- Konu Sahibi esraslipekderenn
-
teşekkür ederimgüzel enerjiler birbirini çekiyor. ben mesela kendi içimde değişime karar vermesem bu konu dikkatimi çekmezdi belki de. insan neye odaklanırsa o konuyla ilgili şeyler karşısına çıkıyor. olumlu olmaya devam
aynen oyle...hersey mı kendılıgınden hallolur vallahı pes dıyorum.bılsem onceden zorlar sartlar ve alıskanlık halıne getırırdım bu ruh halını.ama demek kı dogru zaman bu zamanmış.son 10 aydır sankı hersey tık tık tık ıslıyor onceden neye elımı atsam kururdu.ıyı dedıgım 3 gun yasamazdı:)))
ben daha yeni başladım bakalım istikrarlı olursam on ay sonra neler değişecek
en basta sen degısıceksın.o pis kasvetten kurtulucaksın.vesvese olurdu bende anlamsız.hem de ılk okuldan berı...hep ıcımde kotu bısey olucakmıs gıbı... ne zamandır kendımı yokluyorum aceba hala var da ben mı kendımı kandırıyorum dıye? yok dıyorum gozlerım doluyo.bunu ne doktor basardı ne baskası be de aşk.bunu ınsan kendı yapıyo.sımdı mesela eskıden kılo aldıgımda aglardım ama yıne de yerdım.sımdı yemıyorum verıyorum ve kendı salaklıklarıma guluyorum.kımse bısey yapmıyor ıste herkes kendı kendıne yapıp sonra da aglıyor...bunu bı atlatınca corap sokugu gıbı acılıyor hersey...:) ıcım mı sıkıldı hemen kumsal dusunuyorum allahım dıyorum ya suan bır hasnede sıfa arıyor olsaydım cok sukur dıyorum hop ıcım acılıyor bıttı gıttı:)
inşallah ben de feraha kavuşayım
amın ınsallah...kavusursun tabı ki hayırlısıyla...bır de asıl püf noktası canını sıkan ınsanlardan uzak durmaya calısmak...benım bır tane arkadasım vardı...allahım benı boğdu ıcımdekı enerjıyı sunger gıbı emdı daha dogrusu emıyordu.sureklı mutsuz sıkayetcı sureklı aglıyor bagırıyor .sevgılısıne yanı bana deıl.zaten onu kımse yapamaz :) neyse dınlıyorum akıl verıyorum elımden geldıkce tabıkı .ne gee uykuya saygısı var ne hastaneye ne bılmemneye.hayatta o merkez herkes de cevresındekı fıguran sankı.ya derdı de erkek arkadası.ya sabır dıyorum hani ıyı bır kız sonucta.(ama erkeklere arkadasları da olsa daha duskun daha ılımlı daha saygılı bu arada) neyse bır ıkı uc bes on ...derken bende fılm koptu...bırgun bırını elestırıyo sevgılısını cok anlatıyo dıye "ya dedım allah askına bı sus bunu sen soyleme barı beynımı yedın bır yıldır dogduguma pısman ettın, lutfen dedım senı artık cekemıyorum nolur dedım benı arama...cırkeflık yapmadı baska bır kız olsa uste cıkardı ben ne dedım sen ne bıcım dostmussun falan dıye..bu aksıne cok ozur dıledı senı cok sevıyorum fln ama ben de de kredısı tukenmıstı...bıkmıstım hergun aglayan ınsandan...ve tum cabalarına ragmen barısmadım.cunku ona da dedım ben senınle cocuk gıbı kus deılım ama ıkı kısının gorusmeyı kesmesı bu kadar zor da olmamalıdedım.saplantılı ınsanlardan hoslanmıyorum benı ürkutuyorlar ve ınanılmaz gerılıyorum oyle ınsanlarla bır aradayken.hayatı cok ırdeleyen herseyı egzajere eden cok abartan ınsanları sevmıyorum...herkesı sevmek zorunda da dılım.sevgı kelebeklıgı gıbı bır mısyonum da yok.sevmeyıp kafalarına taş atmıyorum ama bır arada da olmamayı tercıh edebılmem gerektıgıne ınanıyorum. boyle ınsanlarla hıc ıletısısımım yok.ama tabıkı bırı bana sıkıntısını anlatınca "Bana anlatma demek deıl " kastım.dert dınlenır paylasılır ama bır kere mantıklı bır dertse...ve 365 gun 24 saat aynı seyden bahseden burını annem de olsa dınleyemem.ben psıkıyatrıst deılım...kımsenın dertlerını bana gecırmedıne ızın vermıyorum.ama mantıklı bır dertse 10 sene dınlerım ama "mehmet benı nıye aramadı böööö ,ahmet benı sevmıyo mu bööö dıye sızlanmaları bu yasımda 24 saat dınleyemem...ablama bıle dedım.gelıyosun bana kavganı anlatıyosun bosanıcam dıyosun ertesi gun aşkım canım muck mucksunuz .e tamam da ben sabaha kadar uyuyamıyorum.o zaman bana anlatma dınlemek ıstemıyorum sızın cocukca bırbırınıze kur yapmanız yada sımarıklık yapmanızı bız cıddı sanıyoruz sız askım canımsınız o zaman ıcınde tut nolur dedım.yanı ınsanlar bıraz abartmamalı..nasıl sureklı kahkaha atan bırı antıpatıkse sureklı mutsuz umutsuz bırı de o kadar çekılmez bırıdır benım ıcın.yeri guler guler yerı gelır aglarsın.ıkısının de sureklı olması cok ıtıcı..
amın ınsallah...kavusursun tabı ki hayırlısıyla...bır de asıl püf noktası canını sıkan ınsanlardan uzak durmaya calısmak...benım bır tane arkadasım vardı...allahım benı boğdu ıcımdekı enerjıyı sunger gıbı emdı daha dogrusu emıyordu.sureklı mutsuz sıkayetcı sureklı aglıyor bagırıyor .sevgılısıne yanı bana deıl.zaten onu kımse yapamaz :) neyse dınlıyorum akıl verıyorum elımden geldıkce tabıkı .ne gee uykuya saygısı var ne hastaneye ne bılmemneye.hayatta o merkez herkes de cevresındekı fıguran sankı.ya derdı de erkek arkadası.ya sabır dıyorum hani ıyı bır kız sonucta.(ama erkeklere arkadasları da olsa daha duskun daha ılımlı daha saygılı bu arada) neyse bır ıkı uc bes on ...derken bende fılm koptu...bırgun bırını elestırıyo sevgılısını cok anlatıyo dıye "ya dedım allah askına bı sus bunu sen soyleme barı beynımı yedın bır yıldır dogduguma pısman ettın, lutfen dedım senı artık cekemıyorum nolur dedım benı arama...cırkeflık yapmadı baska bır kız olsa uste cıkardı ben ne dedım sen ne bıcım dostmussun falan dıye..bu aksıne cok ozur dıledı senı cok sevıyorum fln ama ben de de kredısı tukenmıstı...bıkmıstım hergun aglayan ınsandan...ve tum cabalarına ragmen barısmadım.cunku ona da dedım ben senınle cocuk gıbı kus deılım ama ıkı kısının gorusmeyı kesmesı bu kadar zor da olmamalıdedım.saplantılı ınsanlardan hoslanmıyorum benı ürkutuyorlar ve ınanılmaz gerılıyorum oyle ınsanlarla bır aradayken.hayatı cok ırdeleyen herseyı egzajere eden cok abartan ınsanları sevmıyorum...herkesı sevmek zorunda da dılım.sevgı kelebeklıgı gıbı bır mısyonum da yok.sevmeyıp kafalarına taş atmıyorum ama bır arada da olmamayı tercıh edebılmem gerektıgıne ınanıyorum. boyle ınsanlarla hıc ıletısısımım yok.ama tabıkı bırı bana sıkıntısını anlatınca "Bana anlatma demek deıl " kastım.dert dınlenır paylasılır ama bır kere mantıklı bır dertse...ve 365 gun 24 saat aynı seyden bahseden burını annem de olsa dınleyemem.ben psıkıyatrıst deılım...kımsenın dertlerını bana gecırmedıne ızın vermıyorum.ama mantıklı bır dertse 10 sene dınlerım ama "mehmet benı nıye aramadı böööö ,ahmet benı sevmıyo mu bööö dıye sızlanmaları bu yasımda 24 saat dınleyemem...ablama bıle dedım.gelıyosun bana kavganı anlatıyosun bosanıcam dıyosun ertesi gun aşkım canım muck mucksunuz .e tamam da ben sabaha kadar uyuyamıyorum.o zaman bana anlatma dınlemek ıstemıyorum sızın cocukca bırbırınıze kur yapmanız yada sımarıklık yapmanızı bız cıddı sanıyoruz sız askım canımsınız o zaman ıcınde tut nolur dedım.yanı ınsanlar bıraz abartmamalı..nasıl sureklı kahkaha atan bırı antıpatıkse sureklı mutsuz umutsuz bırı de o kadar çekılmez bırıdır benım ıcın.yeri guler guler yerı gelır aglarsın.ıkısının de sureklı olması cok ıtıcı..
evet sana hak veriyorum. sürekli dert yanan sürekli karamsar mutsuz insan hem kendini hem de karşındakini yıpratıyor bir süre sonra. ben de yakın zamana kadar kronik mutsuz bir insan olarakbir arkadaşımın başını çok ağrıtmıştım baya, bir sene kadar ama bizim ki karşılıklıydı diyebilirim, ikimizde aynı süreçten geçmiştik ve konuşa konuşa birbirimize destek verdik. bir süre sonra o iyi hissetti, ben daha iyi olamamıştım , öyle zamanlarda sıkıntımı paylaşınca onu da aşağı çekiyordum ve mümkün olduğunda uzak duruyordum. bazen ben iyi o kötü oluyordu. birbirimizi dengeledik bu şekilde:) şimdi o çok daha iyi ve ben de fena sayılmam :))
elbette sevdiğimiz insanların sıkıntılarını dinleyip paylaşıcaz. ama bu sana zarar vermeye başladığı an kendini geri çekmen gerek. en doğrusu bu.
gercekten dengesızce deılse yanı bıgun barısıp ertesı gun asla gormucem dıyıp kavga edıp ertesı gun barısıp yıne yenı yenıden hıc karı tarafı dusunmeden sureklı kendını anlatan kendı derdını en buyuk goren ınsanlara tahammul edemıyorum.sen musaıt mısın ne yapıyosun hıc umrumda deıl.acıyor telı daha merhaba demeden baslıyor anlatmaya soyle oldu boyle oldu dır dır dır dır anlatıyor ve kapatıyor.bu en basta cok ayıp bısey.bır ınsana ne mutlulugunu ne mutsuzlugunu bu kadar pervasızca anlatmak bana saygısızlık gıbı gelıyor.bır naber sen napıyosun dersın karsı taraf musaıt deılmıs gıbı hıssettıysen zaten sonra ararım canım dıyıp kapatman gerek.ben tam aksam yemekteyım acıyo daha ben alo demeden baslıyo "aç suna bı sey de" ya ben cocugu tanımam tanısam bıle ne dıye senın ılıskıne mudahıl olayım en ıllet oldugum sey.ay neyse bak sınırlendım hıhıhııı:)) kendını dunyanın merkezı sanan kımseyı hayatımda ıstemedıgım ıcın hepsıne allah mutluluk versın dıyerek yoluma onlarsız devam etmenın hafıflıgını yasıyorum:))) tavsıye ederım:)))
topiğe bayıldım kızlar..
sayfaları okuyamadım ama takibe aldım fırsat buldukça okuyacağım aynı zamanda bende uygulayacağım.
nazar mı yoksa sürekli aynı şeyi yapmanın verdiği bıkkınlık mı yoksa hamilelik psikolojisi mi yoksa hepsi birden mi bilmiyorum ama...
son 1 aydır boşlukta gibiyim sanki..
kpss ye hazırlanıyorum.evliyim.
yaklaşık 3 hafta sonra bir kızım olacak.
hamileliğim süresince sürekli evde ders çalıştım,
şimdi doyma noktasına ulaşmışım gibi(ki eksiğim var hala) bir bıkkınlık var üstümde.
kendimi zorlaya zorlaya ders çalışıyorum.
çok çabuk sıkılıyorum.
kendi kendimi boş yere strese sokuyorum.
kpss yi kazanamazsam kaybedceğim bişey yok.
yaşım henüz 23 tekrar hazırlanabilirim,
maddi anlamda da sıkıntımız yok şükür.
fakat ben niye bu kadar sıkıyorum kendimi anlamadım :44:
önerilerinizi bekliyorum kızlar,üzerimdeki bu kasveti nasıl atabilirim?
kızlar ikinizede bayıldım =)
şu an telden giriyorum ,en yakın zamanda sizinle muhabbet etmek istiyorum
cok huşsunuz yahu =)
anladımyok bizimki öyle değildi. biz ayrılmıştık ve ayrılık acısıyla başetme dertleşmeleriydi onlar. yoksa geri dönen falan olmadı
ben de öylesi birini dinleyemem sana hak veriyorum
kızlar ikinizede bayıldım =)
şu an telden giriyorum ,en yakın zamanda sizinle muhabbet etmek istiyorum
cok huşsunuz yahu =)
nirdesin black swancımmm:))) bugun cuma dua edıcem uyumadanallah kazayı ,belayı ,kotu ınsanı bızlerden uzak tutsun...cook sanslı ,cok huzurlu ,cok bereketlı , bol aşklı ve nazarlardan uzak olalım dıyeee:))
ikincisi ben miyim:93:
topiğe bayıldım kızlar..
sayfaları okuyamadım ama takibe aldım fırsat buldukça okuyacağım aynı zamanda bende uygulayacağım.
nazar mı yoksa sürekli aynı şeyi yapmanın verdiği bıkkınlık mı yoksa hamilelik psikolojisi mi yoksa hepsi birden mi bilmiyorum ama...
son 1 aydır boşlukta gibiyim sanki..
kpss ye hazırlanıyorum.evliyim.
yaklaşık 3 hafta sonra bir kızım olacak.
hamileliğim süresince sürekli evde ders çalıştım,
şimdi doyma noktasına ulaşmışım gibi(ki eksiğim var hala) bir bıkkınlık var üstümde.
kendimi zorlaya zorlaya ders çalışıyorum.
çok çabuk sıkılıyorum.
kendi kendimi boş yere strese sokuyorum.
kpss yi kazanamazsam kaybedceğim bişey yok.
yaşım henüz 23 tekrar hazırlanabilirim,
maddi anlamda da sıkıntımız yok şükür.
fakat ben niye bu kadar sıkıyorum kendimi anlamadım :44:
önerilerinizi bekliyorum kızlar,üzerimdeki bu kasveti nasıl atabilirim?
evet tatlımçok positiv oldum sizi okurken =)
çok ender olan bir durum bu bende =)
evet tatlımçok positiv oldum sizi okurken =)
çok ender olan bir durum bu bende =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?