• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

Gereksiz stres arayisi..baska biseg degil neden surekli nerde diye bakiyim ki bi guven problemin varsa gizli sakli bi yere gittigini dusunuyosan al karsina konus hic bi sekilde guvenemiyosan ayir yolunu..e simdi adamin her gittigi yerin konumunu bilip napcan gizli sakli bunu yaptigin icin soramican da orda ne yaptigini...her gittigi supheli yere taksiye atlayip sende mi gitcen ne yapiyo ne isi var diye...bu kadar paranoya sagliga zarar

Yani zaten sizi aldatmış ve siz boşanamayacağınızı söylüyorsunuz. Bu uygulama ile size yalan söylediğini anlarsanız ne değişecek, ne yapacaksınız? Bununla ilgili bilgilendirirseniz, size tepki de bu kadar gelmeyecektir.

Aaaa konu sahibesi zaten aldatılmış mı?!?

O zaman ben de aynı şeyleri söylemek isterim, boşanmayacak olanlar konuyu deşmesinler, kendilerini daha fazla üzmesinler.

Size ne benim yaptigim yorumdan o zaman :KK70:

Cümlenin sonuna :KK70: diye smiley koyunca komik mi oluyor. Siz şimdi espri mi yaptınız yoksa liseli seviyesinde laf mı soktuğunuzu sanıyorsunuz?
Yazdığınız yorumu bir iki kere okuyun o zaman belki neden böyle bir yorum yazdım anlarsınız, algılama yeteneğine sahipseniz.
Yazdığınız yorum beni de ilgilendiriyor, çünkü bende böyle bir şey yapmanın çok gereksiz olduğu konusunda yorum yazdım. Umarım açıklayabilmnişimdir. Sanmıyorum ama.

O zaman ben de aynı şeyleri söylemek isterim, boşanmayacak olanlar konuyu deşmesinler, kendilerini daha fazla üzmesinler.

Aldatılmış tabii eski konusunda var. Yani zaten ispatlı daha ne diye takip edersin süs köpeğinmiş gibi.

yaa buraaki herkesin ona buna boşan diye atıp tutmasına hastayım yaaa.. kadının derdi var birşey yazmış. ne var bunda? canı ister kafese tıkar canı ister cep telefonuna program yükler sana bana mı sorcak ??? programı yükelyen var mı diyesormuş... herkesin hayatı kendine yaaaa... herkes çok mutlu çok harika bir hayat yaşıyor da sanki ....

Bu konu için demiyorum ama genel olarak: hayatımda çıktığım olmadı diyen ve bunu için bunalıma giren 46 yaşındaki ablamızla, "onunla öpüştüm hamile kalırmıyım", dan hallice sorular soran "ilişki bunalımındaki" cici kızımız evlilikle ilgili orada burada feminist feminist- modern modern- özgürlükçü özgürlükçü atıp tutuyor ya çok zavallı duruyor bence ....bu benim fikrim tabii.....

Bakın şiddet, psikolojik istismar yoksa kimse kimseye burda boşan demez. Aldatılma durumunda insanların boşanıp boşanmicakları kendi bilecekleri iş. Ben olsam boşanırdım, bu bu bu sebepten diyebilir üyeler.

Konu sahibesi zaten aldatılmış. Bu konuya yazmayınca insanlar da durduk yere takibe ne gerek var demişler. Ama sonra işin rengi ortaya çıkınca yorumlar madem boşanmicaksın yaranı deşmeye döndü.

Ben de böyle düşünüyorum. Kadının küçük bebeği de varmış, neden rezaleti iyice izleyip üzülsün? Boşanmicaksa kendini üzmesin, çocuğuna yazık.

Bakın şiddet, psikolojik istismar yoksa kimse kimseye burda boşan demez. Ben olsam boşanırdım, bu bu bu sebepten diyebilir.

Konu sahibesi zaten aldatılmış. Bu konuya yazmayınca insanlar da durduk yere takibe ne gerek var demişler. Ama sonra işin rengi ortaya çıkınca yorumlar madem boşanmicaksın yaranı deşmeye döndü.

Ben de böyle düşünüyorum. Kadının küçük bebeği de varmış, neden rezaleti iyice izleyip üzülsün? Boşanmicaksa kendini üzmesin, çocuğuna yazık.
Buradaki tüm yorumlar sizin belirtttiğiniz gibi değil, ve burayla da alakası yok 2. kısımda dediğim gibi özellikle evililik mevzuunda her hangi bir dert durumunda herkes birbirine çemikiriyor sürekli olarak. Bazı, konularını takip ettiğim arkadaşların, mesajda da belirttiğim gibi bir yerdeki saçma konusuna göre başka bir yerdeki özgürlükçü feminizst bilmem ne tutumları sadece zavallılık olarak kalıyor. biz bile Whats upp gurubunda birbirimize link gönderip geyik çeviriyoruz sadece bazılarını eğlendiriyorlar yani bir fonksiyonu yok. bu benim fikrim

bir de bilmiyorum sizin de var mı öyle sürekli olarak açılan konulara çemkiren içindeki nefreti ve öfkeyi kusup onu niye soruyorsun ki bunu ne için dedin ki diye söylenen ve sadece mutsuzluğunu buraya haykıran arkadaşlar da var onlar için de ayrı bir gurubumuz var kendilerine acındırmaktan başka bir şey yapmıyorlar insan kıyamıyor da işte kimse bir şey demiyor tabii belli zavallım kim bilir ne derdi var... ama yine de arkalarından güldürüyorlar millet yine annesi odanı topla diye bağırmış yine kocası atar yapmış diye tahminler yürütüyor arkalarından kısaca telf çalınıyor Ayy Allah kimseyi öylelerinden eylemesin ...

Son düzenleme:

Evet aldatılmış ve elinde görüntüler de varmış. Ayrıca uyuşturucu madde kullandığına dair de şüphe var, mesajlarında görmüş. Buna rağmen boşanmayıp daha adamın nesini takip edecek anlamadım ki!

Evet aldatılmış ve elinde görüntüler de varmış. Ayrıca uyuşturucu madde kullandığına dair de şüphe var, mesajlarında görmüş. Buna rağmen boşanmayıp daha adamın nesini takip edecek anlamadım ki!

Hımm demek benim koca şuan başkasıyla. Hımmm demek geç gelecek
Yemeğe beklemiyim bari :KK14:

Uyuşturucu mu????!? Çocuklu adamın uyuşturucuyla ne işi olur Allah ıslah etsin.

Buradaki tüm yorumlar sizin belirtttiğiniz gibi değil, ve burayla da alakası yok 2. kısımda dediğim gibi özellikle evililik mevzuunda her hangi bir dert durumunda herkes birbirine çemikiriyor sürekli olarak. Bazı, konularını takip ettiğim arkadaşların, mesajda da belirttiğim gibi bir yerdeki saçma konusuna göre başka bir yerdeki özgürlükçü feminizst bilmem ne tutumları sadece zavallılık olarak kalıyor. biz bile Whats upp gurubunda birbirimize link gönderip geyik çeviriyoruz sadece bazılarını eğlendiriyorlar yani bir fonksiyonu yok. bu benim fikrim

bir de bilmiyorum sizin de var mı öyle sürekli olarak açılan konulara çemkiren içindeki nefreti ve öfkeyi kusup onu niye soruyorsun ki bunu ne için dedin ki diye söylenen ve sadece mutsuzluğunu buraya haykıran arkadaşlar da var onlar için de ayrı bir gurubumuz var kendilerine acındırmaktan başka bir şey yapmıyorlar insan kıyamıyor da işte kimse bir şey demiyor tabii belli zavallım kim bilir ne derdi var... ama yine de arkalarından güldürüyorlar millet yine annesi odanı topla diye bağırmış yine kocası atar yapmış diye tahminler yürütüyor arkalarından kısaca telf çalınıyor Ayy Allah kimseyi öylelerinden eylemesin ...

Buradaki hayatları ve yorumları özel hayatınızda eğlence aracı yapacak kadar issizsiniz demek ki

Konuyu okuyunca herkesin kocalari ne kadar duzgun karisina asik guvenilir adamlar dedim de her gun bu aldatma konularini gorunce pek oyle gorunmuyor.Hatta karim bana guveniyor diye daha rahat yapanlar var.Kimse buyuk konusmasin:KK39:

Konuyu okuyunca herkesin kocalari ne kadar duzgun karisina asik guvenilir adamlar dedim de her gun bu aldatma konularini gorunce pek oyle gorunmuyor.Hatta karim bana guveniyor diye daha rahat yapanlar var.Kimse buyuk konusmasin:KK39:

Bütün dünyadaki erkekler tek kişi zaten. Aynı kişi bölünerek çoğalmış.

Back
X