayi zaten günden güne yiyip mahfediyoruz biz insanlar.. ayy icim sisti kendimden..bazen kacip gidesim var kendimden yeminlee
Bak bu konularda aynı fıkırdeyız ımzamı atarım bn de 1 den fazla asla dusunmuyorum hayat gercekten cok kolay deıl.ama guzellıkler de yok mu dersen var.maddı yonden 1 ıne tam olarak yetmek onu ıyı okutmak her ımkanı sağlamak ıcın 1 ıstıyorum ancak 1 e yeter.herneyse ama yaz aksamı mesela Temmuz antalya da kumsalda oturuyorum hafıf esıyo yanmısım kavrulmusum annemle konuşmuşum mutlu babam ıyı ablam ıyı ıpek ıyı...allllah biramı acıp ayağımı kuma uzattığımda.."allahım ıykı doğmuştum bu ne guzellıktır"dıyorum...doner yerken mesela:) mest oluyorum:) ama bır ınsan ruh sıkıntısı yasıyorsa devamlı bunu tek aşamaz.ben cok severdim psikolog psıkıyatrlarla arada destekleşmeyı.herkes kendı kendıne yetmez zorunda deıl yardımlaşmam gerek :) sence? Ben mesela recetesız ılac da kullandım güçsüz hıssettıgım zamanlarda.hep de ıyı sonuc aldım
evet bazen bende senin gibi düsünüyorum, yaz aksamlari günes böyle batarken serin bir rüzgar..kulagimda kulaklik sevdigim bir müzik..tek basima ohh ..iste yasamak bu diyorum ama uzun sürmüyor bu mutlu mesut dakiklarim sonra hava kararinca hüzünleniyorum..gerci güneside pek sevmem ya :-D
ruh skintisi derken, dedim ya benim özüm bu iste..tabiki hergün 7/24 asik suratla gezmiyorum, yada yasam cok berbat diye konusup durmuyorum..
güzel bir banyo sonra bakim beni cok mutlu eder, rahatlatir, iste yasamak bu dedirtir..
onun disinda gözleri parlayan böyle bildigin isik sacan insanlara hep imrenmisimdir..keske birazcik öyle olabilsem..ama birak gözlerimin parlamasini benim taaaa icimde biryerde karanlik bir kuyu var
Sence sebebı ne bunun?
belkide yalnizlik, ice kapaniklik,
genis bir sülalem ve cevrem vardi cocuklugumdan beri.. ama ben kendimi hep yalniz hissettim..
hep gizledim icimdekileri, düsüncelerimi.. hayal dünyamda yasardim .. ufakliktan gelen birsey yani..benim karakterim bu.. hep sessiz ve kiyida kösede kaldim.. isteyerek ama.. hic bir zaman ön plana cikmayi sevmedim cünkü ilgilenmedim ...
Tamam cok cool bır tavır olabılır bu.cok da hoş bır tavır.ama bu senın gelecekten umudunu kesmeni yada hayattan cok da keyif almıyormuşsun gıbı hıssetmenı melankolık olmanın sebebı mı sence?yanı belkı de hıc sorunun olmadı mı aceba gercek anlamda?yada cok ağır bısey yaşayıp fazla mı etkılendın.? Sorgu memuru gıbı konustum :) yanı ozetle ımrenmek deıl ıstemek.sende gozlerı gulen pozıtıf bırı olarak yıne arka plandan ınsanları izlemeye devam edebilirsin.sahnede gobek at demıyorum bak , en arka masada keyıfle muzık de dınlenebılır:)))
Belkı hıc ınandırıcı gelmıyor dışarıdan söyleyince ben bıle tuhaf buluyorum.ama saka maka 30 yasına gelmısım.facebook twıtter ınstagram gıbı yerlerden eskıden uğruna ağladığım kız yada erkek hepsının( 100 kısı deıl tabıkı 3-5 kısı) suan asla yanlarında olmak ıstemeyecegım kısıler olduklarını gordum..nerde aksam orda sabah eğlenen hala hayattan ne ıstedıgını kendı bıle cozememıs tıpler...sımdı gıdıp cok saolun ya ben senınle evlenseydım yada senınle hep dost kalsaydım suan ne ıgrenc bır hayatım olurdu, ıykı benı kendınızden kurtarmıssınız demek ıstıyorum.abartı deıl demek kı o an ölüm gıbı gelen cogu acı suan aslında mutlu olmamın sebebıymıs.ben sacma sapan bırı olan o asalakla devam edip istanbulda kalsam suan ev esyaları yerıne eve votka redbull alıyor olurdum..2.hayattan bekledıgım hıcbor seyin yanından bıle geçmeyen bır hayat yasardım.ya ben kör müşüm ya da salak ama ıykı hersey kotu gıtmıs.belkı 10 sene gıbı bır sure acı cektım ama ıstedıgım sey burda bu sekılde yasamak ve iyi kotu hersey be ıstedıgımı anlamamı sağladı.suan mesela kolay kolay kımseyle içli dışlı olmam ve hıc üzülmem az ve öz bır cevrem kendı halınde aza riskli bir hayat...ısım herneyse o şeye ermek buysa erdim sanırım:)
Tabi kı anlıyorum cok da tatlı yazmıssın:) suan nısanlım o ınsanla kıyaslandığında muhtesem bır yerde.tabıkı zor donemlerımız anlaşmazlıklarımız oldu ama ıykı dıyorum ıykı ben yanlıs ınsanlarla suruklenıp gitmemısım:) bu arada masallah allah nazardan saklasın daha da mutlu olun :)))Şahsen benim de var ilkokul mezunu bir çocuğa aşıktım barmen hani diyorum Allah korumuş ne salakmışım küçükken şimdi onla evlensemEyvah diyorum iyi ki diyorum ama ben de çok ağlamıştım ya Şimdi kendi mesleğimden, yüksek lisans yapan bir kocam var ha Allah onu da bozmasın ya şimdi söyledim nazar değer falan İnşallah sen de mutluluğu bulursun hoş biz biraz yoluşuyoruz bu ara ama neyse evlilikle ilgili hayallerini yıkmıyım Optimizm iyimserlik anlamında kullandım, hayatın güzel, iyi yanlarını görüyorsun yani
Tabi kı anlıyorum cok da tatlı yazmıssın:) suan nısanlım o ınsanla kıyaslandığında muhtesem bır yerde.tabıkı zor donemlerımız anlaşmazlıklarımız oldu ama ıykı dıyorum ıykı ben yanlıs ınsanlarla suruklenıp gitmemısım:) bu arada masallah allah nazardan saklasın daha da mutlu olun :)))
cocuklugum güzel gecti, kötü seyler yasamadim, sadece biraz bocaladim..avrupada dodgum büyüdüm ve evdeki yasamla, disardaki yasam bambaskaydi benim icin.. nereye ait oldugumu bilemedim, türkceyi sacma sapan konusuyorum mesala.. din konusunda da cok bilgili ve güclü sayilmam.. ama su son senelerim ciddi anlamda yorucu ve yipratici gecti.. ve kendimi ifade etmeyi ögrenemedigim icin konusurak degil de aglayarak, calim satarak, huzur kacirarak ifade ediyorum ..buda etrafimdaki insanlarin benden uzaklasmasina sebeb oluyor..
yalnizligi severdim ama simdi yalniz olmak istemiyorum da, kimseylede olamiyorum.. sacma sapan bir durumdayim anlican :-D
Kimse yanlız kalmaz..çok adi bır suc ısleyıp yanlız bırakılanlar harıcınde... Emınım mukemmel dostların ve belkı sevgılın yada elım olacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?