- 28 Kasım 2010
- 42.512
- 141.186
- 798
- Konu Sahibi scorpion274
-
Valla her birimiz aldatilabiliriz, bu konuda kimse kimseden farkli degilKonuyu okuyunca herkesin kocalari ne kadar duzgun karisina asik guvenilir adamlar dedim de her gun bu aldatma konularini gorunce pek oyle gorunmuyor.Hatta karim bana guveniyor diye daha rahat yapanlar var.Kimse buyuk konusmasin
Milletin özel derdiyle, kendi ismini gizleyip özel yaralarına bir nebze çare aradıkları yerlerde; ulu orta dalga geçebilecek kadar zavallılaşan, insanları haksız yere aşağılayıp hakaretler yağdıranlar elbette bir sürü insanın markajında... Sadece bana değil ki üye olmayan da bir sürü insana geliyor bu muhabbetler ... Herkese zaman zaman düşüyor o laflar, yazışmalar. Okulda kızlar arasında aaa bu gene çemkirmiş bak diye birbirine göstermeler tabiii ki oluyor.... Bazıları çok komik bazı kişiler histerik şekilde saldırgan ve ciddi ciddi çalışıtğım şirketlerden birinde sevilmeyen kişilere o kişilerin takma isimleriyle hitab edildiğini biliyorum...Buradaki hayatları ve yorumları özel hayatınızda eğlence aracı yapacak kadar issizsiniz demek ki
Algilamak bir yetenekse, ben cok yetenekliyimCümlenin sonunadiye smiley koyunca komik mi oluyor. Siz şimdi espri mi yaptınız yoksa liseli seviyesinde laf mı soktuğunuzu sanıyorsunuz?
Yazdığınız yorumu bir iki kere okuyun o zaman belki neden böyle bir yorum yazdım anlarsınız, algılama yeteneğine sahipseniz.
Yazdığınız yorum beni de ilgilendiriyor, çünkü bende böyle bir şey yapmanın çok gereksiz olduğu konusunda yorum yazdım. Umarım açıklayabilmnişimdir. Sanmıyorum ama.
Konuyu okuyunca herkesin kocalari ne kadar duzgun karisina asik guvenilir adamlar dedim de her gun bu aldatma konularini gorunce pek oyle gorunmuyor.Hatta karim bana guveniyor diye daha rahat yapanlar var.Kimse buyuk konusmasin
Böyle güvensiz bir evliliginiz varsa o ilişkiyi tekrar sorgulayın benceKızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?
Güvenmiyorum ki takip ediyorum kocaya güvenilir mi ya var mı öyle Ada'm hiç görmedim
Bu bir his. Suan keyfiniz yerinde olabilir aldatilmamis olabilirsiniz. Zaten durduk yere bunu yapmak psikopatca fakat bir his uzerine yapiliyorsa evet cok mantikli. Supheyle yasamaktan iyidir.
Bir gun aldatilirda kafa ustu duserseniz yukseldiginiz yerden anlarsiniz.
Ayrica "kinadigin sey basina gelmeden olmeyeceksin".
Bazi erkekler cok iyi gizler kendini.Eskiden aldatma suphe varsa tabii guvenilmez size katiliyorum ama karisina cok iyi davranip prensesler gibi yasatip aldatan da var hatta cok duzgun davranarak bu sekilde yedigi b..kun ustunu ortenler var.Herkesi ayni kupun icine atmiyorum kesinlikle aldatmayan vardir ama cok cok az.Aynı olay herkesin başına gelse de, olayın devamını farklılaştıran bizim tavırlarımız. Güvendiğim insanlar bazıları arkadaşım olmak üzere, ihanet ettiler, ben de sildim onları. İhanete benim tavrım budur.
Güvenmediğim, bana o hissi vermeyen adamla ben de olmam , bu cümlede bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Beni sevmiyorsa , güvenmiyorsam niye evleneyim ki? Kaypak adamlarla evlenip, beklenen sonuç ortaya çıkınca büyük konuşmayın yazmak pek mantıklı değil bence.
Öte yandan beklenmedik insanlar,düzgün adamlar da aldatabilir. Durum beklenmedik olunca herkesin fikri,zikri farklı oluyor.
Burda nişanlıyken aldattı şimdi güvenmiyorum diye konu açanlara , sonuç beklenmedik değil yazıp geçiyoruz genelde.
Bile bile lades diyip berbat adamlarla evlenip sonra düzgün adam yok yazmayın.
Şu lafın da iyi ekmeğini yediniz ha. Mantıklı açıklama görünce ışık görmüş tavşan gibi kalıp "kınarsan yaşamadan ölmezsin bik bik" başlıyorsunuz". Biraz yeni şeyler bulun, ufkunuzu açın yahu.
"kinadigin sey basina gelmeden olmeyeceksin".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?