Artık kusma noktasına geldim ya!

Ciddi seyelr olunca anlatsan da dikkatini verip dinleyecek mi ki
Bana biraz bencil geldi de çünkü.
Hani şu kendi hayatını kendi derdini anlatan sen anlatınca da hmm diye dinleyip ilgili olmayan, senin o problemin noldu diye sormayan tipler olur ya
Aynen öyle zaten. Eve geldiğimde başlıyor "ayy bugün iş yerinde ne oldu biliyo musuuun" diye başlıyor tüm akşam konuşuyor. Dönüp de "ee senin günün nasıl geçti" diye sormuyor bile. Bende artık dinlemiyorum tepki vermiyorum ona

Ayrıldıkları zaman kolay gelsin sana, gerçekten hayatının merkezine yerleştirmiş sevgilisini çok kötü birşey aslında. Ayrıldıkları zamanda hergün ağlayarak yakınacaktır.

Tam benim Kemal'im yapmaz diyecek bir tip canlandı gözümde :D
Böyleleriyle ben de muhabbet etmek istemiyorum. Arkadaşlarımın yanında açmam ben onlar sormadıkça böyle tiplerle de muhabbet edesim gelmiyor.

Ayrıldıkları zaman kolay gelsin sana, gerçekten hayatının merkezine yerleştirmiş sevgilisini çok kötü birşey aslında. Ayrıldıkları zamanda hergün ağlayarak yakınacaktır.
Hakkında hayırlı ise ayrılmasınlar da. Ben sanmıyorum ayrılacaklarını, çünkü Kemal da aynı onun gibi. Mağazaya alışverişe gitmiştik kendince süpriz yapıp koşarak yanımıza geldi. Orada da çok rahatsız olmuştum ben elbise alıcam Kemal'in ne işi var orda? Yani bildiğiniz dışarıda da kız kıza takıldığımız pek söylenemez o yüzden artık dışarı da çıkmıyorum onunla

Görmemişin kemali olmuş :KK48:

Sen onu durdurmaya çalışsan da o kendini durduramaz. Anlatır da anlatır.:silah::KK53:
Evet asla susmuyor zaten. Geçen gün telefonda sevgilisini arayıp yine alakasız bir konu bağlayarak "aşkım düğünümüzde şöyle şöyle yapalim" gibi konuşmaya başladı pesss dedim ama artık

Tam benim Kemal'im yapmaz diyecek bir tip canlandı gözümde :KK70:
Böyleleriyle ben de muhabbet etmek istemiyorum. Arkadaşlarımın yanında açmam ben onlar sormadıkça böyle tiplerle de muhabbet edesim gelmiyor.
Hiç sormayın ya. Aslında kendisi hep diyor ki iş yerindeki arkadaşları şey diyormuş, sevgilini o kadar anlatmıyorsun ki biz ayrıldınız sanıyorduk falan demişler şok oldum

Hiç sormayın ya. Aslında kendisi hep diyor ki iş yerindeki arkadaşları şey diyormuş, sevgilini o kadar anlatmıyorsun ki biz ayrıldınız sanıyorduk falan demişler şok oldum
İşte burda da sevgilisinden bahsetmiş oldu yine bana😩

Mantıklı, yani anlattığı zaman artık sessiz kalıyorum tepki vermiyorum ama anlamıyor sanırım rahatsız olduğumu. Bide en şaşırdığım şey ben ilişkimde bi problem yaşamıştm erkek arkadaşıma kızmıştım, ev arkadaşım da "evet sinirlenmekte çok haklısın" vs vs diye beni doldurdu ama ayynı olayı gerçekten abartmıyorum aynısını sevgilisi yaptı, tepki bile vermedi ya. Ben çok takılmıyorum buna demişti şok olmuştum
İşte kızın prensipleri yok anladın mı :D Hayatı bir erkek üzerine kurulu üf aşırı banel seni çok iyi anlıyorum.

Sanırım meslek sahibisin. Bence ayrı tek başına küçük bir evde yaşayabilirsin. Bir hemşire arkadaşım var atandı ev arkadaşı bul yalnız sıkılırsın dedim.
Ne gerek var kimsenin çenesini çekemem küçücük bir ev bulur tek başına kalırım demişti. Ve öylede yaptı yani. Sende öyle yap belli bir yaştan sonra ev arkadaşı da olmuyor ya kafa götürmüyor hele seninki gibi olsa benim kafa hiç götürmezdi...

Sanırım meslek sahibisin. Bence ayrı tek başına küçük bir evde yaşayabilirsin. Bir hemşire arkadaşım var atandı ev arkadaşı bul yalnız sıkılırsın dedim.
Ne gerek var kimsenin çenesini çekemem küçücük bir ev bulur tek başına kalırım demişti. Ve öylede yaptı yani. Sende öyle yap belli bir yaştan sonra ev arkadaşı da olmuyor ya kafa götürmüyor hele seninki gibi olsa benim kafa hiç götürmezdi...
Şu an geçici bir işte çalışıyorum, lisans bitti ama eğitimim devam ediyor bir de zaten sözleşme yapmıştk 🤦🏼‍♀️

Merhaba herkese, ya ev arkadaşım bu aralar beni çok bunaltıyor. Ne zaman evde oturup sohbet etsek bir şekilde konuyu sevgilisine bağlıyor🤦🏼‍♀️ işte Kemal bugün abisiyle şuraya gitmiş, Kemal bana mesajda şöyle yazdı, geçen gün Kemalle otururken şu espiriyi yaptı vs vs vs.... en basiti dışarı çıkacaz Kemal de gelsin mi? oluyor. Arada sırada geliyordu bizimle dışarı, hatta ilk zamanlar rahatsız olmuyordum sürekli ilişkisi/sevgilisi hakkında konuşuyordu garipsemiyordum ama artık bi süre sonra normal bişey anlatsa bile batmaya başladı yahu. Hayır bende arada ilişkim hakkında bişeyler anlatıyorum, o esnada bile Kemal de şöyle ya Kemal de böyle yaa diye başlıyor. Bazen anlattığım bişeye o kadar alakasız bir şekilde erkek arkadaşını katıyor ki çıldırmamak elde değil. Hayır çocuk da bi garip yani ev arkadaşımla denize gitmiştik koşarak peşimizden geldi ya, artık gına geldi işten çıkıp eve gitmek istemiyorum resmen. Artık bişey anlatınca tepki vermiyorum duymamış gibi yapıyorum, rahatsız olduğumu çok net belli ediyorum ama yine de olmuyor. Ona göre dünyadaki en yakışıklı, en anlayışlı en aşık erkek sevgilisi. Çok doldum ne yapabilirim sizce? Onu kırmadan açık açık nasıl konuşabilirim?
Ayy benim de aynısından vardı :d Ama derdini yarıştırandı bu sefer. Kanka çok acıktım yaa desem ben daha açım biliyor musun falan oluyordu.
Bazı şeyleri söylemeden karşı taraf anlamıyor maalesef. Açıkça çok bahsediyorsun Kemal'den, ben rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. Kırılabilir tabii ama siz bunalmışsınız. Bunun daha fazlası tartışmaya dönebilir. Ben açık bir şekilde hani artık sıkmaya başladı dedim çünkü gına geldi. Bir süre kırgın kaldı ama farkına vardı en azından :)

Back
X