• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

Ayrıca onu siz yapamazsınız. Onu insanlar Nerede olduğunu öğrensin diye yapmış. Yani Nerede olduğunu öğrenecek kişi eşiniz. Onun telefonu lazım.

Hayır burada bir kadın aldatılıyorum deyince hemen belgelendir ,donuna kadar al o itin,o sürtüğünde boynu altında kalsın derler ..:KK14:
Şimdi üye böyle bir soru sorunca Ama sizde güvenmediğiniz adamla yaşamayın canım bla bla bla ...:110:
Ben burayı bazen hiç anlamıyorum ..
Konuya gelecek olursak ,bence bu uygulamayı önce başka bir telefonda deneyin ,arkadaşınız ,anneniz falan baktınız falso vermiyor yapın ..
Ama önce emin olun ..

Ne belgesi ? Konum bilgisinden belge mi olur? Aldatılmış elinde belgeler varmış ve hala evli hala neyin belgesini arıyor?

Millet nasil da ac balik gibi atismak icin pusu kurmus bekliyor ya valla. Laf olsun torba dolsun diye laf ediyorsunuz. Yok akilsiz, yok supheci bilmem ne, birakin bunlari yazik su kadinin derdine bi care bulalim. Belki tek dertlesebildigi yer burasi, bir insani bu sekilde suclayip, etiketler yapistirip, soyutlamanin alemi yok.

Millet nasil da ac balik gibi atismak icin pusu kurmus bekliyor ya valla. Laf olsun torba dolsun diye laf ediyorsunuz. Yok akilsiz, yok supheci bilmem ne, birakin bunlari yazik su kadinin derdine bi care bulalim. Belki tek dertlesebildigi yer burasi, bir insani bu sekilde suclayip, etiketler yapistirip, soyutlamanin alemi yok.

İsteyen istediği yorumu yapar hakaret olmadığı sürece. size mi soracağız ne yazacağımızı? Siz bulun çaresini o zaman. Konu sahibi zaten aldatılmış. Daha önce konu açmış elinde görüntüler varmış. Takip edince ne olacak? Madem susup oturacak neden hala takip ediyor? Size ne insanların yaptığı yorumlardan ?

konu sahibinin kocası zaten aldatmış
elinde aldatma görüntüleri varmış hala boşanmamış
şimdi bu takip programını kullansa nolur
yine boşanmayacak çocuğum küçük vs bir sürü bahane bulacak

babama bile %100 güvenmem sizler de kimseye bu kadar güvenmeyin. ama konu sahibi bu takip olayı çok sıkıntılı yapmayın

sizin babanıza bile %100 güvenmemeniz diğer insanların da güvenmemesini gerektirmez.
ben babama %100 güvenirim çünkü.
eşim de olsa güven duymam gerekir güvenmiyorsam "işte kapı bu da sapı."

Evet yakalarsam boşanırım.Henüz bir vukuatı olmadı eşimin ama olmayacağı anlamına gelmez.Kontrolü elden bırakıp kendimi aptal yerine koyduramam.

Benim demeye çalıştığım, siz boşanırsınız ama burdaki çoğunluk boşanmaz. Hafiyelik yapmak hem yarasız hem sinirlere zarar bence.

İsteyen istediği yorumu yapar hakaret olmadığı sürece. size mi soracağız ne yazacağımızı? Siz bulun çaresini o zaman. Konu sahibi zaten aldatılmış. Daha önce konu açmış elinde görüntüler varmış. Takip edince ne olacak? Madem susup oturacak neden hala takip ediyor? Size ne insanların yaptığı yorumlardan ?
Size ne benim yaptigim yorumdan o zaman :D

konu sahibinin kocası zaten aldatmış
elinde aldatma görüntüleri varmış hala boşanmamış
şimdi bu takip programını kullansa nolur
yine boşanmayacak çocuğum küçük vs bir sürü bahane bulacak
Bende onu diyorum, biseyler yapalim akil verelim arkadasa ama onu incitmeden. Kendisi de zor zamanlar atlatmiyor suanda. Bosanmasi icin biraz daha bekleyecegini soylemisti kucuk bebegi varmis. :)

yaa buraaki herkesin ona buna boşan diye atıp tutmasına hastayım yaaa.. kadının derdi var birşey yazmış. ne var bunda? canı ister kafese tıkar canı ister cep telefonuna program yükler sana bana mı sorcak ??? programı yükelyen var mı diyesormuş... herkesin hayatı kendine yaaaa... herkes çok mutlu çok harika bir hayat yaşıyor da sanki ....

Bu konu için demiyorum ama genel olarak: hayatımda çıktığım olmadı diyen ve bunu için bunalıma giren 46 yaşındaki ablamızla, "onunla öpüştüm hamile kalırmıyım", dan hallice sorular soran "ilişki bunalımındaki" cici kızımız evlilikle ilgili orada burada feminist feminist- modern modern- özgürlükçü özgürlükçü atıp tutuyor ya çok zavallı duruyor bence ....bu benim fikrim tabii.....

Son düzenleme:
Kızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?
Bisey dicem ben bir ara tcellden arama kayitlarina bakmaya baslamistim. Sonra farkettimki ben uygulamaya her girdigimde ona sms gidiyor

Bekarsın galiba

Güvenmemenin ve dedektifçilik oynamanın bekarlıkla alakası yok.
Burada hımm bekarsın amaan her şey toz pembe falan diye küçümsemişsin ama her evli erkek ve kadını da genellemeyin rica ediyorum.
Eşimin bilgisayarı şifresiz önümde bir gün olsun hiç bir sosyal medya hesabını kurcalamam.
Ha şüphen vardır son zamanlarda bir halta karıştırdığına dair, kanıt toplamak yada anlamak için bakarsın o ayrı da.
Direkt her erkek de aldatır diye adamın özel alanına gizli gizli dinlemek girmek kusura bakmayın ama sapıkça.
Bir erkek karısını dinlese yada izlese sapık herhalde derim.
Güvensizliğini geçtim bana psikopat kıskanç erkeklerin yaptığı delice takipleri andırır kendime yakıştıramam kusura bakmayın yani.
Kısacası evliyim ve aldatıldığıma dair şüphem yoksa "erkek değil mi heppsiii aynı" diye dinleyemem eşimi, saygım var ona ve kendime.

Sonuçta aldatilanlarda bir şüpheyle yola çıkıp arastiriyorlardir. Şak diye enseleyen çok nadirdir bence. Şimdi konu sahibi de kocasını cembere almak isteyince suç oldu. Hayret biseysiniz ya valla

Back
X