- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi scorpion274
Ayrıca onu siz yapamazsınız. Onu insanlar Nerede olduğunu öğrensin diye yapmış. Yani Nerede olduğunu öğrenecek kişi eşiniz. Onun telefonu lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cık öle dğeil,takıntı hasta olanlar böle şeylerden beslenıyor,tabı mutlu olcak,CIA ajanı gibi adamı izleyince mutlu mu olucam sanki?
Hayır burada bir kadın aldatılıyorum deyince hemen belgelendir ,donuna kadar al o itin,o sürtüğünde boynu altında kalsın derler ..
Şimdi üye böyle bir soru sorunca Ama sizde güvenmediğiniz adamla yaşamayın canım bla bla bla ...
Ben burayı bazen hiç anlamıyorum ..
Konuya gelecek olursak ,bence bu uygulamayı önce başka bir telefonda deneyin ,arkadaşınız ,anneniz falan baktınız falso vermiyor yapın ..
Ama önce emin olun ..
Millet nasil da ac balik gibi atismak icin pusu kurmus bekliyor ya valla. Laf olsun torba dolsun diye laf ediyorsunuz. Yok akilsiz, yok supheci bilmem ne, birakin bunlari yazik su kadinin derdine bi care bulalim. Belki tek dertlesebildigi yer burasi, bir insani bu sekilde suclayip, etiketler yapistirip, soyutlamanin alemi yok.
Millet nasil da ac balik gibi atismak icin pusu kurmus bekliyor ya valla. Laf olsun torba dolsun diye laf ediyorsunuz. Yok akilsiz, yok supheci bilmem ne, birakin bunlari yazik su kadinin derdine bi care bulalim. Belki tek dertlesebildigi yer burasi, bir insani bu sekilde suclayip, etiketler yapistirip, soyutlamanin alemi yok.
babama bile %100 güvenmem sizler de kimseye bu kadar güvenmeyin. ama konu sahibi bu takip olayı çok sıkıntılı yapmayın
Evet yakalarsam boşanırım.Henüz bir vukuatı olmadı eşimin ama olmayacağı anlamına gelmez.Kontrolü elden bırakıp kendimi aptal yerine koyduramam.
Size ne benim yaptigim yorumdan o zamanİsteyen istediği yorumu yapar hakaret olmadığı sürece. size mi soracağız ne yazacağımızı? Siz bulun çaresini o zaman. Konu sahibi zaten aldatılmış. Daha önce konu açmış elinde görüntüler varmış. Takip edince ne olacak? Madem susup oturacak neden hala takip ediyor? Size ne insanların yaptığı yorumlardan ?
Bende onu diyorum, biseyler yapalim akil verelim arkadasa ama onu incitmeden. Kendisi de zor zamanlar atlatmiyor suanda. Bosanmasi icin biraz daha bekleyecegini soylemisti kucuk bebegi varmis. :)konu sahibinin kocası zaten aldatmış
elinde aldatma görüntüleri varmış hala boşanmamış
şimdi bu takip programını kullansa nolur
yine boşanmayacak çocuğum küçük vs bir sürü bahane bulacak
cık öle dğeil,takıntı hasta olanlar böle şeylerden beslenıyor,tabı mutlu olcak,
Bisey dicem ben bir ara tcellden arama kayitlarina bakmaya baslamistim. Sonra farkettimki ben uygulamaya her girdigimde ona sms gidiyorKızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?
Bekarsın galiba
büyük konuşuyorsunbekarım ama güvenmedığım adamla ömrümü cürütecek kadar akılsız değilim![]()