- 15 Aralık 2014
- 69
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi scorpion274
-
Güvenmiyorum ki takip ediyorum kocaya güvenilir mi ya var mı öyle Ada'm hiç görmedimhiç duymadım böyle bişey :) güvenmiyormusun eşine?
Bekarsın galibabu kadar uğraşacagıma takarım bi tasma kocamın boynuna rahat ederim
genelleme yapma bence :) ben güveniyorum mesela.bi yanlışını gördüysen takip et tabiki.turkcellin sitesinde yazıyordur onay mesajı ne kadar sürede geldiği baktın mıGüvenmiyorum ki takip ediyorum kocaya güvenilir mi ya var mı öyle Ada'm hiç görmedim
bekarım ama güvenmedığım adamla ömrümü cürütecek kadar akılsız değilimBekarsın galiba
Hayatı toz pembe görüyorsun evlen çocuğun olsun ondan sonra gel yine konuşalım.bekarım ama güvenmedığım adamla ömrümü cürütecek kadar akılsız değilim
Evet Canım küçük bebeğimi büyütmeye çalışıyorum tek başıma çalışmıyorum o nedenle eşimin yalanlarını yakaladım devam ediyor mu bu şekilde öğrenebilirim benim durumumda olan kadınlar için yazdım konuyu rahatsız olduysan yorum yapmayabilirdinKomik ya :)
Bence de tasma takın yani, ipini de sıkı tutun. Daha iyi. Güvenmediğiniz insanlarla evli kalıp sonra da böyle saçma sapan programlara kalıyorsunuz ya, diyecek bir şey bulamıyorum. Katakullelere bak, adam uyurken olsun da, aman sakın işteyken filan foyayı ortaya çıkaracak mesaj gitmesin de... kocanızdan başka hayatınız yok mu? İş güç uğraş? Fazla boş kalmış gibisiniz.
ahlaksızlığı normalleştirip genellemeyinHayatı toz pembe görüyorsun evlen çocuğun olsun ondan sonra gel yine konuşalım.
Ahlaksızlık ? Gerçekten çok güzel hayatlarınız var galiba ve dört dörtlüksünüz nasılda rahatsız oldun Canım kusura bakma . Konu olarak edebiyat bölümüne geçebilirsin alkış.ahlaksızlığı normalleştirip genellemeyin
Çok konuştum işe yaradı mı merak ediyorum gidişata göre yol çizeceğim zaten herkes atıp tuttu burda ama eski konularımı okuyanlar bilir bebeğimin biraz büyümesini bekliyorum yoksa evliliğimizin sallantıda olduğunun farkındayım Allah kimseye yaşatmasınArkadasim yalancinin mumu yatsiya kadar, adama guvenmiyorsan yada aldatiliyorsan baska cozum yollari ara. yakalasan ne olacak ki sanki! Evlilikte isler takip etmeye geldiyse temeller biraz sallantida demektir. Bence esinle oturup birebir konusmak daha mantikli.
Bravo Canım ama o arkadaşların Kocaları güzel bir kadın gördüklerinde kafalarını öne eğer hemen çok ahlaklılar onlardan başka kimseye bakmazlar. Çok dürüstler çok güvenilirler hayatlarında hiç yanlış yapmamışlar baksana paçalarından dürüstlük güven ahlak akıyor. Konuyu beğenmeyenler yorum yapmasınlar arkadaşım. Teşekkür ederim bu arada.Amma cok tepki gordum, bu nedir ya?
Nevar bunda? Demekki 1-2 ufak sorunlar yasamislar, kadin da boyle bir teknolojik uygulamayla rahat etmek istiyor..
Olur ki aldatma olursa aninda farkina varmak istiyor.. Aylarca yillarca uyutulsun mu yani?
Hem ayrica seytan diye bir varlik var oldugu surece (ki kiyamete kadar var :) hickimse kimseye bosuna guvenmesin..
Insan kendine bile garanti veremez hicbir konuda..
Yapmam dersin yaparsin, olmaz dersin olur.. Buyuk konusmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?