Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hanimlari gercekten anlamak mümkün degil ,seven insan kiskanir arkadas ..
karisini sevdigini baskasi ile paylasmak istemez orta mali gibi
dengeli kiskanan erkekten kadindan korkmayin ,kiskanmayandan korkun ..
erkek karisini sevdigini kiskanmasa benimle ilgilenmiyor kiskanmiyor
acaba beni sevmiyormu önemsemiyormu diye dert ediniriz ...
canım inan yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama maalesef anladığım kadarıyla senin sevgilinin sana saygı duyma olasılığı yok. hele hele sen şimdiye kadar istediklerini yaptıysan bundan sonrasında hiç umut yok. sana ilk başta saygı duysaydı, sana güvenseydi, sana bırakırdı giyimi. benim eşim de mini etek giymemden çok hoşlanmaz ama yerine göre giyerim, sesini çıkartmaz. olay burda bitiyor. ne demek kapalı havuza girmek falan! seni peçeliyken mi sevmiş acaba sevgilin?
yapman gereken tek şey seçim yapmak ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. hiç öyle birgün değişir diye umutlanma ki hayal kırıklığı yaşamayasın. çok seviyorum devam edicem diyorsan şunu net olarak kavra o saydıklarını ömrün boyunca giyemeyeceksin ve bu istekler gittikçe artacak. yanlış anlaşılmasın dini inançlar için kapanmaya asla karşı değilim, hatta tam tersi hep hoşuma gider bu. ama senin sevgilin sen istemesen de ileride o raddeye kadar getirebilir işi. o zaman da sen geç kalmış olursun. umarım verdiğin karar, hakkında hayırlısı olur.
herşeyi anladım kızlar... göğüs dekoltesi,bacaklar,desenli çoraplar. e hadi kırmızı ruju da anladım da kırmızı ojenin nesi var onu anlamadım
Tatlim olur mu güzel oluyorsun güzel olunca da dikkat cekiyorsun.. O da dogal olarak korkuyor seni baskalarina kaptiracak diye.. Insan degiliz nasilsa hayvanlar gibi eslerimizi sacma sapan seylerle kiskaniyoruz.. Pes yaa.. Eger bir erkek sizin kiyafetinize, makyajiniza, saciniza vs. karisiyorsa o erkek kendine güveni olmayan erkektir, yaninda özgüveni tam güzel bir bayani tasiyamayacak kadar gücsüzdür ama ona sorsaniz ERKEKtir o güclüdür, kiskanir, kiskandigi kadini erkekligiyle yani gücüyle(!) bu sekilde koruyacagini düsünür...
Sunlara artik sözünüzü gecirmeyi bilin ya, bilmiyorsaniz da ögrenin! Soktayim; kapri, sifir kol, kirmizi oje.. Bunlar ne arkadaslar kafayi mi yedi bu insanlar. Kimse sizi sifir kol giydiniz diye yemez kafasina sokun bunu esinizin, sevgilinizin. Bastan daha cikarken sözünüzü gecirmeyi bilin, sonra evlenince karisabiliyorlar mi bakalim..
Hala kendisine karisilmasindan hosnut olan kadinlar var ne kötü, baslik bile korkunc "esiniz nasil giyinmenizi ister?" Onun istekleri dogrultusunda hareket etmeliyiz tabi, o bizim sahibimiz, kadiniyiz onun, sözünü gecirebilmeli gerekirse dövebilmeli!
Biz hanimlari gercekten anlamak mümkün degil ,seven insan kiskanir arkadas ..
karisini sevdigini baskasi ile paylasmak istemez orta mali gibi
dengeli kiskanan erkekten kadindan korkmayin ,kiskanmayandan korkun ..
erkek karisini sevdigini kiskanmasa benimle ilgilenmiyor kiskanmiyor
acaba beni sevmiyormu önemsemiyormu diye dert ediniriz ...
valla sair ne demis
özgürlük acmaksa bedeni inan hayvanlar bizden daha medeni ....
isterseniz foruma dönün bir bakin bakalim ,kocasini nisanlisini
abidik gubidik sebelerle kiskanan ayrilma noktasina tasiyan kac bayan var ..
Kadin kiskaninca seviyor fedakar oluyor ,erkek kiskaninca otorite saglamak istiyor
kadinlar üzerinde bu ne yaman bir celiski ...
arkadaşlar bıktım ben artık ya..
kapri yasak,askılı yasak,v yaka yasak bıktırdı benii
tamam o ailesinden böle görmş.. bende aşırı açık bi insan deilim,yerine göre giymek istiorum bikini yasak,
ileride evlenceğimiz günleri konuşuoruz kapalı havuza girersin dio.
sizce bu fikrinden nasıl caydırcam yani ben bunları giyiyorum kafasına nasıl sokçam][/B]
valla sair ne demis
özgürlük acmaksa bedeni inan hayvanlar bizden daha medeni ....
isterseniz foruma dönün bir bakin bakalim ,kocasini nisanlisini
abidik gubidik sebelerle kiskanan ayrilma noktasina tasiyan kac bayan var ..
Kadin kiskaninca seviyor fedakar oluyor ,erkek kiskaninca otorite saglamak istiyor
kadinlar üzerinde bu ne yaman bir celiski ...