- Konu Sahibi scorpion274
hayat mı?ölümnde beter bır şeydır bencene zor hayat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayat mı?ölümnde beter bır şeydır bencene zor hayat![]()
tebriklersizin babanıza bile %100 güvenmemeniz diğer insanların da güvenmemesini gerektirmez.
ben babama %100 güvenirim çünkü.
eşim de olsa güven duymam gerekir güvenmiyorsam "işte kapı bu da sapı."
ne onayınıza ne de yermenize ihtiyacım yok.tebrikler
Yani zaten sizi aldatmış ve siz boşanamayacağınızı söylüyorsunuz. Bu uygulama ile size yalan söylediğini anlarsanız ne değişecek, ne yapacaksınız? Bununla ilgili bilgilendirirseniz, size tepki de bu kadar gelmeyecektir.
Size ne benim yaptigim yorumdan o zaman![]()
Aaaa konu sahibesi zaten aldatılmış mı?!?
O zaman ben de aynı şeyleri söylemek isterim, boşanmayacak olanlar konuyu deşmesinler, kendilerini daha fazla üzmesinler.
herkes fikrini söylemiyo mu formda anlamadım. bundan sonra neler söyleyip neler söylemeyeceğimi mesajla iletin bana ona göre yorum yapayım.ne onayınıza ne de yermenize ihtiyacım yok.
kendi hayatınızdaki paranoyak düşünceleri insanlara yaymayın kafi.
yaa buraaki herkesin ona buna boşan diye atıp tutmasına hastayım yaaa.. kadının derdi var birşey yazmış. ne var bunda? canı ister kafese tıkar canı ister cep telefonuna program yükler sana bana mı sorcak ??? programı yükelyen var mı diyesormuş... herkesin hayatı kendine yaaaa... herkes çok mutlu çok harika bir hayat yaşıyor da sanki ....
Bu konu için demiyorum ama genel olarak: hayatımda çıktığım olmadı diyen ve bunu için bunalıma giren 46 yaşındaki ablamızla, "onunla öpüştüm hamile kalırmıyım", dan hallice sorular soran "ilişki bunalımındaki" cici kızımız evlilikle ilgili orada burada feminist feminist- modern modern- özgürlükçü özgürlükçü atıp tutuyor ya çok zavallı duruyor bence ....bu benim fikrim tabii.....
Buradaki tüm yorumlar sizin belirtttiğiniz gibi değil, ve burayla da alakası yok 2. kısımda dediğim gibi özellikle evililik mevzuunda her hangi bir dert durumunda herkes birbirine çemikiriyor sürekli olarak. Bazı, konularını takip ettiğim arkadaşların, mesajda da belirttiğim gibi bir yerdeki saçma konusuna göre başka bir yerdeki özgürlükçü feminizst bilmem ne tutumları sadece zavallılık olarak kalıyor. biz bile Whats upp gurubunda birbirimize link gönderip geyik çeviriyoruz sadece bazılarını eğlendiriyorlar yani bir fonksiyonu yok. bu benim fikrimBakın şiddet, psikolojik istismar yoksa kimse kimseye burda boşan demez. Ben olsam boşanırdım, bu bu bu sebepten diyebilir.
Konu sahibesi zaten aldatılmış. Bu konuya yazmayınca insanlar da durduk yere takibe ne gerek var demişler. Ama sonra işin rengi ortaya çıkınca yorumlar madem boşanmicaksın yaranı deşmeye döndü.
Ben de böyle düşünüyorum. Kadının küçük bebeği de varmış, neden rezaleti iyice izleyip üzülsün? Boşanmicaksa kendini üzmesin, çocuğuna yazık.
Aaaa konu sahibesi zaten aldatılmış mı?!?
O zaman ben de aynı şeyleri söylemek isterim, boşanmayacak olanlar konuyu deşmesinler, kendilerini daha fazla üzmesinler.
Evet aldatılmış ve elinde görüntüler de varmış. Ayrıca uyuşturucu madde kullandığına dair de şüphe var, mesajlarında görmüş. Buna rağmen boşanmayıp daha adamın nesini takip edecek anlamadım ki!
Evet aldatılmış ve elinde görüntüler de varmış. Ayrıca uyuşturucu madde kullandığına dair de şüphe var, mesajlarında görmüş. Buna rağmen boşanmayıp daha adamın nesini takip edecek anlamadım ki!
Buradaki tüm yorumlar sizin belirtttiğiniz gibi değil, ve burayla da alakası yok 2. kısımda dediğim gibi özellikle evililik mevzuunda her hangi bir dert durumunda herkes birbirine çemikiriyor sürekli olarak. Bazı, konularını takip ettiğim arkadaşların, mesajda da belirttiğim gibi bir yerdeki saçma konusuna göre başka bir yerdeki özgürlükçü feminizst bilmem ne tutumları sadece zavallılık olarak kalıyor. biz bile Whats upp gurubunda birbirimize link gönderip geyik çeviriyoruz sadece bazılarını eğlendiriyorlar yani bir fonksiyonu yok. bu benim fikrim
bir de bilmiyorum sizin de var mı öyle sürekli olarak açılan konulara çemkiren içindeki nefreti ve öfkeyi kusup onu niye soruyorsun ki bunu ne için dedin ki diye söylenen ve sadece mutsuzluğunu buraya haykıran arkadaşlar da var onlar için de ayrı bir gurubumuz var kendilerine acındırmaktan başka bir şey yapmıyorlar insan kıyamıyor da işte kimse bir şey demiyor tabii belli zavallım kim bilir ne derdi var... ama yine de arkalarından güldürüyorlar millet yine annesi odanı topla diye bağırmış yine kocası atar yapmış diye tahminler yürütüyor arkalarından kısaca telf çalınıyor Ayy Allah kimseyi öylelerinden eylemesin ...
Konuyu okuyunca herkesin kocalari ne kadar duzgun karisina asik guvenilir adamlar dedim de her gun bu aldatma konularini gorunce pek oyle gorunmuyor.Hatta karim bana guveniyor diye daha rahat yapanlar var.Kimse buyuk konusmasin![]()