Artık konuşacağım onunla!YETER!

Canım bütün cevapları okudum.Şimdi şöleki erkek ler net şeyler duymayı ister yani biz kızlar gibi değillerdir.Ayrıca çocuk sana da açılmış eğer senden tepki görmediyse ,senin de ondan hoşlandığını bilmek istiyordur.Bence bu kadar kasma yani ne biliyim telefonda zor oluyorsa mail yaz bu da etkili bir yöntem ,çünkü telefonda bazı şeyleri anlatmak yüz yüze konuşmaktan daha zordur çünkü karşındakinin mimiklerini vs .göremezsin .Ama elini çabuk tutmaya bak sonuçta bekler bekle nereye kadar sen bi adam atmazsan çocuk senin ondan hoşlanmadığını sanabilir.Benim nacizane fikirlerim bunlardır

Sen ne diyosun görüştüğümüzde en seksi kıyafetimi giyip,en güzel makyajımı yapıcam böyle kalıcakböyle:))

Sen ne diyosun görüştüğümüzde en seksi kıyafetimi giyip,en güzel makyajımı yapıcam böyle kalıcakböyle:))

hayırrr sakın ama sakın makyaj ypma bence.. normal gıyın içine en guzel iç çamaşırlarını giyy yaklaş öp yavaşca onun ustundekileri çıkarmaya başla konuşursa sus de devam et

Canım konuşmak için biraz daha müsait zamanını bekle istersen,ama direk söylemen ne kadar doğru bilemiyorum yani

Canım haftaya cumartesi görüşcez.Madem sözlerle anlatamıyorum hareketlerimle anlatırım diye planlıyorum tabi o an içimden gelirse.yapmacık olmak da olmaz tabi.Şöyle sinemaya falan gideriz belki

hayırrr sakın ama sakın makyaj ypma bence.. normal gıyın içine en guzel iç çamaşırlarını giyy yaklaş öp yavaşca onun ustundekileri çıkarmaya başla konuşursa sus de devam et

ahahahaha gülmekten türbülansa girdiiiiiiiimmmmmm sen naptın ben öpüşmekten bahsettim ne çıkarması tatlım ne üstüü ne çamaşırı

Tatlım azıcık sabrediyim de yüzüne söyliyim artık 1 hafta sonra daha etkili olsun

yani yuzune soyliyemicegin belli telefonda soyleyemiyorsun yuzune soyleyene kadar bayilirsin en iyisi guzel bi mesaj cek bulusacaginiz zamana kadar coktan sevgili olursunuz

Aslında şöyle canım bana söylediği cümle şuydu "senden hoşlanıyorum ve senin de benden hoşlandığını biliyorum" yani biliyor salak değil ya anlamıştır sonuçta amaa belki sorun benim çok sıcak olamamam çünkü biraz mesafeliyim bana dedi ki senden uzu zamandır hoşalnıyorum ama söyleyip seni kaybetmekten korktum benim için değerlisin çünkü dedi.Ve ben sustum hiçbişey söylemedim çünkü çok heycanlandım bunları duyunca bi de güvenmekten korktum falan işte o nedenle biz bir ilişkiye adım atamadık ya da hayatında başkası var bilemiyorum oluyor çünkü böyle erkekler

bence de telefonda söyleyemeyen insan yanına gidince hiç söyleyemez.telde konuş yada güzel bi mesaj at.

valla direk opmeyi filan dusunuyorsan bazi erkekler sevmez ilk zamandan oyle hareketleri

Küçük bi öpücükten nolcak ki masum hem uzun zamandır yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz az çok tanıyor beni yanlış anlamaz diye umuyorum uygun bi ortam olursa yapıcam ben de adamın üstüne atlamicam durup dururken

sen bu heycanla cullanirsin adamin ustune
gel sen beni dinle guzel bir mesaj cek

ben sana yardimci olmaya calisiyorum,bu kadar abartarak sana asigim dersen zaten bastan sisirirsin onun egolarini,
sadece seni seviyorum yada guzel bir sozun sonuna seni seviyorum yazabilirsin...

ben sana yardimci olmaya calisiyorum,bu kadar abartarak sana asigim dersen zaten bastan sisirirsin onun egolarini,
sadece seni seviyorum yada guzel bir sozun sonuna seni seviyorum yazabilirsin...

Biliyorum canım teşekkür ederim ben de şaka yaptım zaten iyi geceler mesajı atarsa güzel bişeyler yazarım gece olmazsa

sen tweety'imi dinle bence de...

güzel bir mesaj at... bizi de süründürme burada:))))

tweety'ciğim ne yazsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…