Artık kusma noktasına geldim ya!

baya da olmuş bee
belki ilk aylar sarhoşluktandır vs diye
sen de o anlatırken sözünü kesip sürekli sevgilini anlat
o kemal de bir şey mi benim mehmetim bana bunu bunu yaptı vs diye :KK70:
😂😂😂😂hiç benlik değil ama ya. Bir de kızdığım şey, biri ona sevgilisini vıcık vıcık anlatsa o kadar sinirlenir ki. Ya geçen mağazada sevgilisi geldi işte hemen yanaktan öptüler birbirlerini sanki mağazada bile öpmek zorundalarmış gibi. Birkaç gün sonra da bi arkadaşı hakkında şöyle dedi "ya işyerine sevgilisi geldi sarılıyor öpüyor falan ay iş yerinde de yapmazsın yani yaaaa" falan diyo bide🤦🏼‍♀️ şaka gibi

Ayy benim de aynısından vardı :d Ama derdini yarıştırandı bu sefer. Kanka çok acıktım yaa desem ben daha açım biliyor musun falan oluyordu.
Bazı şeyleri söylemeden karşı taraf anlamıyor maalesef. Açıkça çok bahsediyorsun Kemal'den, ben rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. Kırılabilir tabii ama siz bunalmışsınız. Bunun daha fazlası tartışmaya dönebilir. Ben açık bir şekilde hani artık sıkmaya başladı dedim çünkü gına geldi. Bir süre kırgın kaldı ama farkına vardı en azından :)
Yani mecbur uyaracaz yoksa olmuyor. Zaten geçen gün baya surat astım, bunu fark etti ve bana tavır aldı. Ardından da bi ara canımı sıkan bi mevzu vardı ağlamıştm ona anlatmıştım, o zaman tatlı tatlı beni teselli eden kız o gece aynı konuyu benim yüzüme vurup sert bir şekilde konuştu. Herhalde hıncını alacak ya. Keşke hiç anlatmasaydım dedim içimden

İşte kızın prensipleri yok anladın mı :KK70: Hayatı bir erkek üzerine kurulu üf aşırı banel seni çok iyi anlıyorum.
Ya sanırım öyle, bir de ne zaman ilişkim hakkında bi sorun yaşasam erkek arkadaşıma aşırı katı nedenini anlamıyorum. Geçen alakasız bişey dedim onda bile sanki beni dolduruşa getirmeye çalıştı. Herhalde ben yanlış anlıyorum dedim anneme anlattım annem şok oldu, boşver bidaha ona bir derdini anlatma ilişkinle ilgili dedi.

ya bu kisi yakin arkadasiniz mi ev arkadasiniz mi?

sadece masraflari bolustugunuz ev arkadasinizsa mesafe koyun,

ama yakin arkadasinizsa oturun konusun, derdinizi anlatin, eminim ilk hak vermese de uzerine dusununce anlayacaktir.

simdi bir yandan dusunuyorum acikcasi, evet ben de rahatsiz olurdum. Bir yandan da dusunuyorum, kac tane yakin arkadasim var ki zaten, onlari oyle mutlu ve hevesli gorsem mutlu da olurdum gibi. Bilemedim yani.Gerci yakin arkadaslarim da az bucuk bana benziyor ha ha.

ya bu kisi yakin arkadasiniz mi ev arkadasiniz mi?

sadece masraflari bolustugunuz ev arkadasinizsa mesafe koyun,

ama yakin arkadasinizsa oturun konusun, derdinizi anlatin, eminim ilk hak vermese de uzerine dusununce anlayacaktir.

simdi bir yandan dusunuyorum acikcasi, evet ben de rahatsiz olurdum. Bir yandan da dusunuyorum, kac tane yakin arkadasim var ki zaten, onlari oyle mutlu ve hevesli gorsem mutlu da olurdum gibi. Bilemedim yani.Gerci yakin arkadaslarim da az bucuk bana benziyor ha ha.
Yakın arkadaşım ve beraber eve çıktık. Aslında konuda belirtmiştim başta çok tatlı geliyordu onun adına seviniyordum. Ama günde 100 defa anlatınca bana bi tiksinme geldi artık. Üstelik dediğim gibi ne zaman dışarı çıksak çocuk yarım saat sonra yanımızda bitiyor yahu. Gerçekten çok alakasız konularda bile konuyu sevgilisine bağlıyor asla anlam veremiyorum. Sürekli onu övme peşinde

Yakın arkadaşım ve beraber eve çıktık. Aslında konuda belirtmiştim başta çok tatlı geliyordu onun adına seviniyordum. Ama günde 100 defa anlatınca bana bi tiksinme geldi artık. Üstelik dediğim gibi ne zaman dışarı çıksak çocuk yarım saat sonra yanımızda bitiyor yahu. Gerçekten çok alakasız konularda bile konuyu sevgilisine bağlıyor asla anlam veremiyorum. Sürekli onu övme peşinde

o zaman dost aciyi soyler diyeceksiniz, oturtacaksiniz karsiniza, bir bir rahatsiz oldugunuz seyleri anlatacaksiniz.

cozum onerileri de sunacaksiniz, bence yetiskin insanlar konusarak cozebilirsiniz, ya da yollari ayirirsiniz.

yakin arkadas da kolay olunmuyor zaten, ne sorunlari birlikte cozuyorsun da oyle oluyor, bunu da cozersiniz umarim.

Ama istemedigin bir seye cok uzun sure tahammul etmek de iyi degildir. Size de hak veriyorum tabi ki.

o zaman dost aciyi soyler diyeceksiniz, oturtacaksiniz karsiniza, bir bir rahatsiz oldugunuz seyleri anlatacaksiniz.

cozum onerileri de sunacaksiniz, bence yetiskin insanlar konusarak cozebilirsiniz, ya da yollari ayirirsiniz.

yakin arkadas da kolay olunmuyor zaten, ne sorunlari birlikte cozuyorsun da oyle oluyor, bunu da cozersiniz umarim.

Ama istemedigin bir seye cok uzun sure tahammul etmek de iyi degildir. Size de hak veriyorum tabi ki.
Evet mecbur konuşacağım başka yolu yok gibi. Ama kızgınım da ona, geçen yine dışarı cıkmak istemiştik ve tabiki yine sevgilisini de çağırmak isteyince ben istemediğimi çok net tavırlarımla belli ettim. daha sonra herhalde benim canımı yakmak için aylar önce üzülüp ağladığım bi mevzu vardı ona anlatmıştm, beni teselli etmişti moralimi düzeltmişti. İşte o gece tekrar o konuyu açıp yüzüme vurdu ve baya acımasız konuştu. Çok moralim bozuldu dedim ki keşke hiç demeseydim dışarı çıkalım diye. Buna benzer olarak erkek arkadaşımla ilgili yaşadığım bir soruna "kızmakta çok haklısın" falan filan gibi şeyler diyordu. Birkaç ay sonra erkek arkdaşı birebir aynı şeyi yapınca amaan ben böyle şeylere takılmam ki diyip konusunu bile açmamıştı. Kendi sevgilisinin hatalarını asla görmüyor ama benim erkek arkadaşım hakkında bazen beni doldurduğunu hissediyorum. Sanırım en yakın arkadaş bu demek değil, ben yanılmışım

Evet mecbur konuşacağım başka yolu yok gibi. Ama kızgınım da ona, geçen yine dışarı cıkmak istemiştik ve tabiki yine sevgilisini de çağırmak isteyince ben istemediğimi çok net tavırlarımla belli ettim. daha sonra herhalde benim canımı yakmak için aylar önce üzülüp ağladığım bi mevzu vardı ona anlatmıştm, beni teselli etmişti moralimi düzeltmişti. İşte o gece tekrar o konuyu açıp yüzüme vurdu ve baya acımasız konuştu. Çok moralim bozuldu dedim ki keşke hiç demeseydim dışarı çıkalım diye. Buna benzer olarak erkek arkadaşımla ilgili yaşadığım bir soruna "kızmakta çok haklısın" falan filan gibi şeyler diyordu. Birkaç ay sonra erkek arkdaşı birebir aynı şeyi yapınca amaan ben böyle şeylere takılmam ki diyip konusunu bile açmamıştı. Kendi sevgilisinin hatalarını asla görmüyor ama benim erkek arkadaşım hakkında bazen beni doldurduğunu hissediyorum. Sanırım en yakın arkadaş bu demek değil, ben yanılmışım

kesinlikle uzuldum.

siz anlatin derdinizi, kendine ceki duzen verir belki, kesip atmayin direk.

Yok bu yazdiginiz sekilde devam ederse cok da lazim degil arkadasligi demektir.

kesinlikle uzuldum.

siz anlatin derdinizi, kendine ceki duzen verir belki, kesip atmayin direk.

Yok bu yazdiginiz sekilde devam ederse cok da lazim degil arkadasligi demektir.
Anlatmayı deneyeceğim, çok teşekkür ederim sağ olun

Gerçekten sinir bozucu. Sende Kemal’le gir konuya. Örneğin eve geldin selam eee n’aptınız bugün Kemal’l, yemek yerken Kemal bunu sever mi, tv seyrederken Kemal ne seyreder gibi. Ya da direk eğer buna devam ederse yollarınızı ayıracağınızı söyleyin.

Gerçekten sinir bozucu. Sende Kemal’le gir konuya. Örneğin eve geldin selam eee n’aptınız bugün Kemal’l, yemek yerken Kemal bunu sever mi, tv seyrederken Kemal ne seyreder gibi. Ya da direk eğer buna devam ederse yollarınızı ayıracağınızı söyleyin.
😂😂işe yarar mı dersiniz

Ya başlarda hiç batmıyordu ama artık gerçekten çok sıkıldım ya alakasız şeylerde bile konusunu açıyor ne alaka diyorum ya
Aşık olmuş.Olay bu.Ev arkadasınız ise musama göstermelisiniz eğer muhabbeti sarmıyorsa kendinize bireysel aktivite edinebilirsiniz.

Back
X